Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Για να τα λέμε όλα, εγώ μόνο το βιντεάκι της Καινούργιου είδα κι εκεί είδα ψιλοαποθέωση στον Νότη και τραγουδάγανε όταν έπαιζαν τα τραγούδια από χθες. Δεν ξέρω για το πάνελ της Σκορδά. Αρκετό είναι για εμένα ένα βίντεο από αυτά τα πάνελ. Μην πάθω και τίποτα... :lol:

Y.Γ.: Πάρα πολλά τα σαιτ τα αλβανικά που λένε για το sold out. Ετσι να το μάθουν όλοι οι πικραμένοι που εκραζαν από την γείτονα χώρα.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Ιδου η απαντηση γιατι ο Νοτης ΔΕΝ πεφτει... ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!

Πολύ ομορφη στιγμη...

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η Τατιάνα βέβαια παίζει την δήλωση ότι οι Ελληνες δεν θέλουν να δουλέψουν ως σερβιτόροι. Αυτό να ξέρετε βλέπω να παίζει τις επόμενες ώρες στα σαιτ τυπου lifo gazzetta κλπ. Πόσο κόμπλεξ.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Ρε αφήστε τα ζώα να λένε τις μαλ@@ες τους.Εμεις ξέρουμε ποιος και τι είναι ο Νότης.Ειναι μόνος στην κορυφή εδω και 30 χρόνια και δεν μπορει κανένας να τον εκθρονισει.Ειναι ο μέγιστος καλλιτέχνης.Η φωνή του απλά δεν υπάρχει.Χρονια τον χτυπάνε χρόνια στέκεται χρονια ο σκοπος τους να αφανιστεί άλλα δεν θα τους το κάνει το χατήρι.Θα συνεχίσει να τους γλεντάει για μια ζωή.Ειναι ο μόνος που θα μπορούσε να σταθεί όρθιος μετά από τέτοιο πόλεμο από τους πάντες.Ο μόνος που κράταει το ελληνικό τραγούδι ψηλά.Εχει καταφέρει πράγματα ακατόρθωτα και έχει παλέψει για να τα κατακτήσει.Σιγα μην κοιτάμε εμείς τώρα τι λένε τα ζώα του κουτιού.Τους πονάει πολύ ο Νότης.Εμεις τον έχουμε βαθιά χαραγμένο στην καρδιά μας.Νοτη απο τον ουρανό μας μην σβήσεις μην χαθείς να τραγουδάς πότε μην κουραστεις.Αυτη η θεία μορφη του ελληνικού πενταγράμμου δεν θα σβήσει ποτέ
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Όποιος ενδιαφέρεται ας το δει αυτό το απόσπασμα από την Κατιάνα
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

"...έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν καλώντας τον κόσμο να μποϊκοταρουν την συναυλία του Νότη Σφακιανάκη..."

Σε αυτή την φράση βρίσκεται όλο το νόημα αυτού του πολέμου που βιώνει ο καλλιτέχνης αυτά τα χρόνια.Επειδή νιώθω τεράστια οργή αυτές τις μέρες η ευχή μου για τέτοιου τύπου δημοσιογράφους είναι,καλός αφανισμός και να έχουν μια καλή σειρά στον ΟΑΕΔ μαζί με κατιάνες και λοιπά ερπετοειδή.Η δημοσιογραφία στα χειρότερα της.

