Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

ilias16 έγραψε: Τρί Οκτ 16, 2018 3:23 pm Scorpion ξέρεις τι γίνεται με το βιντεοκλίπ ;;;...έχω στείλει στην Panik και με έχουν ξεχάσει 3 μέρες τώρα.Μονο ενα αυτοματοποιημένο μήνυμα μου έστειλαν...
Δεν έχω ιδέα πότε σκοπεύουν να το βγάλουν. Ισως θέλουν να το κυκλοφορήσουν πριν την πρεμιέρα του χειμερινού σχήματος. Ισως...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Όσον αφορά την νέα γενιά πραγματικά είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει .Το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων παιδιών θεωρούν για παράδειγμα τον αργυρό τον κιαμο ή όποιο άλλο τραγουδιστάκι της σημερινής εποχής καλούς τραγουδιστές και ακουνε αυτούς που βγάζουν συνέχεια βλακείες.Και γω ανήκω στην νέα γενιά είμαι 18 αλλά δεν μπορώ με τίποτα να ακούσω αυτά τα πράγματα τα θεωρώ κυριολεκτικά σκουπίδια.Ευτυχως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως ο Οικονομόπουλος που ίσως κρατήσει το λαϊκό τραγούδι ψηλά μετα το τέλος της εποχής Νότη.
Τώρα όσον αφορά τον Μουκίδη ειπε ότι θα πάρει πίσω το εξώδικο μόνο αν ο Νότης ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο.Κακα τα ψέματα πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.Ελπιζω να κάνω λάθος και να μπορούμε ξανά στο μέλλον να απολαύσουμε αυτά τα τραγούδια απο την φωνάρα του Νότη που σε δύο εβδομάδες περίπου γίνεται 59
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Ναι και κάθε φορά που δεν θα αρέσει μία τοποθέτηση του Νότη θα του στέλνει εξώδικο. Αστείος το λιγότερο ο τύπος.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Νομίζω ότι έχει γίνει λιγάκι υπερβολικό αυτό με τα όσα γράφονται για το Νότη και τη Βικιπαίδεια. Πιστεύετε ότι πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί ο 60χρονος Νότης με αυτά; Κανονικά υποτίθεται κάθε εταιρεία στην οποία ανήκει ένας καλλιτέχνης αναλαμβάνει και το κομμάτι internet/social media αναφορικά με τον καλλιτέχνη. Στην προκειμένη περίπτωση ο Νότης δεν έχει ουσιαστικά εταιρεία από πίσω του, δεν υπάρχει σοβαρό project "Νότης Σφακιανάκης'' εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε όλα ίδια θα μείνουν και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Στα όρια της κωλοτούμπας ο Μουκίδης. Καλώς μεν αν το δούμε αντικειμενικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

jdarmody έγραψε: Τρί Οκτ 16, 2018 9:58 pm Νομίζω ότι έχει γίνει λιγάκι υπερβολικό αυτό με τα όσα γράφονται για το Νότη και τη Βικιπαίδεια. Πιστεύετε ότι πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί ο 60χρονος Νότης με αυτά; Κανονικά υποτίθεται κάθε εταιρεία στην οποία ανήκει ένας καλλιτέχνης αναλαμβάνει και το κομμάτι internet/social media αναφορικά με τον καλλιτέχνη. Στην προκειμένη περίπτωση ο Νότης δεν έχει ουσιαστικά εταιρεία από πίσω του, δεν υπάρχει σοβαρό project "Νότης Σφακιανάκης'' εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε όλα ίδια θα μείνουν και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Στα όρια της κωλοτούμπας ο Μουκίδης. Καλώς μεν αν το δούμε αντικειμενικά.
Στα όρια αλλά δεν έγινε... Και ο Νοτης πολύ δύσκολα θα ζητήσει συγγνώμη.. Μόνο αν ο Μουκιδης κάνει την κωλοτουμπα θα τα ξανά ακούσουμε
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Ξεκίνησε η κωλοτουμπα για τον Μουκίδη .. Ελπίζω να θυμούνται όλοι τι έλεγε πριν λίγο καιρό ..
Ο Νότης δεν έχει ανάγκη καμία Βικιπαίδεια.
Τα τραγούδια και η φωνή του είναι ζωντανή ιστορία και αυτά θα μείνουν για πάντα..
Βόλτα στα στενά ...
denkoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από denkoul »

