Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πολλές γυναίκες που έχουν χάσει τον πατέρα τους όπως η Πέγκυ στην παιδική-εφηβική τους
ηλικία αναζητούν στην πορεία συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας ακριβώς επειδή στερήθηκαν νωρίς το πατρικό πρότυπο.
Δεν είναι κακό και το έχει παραδεχτεί και η ίδια η Πέγκυ.Στα δικά μου μάτια υπάρχουν πιο αταίριαστα ζευγάρια από το συγκεκριμένο.
stelios έγραψε:Πολλές γυναίκες που έχουν χάσει τον πατέρα τους όπως η Πέγκυ στην παιδική-εφηβική τους
ηλικία αναζητούν στην πορεία συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας ακριβώς επειδή στερήθηκαν νωρίς το πατρικό πρότυπο.
Δεν είναι κακό και το έχει παραδεχτεί και η ίδια η Πέγκυ.Στα δικά μου μάτια υπάρχουν πιο αταίριαστα ζευγάρια από το συγκεκριμένο.
stelios έγραψε:Πολλές γυναίκες που έχουν χάσει τον πατέρα τους όπως η Πέγκυ στην παιδική-εφηβική τους
Όλα έχουν τον λόγο τους!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη