Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!
Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!
TA NEA TOY ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΚΚΟΥ.
1) Μεσα στον επόμενο μήνα κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Στέλιου με τίτλο "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ" που θα περιλαμβάνει διασκευες παλιών γυναικείων επιτυχιών (Αλεξίου, Βίσση, Γαρμπή, Βιτάλη, Κανελλίδου, Μοσχολιού κ.α).
2) Οι πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ολοκληρωνονται το Σάββατο του Λαζάρου (27/04)
3) Απο το Μάιο ξεκινάει η καλοκαιρινή περιοδεία του Στέλιου σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμενες συναυλίες στο εξωτερικο (Εκει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο)
4) Εαν ο προγραμματισμός μείνει ως έχει μετα το 15 Αυγουστο , Στέλιος και Αντωνης ανεβαίνουν Θεσσαλονικη...
1) Μεσα στον επόμενο μήνα κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Στέλιου με τίτλο "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ" που θα περιλαμβάνει διασκευες παλιών γυναικείων επιτυχιών (Αλεξίου, Βίσση, Γαρμπή, Βιτάλη, Κανελλίδου, Μοσχολιού κ.α).
2) Οι πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ολοκληρωνονται το Σάββατο του Λαζάρου (27/04)
3) Απο το Μάιο ξεκινάει η καλοκαιρινή περιοδεία του Στέλιου σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμενες συναυλίες στο εξωτερικο (Εκει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο)
4) Εαν ο προγραμματισμός μείνει ως έχει μετα το 15 Αυγουστο , Στέλιος και Αντωνης ανεβαίνουν Θεσσαλονικη...

Μία μεγάλη συνεργασία είναι καθοδόν…
Ο Johnny Gerontakis υποδέχθηκε στην Αθήνα την επιτυχημένη βρετανή τραγουδίστρια, μουσικό και dj, Sonique, με την οποία πρόκειται να ηχογραφήσουν το δεύτερο single του που θα κυκλοφορήσει από την Down2Earth Records.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες. Μέχρι τότε απολαύστε τους δύο καλλιτέχνες στο studio ηχογράφησης:

I like people too much or not at all.
ΚΛΕΙΝΕΙ Η SONY MUSIC GREECE

Φαίνεται πως οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ κι ένα χρόνο, βγαίνουν αληθινές. Κλείνει λοιπόν και η Sony Music Greece, βάζει λουκέτο, η απόφαση καθώς φαίνεται είναι ειλημμένη και ήδη έχουν μπει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και οι... υπογραφές. Μόνο κάποιο συνταρακτικό γεγονός θα μπορούσε να αλλάξει το συγκεκριμένο σχεδιασμό. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.
Για να δούμε, που θα καταλήξει το (πλούσιο) μουσικό δυναμικό της Sony Music που πλέον βρίσκεται στον αέρα. Δεν θα χαθεί εννοείται, κάποιος θα βρεθεί να το εκμεταλλευτεί και ήδη υπάρχουν οι σχετικοί ενδιαφερόμενοι. Αν ήδη δεν έχει κλείσει και αυτή η συμφωνία. Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι, τέτοια εποχή ακριβώς, η (εγχώρια) Spicy έφτασε ένα βήμα πριν την εξαγορά της πολυεθνικής εταιρίας. Το deal εκείνο όμως χάλασε την τελευταία στιγμή κι αφού είχαν προηγηθεί πολύμηνες συζητήσεις.
Είναι προφανώς η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται ο Αντώνης Σαμαράς. Πάμε καλά σαν χώρα, δεν το συζητάμε...
http://www.e-tetradio.gr/ar8835el_klein ... um=twitter
Φαίνεται πως οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ κι ένα χρόνο, βγαίνουν αληθινές. Κλείνει λοιπόν και η Sony Music Greece, βάζει λουκέτο, η απόφαση καθώς φαίνεται είναι ειλημμένη και ήδη έχουν μπει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και οι... υπογραφές. Μόνο κάποιο συνταρακτικό γεγονός θα μπορούσε να αλλάξει το συγκεκριμένο σχεδιασμό. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.
Για να δούμε, που θα καταλήξει το (πλούσιο) μουσικό δυναμικό της Sony Music που πλέον βρίσκεται στον αέρα. Δεν θα χαθεί εννοείται, κάποιος θα βρεθεί να το εκμεταλλευτεί και ήδη υπάρχουν οι σχετικοί ενδιαφερόμενοι. Αν ήδη δεν έχει κλείσει και αυτή η συμφωνία. Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι, τέτοια εποχή ακριβώς, η (εγχώρια) Spicy έφτασε ένα βήμα πριν την εξαγορά της πολυεθνικής εταιρίας. Το deal εκείνο όμως χάλασε την τελευταία στιγμή κι αφού είχαν προηγηθεί πολύμηνες συζητήσεις.
Είναι προφανώς η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται ο Αντώνης Σαμαράς. Πάμε καλά σαν χώρα, δεν το συζητάμε...
http://www.e-tetradio.gr/ar8835el_klein ... um=twitter
ligo koulo akougete mias i adamou molis ananeose me tin sony 

