Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Tsachno21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Ο Μουκίδης είχε πει ότι ο μοναδικός λόγος που έστειλε το εξώδικο ήταν το ότι τον έθιξε κάτι που είπε ο Νοτης στην Αλβανία... Τωρα για ποια αλήθεια μιλάει; Μου φαίνεται σαν να το έχει χάσει λίγο τώρα τελευταία.. Ψάχνεται να δημιουργεί θέματα.. Κρίμα... Νομίζω ότι γι αυτό δεν του δίνει και σημασία ο Νότης
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ας κοιτάξει λίγο και τη δουλειά του ο Μουκίδης, όλο μετριότητες γράφει. Απορώ πως έγραψε ορισμένα τραγούδια για το Νότη που είναι 100 σκάλες ανώτερα. Είπαμε δεν υπάρχει πάντα έμπνευση, αλλά οι στίχοι του ειδικά είναι πολύ μέτριοι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Έχετε δίκιο αυτοεκτιθομαστε όταν μεταφέρουμε μία συζήτηση το Σάββατο που ήμασταν παρόντες μεταξύ των μετρ και του διευθυντή και λέγανε ότι πρέπει να βοηθηθεί το μαγαζί με περισσότερους χορούς την Παρασκευή. Και όταν μετά ρωτάς τον Γιώργο δηλ πόσο κόσμο είχε χτες σου μεταφέρει ανακρίβειες.
Είναι μεμπτό φαίνεται ακόμα και εδώ σε αυτό το thread να μεταφέρεις πληροφορίες που είτε λόγω δουλειάς στη νύχτα, είτε λόγω ότι στις μισές του κύκλου των εμφανίσεων του Νότη από το 1994 είσαι παρών και έχεις μια προσωπική σχέση με τους μόνιμους συνεργάτες του ή και με τον ίδιο.

Υ.Γ. Αυτοί που γράφετε για τα νούμερα χωρητικότητας των άλλων κέντρων σχεδόν κανένα δε ευσταθεί φιλικά. Το Αθηνών Αρένα για παράδειγμα σήμερα είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα κέντρο της Αθήνας.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Tsachno21

jdarmody έγραψε: Τρί Ιαν 08, 2019 5:46 pm Ας κοιτάξει λίγο και τη δουλειά του ο Μουκίδης, όλο μετριότητες γράφει. Απορώ πως έγραψε ορισμένα τραγούδια για το Νότη που είναι 100 σκάλες ανώτερα. Είπαμε δεν υπάρχει πάντα έμπνευση, αλλά οι στίχοι του ειδικά είναι πολύ μέτριοι.
Νομίζω ότι έκανε τον κύκλο του ο Μουκίδης... Έχει γράψει τεράστια τραγούδια αλλα νομίζω πως έχει τελειώσει η έμπνευση του... Όπως είχε πει και ο Νοτης πιο παλιά ο Μουκίδης για να γράφει πρέπει να είναι ερωτευμένος... Ίσως να φταίει και αυτό😂
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

johnytzitzi έγραψε: Τρί Ιαν 08, 2019 6:33 pm Έχετε δίκιο αυτοεκτιθομαστε όταν μεταφέρουμε μία συζήτηση το Σάββατο που ήμασταν παρόντες μεταξύ των μετρ και του διευθυντή και λέγανε ότι πρέπει να βοηθηθεί το μαγαζί με περισσότερους χορούς την Παρασκευή. Και όταν μετά ρωτάς τον Γιώργο δηλ πόσο κόσμο είχε χτες σου μεταφέρει ανακρίβειες.
Είναι μεμπτό φαίνεται ακόμα και εδώ σε αυτό το thread να μεταφέρεις πληροφορίες που είτε λόγω δουλειάς στη νύχτα, είτε λόγω ότι στις μισές του κύκλου των εμφανίσεων του Νότη από το 1994 είσαι παρών και έχεις μια προσωπική σχέση με τους μόνιμους συνεργάτες του ή και με τον ίδιο.

