Έτσι.billakos24 έγραψε:+1!neereaux έγραψε:Δεν έχετε πάει ποτέ για φαγητό με μουσική;GUNNER_10 έγραψε:Δεν θεωρω οτι κολλαει το υφος πιανο θεοφανους-Νατασσα σοβαρη με το αφθονο κρασι και το κοψιδι διπλα...Αν εσενα σου αρεσει ειναι δεκτοpanosif έγραψε:Tα τελευταία χρόνια πολλές μουσικές σκηνές δουλεύουν Κυριακή μεσημέρι.
Το ξεκίνησαν ο Κότσιρας με τον Μπάση στο Rex και μετά καθιερώθηκε.
Και η Γλυκερία πέρυσι Κυριακές μεσημέρια τραγουδούσε με άφθονο κρασί.
Που είναι το κακό;Α ναι ξέχασα το κάνει η κακιά Νατάσα.Αν το έκανε κάποια άλλη θα ήταν καινοτομία και σούπερ ουάου.![]()
Διασκέδαση δεν είναι μόνο ότι αρχίζει στις 12 το βράδυ και τελειώνει στις 8 το πρωί.
Λες και πρόκειται για το πανηγύρι του χωριού με σουβλάκια στη λαδόκολλα
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται τόσο γελοίο που θα μπορέσουν να τη δουν και άνθρωποι που δεν γουστάρουν να περιμένουν να φτάσει 2 παρα το βραδυ για να βγει
Πολύ απλό μου φαίνεται εμένα. Σάββατα για το γνωστό δικό τους κοινό, Κυριακές για οικογένειες που μπορεί να μην πήγαιναν ποτέ να τους δουν νύχτα, Δευτέρες για το κοινό που βγαίνει καθημερινές. Θέλουν να προσεγγίσουν φέτος διαφορετικές ομάδες ανθρώπων.
Ξεχνάμε μου φαίνεται τις εποχές που έβγαιναν με τις τουαλέτες στη σκηνή α λα Celine Dion οι τραγουδίστριες και απο κάτω την ίδια ώρα ξεχώριζε ο κόσμος το ξίγκι απο τις μπριζόλες.Αυτό ήταν πιο ''ταιριαστό''?