Krouela agapes mou, Krouela
Τα τελευταία δύο χρόνια ακούγεται πως κλείνει.
Αν ισχύει γιατί έκαναν μεταγραφές και ανανέωσαν συμβόλαια;
Λογικά θα μάθουμε σύντομα.
Αν ισχύει γιατί έκαναν μεταγραφές και ανανέωσαν συμβόλαια;
Λογικά θα μάθουμε σύντομα.
Γενικώς μεγάλες αλλαγές με τις εταιρείες. 

akoma den katalava giati i universal allazei onoma 

Krouela agapes mou, Krouela
εγώ είχα καταλάβει πως την αγόρασε η minos.δεν μου αρέσει το νέο όνομα.Krouela έγραψε:akoma den katalava giati i universal allazei onoma

O Δόξας μόλις ανανέωσε το συμβολαιό του με τη Sony άρα μάλλον άκυρο το δημοσίευμα.
Εγώ διάβαζα (δε θυμάμα σε ποιο site) ότι έχει ήδη εξαγοραστεί η Sony Greece και θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Προφανώς όλοι αυτοί που ανανέωναν τόσες μέρες, ανανέωναν για να έχει κόσμο και να εξαγοραστεί πιο εύκολα; Κάτι τέτοιο υποθέτω
Προφανώς όλοι αυτοί που ανανέωναν τόσες μέρες, ανανέωναν για να έχει κόσμο και να εξαγοραστεί πιο εύκολα; Κάτι τέτοιο υποθέτω
Yannis Doxas
Η ζωή έχει πολύ κάβλα και σασπενς όταν βάζεις τον κατεργάρη στον πάγκο του.
Μόλις υπέγραψα το νέο συμβόλαιο μoυ - και καλύτερο ever!- με την Sony Music Greece!

Μόλις υπέγραψα το νέο συμβόλαιο μoυ - και καλύτερο ever!- με την Sony Music Greece!

Το τραγούδι «Μες τα δυο της μάτια», που ερμήνευσε η Haris Alexiou - Χάρις Αλεξίου με τους O.P.A.,
είναι το πρώτο single από το album «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ», αφού είναι το πιο αγαπημένο του Stelios Rokkos.

είναι το πρώτο single από το album «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ», αφού είναι το πιο αγαπημένο του Stelios Rokkos.

Πολύ ωραία φώτο.panosif έγραψε:Το τραγούδι «Μες τα δυο της μάτια», που ερμήνευσε η Haris Alexiou - Χάρις Αλεξίου με τους O.P.A.,

