Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο Μουκίδης έχει απαγορεύσει να πει τα τραγούδια του ο Νότης, όχι να μην τα παίξει η ορχήστρα.
- E-Notikos7
To τι προβάρει η ορχήστρα στις πρόβες ελάχιστα θα πρέπει να μας απασχολεί. Κάθε χρόνο προβάρουν ένα σωρό κομμάτια και όταν έρχεται η ώρα των εμφανίσεων πάλι τα γνωστά τραγούδια ακούμε. Η ελπίδα είναι τα ντουέτα. Ισως εκει να γίνει ένα flash black σε παλαιότερα ξεχασμένα κομμάτια. Αυτό το κόλλημα με το "Why" κάθε χρόνο τι φάση?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Όχι το why του υιού Μουκίδη....επίσης ένας εκ των Eu ανάρτησε στίχο απ' το "Για μένα" που ξέρω είναι απ' τα αγαπημένα του.Μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα μπορεί και αρκετά...γιατί όλο αυτόν τον καιρό υπήρχε ένα εμπάργκο και μια ειρωνική διάθεση μετά τα πεπραγμένα του Μουκίδη.Ελπίζω οι πληροφορίες σας να είναι έγκυρες για τα περί προγράμματος για να
δούμε κάτι διαφορετικό.
δούμε κάτι διαφορετικό.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Και ο Πλούταρχος στην Panik.
Τώρα κοντά θα είναι και η εβδομάδα μουσικής που γίνεται κάθε χρόνο στον Sfera. Ξέρουμε αν έχει γίνει πρόταση στον Νότη;
Παρεπιπτόντως ακούω εδώ και 2 ημέρες τον Sfera και παίζει τουλάχιστον μια φορά ανά μια ώρα ''τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ''. Χτες έπαιξε και το ''καμία''. Και γενικά παίζει αρκετά Νότη. Άκουσα ''παράλληλα'' ''δεν σε χρειάζομαι'' ''αγάπη τι δύσκολο πράγμα'' ''δώσε ένα τέλος'' κ.α.
Τώρα κοντά θα είναι και η εβδομάδα μουσικής που γίνεται κάθε χρόνο στον Sfera. Ξέρουμε αν έχει γίνει πρόταση στον Νότη;
Παρεπιπτόντως ακούω εδώ και 2 ημέρες τον Sfera και παίζει τουλάχιστον μια φορά ανά μια ώρα ''τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ''. Χτες έπαιξε και το ''καμία''. Και γενικά παίζει αρκετά Νότη. Άκουσα ''παράλληλα'' ''δεν σε χρειάζομαι'' ''αγάπη τι δύσκολο πράγμα'' ''δώσε ένα τέλος'' κ.α.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Σωστά ειπώθηκε, ο Μουκίδης απαγόρευσε την ερμηνεία των τραγουδιών από το Νότη, όχι την εκτέλεση τους από την ορχήστρα. Ωραία σκέψη πάντως.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- KeepNoting
εδω κ 4 μερες καθε απογευμα γυρω στις 6 τα ποιο μεγαλα σαγαπω στον ρυθμο..δε ξερω τι παιζει...και νομιζω ακουσα διαφημηση σημερα αλλα το ειχα χαμηλα κ δε την προλαβα...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Έπαιξε O Sfera το παράλληλα και το αγάπη τι δυσκολο πραγμα;; Πραγματικά ούτε θυμάμαι πριν πόσα χρόνια άκουσα από τους καλά τοπ σταθμούς να παίζουνε αυτούς τους ύμνους... Μπράβο..81argus έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 30, 2018 7:43 pm Και ο Πλούταρχος στην Panik.
- SFAKattack10
Ειναι ακόμα νούμερο 1 στο Top 20 του ρυθμού το "Τα Πιο Μεγάλα Σαγαπω".KeepNoting έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 30, 2018 8:23 pm εδω κ 4 μερες καθε απογευμα γυρω στις 6 τα ποιο μεγαλα σαγαπω στον ρυθμο..δε ξερω τι παιζει....
- Scorpion86
Αν γίνει, ναι. Και τις δυο χρονιές του έκαναν και τις δυο δέχτηκε, την μια πήγε την άλλη δεν πήγε και τον έψαχναν.

10-15 Δεκεμβριου είναι πολύ πιθανόν να γίνει φετινή εβδομάδα μουσικής.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Το άκουσα σήμερα το μεσημέρι σ' ένα σταθμό της Κύπρου.SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 30, 2018 9:40 pmΕιναι ακόμα νούμερο 1 στο Top 20 του ρυθμού το "Τα Πιο Μεγάλα Σαγαπω".KeepNoting έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 30, 2018 8:23 pm εδω κ 4 μερες καθε απογευμα γυρω στις 6 τα ποιο μεγαλα σαγαπω στον ρυθμο..δε ξερω τι παιζει....
Life is a RollerCoaster...
