Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sotirakos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

nikosp έγραψε: Σάβ Ιουν 09, 2018 5:19 pm Μιας που το χει φέρει η κουβέντα λέω να κάνουμε μια ψηφοφορία να απαντήσουμε στο αιώνιο δίλημμα Χρυσοβέργης/Γιατράς ή Μουκίδης.Τι διαλέγετε καθαρά με βάση τραγούδια και όχι συμπάθεια ή αντιπάθεια προς τους χαρακτήρες; Εγώ αντικειμενικά πιστεύω είναι πιο μεγάλα τραγούδια των Χρυσοβέργη/Γιατρά είναι αυτό που λέμε ύμνοι που τους ξέρει όλη η Ελλάδα αλλά ψηφίζω Μουκίδη γιατί είναι πιο ιδιαίτερα τραγούδια και με περισσότερη καψούρα.
Οταν λες ψηφοφορια μουκιδης ή γιατρας ειναι σαν να λες...
θελω να σε ξαναδω ή νταβατζης,
και δεν μπορω ή παραλληλα,
δεν σε χρειαζομαι ή μηπως ειμαι τρελος,
ενα γραμμα ή σωμα μου,
στελλα σμυρνια ή αετος...
δεν γινεται να απαντηθει αυτη η ερωτηση με τιποτα ομως...(τουλαχιστον για μενα).

κι επισης λογω της κοντρας με μουκιδη δεν χρειαζεται να απαξιωνουμε το εργο τους και να λεμε οτι ο Νοτης εαν δεν ειχε αυτους θα ηταν το ιδιο. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. μην πεφτετε στο ιδιο επιπεδο μ'αυτους επειδη πλεον τους τη βαρεσε στον εγκεφαλο. εμεις θα συνεχισουμε να σεβομαστε το εργο που εχουν αφησει ανεξαρτητως της κοντρας που εχει δημιουργηθει. αυτο ειναι αλλο πραγμα και θα το αντιμετωπισουμε ξεχωριστα.
Νοτης, γιατρας-χρυσοβεργης, μουκιδης ειναι τριαδα ομοουσιον. 3 διαφορετικα πραγματα αλλα μια ουσια. κανενας δεν θα ηταν το ιδιο χωρις τον αλλον...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε: Σάβ Ιουν 09, 2018 6:28 pm http://www.newspistol.gr/article/86107/ ... gory_id=61

προς ναυαγιο η συνεργασία..
Scorpion τι γίνεται με την υπόθεση ;
Γιατί ο Λεμπιδακης το είχε σίγουρο και βγήκε και στον σκαι και έλεγε για έναρξη στο τέλος του μήνα και τώρα μας γράφει ότι ακούγονταν μαγικό για να είναι αληθινό. :roll:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Στον σκαι είχαν συνέντευξη της Δρακοπούλου και μετά ακούστηκε ότι παίζει να είναι στο σχήμα Σφακιανάκης - Βοσκόπουλος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε: Σάβ Ιουν 09, 2018 11:56 pm
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε: Σάβ Ιουν 09, 2018 6:28 pm http://www.newspistol.gr/article/86107/ ... gory_id=61

προς ναυαγιο η συνεργασία..
Scorpion τι γίνεται με την υπόθεση ;
Γιατί ο Λεμπιδακης το είχε σίγουρο και βγήκε και στον σκαι και έλεγε για έναρξη στο τέλος του μήνα και τώρα μας γράφει ότι ακούγονταν μαγικό για να είναι αληθινό. :roll:
Δεν έχω μάθει κάτι. Εξαρχής μου φαινόταν απίθανο πως θα μπορέσει να εμφανίζεται διήμερα ο Βοσκόπουλος, από την στιγμή που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας. Παρότι κάποιοι όχι μόνο το είχαν σίγουρο αλλά έλεγαν ότι αν πάει καλά αυτό το πάντρεμα ίσως έπαιρνε προβάδισμα και για τον χειμώνα μαζι με ένα γυναικείο όνομα. Είχα τις αμφιβολίες μου, γι' αυτό και δεν έγραψα κάτι σχετικά με Βοσκόπουλο και είχα αρκεστεί στην ημερομηνία πρεμιέρας, που όπως είχα γράψει από το μαγαζί θέλανε 22/06 όμως δεν το έβλεπα εφικτό λόγω των εργασιών που γίνονται στο χώρο και θα πάει 1 ή 2 εβδομάδες πιο μετά. Τώρα για το σχήμα που θα είναι στο Ακρωτήρι δεν έχω ιδέα προς το παρόν. Θα μάθουμε λογικά μέσα στην εβδομάδα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ξεκίνησαν οι πρόβες...