Στέλιος Ρόκκος – Μες τα δυο της μάτια – Νέο Single
Το τραγούδι «Μες τα δυο της μάτια», που ερμήνευσε η Χάρις Αλεξίου με τους O.P.A., είναι το πρώτο single από το album «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ», αφού είναι το πιο αγαπημένο του Στέλιου Ρόκκου.
Ο ίδιος γράφει για αυτό το δίσκο, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την ΕΜΙ: «Είναι κάτι που ήθελα να κάνω από παλιά! Πάντα μου άρεσε να διασκευάζω και να «πειράζω» τραγούδια! Αυτή τη φορά όμως το έκανα ολοκληρωτικά. Δηλαδή ένα ολόκληρο άλμπουμ μόνο με διασκευές. Μόνο και μόνο που το λέω τρελαίνομαι από τη χαρά μου. Το παράξενο σε αυτή τη δουλειά, που ήταν και πρόκληση μαζί, είναι ότι όλα αυτά τα τραγούδια τα έχουν ερμηνεύσει άριστα γυναίκες! Γυναίκες που κρατάω τόσα χρόνια πολύ τρυφερά μέσα μου… Καλή ακρόαση!»
«Μες τα δυο της μάτια», σε μουσική Γιάννη Ευσταθίου και στίχους Γιώργου Γκικοδήμα…από το Στέλιο Ρόκκο.
Καλή ακρόαση!
Το τραγούδι «Μες τα δυο της μάτια», που ερμήνευσε η Χάρις Αλεξίου με τους O.P.A., είναι το πρώτο single από το album «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ», αφού είναι το πιο αγαπημένο του Στέλιου Ρόκκου.
Ο ίδιος γράφει για αυτό το δίσκο, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την ΕΜΙ: «Είναι κάτι που ήθελα να κάνω από παλιά! Πάντα μου άρεσε να διασκευάζω και να «πειράζω» τραγούδια! Αυτή τη φορά όμως το έκανα ολοκληρωτικά. Δηλαδή ένα ολόκληρο άλμπουμ μόνο με διασκευές. Μόνο και μόνο που το λέω τρελαίνομαι από τη χαρά μου. Το παράξενο σε αυτή τη δουλειά, που ήταν και πρόκληση μαζί, είναι ότι όλα αυτά τα τραγούδια τα έχουν ερμηνεύσει άριστα γυναίκες! Γυναίκες που κρατάω τόσα χρόνια πολύ τρυφερά μέσα μου… Καλή ακρόαση!»
«Μες τα δυο της μάτια», σε μουσική Γιάννη Ευσταθίου και στίχους Γιώργου Γκικοδήμα…από το Στέλιο Ρόκκο.
Καλή ακρόαση!
..που σημαίνει;panosif έγραψε:Yannis Doxas
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
κομματαρα το Μες τα 2 της ματια..!panosif έγραψε:Το τραγούδι «Μες τα δυο της μάτια», που ερμήνευσε η Haris Alexiou - Χάρις Αλεξίου με τους O.P.A.,
αλλά νομίζω και της χαρούλας διασκευή είναι.. η 1η εκτέλεση ήταν ΟΡΑ με μια άλλη που δεν την ξερω
το κομμάτι βεβαια εγινε γνωστο με την φωνη της Χαρούλας, που το απογειωσε

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
... που σημαίνει κατ' αρχάς ότι το "FRONT SEAT" (label) είναι δικό του.SpaceDog έγραψε:..που σημαίνει;panosif έγραψε:Yannis Doxas
και προφανώς θα είναι το κυρίως που θα αντιπροσωπεύει τη Sony.
Life is a RollerCoaster...
με μπερδεψες πιο πολύ..ΜΑΓΔΑ έγραψε: ... που σημαίνει κατ' αρχάς ότι το "FRONT SEAT" (label) είναι δικό του.
και προφανώς θα είναι το κυρίως που θα αντιπροσωπεύει τη Sony.

διαψεύδει το δημοσιευμα που έλεγε για κλείσιμο δλδ;
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
Μάλλον... για να λέει κιόλας ότι είναι το καλύτερο συμβόλαιο ever...SpaceDog έγραψε:με μπερδεψες πιο πολύ..ΜΑΓΔΑ έγραψε: ... που σημαίνει κατ' αρχάς ότι το "FRONT SEAT" (label) είναι δικό του.
και προφανώς θα είναι το κυρίως που θα αντιπροσωπεύει τη Sony.![]()
διαψεύδει το δημοσιευμα που έλεγε για κλείσιμο δλδ;
Life is a RollerCoaster...