Και μια αφιέρωση...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

ilias16 έγραψε: Παρ Μάιος 25, 2018 6:21 pm Και μια αφιέρωση...
Τι είναι? Δεν εμφανίζει κάτι.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μπορεί ο ίδιος να μην το καταλαβαίνει, αλλά για κάτι βλακείες όπως αυτή που είπε στο τέλος τον έχουν ''σταυρώσει''. Φωνητικά απίστευτα κουρασμένος ακούγεται. Τώρα βγήκε κερδισμένος απ' όλο αυτό; Δεν ξέρω...ασχολήθηκαν σε απίστευτο βαθμό πάντως μαζί του. Διάλογος (πάνω-κάτω) σε πάνελ:
-Έχει πει κάτι για την Αλβανία;
-Ναι ναι έχει πει.
-Τι έχει πει δεν θυμάμαι κάτι, το έχεις ακούσει;
-Όχι δεν το έχω ακούσει.
Τι να συζητάμε γι' αυτούς πια...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
sotirakos

jdarmody έγραψε: Παρ Μάιος 25, 2018 9:40 pm Μπορεί ο ίδιος να μην το καταλαβαίνει, αλλά για κάτι βλακείες όπως αυτή που είπε στο τέλος τον έχουν ''σταυρώσει''. Φωνητικά απίστευτα κουρασμένος ακούγεται. Τώρα βγήκε κερδισμένος απ' όλο αυτό; Δεν ξέρω...ασχολήθηκαν σε απίστευτο βαθμό πάντως μαζί του. Διάλογος (πάνω-κάτω) σε πάνελ:
-Έχει πει κάτι για την Αλβανία;
-Ναι ναι έχει πει.
-Τι έχει πει δεν θυμάμαι κάτι, το έχεις ακούσει;
-Όχι δεν το έχω ακούσει.
Τι να συζητάμε γι' αυτούς πια...
Ετσι ακριβως. Ωρες ωρες πεταει κατι βλακειες λες και ηταν αναγκη να πει στους Αλβανους αν οι Ελληνες δουλευουν σερβιτοροι ή οχι...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μαγεία...(φοβερή ακουστική ο χώρος).

Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Χωρίς διάθεση ειρωνείας, διαπλεκτισμου η αντιπαράθεσης θέλω να αναφερθώ πάνω στην δήλωση του νοτη περί αρχαίων ιλλυριων ,
Οι αρχαίοι ιλλυριεις ήταν ελληνικη φυλή η οποία κατοικούσε τις περιοχές της σημερινής Αλβανίας αλλά και τμήματα της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Οι Αλβανοί ήρθαν πολλά χρόνια μετά και κατοίκησαν αυτές τις περιοχές. Οι Αλβανοί σαν έθνος δεν είχαν ομοιογένεια καθότι αποτελούνταν από 100 φυλές, νομαδες ήσαν που κατέλαβαν τον ίδιο τόπο για να μείνουν, προέρχονται από περιοχές του Καυκάσου, Μογγολίας, Τουρκίας κτλ.
Λόγω του ότι κατοίκησαν τόπο όπου κατοικούσαν παλαιότερα ιλλυριοι γι αυτό και η ατυχής σύνδεση.
Αυτά περί αρχαίας ιστορίας που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να γραφτεί ένα βιβλίο πάνω σ αυτά και όχι 100 , γιατί έτσι ο καθένας διαβάζει οποίο θέλει και τα λέει όπως θέλει.
Όσων αφορά αυτό που είπε για τους Έλληνες και τις δουλειές ναι σωστό είναι γιατί συμβαίνει, όμως δημόσια ρε νοτη αυτά δεν λέγονται γιατί προσβάλλουν και δίνεις πάτημα για περαιτέρω πόλεμο, εμείς που σε ακούμε καταλαβαίνουμε τι θες να πεις, το ουδέτερο κοινό όμως σε καταδικάζει.
Ένας μεγάλος αναλυτής της Ελληνικής φυλής και της Ιστορίας είχε πει ότι οι Έλληνες γεννήθηκαν για να κυριαρχούν, να ηγούνται και να φιλοσοφουν...., ίσως γι αυτό όλοι θέλουν να εξουσιάζουν και να αφήνουν δουλειές του ποδαριού για τους άλλους. Τέλος πάντων μεγάλη συζήτηση.
Η Συναυλία έγινε, κατάμεστο όπως αναμενόταν ο συναυλιακός χώρος. Ο Νότης σε μερικά σημεία φαινόταν φωνητικά κουρασμένος, στα τραγούδια που τραγουδούσε βαριά δεν του βγαίναν γυρίσματα, καλό θα ήταν να αλλάξει για λίγο καιρό τρόπο ερμηνείας και να γυρίσει σε ερμηνείες τύπου με την πλάτη στον τοίχο ( άρτια δουλειά) καθώς μ αυτόν τον τρόπο ξεκουράζει την φωνή του και ακουστικά γίνεται πιο μελωδικός.
Καλό καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Επιστροφή σε γνωστά λημέρια τη νέα σεζόν! Οι επαγγελματικές εκκρεμότητες θα κλείσουν νωρίτερα φέτος, όπως φαίνεται. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν πρέπει... :pipe:
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Μάιος 26, 2018 1:23 am Επιστροφή σε γνωστά λημέρια τη νέα σεζόν! Οι επαγγελματικές εκκρεμότητες θα κλείσουν νωρίτερα φέτος, όπως φαίνεται. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν πρέπει... :pipe:
ΓΝΩΣΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 2010 Η ΜΕΤΑ;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Να αρχισουμε να κανουμε μαντεψιες? :biggrin:
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Αν είναι η συνεργασία που έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες θα πάει τρένο το σχήμα στο χαλαρό για πέντε μήνες τουλάχιστον!
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Παιδια τα εχουμε ξαναζησει αυτα, για πειτε τι εχει ακουστει δεν πειραζει αν δεν γινει στο τελος. Απλα θα φατε ban. :lol:
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