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

H Μάρα Τζίμα είναι η πρώτη (επιβεβαιωμένα) τραγουδίστρια, που θα συμμετέχει στο σχήμα στο Ακρωτήρι. Αν δεν κάνω λάθος ήταν και στο σχήμα του Teatro, με Βασίλη Καρρά. Επιλογή του Καρρά τότε, άρεσε σαν φωνή στον Νότη και την επέλεξε για το Ακρωτήρι. Σύντομα θα τους μάθουμε όλους.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ετσι οπως τα εγραφε ο Λεμπιδακης νομιζα οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα να γινει σχημα γενικα στο Ακροτηρι.
Αν δεν γινει τελικα το Νοτης - Τολης ας βρει την καλυτερη λυση, φτανει που θα τραγουδισει καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 2:04 am Ετσι οπως τα εγραφε ο Λεμπιδακης νομιζα οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα να γινει σχημα γενικα στο Ακροτηρι.
Αν δεν γινει τελικα το Νοτης - Τολης ας βρει την καλυτερη λυση, φτανει που θα τραγουδισει καλοκαιρι.
Θα δείξει. Ακόμα δεν έχει ακυρωθεί η συνεργασία, απλά βιάστηκαν κάποιοι να το θεωρήσουν σίγουρο το σχήμα αυτό. Μεσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν τελικά γίνει ή όχι.

Πάντως ο εν λόγω ρεπόρτερ πάει για δεύτερη γκέλα ρεπορταζιακή, όσον αφορά το Νότης-Τόλης. Η πρώτη τον περασμένο χειμώνα.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 1:47 am H Μάρα Τζίμα είναι η πρώτη (επιβεβαιωμένα) τραγουδίστρια, που θα συμμετέχει στο σχήμα στο Ακρωτήρι. Αν δεν κάνω λάθος ήταν και στο σχήμα του Teatro, με Βασίλη Καρρά. Επιλογή του Καρρά τότε, άρεσε σαν φωνή στον Νότη και την επέλεξε για το Ακρωτήρι. Σύντομα θα τους μάθουμε όλους.
Ναι ήταν η τραγουδίστρια του Καρρά που του έκανε φωνητικά.
Το ίδιο συνέβη και με την Χριστίνα Ράλλη που ήταν χρόνια στον Νότη. Μετά το Teatro αποτελεί την μόνιμη τραγουδίστρια του Καρρά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα...συγγνώμη επειδή δεν έχω κτλβει 2 βδομάδες πριν γίνει η πρεμιέρα δεν ξέρουμε τελικά με ποιον θα είναι το σχήμα? δλδ αν ο Τόλης δεν μπορεί (που ομολογουμένως δεν κτλβαίνω στην ηλικία του πότε περιμένει να το αποφασίσει αν μπορεί ή όχι) θα ψάχνει τελευταία στιγμή για 2ο όνομα ανάμεσα σε ποιους ?εμένα όπως έχουν παρουσιαστεί όλα αυτά μου μοιάζουν ερασιτεχνισμοί (μαγαζί που δεν είναι έτοιμο, συνεργάτης που δεν είναι σίγουρος κλπ κλπ)μακάρι όλα να πάνε καλά και να μην έχω κτλβεί εγώ καλά...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

https://www.ifpi.gr/charts_el.html
Ρε γαμωτο πως γινεται εδω και πόσες εβδομάδες να εξαφανιστηκαμε απο τα charts
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Τελικά η γκρίνια είναι στο dna αυτού του thread. Σε τρεις εβδομάδες θα ξεκινήσει το σχήμα στο "Ακρωτήρι", γιατί να βιαστεί να βρει παρτενέρ? Αν τον είχε βρει δηλαδή τον συνεργάτη θα είχαν αρχίσει οι πρόβες τους? Πάλι 3-4 μέρες πριν την πρεμιέρα θα ξεκινούσαν.

Και σιγά το δυνατό όνομα που θέλει για να γεμίσει έναν ελεγχόμενο χώρο που δεν είναι και τεράστιος και στον οποίο δεν θα εμφανιστεί 3-4 μήνες αλλά θα κάνει 8-10 εμφανίσεις. Λες και όταν πάει σε μεγάλους χώρους της Θεσσαλονίκης για 4 διήμερα το οργανώνει μήνες πριν. Οι εργασίες έπρεπε να γίνουν στο μαγαζί γιατί ήταν παρατημένο.

