Οταν λες ψηφοφορια μουκιδης ή γιατρας ειναι σαν να λες...nikosp έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 09, 2018 5:19 pm Μιας που το χει φέρει η κουβέντα λέω να κάνουμε μια ψηφοφορία να απαντήσουμε στο αιώνιο δίλημμα Χρυσοβέργης/Γιατράς ή Μουκίδης.Τι διαλέγετε καθαρά με βάση τραγούδια και όχι συμπάθεια ή αντιπάθεια προς τους χαρακτήρες; Εγώ αντικειμενικά πιστεύω είναι πιο μεγάλα τραγούδια των Χρυσοβέργη/Γιατρά είναι αυτό που λέμε ύμνοι που τους ξέρει όλη η Ελλάδα αλλά ψηφίζω Μουκίδη γιατί είναι πιο ιδιαίτερα τραγούδια και με περισσότερη καψούρα.
θελω να σε ξαναδω ή νταβατζης,
και δεν μπορω ή παραλληλα,
δεν σε χρειαζομαι ή μηπως ειμαι τρελος,
ενα γραμμα ή σωμα μου,
στελλα σμυρνια ή αετος...
δεν γινεται να απαντηθει αυτη η ερωτηση με τιποτα ομως...(τουλαχιστον για μενα).
κι επισης λογω της κοντρας με μουκιδη δεν χρειαζεται να απαξιωνουμε το εργο τους και να λεμε οτι ο Νοτης εαν δεν ειχε αυτους θα ηταν το ιδιο. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. μην πεφτετε στο ιδιο επιπεδο μ'αυτους επειδη πλεον τους τη βαρεσε στον εγκεφαλο. εμεις θα συνεχισουμε να σεβομαστε το εργο που εχουν αφησει ανεξαρτητως της κοντρας που εχει δημιουργηθει. αυτο ειναι αλλο πραγμα και θα το αντιμετωπισουμε ξεχωριστα.
Νοτης, γιατρας-χρυσοβεργης, μουκιδης ειναι τριαδα ομοουσιον. 3 διαφορετικα πραγματα αλλα μια ουσια. κανενας δεν θα ηταν το ιδιο χωρις τον αλλον...