E-Notikos7 έγραψε: Σάβ Μάιος 26, 2018 2:00 am Αν είναι η συνεργασία που έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες θα πάει τρένο το σχήμα στο χαλαρό για πέντε μήνες τουλάχιστον!
ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ;
sotirakos

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Μάιος 26, 2018 1:23 am Επιστροφή σε γνωστά λημέρια τη νέα σεζόν! Οι επαγγελματικές εκκρεμότητες θα κλείσουν νωρίτερα φέτος, όπως φαίνεται. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν πρέπει... :pipe:
Αυτο ηταν φαουλ!!! Τωρα ειναι που πρπει να πεις... :girl_cray:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ηρεμία παιδιά. Όταν πρέπει θα γράψω περισσότερα, για ευνόητους λόγους δεν μπορω να γράψω κάτι παραπάνω, την δεδομένη χρονική στιγμή. Κρατήστε ότι έχουν ήδη γίνει οι προεργασίες για πολύ ωραία πράγματα τον χειμώνα και είναι σε καλό δρόμο. Δεν θα πάμε δηλαδή πάλι σε τελευταίας στιγμής σκηνικά, να ψάχνουμε μαγαζί και παρτενέρ και γενικά ότι απομένει.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

E-Notikos7 έγραψε: Παρ Μάιος 25, 2018 9:22 pm
ilias16 έγραψε: Παρ Μάιος 25, 2018 6:21 pm Και μια αφιέρωση...
Τι είναι? Δεν εμφανίζει κάτι.
Η Διεφθαρμένη συνουσία αδερφέ.
Εγώ σαν πρόβλεψη και σε Νοτικες συζητήσεις που κάνω θεωρώ την Fantasia ότι πρέπει για σεζόν με συμπαίκτη τύπου Δημάκη που νομίζω είχε αναφερθεί από τον Scorpion.M'άρεσε και αρκετά σαν μαγαζί.Όσο για τον Νότη και την φωνή ώρες πριν την συναυλία έκανε πρόβες.Και κανα 3ωρο σερί η συναυλία που να βγει φωνή κρύσταλλο ρε παιδιά σε 60 χρονών άνθρωπο(Εγώ κάνα τέταρτο συμμετέχω φωνητικά στα live του και μετά θέλω μια βδομάδα αφωνία για να επανέλθω :lol: ),που ακόμα και έτσι πλάκα κανει.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση