Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sotirakos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Η Ακρίτα, η Ακρίτα...που ειναι να παρει θεση;;; χαχα το καλυτερο σχολιο που διαβασα!!! εσεις που μαθαίνετε τα απόρρητα εχετε κανενα νεο τι πεχτηκε και τι κατασταση επικρατει γενικοτερα απο την επιχειρηση για το θεμα;;;
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τώρα είδα όσα συνέβησαν και είμαι εξοργισμένος όσο δεν πάει.Πόσο καραγκιόζης είναι ο άνθρωπος για να γράφει αυτά τα πράγματα;Οπως το είπε ο jdarmody προσπαθεί να κερδίσει με λάθος τρόπο τη συμπάθεια του κοινού.Γράφει κάτι μελοδραματικές πίπες του στυλ θα μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου πριν τα Χριστούγεννα.Ναι λες και θα πας σε συσσίτια για να βρεις φαγητό να φας ασε μας.Προφανώς και είναι λάθος του Νότη αν έγιναν όσα λέει(που δεν το πιστεύω με τίποτα σίγουρα από κοινού θα πάρθηκε η απόφαση) αλλά αυτές οι βλακείες που γράφει δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση.Jdarmody συμφωνώ σε όλα όσα λες εκτός από ένα που για μένα είναι και αυτό που με έχει εξοργίσει περισσότερο στην όλη κατάσταση.Ότι δεν πρέπει να πάρει θέση ο Νότης.Όχι ρε παιδιά είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και άλλες φορές στο παρελθόν.Σπιλώνουν το όνομα σου, συκοφαντούν τον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου,έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα που όλοι μα όλοι είναι εναντίον σου(διαβάζοντας τα σχόλια στο ινσταγκραμ μου ήρθε να τους δείρω) και εσύ κοιμάσαι όρθιος;Επιτέλους δηλαδή ζούμε στο 2018 κάνε μια σελίδα κάπου στο fb,instagram,twitter και βγες να γράψεις τη γνώμη σου.
Υ.γ.Η Θεοδωρίδου μη δει κάτι εναντίον του Νότη κατευθείαν να το υποστηρίξει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
nikosp

Σχόλιο Μίλτου Καρατζά:Γιώργο μπροστά να κοιτάς και μη δίνεις σημασία σε μικροπρέπειες.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

nikosp έγραψε: Πέμ Δεκ 06, 2018 11:16 pm Σχόλιο Μίλτου Καρατζά:Γιώργο μπροστά να κοιτάς και μη δίνεις σημασία σε μικροπρέπειες.
Αυτό διάβαζα κι εγώ μόλις. Μ' αυτούς συναναστρέφεσαι Νότη...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp

Άμα μέχρι και ο Καρατζάς είναι εναντίον του τι να πω.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

nikosp έγραψε: Πέμ Δεκ 06, 2018 11:40 pm Άμα μέχρι και ο Καρατζάς είναι εναντίον του τι να πω.
Φέρτε μου σύννεφα να πέσω. Γνωστή λέρα...

Εγώ πάλι θα πρότεινα να μην το αναλύουμε και πολύ, το σχήμα είναι Νότης - Πάολα. Ο Παπαδόπουλος απλά βγάζει χολή όταν ηρεμήσει προφανώς θα ανασκευάσει. Όχι ότι γράφει και τπτ σοβαρό ένας αχταρμας είναι το κείμενο του...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αύριο θα υπάρχει και τηλεοπτικό συνεργείο απ ότι είδα για να καταγραψει το προγραμμα Νοτη και Παολας.

Υ.Γ. Υπάρχουν ήδη instastories με πλάνα από την Τζενεραλε, με ηχητικά αποσπάσματα από «Καμία» και «Παράλληλα». Στο Παράλληλα μου ακούγεται σα να κάνει ντουετο εκτος αν ακούγεται τόσο δυνατά κάποια από τις κοπέλες που είναι στα φωνητικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Δεκ 06, 2018 11:52 pm Αύριο θα υπάρχει και τηλεοπτικό συνεργείο απ ότι είδα για να καταγραψει το προγραμμα Νοτη και Παολας.

Υ.Γ. Υπάρχουν ήδη instastories με πλάνα από την Τζενεραλε, με ηχητικά αποσπάσματα από «Καμία» και «Παράλληλα». Στο Παράλληλα μου ακούγεται σα να κάνει ντουετο εκτος αν ακούγεται τόσο δυνατά κάποια από τις κοπέλες που είναι στα φωνητικά.
Να καταγράψει το προγράμμα ολόκληρο όπως στο εναστρον και στο Ρεξ δηλαδή ; 😍
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
nikosp

Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

nikosp έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 12:15 am https://www.newspistol.gr/article/95648 ... gory_id=61
Πολύ ζόρικα τα πράγματα.Αν ισχύουν αυτά ο Νότης έχει κάνει λαθος
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

GiannisGr έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 12:11 am
Scorpion86 έγραψε: Πέμ Δεκ 06, 2018 11:52 pm Αύριο θα υπάρχει και τηλεοπτικό συνεργείο απ ότι είδα για να καταγραψει το προγραμμα Νοτη και Παολας.

Αυτό δεν ξέρω. Αν δηλαδή θα ειναι πλάνα από Πρεμιέρα που μοιράζονται στα κανάλια ή όλο το πρόγραμμα.

Υ.Γ. Το να ανεβάζετε κείμενα του γνωστού PR μαγαζιών που είναι ανταγωνιστές του σχήματος του Νότης-Πάολα είναι τραγικό. Και στην τελική ακόμα και να ισχύει ότι "το σχήμα είναι ένα καζάνι που βράζει. Η Πάολα που και εκεί υπήρχαν προβλήματα προς στιγμήν κάνει υπομονή μαζί με τους συνεργάτες της και αν δε συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή θα ξεκινήσει κανονικά την Παρασκευή" επειδή το γράφει αυτός που το γράφει, έχοντας το πόστο που έχει στη νυχτερινή Αθήνα, χάνει την υπόσταση του σαν κείμενο, μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Μιλάμε για ένα σχήμα που έχει sold out το πρώτο διήμερο και στο 80-90% πληρότητα σε 2ο και 3ο διήμερο. Ενα σχήμα στο οποίο έχουν επενδυθεί χρήματα και το οποίο θα είναι μία υπερπαραγωγή, ώστε να μπορούν να το τινάξουν τόσο εύκολα επειδή το 3ο όνομα σηκώθηκε και έφυγε. Ας είμαστε λίγο πιο πονηροί. Κάποια κειμενα δεν βγαίνουν τυχαία και δεν γράφουν τυχαία αυτά που γράφουν.

Υ.Γ.2 Πιθανόν οι απαντήσεις αύριο να μην δοθούν μόνο από Νότη. :wink: Λίγο υπομονή μόνο...
nikosp

Scorpion86 έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 12:24 am
GiannisGr έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 12:11 am

Αυτό δεν ξέρω. Αν δηλαδή θα ειναι πλάνα από Πρεμιέρα που μοιράζονται στα κανάλια ή όλο το πρόγραμμα.

Υ.Γ. Το να ανεβάζετε κείμενα του γνωστού PR μαγαζιών που είναι ανταγωνιστές του σχήματος του Νότης-Πάολα είναι τραγικό. Και στην τελική ακόμα και να ισχύει ότι "το σχήμα είναι ένα καζάνι που βράζει. Η Πάολα που και εκεί υπήρχαν προβλήματα προς στιγμήν κάνει υπομονή μαζί με τους συνεργάτες της και αν δε συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή θα ξεκινήσει κανονικά την Παρασκευή" επειδή το γράφει αυτός που το γράφει, έχοντας το πόστο που έχει στη νυχτερινή Αθήνα, χάνει την υπόσταση του σαν κείμενο, μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Μιλάμε για ένα σχήμα που έχει sold out το πρώτο διήμερο και στο 80-90% πληρότητα σε 2ο και 3ο διήμερο. Ενα σχήμα στο οποίο έχουν επενδυθεί χρήματα και το οποίο θα είναι μία υπερπαραγωγή, ώστε να μπορούν να το τινάξουν τόσο εύκολα επειδή το 3ο όνομα σηκώθηκε και έφυγε. Ας είμαστε λίγο πιο πονηροί. Κάποια κειμενα δεν βγαίνουν τυχαία και δεν γράφουν τυχαία αυτά που γράφουν.

Υ.Γ.2 Πιθανόν οι απαντήσεις αύριο να μην δοθούν μόνο από Νότη. :wink: Λίγο υπομονή μόνο...
Όντως απο κεκτημένη ταχύτητα το ανέβασα.Μετά είδα ότι ήταν του Λεμπιδάκη.
sotirakos

Οπως και να χει, οτι και να εγινε... αυριο οι γνωστοι τηλε-κριτες θα δωσουν μια ακομη παρασταση και ενεση μισους κατα του Νοτη στην κοινη γνωμη. αυτο που θα περασουν και θα μεινει στο κοινο θα ειναι οτι ο Νοτης δεν τηρησε μια συμφωνια και πεταξε εκτος δουλειας ενα συνανθρωπο μας...
Notis7Arxontas

Σε ένα instastory είδα τον Νότη να τραγουδάει μια ματιά σου μόνο φτάνει στην πρόβα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η εικόνα από το κλιπ για οποιον δεν την είδε...

7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Εν ολίγοις, ο Νότης δεν άλλαξε κάτι στο προγραμμα του..δεν είχε συμφωνηθεί δεύτερο προγραμμα Παπαδόπουλου. Χρόνος μπορούσε να δοθεί μόνον από την Παολα και η ίδια δεν έδωσε..
Τα υπόλοιπα είναι κόλπα του «κυρίου» Παπαδόπουλου που -παραιτήθηκε - δεν εκδιώχθηκε από κανέναν.
Το κλίμα με την Παολα είναι παρα πολύ καλό επιβεβαιώθηκε και στην πρόβα..
Ήταν αρκετοί καλλιτέχνες και οι δημιουργοί του Νοτη να στηρίξουν από όσο έμαθα εκεί : Μακρυνιωτη , Χιωνης , Δαραμούσκας , Μαργωμενος ..
Θα είναι το καλύτερο σχήμα και προγραμμα των τελευταίων χρόνων, οποίος παραιτήθηκε .. αυτός έχασε ..
Είδα κι εγώ κάποια instastories, φαίνεται πολύ όμορφο μαγαζί
Βόλτα στα στενά ...
sotirakos

Σιγα που θα εχανε την ευκαιρια να πεταξει δηλητηριο η αχωνευτη...

http://alphanews.live/entertainment/e-n ... phakianake
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

nikosp έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 12:15 am https://www.newspistol.gr/article/95648 ... gory_id=61
Παιδιά μη δίνετε βάση. Γράφει ότι να ναι...
Μια χαρά ήταν το κλίμα χθες.
Να σας πω ενα στιγμιότυπο απο χθες και βγάλτε τα συμπεράσματά.
Έκανε πρόβα η Παολα κανονικά τελείωσε και συνέχισε ο Νότης. Η Παολα από κατω τον παρακολουθούσε κανονικά και κάποια στιγμή που ήθελε να φύγει.. ανέβηκε τρεχοντας στην πίστα και ενώ τραγούδαγε κλασικά με κλειστά μάτια ο Νότης, τον αγκάλιασε και τον φίλησε θερμά σαν να ήταν θαυμάστρια.
Οπότε ο καθένας ότι θέλει γράφει.
Υ.Γ. Παρά πολύς κόσμος χθες στην πρόβα.
Notis7Arxontas

Στην εκπομπή της Καινούριου στο open ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και έκρινε την ανάρτηση του Παπαδόπουλου και είπε πως έκανε δύο φάουλ .Πρώτον το ότι ανέφερε αυτό το "επαλήθευονται όσα λένε για τον Νότη" στο οποίο σχολίασε ότι ο Νότης είναι πολύ καλός επαγγελματίας οπότε τι επαληθεύεται και δεύτερον το ότι αναμειξε και την Βανδή η οποία αποχώρησε για εντελώς διαφορετικό λογο
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Ξεχασα να αναφέρω ότι έκανε πρόβα και το You do something to me. Ένα τραγούδι που πραγματικά το ερμηνεύει απίστευτα! Οποτε θα το έχει μέσα στο ρεπερτόριο του!
Απάντηση