Κατά την άποψή μου, και να πάρει πίσω το εξώδικο ο Μουκίδης, δεν υπάρχει περίπτωση ο Νότης να τραγουδήσει τα τραγούδια του, μόνο και μόνο από εγωισμό.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Οκτ 16, 2018 4:18 pm Δεν έχω ιδέα πότε σκοπεύουν να το βγάλουν. Ισως θέλουν να το κυκλοφορήσουν πριν την πρεμιέρα του χειμερινού σχήματος. Ισως...
Πάλι σήμερα στο group της Panik Platinum ανεβασαν το Καμιά.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Εμένα πάντως περισσότερο ειρωνικός μου φάνηκε ο Μουκίδης παρά διαλλακτικός. Μέσα στην ειρωνία ήταν αυτό που είπε. Όσο για το wiki πως γίνεται να τα παίρνετε τόσο χαλαρά ορισμένοι; Τι πάει να πει δεν έχει ανάγκη; Δεν αντιλαμβάνεστε πως είναι σαν να τα αποδέχεται όλα όσα λέγονται; Αποδέχεται πως είναι ρατσιστής, ομοφοβικός κτλ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική ορισμένων. Δείτε την πραγματικότητα κατάματα και αφήστε τις παροπίδες στην άκρη. Και τι πάει να πει 60χρονος; 60 είναι δεν είναι 90. Οι περισσότεροι 60ρηδες που δεν γνωρίζουν από υπολογιστές ξεκινούν και μαθαίνουν και σε αυτή την ηλικία (σεχεδόν όλοι). Και στην τελική δικηγόροι θα τα αναλάβουν όλα και τα παιδιά του αν χρειαστεί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

denkoul έγραψε: Τρί Οκτ 16, 2018 11:28 pm Κατά την άποψή μου, και να πάρει πίσω το εξώδικο ο Μουκίδης, δεν υπάρχει περίπτωση ο Νότης να τραγουδήσει τα τραγούδια του, μόνο και μόνο από εγωισμό.
Συμφωνω δυστυχως αυτο θα γινει.Μαλλον πρεπει να αποχαιρετησουμε το ενα γραμμα και το θελω να σε ξαναδω στα λαιβ(και πολλα ακομα βεβαια).Εκτος αν του φωναξουμε ολο το μαγαζι στην πρεμιερα να τα πει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