Υ.Γ. Αυτοί που γράφετε για τα νούμερα χωρητικότητας των άλλων κέντρων σχεδόν κανένα δε ευσταθεί φιλικά. Το Αθηνών Αρένα για παράδειγμα σήμερα είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα κέντρο της Αθήνας.
Φίλε εδώ απαγορεύεται να γράψεις ότι δεν γέμισε ο Νότης,ότι ήταν μισοάδειος,ότι δεν πούλησε,ότι έχει χαλάσει το πρόγραμμά του,κλπ.Επειδή όλες οι πληροφορίες που μεταφέρεις είναι από τον Κασσάμπαλη(μάλλον τον γνωρίζεις προσωπικά) εγώ από την αρχή πίστευα ότι έχεις δίκιο.
Υ.Γ.Για το αθηνών αρένα έχεις δίκιο σήμερα ρώτησα άτομο που δουλεύει 3 χρόνια εκεί και μου είπε για 2500 άτομα χωρητικότητα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Η αλήθεια είναι ότι ωραία είναι και τα ''σας γλεντάει ο Νότης'' και όντως έτσι γίνεται σε ορισμένα πράγματα, όπως οι πωλήσεις του τελευταίου δίσκου, αλλά σε άλλα θέματα έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική και άλλοι καλλιτέχνες, πως να το κάνουμε. Ο Ρέμος για παράδειγμα είναι σταθερά στα σχήματα που πάντα πηγαίνουν καλά, τι να κάνουμε να τον χλευάσουμε επειδή δεν τον συμπαθούμε ή να πούμε ότι τραγουδάει σε τρύπα ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Καλώς ή κακώς το θέμα με τις Παρασκευές το έχει χρόνια ο Νότης (ασχέτως αν το έχουν και άλλοι ή όχι) και γενικά η επιχείρηση θα πρέπει να βρει τρόπους να το αντιμετωπίσει. Είναι μεγάλη η απόκλιση πάντως μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, εκτός αν δεν βάζει τα 2.200 που λένε τα Σάββατα. Έβαλε δηλαδή τον διπλάσιο σχεδόν κόσμο; Ας είναι καλά στην υγεία του βέβαια ο άνθρωπος κι όλα γίνονται.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ;ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ....
Tsachno21

jdarmody έγραψε: Τρί Ιαν 08, 2019 10:35 pm Η αλήθεια είναι ότι ωραία είναι και τα ''σας γλεντάει ο Νότης'' και όντως έτσι γίνεται σε ορισμένα πράγματα, όπως οι πωλήσεις του τελευταίου δίσκου, αλλά σε άλλα θέματα έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική και άλλοι καλλιτέχνες, πως να το κάνουμε. Ο Ρέμος για παράδειγμα είναι σταθερά στα σχήματα που πάντα πηγαίνουν καλά, τι να κάνουμε να τον χλευάσουμε επειδή δεν τον συμπαθούμε ή να πούμε ότι τραγουδάει σε τρύπα ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Καλώς ή κακώς το θέμα με τις Παρασκευές το έχει χρόνια ο Νότης (ασχέτως αν το έχουν και άλλοι ή όχι) και γενικά η επιχείρηση θα πρέπει να βρει τρόπους να το αντιμετωπίσει. Είναι μεγάλη η απόκλιση πάντως μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, εκτός αν δεν βάζει τα 2.200 που λένε τα Σάββατα. Έβαλε δηλαδή τον διπλάσιο σχεδόν κόσμο; Ας είναι καλά στην υγεία του βέβαια ο άνθρωπος κι όλα γίνονται.
Εγω νομίζω ότι το θέμα της Παρασκευής δεν είναι μόνο του Νοτη... Είναι γενικό... Γενικά ο κόσμος βγαίνει μόνο Σάββατα πλέον..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Για 1500 με 1600 άτομα έμαθα εγώ σχετικά με την περασμένη Παρασκευή. Η εικόνα από τα βιντεάκια στο instagram δεν δείχνει για μισοάδειο μαγαζί πάντως. Στα 2300 που χωράει (2.500 είναι στο πίτα) για να λες οτι έχει 1100, πρέπει να έχει πολύ χαλαρή την σάλα και κλειστό τον εξώστη. Ο εξώστης και ανοικτός ήταν και κόσμο είχε και η σάλα δεν ήταν χαλαρή. Τέλος πάντων.
Η Παρασκευή θα είναι ζόρική για όλα τα κέντρα από δω και πέρα. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια μετά την περίοδο των εορτών όπου δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη του κοσμάκη.

