Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Παιδιά μια ερώτηση, επειδή έχω πάθει πλάκα με την Γεωργία Μαυρουδή
(την είδα πρόσφατα live με τον Δάντη), ξέρετε πέρα απ το 2008 ποιές άλλες σαιζόν ήταν με τον Άρχοντα?

- SFAKattack10
Με τέτοια ψέματα και λαλακιες πιστεύουν ότι θα κάνουν κακό στο σχήμα; 

Χθες ήταν και η Σόφη Παππά στο μαγαζί.Ανέβηκε στο Δίνει τα φιλιά,μετά λουλουδιών,να χαιρετήσει τον Νότη ο οποίος την προσφώνησε με κοπλιμέντα για το ταλέντο της και φωνητικά και μουσικά...(επίσης κάτι την ρώτησε σε σοβαρό ύφος,για την Παπαρούνα,κρυφά απ'το κοινό όμως)...το μαγαζί τάπα και χθες...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Τι ώρα τελείωσε ο Νοτης;ilias16 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 06, 2019 1:35 pm Χθες ήταν και η Σόφη Παππά στο μαγαζί.Ανέβηκε στο Δίνει τα φιλιά,μετά λουλουδιών,να χαιρετήσει τον Νότη ο οποίος την προσφώνησε με κοπλιμέντα για το ταλέντο της και φωνητικά και μουσικά...(επίσης κάτι την ρώτησε σε σοβαρό ύφος,για την Παπαρούνα,κρυφά απ'το κοινό όμως)...το μαγαζί τάπα και χθες...
Πήγα μόνο πρώτο πρόγραμμα γι'αυτό και το ελλιπές ρεπορτάζ...Tsachno21 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 06, 2019 1:38 pmΤι ώρα τελείωσε ο Νοτης;ilias16 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 06, 2019 1:35 pm Χθες ήταν και η Σόφη Παππά στο μαγαζί.Ανέβηκε στο Δίνει τα φιλιά,μετά λουλουδιών,να χαιρετήσει τον Νότη ο οποίος την προσφώνησε με κοπλιμέντα για το ταλέντο της και φωνητικά και μουσικά...(επίσης κάτι την ρώτησε σε σοβαρό ύφος,για την Παπαρούνα,κρυφά απ'το κοινό όμως)...το μαγαζί τάπα και χθες...
-
Είδα ένας από τους μετρ έγραψε για χτες 2.200+++ σε story στο Instagram.
Την Παρασκευή είχε 1.100-1.200 άτομα, αν συνεχιστεί έτσι είναι ικανοποιημένοι για τις Παρασκευές τουλάχιστον από ότι μου είπαν.
Ο Νότης είναι με ίωση και μπαίνει στη 2η εβδομάδα αντιβίωσης, μακάρι να μην χειροτερέψει.
Την Παρασκευή είχε 1.100-1.200 άτομα, αν συνεχιστεί έτσι είναι ικανοποιημένοι για τις Παρασκευές τουλάχιστον από ότι μου είπαν.
Ο Νότης είναι με ίωση και μπαίνει στη 2η εβδομάδα αντιβίωσης, μακάρι να μην χειροτερέψει.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Είναι στα 3 καλύτερα σχήματα της Αθήνας για εμένα μαζί με Ρέμο-Βανδη και Οικονομοπουλο οπότε είναι λογικό να πηγαίνει πολύ καλά.. Πιστεύω μέχρι τέλους δεν θα έχουνε κανένα πρόβλημα από θέμα κόσμου...johnytzitzi έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 12:25 am Είδα ένας από τους μετρ έγραψε για χτες 2.200+++ σε story στο Instagram.
Το Ρεμος-Βανδη ειναι καλο σχημα;;;; Εχουν κοσμο αυτοι;;;;Tsachno21 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 1:04 amΕίναι στα 3 καλύτερα σχήματα της Αθήνας για εμένα μαζί με Ρέμο-Βανδη και Οικονομοπουλο οπότε είναι λογικό να πηγαίνει πολύ καλά.. Πιστεύω μέχρι τέλους δεν θα έχουνε κανένα πρόβλημα από θέμα κόσμου...johnytzitzi έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 12:25 am Είδα ένας από τους μετρ έγραψε για χτες 2.200+++ σε story στο Instagram.
