Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ...ΠΟΛΥ ΠΟΠ...ΠΟΛΥ ΡΑΠ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΙΔΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ-ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΕΟ!ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΑΡΙΦΑΛΛΑ!ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΑΝΟ!ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ!
PENELOPE έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ...ΠΟΛΥ ΠΟΠ...ΠΟΛΥ ΡΑΠ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΙΔΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ-ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΕΟ!ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΑΡΙΦΑΛΛΑ!ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΑΝΟ!ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ!
Ακουσα πως στο 1ο Chart Show της χρονιάς την επόμενη Κυριακή,το θέμα είναι "Τα πιο δημοφιλή cd singles όλων των εποχών στην Ελλάδα".
Αν ισχυει βλεπω Φοιβο-Δεσποινα στην κορυφη με το Υποφερω.
stelios έγραψε:Ακουσα πως στο 1ο Chart Show της χρονιάς την επόμενη Κυριακή,το θέμα είναι "Τα πιο δημοφιλή cd singles όλων των εποχών στην Ελλάδα".
Αν ισχυει βλεπω Φοιβο-Δεσποινα στην κορυφη με το Υποφερω.
Eννοείται! Είναι το πιο εμπορικό cd single στην Ελλάδα!
stelios έγραψε:Ειπε πως θα βγαλει και αλλο τραγουδι μεσα σε 15 μερες.
Αλμπουμ αρχες Δεκεμβρη,αν προλαβουν με τον Φοιβο.
αν και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση ...καλό πάσχα... μακάρι γιατί πολύ τα καθυστερούν γενικότερα τα cds και τους βάζει και με σειρά και τα νεύρα μου
stelios έγραψε:Ειπε πως θα βγαλει και αλλο τραγουδι μεσα σε 15 μερες.
Αλμπουμ αρχες Δεκεμβρη,αν προλαβουν με τον Φοιβο.
αν και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση ...καλό πάσχα... μακάρι γιατί πολύ τα καθυστερούν γενικότερα τα cds και τους βάζει και με σειρά και τα νεύρα μου
εγω πιστευω τελος δεκεμβρη.ποιο cd περιμενεις απο την spicy και εκνευριζεσαι που καθυστερει;