Υ.Γ.1 Σήμερα σε δύο εκπομπές των 18:00-21:00 και των 23:00-02:00 στον sport24 κλήρωσαν 10 διπλές προσκλήσεις (με είσοδο για ποτό) για την Παρασκευή στο Γκάζι. Μάλιστα έκαναν την πατάτα και παρουσίαζαν την βραδιά ως "πρεμιέρα" του σχήματος και τον κράξανε τον Σούτο και είπε "Ε που να ξέρω, δεν τον μπορώ τον Νότη". Καλά ο συγκεκριμένος δεν πιάνεται γιατί το παίζει κουλτουριάρης, του θεάτρου και των...καλών τεχνών λες και υπάρχουν και κακές τέχνες.

Υ.Γ.2 Το "Αθηνών Αρένα" μόνο τρένο δεν πάει. Ζορίζεται και αυτό τις Παρασκευές όπως όλα τα μαγαζιά. Δεν ξέρω ποιος σας λέει ότι πάει τρένο. Κανένα σχήμα δεν πάει τρένο. Ούτε καν το μαγαζί του γνωστού δημοσιογράφου-PR που όταν ήταν πίσω από το Νότη είχε γράψει ότι σε εκείνη την ανοικτή συναυλία στην Κύπρο είχε 20.000 κόσμο και στην πραγματικότητα είχε 10.000. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Scorpion86 έγραψε: Τετ Ιαν 09, 2019 12:58 am Για 1500 με 1600 άτομα έμαθα εγώ σχετικά με την περασμένη Παρασκευή. Η εικόνα από τα βιντεάκια στο instagram δεν δείχνει για μισοάδειο μαγαζί πάντως. Στα 2300 που χωράει (2.500 είναι στο πίτα) για να λες οτι έχει 1100, πρέπει να έχει πολύ χαλαρή την σάλα και κλειστό τον εξώστη. Ο εξώστης και ανοικτός ήταν και κόσμο είχε και η σάλα δεν ήταν χαλαρή. Τέλος πάντων.
Η Παρασκευή θα είναι ζόρική για όλα τα κέντρα από δω και πέρα. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια μετά την περίοδο των εορτών όπου δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη του κοσμάκη.

Υ.Γ.1 Σήμερα σε δύο εκπομπές των 18:00-21:00 και των 23:00-02:00 στον sport24 κλήρωσαν 10 διπλές προσκλήσεις (με είσοδο για ποτό) για την Παρασκευή στο Γκάζι. Μάλιστα έκαναν την πατάτα και παρουσίαζαν την βραδιά ως "πρεμιέρα" του σχήματος και τον κράξανε τον Σούτο και είπε "Ε που να ξέρω, δεν τον μπορώ τον Νότη". Καλά ο συγκεκριμένος δεν πιάνεται γιατί το παίζει κουλτουριάρης, του θεάτρου και των...καλών τεχνών λες και υπάρχουν και κακές τέχνες.