Πήγα φίλε μου και πραγματικά εντυπωσιαστηκα όχι τόσο με τον Ρέμο διότι ξέρουμε την αξία του λίγο πολύ αλλά πιο πολύ με την βανδη που δεν την είχα και τόσο πολύ σε εκτίμηση.. Νομίζω χάσαμε πολύ ωραίο σχήμα πριν από λίγα χρόνια που έφυγε η Βανδή η οποία έτσι όπως την είδα είναι 2 κλασεις πάνω από Παολα.. Από κόσμο ήτανε γεμάτο στο τεράστιο Αθηνών Αρένα.. Σάββατο πήγα.. Νομίζω πάνε καλά γενικά...sotirakos έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 1:10 amΤο Ρεμος-Βανδη ειναι καλο σχημα;;;; Εχουν κοσμο αυτοι;;;;Tsachno21 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 1:04 amΕίναι στα 3 καλύτερα σχήματα της Αθήνας για εμένα μαζί με Ρέμο-Βανδη και Οικονομοπουλο οπότε είναι λογικό να πηγαίνει πολύ καλά.. Πιστεύω μέχρι τέλους δεν θα έχουνε κανένα πρόβλημα από θέμα κόσμου...johnytzitzi έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 12:25 am Είδα ένας από τους μετρ έγραψε για χτες 2.200+++ σε story στο Instagram.
-
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
- SFAKattack10
ή το γεγονός ότι ο τελευταίος δίσκος του Σφακιανάκη έκανε τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις για το 2018;
... αυτο μαλλον ενοχλησε πολλους.
Προτεινόμενο άρθρο στο ήδη υπάρχον με τίτλο
"Ο Νότης Σφακιανάκης κυκλοφορεί νέο δίσκο με μια mainstream δισκογραφική εταιρεία, αλλά κανείς δεν νοιάζεται"...το οποίο δημοσιεύθηκε στις 10.4.2018...
Χαχαχαχα ευτυχώς ο κύριος-κυρία κατ' εμέ που έγραψε εκείνο το άρθρο δεν έγινε μέντιουμ.Δεν θα είχε πολύ μέλλον στον κλάδο.Εκεί στην lifo κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι Η ΝΤΡΟΠΗ δεν είναι ΔΟΥΛΕΙΑ.
"Ο Νότης Σφακιανάκης κυκλοφορεί νέο δίσκο με μια mainstream δισκογραφική εταιρεία, αλλά κανείς δεν νοιάζεται"...το οποίο δημοσιεύθηκε στις 10.4.2018...
Χαχαχαχα ευτυχώς ο κύριος-κυρία κατ' εμέ που έγραψε εκείνο το άρθρο δεν έγινε μέντιουμ.Δεν θα είχε πολύ μέλλον στον κλάδο.Εκεί στην lifo κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι Η ΝΤΡΟΠΗ δεν είναι ΔΟΥΛΕΙΑ.
Είπαμε ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ δεν έχει τελειωμό...SFAKattack10 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 3:28 am ή το γεγονός ότι ο τελευταίος δίσκος του Σφακιανάκη έκανε τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις για το 2018;
Στο Νο.3 για την τελευταία βδομάδα του χρόνου
http://www.ifpi.gr/charts_el.html
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Dimitris96
Μην μου λες τέτοια φιλε! Έκλεισα εισητηρια για 1.φεβρουαριου... μην μας την κανει παλιjohnytzitzi έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 12:25 am Ο Νότης είναι με ίωση και μπαίνει στη 2η εβδομάδα αντιβίωσης, μακάρι να μην χειροτερέψει.

Notis Sfakianakis
Λογικά μέχρι τότε θα είναι καλά φίλεDimitris96 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 1:39 pmΜην μου λες τέτοια φιλε! Έκλεισα εισητηρια για 1.φεβρουαριου... μην μας την κανει παλιjohnytzitzi έγραψε: ↑Δευ Ιαν 07, 2019 12:25 am Ο Νότης είναι με ίωση και μπαίνει στη 2η εβδομάδα αντιβίωσης, μακάρι να μην χειροτερέψει.![]()
![]()
Ο Μουκίδης τι έπαθε πάλι;Τελείωσε το ρευστό για ακόμη μια φορά...;
- Dimitris96
-
Τι έγινε παιδιά;
- Dimitris96
Ποτέ δεν διάλεξα στη ζωή μου να αποκρύψω την αλήθεια και την πραγματικότητα απο τον κόσμο και τους δικούς μου ανθρώπους,οσο οδυνηρό κι αν ήταν αυτό για μένα, σε αντίθεση με μερικούς πολυδιαφημισμένους “αρσενικούς καλλιτέχνες-άρχοντες” που κάνουν το παγώνι....
ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ......
Notis Sfakianakis