81argus έγραψε: Τετ Οκτ 17, 2018 12:41 am Εμένα πάντως περισσότερο ειρωνικός μου φάνηκε ο Μουκίδης παρά διαλλακτικός. Μέσα στην ειρωνία ήταν αυτό που είπε. Όσο για το wiki πως γίνεται να τα παίρνετε τόσο χαλαρά ορισμένοι; Τι πάει να πει δεν έχει ανάγκη; Δεν αντιλαμβάνεστε πως είναι σαν να τα αποδέχεται όλα όσα λέγονται; Αποδέχεται πως είναι ρατσιστής, ομοφοβικός κτλ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική ορισμένων. Δείτε την πραγματικότητα κατάματα και αφήστε τις παροπίδες στην άκρη. Και τι πάει να πει 60χρονος; 60 είναι δεν είναι 90. Οι περισσότεροι 60ρηδες που δεν γνωρίζουν από υπολογιστές ξεκινούν και μαθαίνουν και σε αυτή την ηλικία (σεχεδόν όλοι). Και στην τελική δικηγόροι θα τα αναλάβουν όλα και τα παιδιά του αν χρειαστεί.
Συμφωνώ μαζί σου φίλε.. Δεν είναι ένα απλό θέμα αυτό.. Πρέπει να γίνει κάτι..
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ξεκίνησε πρόβες η ορχήστρα απ' ότι είδα...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Το μαγαζί δεν θα βγάλει καμιά ανακοίνωση για το σχήμα;Σκόρπιον για χρόνους στην πίστα κλπ έχουμε μάθει;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε: Τετ Οκτ 17, 2018 11:55 pm Το μαγαζί δεν θα βγάλει καμιά ανακοίνωση για το σχήμα;Σκόρπιον για χρόνους στην πίστα κλπ έχουμε μάθει;
Λίγο πολύ έχει διαρρεύσει παντού το σχήμα. Απομένει το τυπικό το επίσημο. Σε λίγο καιρό θα βγουν οι αφίσες. Τώρα για τους χρόνους δεν έχω ιδέα. Ο johnytzitzi τα ξέρει καλύτερα αυτά. Δύο προγράμματα θα έχουν και οι δύο. Αυτό λέει η λογική. Όπως με Πέγκυ θα είναι οι χρόνοι, εικάζω.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Πήγα στην οντισιόν που έγινε στο φως πολύ ευδιάθετος ο Νότης αν και μας έστησε 1.30 ωρίτσα. Το χε παράπονο πάντως που δεν πήγε στο νησί για πρώτη φορά φέτος μετά από 40τοσα χρόνια όπως έλεγε.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Θεωρώ πως εκτός από των ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΓΑΠΩ και ΚΑΜΙΑ θα ήταν καλό να οπτικοποιήθουν και τα ΕΣΥ και ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ αλλά το θεωρώ αδύνατο σε εναν δίσκο με 7 τραγούδια να οπτικοποιήθουν τα 4.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Notis7Arxontas έγραψε: Πέμ Οκτ 18, 2018 7:54 pm Θεωρώ πως εκτός από των ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΓΑΠΩ και ΚΑΜΙΑ θα ήταν καλό να οπτικοποιήθουν και τα ΕΣΥ και ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ αλλά το θεωρώ αδύνατο σε εναν δίσκο με 7 τραγούδια να οπτικοποιήθουν τα 4.
Δεν θα το λέγα απλα θα επρεπε να παίζουν και αυτα τα τραγούδια στα ραδιόφωνα εκεί ειναι η αλητεία πολλά τραγούδια δεν εγιναν βίντεο κλιπ και παρόλα αυτα τα ξέρει όλος ο κόσμος
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Οκτ 18, 2018 12:30 am
nikosp έγραψε: Τετ Οκτ 17, 2018 11:55 pm Το μαγαζί δεν θα βγάλει καμιά ανακοίνωση για το σχήμα;Σκόρπιον για χρόνους στην πίστα κλπ έχουμε μάθει;
Λίγο πολύ έχει διαρρεύσει παντού το σχήμα. Απομένει το τυπικό το επίσημο. Σε λίγο καιρό θα βγουν οι αφίσες. Τώρα για τους χρόνους δεν έχω ιδέα. Ο johnytzitzi τα ξέρει καλύτερα αυτά. Δύο προγράμματα θα έχουν και οι δύο. Αυτό λέει η λογική. Όπως με Πέγκυ θα είναι οι χρόνοι, εικάζω.
Όπως με Πέγκυ, όπως με Γαρμπή έτσι θα είναι. Βέβαια ενώ κανονισμένο είναι 1 ώρα δεύτερο προγραμμα, τραγούδαγαν συνήθως περισσότερο γιατί δεν ήταν έτοιμος και ζητούσε να το καθυστερήσουν να αποχωρήσουν.
manosb77 έγραψε: Πέμ Οκτ 18, 2018 12:14 pm Πήγα στην οντισιόν που έγινε στο φως πολύ ευδιάθετος ο Νότης αν και μας έστησε 1.30 ωρίτσα. Το χε παράπονο πάντως που δεν πήγε στο νησί για πρώτη φορά φέτος μετά από 40τοσα χρόνια όπως έλεγε.
Ανακοίνωσαν ποιον επιλέξανε;
Είπε καμιά άλλη ατάκα ο Νότης ή αν σχολίασε τίποτα αξιοπερίεργο σε κανέναν;

Υ.Γ. Λείπω εξωτερικό και έχω χάσει λίγο επαφή. Εγκλιματίστε με :biggrin:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε: Παρ Οκτ 19, 2018 1:29 am
manosb77 έγραψε: Πέμ Οκτ 18, 2018 12:14 pm Πήγα στην οντισιόν που έγινε στο φως πολύ ευδιάθετος ο Νότης αν και μας έστησε 1.30 ωρίτσα. Το χε παράπονο πάντως που δεν πήγε στο νησί για πρώτη φορά φέτος μετά από 40τοσα χρόνια όπως έλεγε.
Ανακοίνωσαν ποιον επιλέξανε;
Είπε καμιά άλλη ατάκα ο Νότης ή αν σχολίασε τίποτα αξιοπερίεργο σε κανέναν;

Υ.Γ. Λείπω εξωτερικό και έχω χάσει λίγο επαφή. Εγκλιματίστε με :biggrin:
O Σουβατζής στο facebook έγραψε ότι ήταν από τις καλύτερες οντισιόν και η επιλογή δύσκολη. Επίσης, έγραψε ότι αύριο-μεθαύριο θα ενημερωθούν αυτοί που επιλέχθηκαν. Εν τω μεταξύ, η οντισιόν έγινε τελικά στο "Acro" και όχι στην "Ιερά Οδό" οπως αρχικά είχε οριστεί.
Απάντηση