Υ.Γ.2 Το "Αθηνών Αρένα" μόνο τρένο δεν πάει. Ζορίζεται και αυτό τις Παρασκευές όπως όλα τα μαγαζιά. Δεν ξέρω ποιος σας λέει ότι πάει τρένο. Κανένα σχήμα δεν πάει τρένο. Ούτε καν το μαγαζί του γνωστού δημοσιογράφου-PR που όταν ήταν πίσω από το Νότη είχε γράψει ότι σε εκείνη την ανοικτή συναυλία στην Κύπρο είχε 20.000 κόσμο και στην πραγματικότητα είχε 10.000. :lol:
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ Η ΣΑΛΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ...ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ 2300...ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 1600 ΜΕ 1800 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ 1600-ΜΕ 1800 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και γενικά αν ο άρρωστος Νότης με αντιβίωση μάθαινε ότι έχει 50% πληρότητα το μαγαζί δεν θα άνοιγε καν. Θα βγάζανε μία ανακοίνωση για αρρώστια και όλα ok. Όπως είχε γίνει μία φορά στην Ιερά Οδό σε σχήμα με Δρακοπουλου, που όντως ήταν άρρωστος και λόγω λιγων κρατήσεων δεν άνοιξε και δήλωσαν ασθένεια.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Τετ Ιαν 09, 2019 12:58 am και τον κράξανε τον Σούτο και είπε "Ε που να ξέρω, δεν τον μπορώ τον Νότη". Καλά ο συγκεκριμένος δεν πιάνεται γιατί το παίζει κουλτουριάρης, του θεάτρου και των...καλών τεχνών λες και υπάρχουν και κακές τέχνες.
Οσο ξερει ποτε εχει πρεμιερα ο Νοτης, αλλο τοσο ξερει απο ποδοσφαιρο και τεχνες ο αμπαλος.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Τι αγίασμα είναι αυτό βραδιάτικα αδέλφια... μπείτε στο κανάλι έχει ανεβάσει πράγμα το παλικάρι...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Διαβάζοντας ΙΙ Ντροπή στους Παολίστας.
Από το 15:52
Life is a RollerCoaster...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ξεκίνησε δυναμικά το 19 ο πάνχαζος... γνώμη μου αφού τα λέει πλέον ο Νότης παίζει να ξέρει πλέον ότι έχει το δικαίωμα νομικά.Θα χουμε κι άλλα επεισόδια πάντως...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Θα επαναλάβω την πρώτη μου σκέψη όπως και τότε που προέκυψε το θέμα.Ευσταθεί νομικά ένα (ή περισσότερα) παράνομα βίντεο από το youtube;Γιατί ασχέτως αν πλέον το κάνουμε όλοι,είναι παράνομο το να βιντεοσκοπήσεις το πρόγραμμα χωρίς άδεια. Αν υπάρχει κάποιος νομικός στην παρέα, ας μας διαφωτίσει.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

:071: :071: :071:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τόση φασαρία για να διαφημιστεί μία περιοδεία; Επίσης, γελάω με την Α.Γ. που λέει "δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κομμάτια". Καιρό είχα να δω συζήτηση σε πάνελ για Νότη. Φάση έχει. :lol:
ΜΑΓΔΑ έγραψε: Πέμ Ιαν 10, 2019 11:29 am Διαβάζοντας ΙΙ Ντροπή στους Παολίστας.
Από το 15:52
Ψύχραιμες απόψεις, τεκμηριωμένες υπό το πρίσμα της λογικής και όχι του μίσους προς έναν άνθρωπο, όπως ο βοθρογράφος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εγώ όλους αυτούς που κατά καιρούς γράφουν κατεβατά μίσους για τον Νότη τους καταλαβαίνω. Υπάρχουν νέα παιδιά που μπορεί να μην πρόλαβαν την εποχή που σάρωνε τα πάντα ο Νότης στο πέρασμα του, μία εποχή που δεν έζησε άλλος καλλιτέχνης από τότε γιατί μιλάμε για έμπρακτη αγάπη, με 5-6 φορές τίγκα το μαγαζί κάθε εβδομάδα, 100-200-300.000 πωλήσεις δίσκων η κάθε δουλειά, γιατί πλέον έχουν περάσει στην εικονική αγάπη, του youtube, με τα κλικάκια και τα downloads, παρόλα αυτά, αυτά τα νέα παιδιά ακούνε κομμάτια του Νότη και ξέρουν γενικά τα τραγούδια του. Διότι όλοι αυτοί πίσω από τα sites και τα τηλεοπτικά πάνελ βλέπουν την προσπάθεια να στιγματιστεί όχι μόνο η ανθρώπινη αλλά και η καλλιτεχνική υπόσταση ενός τραγουδιστή να πέφτει στο κενό. Όποιος κάνει συχνά περιηγήσεις στο instagram με τα #notissfakianakis και #sfakianakis θα έχει δει πολλά βιντεάκια όπως τα παρακάτω. Ενδεικτικά...

Υ.Γ. Μετά τις 10 διπλές προσκλήσεις για ποτό στον Sport24, κληρώσεις για άλλες 15 διπλές προσκλήσεις στον sportfm. Γενικά γίνεται δουλίτσα για να τιγκάρει το μαγαζί και τις Παρασκευές.
Απάντηση