είναι βέβαια μια από τα ίδια, όμως δεν είναι κακό

Ποια βρήκες?Κι εγώ θέλω να πάω γιατί άκουσα ότι η περσινή 3πλή επανέκδοση των Stavento (2cd+DVD) έχει 10 euro και της Παπαρίζου το "Βρίσκω το λόγο να ζω" σε deluxe μου είπαν ότι το είδαν με 10 euro!WoWoW έγραψε:Τελικά πράγματι στα Carrefour υπάρχουν αυθεντικά Cds (παλιά βέβαια) με €2!! Αλλά πήγα στα καινούρια στο Σταθμό Λαρίσης (τι decadence, τι decadence) και δεν είχαν πολλά οπότε πήρα το προπέρσυνο της Όλγας Βενετσιάνου σε μουσική του Ν. Αντύπα! Όχι για να βλέπουμε τι τραγούδια δίνει και στον ανταγωνισμό!
![]()
![]()
![]()
:D
ti egine o "megalos tragoudisths" ntalaras katelhkse sth legend???thrilos έγραψε:Erxete kainourgio studio album tou Giorgou Ntalara pou onomazete Gia Auto Yparxoun Filoi
http://greekcity.com/music/status.taf?_ ... 20%28CD%29
Είναι τακτική της Minos-EMI και της SONY να μη βάζουν τα κομμάτια που βγαίνουν σε digital singles εδώ και μήνες και να κάνουν album με εξ'ολοκλήρου νέο υλικό!Μπαίνουν μόνο σε συλλογές με επιτυχίες!Και της Χρύσπας τα κομμάτια "Δική Σου Για Πάντα" & "Α Chance To Love" μπήκαν μόνο σε συλλογές και σε κανένα προσωπικό cd!ppapp2 έγραψε:καλά χαζοί είναι;; τι θα τους πειράξει να τα βάλουν;;supernatural22 έγραψε:Το "Κοίτα με" και "Σε όποιον αρέσει" δεν θα υπάρχουν στο cd της Τάμτας,κυκλοφορούν μόνο ως digital singles,το album θα έχει 10 καινούρια τραγούδια!
λες και 18 τραγούδια θα χει και δεν χωράνε...
Δυστυχώς δεν είχε πολλά cd και από γνωστούς μόνο την βενετσιάνου είδα... μάλλον επειδή ανοιξάνε πρόσφατα και δεν έχουν φέρει άλλα! Εσύ σε ποια carrefour πας συνήθως ή ποια γνωρίζεις πως είναι τα καλύτερα? :Dsupernatural22 έγραψε:Ποια βρήκες?Κι εγώ θέλω να πάω γιατί άκουσα ότι η περσινή 3πλή επανέκδοση των Stavento (2cd+DVD) έχει 10 euro και της Παπαρίζου το "Βρίσκω το λόγο να ζω" σε deluxe μου είπαν ότι το είδαν με 10 euro!WoWoW έγραψε:Τελικά πράγματι στα Carrefour υπάρχουν αυθεντικά Cds (παλιά βέβαια) με €2!! Αλλά πήγα στα καινούρια στο Σταθμό Λαρίσης (τι decadence, τι decadence) και δεν είχαν πολλά οπότε πήρα το προπέρσυνο της Όλγας Βενετσιάνου σε μουσική του Ν. Αντύπα! Όχι για να βλέπουμε τι τραγούδια δίνει και στον ανταγωνισμό!
![]()
![]()
![]()
:D