- Scorpion86
Είναι το πρώτο τραγούδι στην Panik εποχή που καταφέρνει γρήγορα να μπει σε AirPlay. Το «Καμία» που είναι και πιο πολύ στο στυλ του σημερινού ραδιοφώνου , ελπίζω να κάνει ακόμα μεγαλύτερο γκελ. Θα μιλάμε τότε για μια πολύ πετυχημένη δισκογραφική δουλειά που δεν πέρασε μόνο στους φανς αλλά και σε άλλο κοινό. Ευκαιρία και η συνεργασία με Παολα Παπαδόπουλο όπου θα προσελκύσει στο μαγαζί και άλλο κόσμο. Γι αυτό πιστεύω ότι κομμάτι έναρξης θα είναι το «Καμία».
Πάντως "τα πιο μεγάλα σαγαπω" είναι 100 φορές καλύτερο live από ότι αυτό που παίζει στα ραδιόφωνα..
Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει κιαλλο σινγκλ μετα το καμια πριν την Θεσσαλονίκη για παράδειγμα η παμε και για καινούργιο δίσκο του χρόνου ;
Υ.Γ μήπως εχει γίνει κάποια κίνηση ρε παιδιά ;;
Άνοιξα μόλις ραδιόφωνο και πέτυχα το Παρτον δρόμο σε σταθμό που δεν εχω ακούσει ποτε Νότη
Και την ίδια στιγμη στον 99fm θεσσαλονικης έπαιζε το εχει να κάνει που επίσης δεν θυμάμαι ποτε το ακουσα τελευταία φορά
Άνοιξα μόλις ραδιόφωνο και πέτυχα το Παρτον δρόμο σε σταθμό που δεν εχω ακούσει ποτε Νότη
Και την ίδια στιγμη στον 99fm θεσσαλονικης έπαιζε το εχει να κάνει που επίσης δεν θυμάμαι ποτε το ακουσα τελευταία φορά
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Και εγώ μόλις άκουσα το παράλληλα στον δρόμο 94.9...GiannisGr έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 30, 2018 11:21 pm Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει κιαλλο σινγκλ μετα το καμια πριν την Θεσσαλονίκη για παράδειγμα η παμε και για καινούργιο δίσκο του χρόνου ;
Δευτέρα χέρια στον νταλκά αυτήν την στιγμη αλλαTsachno21 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 30, 2018 11:40 pmΚαι εγώ μόλις άκουσα το παράλληλα στον δρόμο 94.9...GiannisGr έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 30, 2018 11:21 pm Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει κιαλλο σινγκλ μετα το καμια πριν την Θεσσαλονίκη για παράδειγμα η παμε και για καινούργιο δίσκο του χρόνου ;
Εντάξει ο συγκεκριμένος σταθμός παιζει αρκετά Νότη
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Scorpion86
Εδώ ο Σωτηράκης στον Sport24 εκεί που έβαζε 9 στα 10 τραγούδια Ρέμο, τώρα τελευταία βάζει και "Δώσε Ενα Τέλος" και "Του Φεγγαριού ο Γιος" και "Κι αν με Βρεις" και "Μήπως είμαι τρελός" και "Πιο μεγάλα σ αγαπώ". Του "Φεγγαριού ο γιος" του το είχαν ζητήσει παραγγελιά. Για να δούμε τελικά, θα είναι στον Sfera για την Εβδομάδα Μουσικής η πρώτη φετινή συνέντευξη ή τηλεοπτικά στο...ξανθό πρόσωπο.
Υ.Γ.: Ακούγεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει το κλιπ, δηλαδή την εβδομάδα της Πρεμιέρας στο μαγαζί. Για να δούμε...

Υ.Γ.: Ακούγεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει το κλιπ, δηλαδή την εβδομάδα της Πρεμιέρας στο μαγαζί. Για να δούμε...
Μόλις έπαιξε το Spot του σχήματος στον Sfera και λέει Νότης - Πάολα στο σχήμα του χειμώνα. Στο Spot ακούγονται ''Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ'' και το ''Καμία'' ενώ από την Πάολα ακούγεται μόνο ο ''Θυμός'' και από Παπαδόπουλο το ''Να περνάς''. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως γενικά τα Mainstream ραδιόφωνα έχουν σταματήσει τελείως να παίζουν Πάολα. Τα τελευταία της κομμάτια έχουν πιάσει κυριολεκτικά πάτο. Το ''Χαρακίρι'' δεν έχει παίξει ούτε μια φορά σε κανέναν ραδιοφωνικό σταθμό. Επίσης και τα τελευταία κομμάτια του Ρέμου δεν παίζουν και έχουν πατώσει. Πλάκα πλάκα για τον Νότη λέμε συνέχεια αλλά ο Νότης παίζει παραπάνω από αυτούς και μιλάω για τα τελευταία του κομμάτια πλην των κοινωνικών για ευνόητους λόγους.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
Πάντως το κλιπ θα ήταν καλύτερα να κυκλοφορήσει Δευτέρα αλλά χλωμό το βλέπω καθώς Δευτέρα κυκλοφορει και το πρώτο τραγούδι του Πλούταρχου με την Panik
- Scorpion86
Γενικά κυκλοφορεί πολλά την Δευτέρα η Πανικ. Και Βίσση...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 01, 2018 12:46 am Πάντως το κλιπ θα ήταν καλύτερα να κυκλοφορήσει Δευτέρα αλλά χλωμό το βλέπω καθώς Δευτέρα κυκλοφορει και το πρώτο τραγούδι του Πλούταρχου με την Panik
-
Έρχεται και της Πάολας