Για τα charts δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι 9 εβδομάδες εκεί η Θεοδωρίδου και στην πρώτη 5αδα και ο δικός μας ήταν 4 εβδομάδες εκεί. Δηλαδή πούλησε περισσότερο η Νατάσα? Μυστήρια πράγματα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Notis7Arxontas

Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Notis7Arxontas έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 3:46 pm
Ξερνάω από τα μάτια και τα αυτιά. Ο Ρέμος ξεκίνησε όλη την "κόντρα", στον Νότη ρίχνουν την ευθύνη. Αυτο δε το χαζοκούδουνο που κράζει το Νότη ποια είναι πάλι. Που λέει "Οτι κοροιδεύει ο Νότης του έρχεται στο κεφάλι". Γιατί μωρή μόνος του θα πάει στην εκπομπή? Αλλος τον κάλεσε. Πλέον ζούμε στην εποχή που προσπαθούν να περάσουν ότι ο Νότης είναι ακραίος και δεν πρέπει να καλείται. Αν δεν ήξερα για ποιον μιλάνε θα νόμιζα ότι αναφέρονται σε κάποιον δολοφόνο ή κάποιον "απαγορευμένο" που δεν πρέπει να του δοθεί βήμα και να καταδικαστεί σε ισόβια απομόνωση.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Notis7Arxontas

E-Notikos7 έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 4:04 pm
Ξερνάω από τα μάτια και τα αυτιά. Ο Ρέμος ξεκίνησε όλη την "κόντρα", στον Νότη ρίχνουν την ευθύνη. Αυτο δε το χαζοκούδουνο που κράζει το Νότη ποια είναι πάλι. Που λέει "Οτι κοροιδεύει ο Νότης του έρχεται στο κεφάλι". Γιατί μωρή μόνος του θα πάει στην εκπομπή? Αλλος τον κάλεσε. Πλέον ζούμε στην εποχή που προσπαθούν να περάσουν ότι ο Νότης είναι ακραίος και δεν πρέπει να καλείται. Αν δεν ήξερα για ποιον μιλάνε θα νόμιζα ότι αναφέρονται σε κάποιον δολοφόνο ή κάποιον "απαγορευμένο" που δεν πρέπει να του δοθεί βήμα και να καταδικαστεί σε ισόβια απομόνωση.
Συμφωνώ απόλυτα.Ακριβως αυτά σκέφτηκα κι εγω
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Η Κηφισίας πάντως είναι γεμάτη με μπανερακια που διαφημίζουν τον δίσκο...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

E-Notikos7 έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 4:04 pm
Ο Χριστος και η Παναγια... ποιοι ειναι αυτοι που εχουν το δικαιωμα να μιλουν δημοσια τοσο απαξιωτικα για καποιον;;; εδω πλεον μειωνουν οχι μονο τον Νοτη σαν ανθρωπο αλλα πλεον τον μειωνουν και σαν καλλιτεχνη. Δειτε την παλιοπουστα στο 2.05 πως αναφερεται απαξιωτικα στο καλλιτεχνικη αξια του Νοτη.λες και του κανει χαρη πως κι εκεινος μωρε εχει μια καλη φωνη. Συνεχως αρνητικη κριτικη στο προσωπο του Νοτη λες κι ευθυνεται για ολα μονον αυτος. Τον κατηγορουν που εδωσε μια συναυλια στην αλβανια, τον κατηγορουν που θα δωσει μια συνεντευεξη στο τελος θα τον κατηγορουν και που αναπνεει.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Πλακα πλακα πιστευω θα ειναι ωραια συνεντευξη λογικα θα μιλησουν για μουσικα πραγματα και οχι μια απο τα ιδια πολιτικη,λαθρομεταναστες,χρυση αυγη και παει λεγοντας.Για να δουμε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

E-Notikos7 έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 1:58 pm Τελικά η γκρίνια είναι στο dna αυτού του thread. Σε τρεις εβδομάδες θα ξεκινήσει το σχήμα στο "Ακρωτήρι", γιατί να βιαστεί να βρει παρτενέρ? Αν τον είχε βρει δηλαδή τον συνεργάτη θα είχαν αρχίσει οι πρόβες τους? Πάλι 3-4 μέρες πριν την πρεμιέρα θα ξεκινούσαν.

Και σιγά το δυνατό όνομα που θέλει για να γεμίσει έναν ελεγχόμενο χώρο που δεν είναι και τεράστιος και στον οποίο δεν θα εμφανιστεί 3-4 μήνες αλλά θα κάνει 8-10 εμφανίσεις. Λες και όταν πάει σε μεγάλους χώρους της Θεσσαλονίκης για 4 διήμερα το οργανώνει μήνες πριν. Οι εργασίες έπρεπε να γίνουν στο μαγαζί γιατί ήταν παρατημένο.

Για τα charts δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι 9 εβδομάδες εκεί η Θεοδωρίδου και στην πρώτη 5αδα και ο δικός μας ήταν 4 εβδομάδες εκεί. Δηλαδή πούλησε περισσότερο η Νατάσα? Μυστήρια πράγματα.
ΦΙΛΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ CHART IFPI ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΕΣ...ΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο SCORPION..ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Είπα και γω από ποια εκπομπή είναι το απόσπασμα. Προσωπικά ούτε που θα ασχοληθώ για το τι είπαν. Γενικά αν μίλησε κάποιος για την καριέρα του Νοτη και δεν είπε ο Γεωργαντας την αλήθεια και όλα αυτά που έλεγε τόσα χρόνια στο mad, τότε έχει μεγάλη ευθύνη.
Απάντηση