Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το 700 τεύχος του Amazing Spider Man μου έδωσε μια καταπληκτική ιδέα! Θα μεταβιβάσω τα εγκεφαλικά μου κύματα στο σώμα της μις Κακοσαίου και αυτή θα τη μεταβιβάσω στο σώμα ενος μπουλντογκ. Έτσι θα έχω το μανάρι ολοδικό μου ενω αυτή η ασχημομούρα να πάει να τα φτιάξει με κανα σκυλί του Αγίου Βερνάδου! MOYA XAXAXAXAXA!
Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει αποκλειστικά στη Νews και κάνει τον δικό του απολογισμό για το 2012. Το καλό παιδί της δισκογραφίας αυτό το διάστημα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με την Ελεάνα Παπαιωάννου και τον Κώστα Μαρτάκη και η αποθέωση που γνωρίζει είναι απίστευτη. Μοιράζεται με τους αναγνώστες μας τον λόγο που δεν ήθελε να μείνει στην Αθήνα να δουλέψει, τις λάθος επιλογές που έχει κάνει στην καριέρα του αλλά και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του και τον βοήθησαν για να κατακτήσει την κορυφή. Η απόπειρά του να παρουισάσει ένα ντοκυμαντέρ. Η συγκίνησή του για την Ελληνική ομογένεια. Η ευγένεια του Γιάννη Πλούταρχου και η υπομονή που έχει του έδωσαν ένα μεγάλο δώρο στην ζωή του που είναι η οικογένεια που δημιούργησε με την σύζυγό του Μαρία. ...
- Η Θεσσαλονίκη νομίζω οτι αγαπάει τον Γιάννη της...
Είναι το μέρος της γυναίκας μου απο εδώ και επέστρεψα με μεγάλη χαρά. Το κοινό της Θεσσαλονίκης είναι δύσκολο και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι μου που ερχονται εδώ χειμώνα και καλοκαίρι. Όταν θα αποδεχτεί όμως έναν καλλιτέχνη θα τον φτάσει και στα ουράνια. Δεν είναι τυχαίο οτι απο εδώ ξεκίνησαν μεγάλοι καλλιτέχνες αλλά και νέα παιδιά που έχουν χαράξει μια πολύ καλή πορεία.
- Σου λείπει η Αθήνα; Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και σίγουρα μαθαίνεις πως πάνε τα μαγαζια απο κόσμο...
Νιώθω μια σιγουριά εδώ. Αυτό το ψυχολογικό άγχος και η πίεση που υπάρχει στην Αθήνα με είχε κουράσει και ήθελα να απαλαχτώ απο αυτό. Ήθελα να μη δουλέψω ένα χρόνο στην πόλη όπου ζω και προτίμησα να κάνω μια μεγάλη περιοδεία στους Έλληνες της Αμερικής και της Ευρώπης. Γερμανία, Σουηδία, Αυστραλία πήγαμε με τυος συνεργάτες μου και κλείνει αυτή η περιοδεία εδώ στην Θεσσαλονίκη που είχα να έρθω για Χριστούγεννα να δουλέψω απο το 2002.
- Ένας καλλιτέχνης με τόσους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, συνεχίζει να έχει άγχος για το αν θα είναι στην κορυφη;Σε φοβίζει που όλα αυτα τα χρόνια όλοι σε έχουμε πολύ ψηλά.
Αυτό είναι μια πολύ ωραία ερώτηση αλλά θα σου απαντήσω οτι οι καλλιτέχνες κάνουν μια μεγάλη διαδρομή και δεν υπάρχει κορυφή και στέμματα εφ όρου ζωής. Μέσα απο αυτή την διαδρομή κρινόμαστε. Λέμε πχ πέρυσι ο Γιάννης δεν είχε καλό δισκό, φέτος ήταν πολύ καλός ή του χρόνου θα έχει κάτι μοναδικό. Για μένα έτσι μετριέται το θέμα. Ξεχωριστός και φρέσκος νιώθω όταν κάνω ωραία τραγούδια μέχρι το κοινό να μου πει φτάνει και να πρέπει να παραδώσω την σκυτάλη σε κάποιον νεότερο τραγουδιστή.
- Έχεις κάνει συνεργασίες ή κάποιον δίσκο που στο ξεκίνημα να βλέπεις και να έχεις το ένστικτο οτι δε θα πάει καλά;
Ναι και είχε μάλιστα το αντίθετο αποτέλεσμα ο φόβος που είχα. Όταν τραγούδησα το κομμάτι " Αχ Κόρίτσι μου" , το " Άφησα ένα δάκρυ μου στην πόρτα σου" ο κόσμος ξυνόταν και με κοίταζε περίεργα. Εκεί τρομοκρατήθηκα γιατί τα κομμάτια στο άλμπουμ "Μικρές φωτογραφίες" ήταν χασάπικα και νοσταλγικά. Αμάν λέω δε θα πάμε καλά. Αλλά ήταν ο πιο πετυχημένος δίσκος της καριέρας μου.
- Υπάρχει κάποιο απο τα σχήματα φέτος που θαυμάζεις;
Καταρχάς πηγαίνω σε όλους τους συναδέλφους μου. Μου αρέσει να τους τιμώ όπως με τιμούν και εκείνοι. Διαλέγω απλά να είμαι στα πίσω τραπέζια και να μην προκαλώ και να διαφημίζω εκεί την παρουσία μου. Αυτό δε μ άρεσε ποτέ.
- Ετοιμάζεις νέο δίσκο σύντομα...
Ήταν να κυκλοφορήσουμε περίπου στις 20 τού Δεκέμβρη αλλά τελευταία στιγμή πήρα δύο υπέροχα κομμάτια και έπρεπε να μπουν μέσα στον δίσκο. Η δουλειά αυτή είναι ώριμη και έχω πολλές συνεργασίες απο ταλαντούχα πρόσωπα.
- Τι γεύση σου αφήνει το 2012;
Όχι την καλύτερη βέβαια. Αυτή η αλλαγή στο κοινωνικό σύνολο και στους συνανθρώπους μου με σόκαρε. Ξαφνικά αυτός ο " απάνθρωπος " τρόπος που δέχτηκε ο Έλληνας το στρίμωγμα ήταν κάτι πολύ άσχημο. Ταξίδεψα στο εξωτερικό για συναυλίες και έβλεπα Έλληνες να δουλεύουν και να διαπρέπουν ως γιατροί, δικηγόροι. Αυτό είναι άσχημο. Βλέπουμε ένα δέυτερο μεγάλο κύμα μεταναστευσης και είναι ανυσηχητικό για την χώρα μας. Με θυμώνει αυτή η εξέλιξη. Δεν αξίζει ο Έλληνας αυτό που ζει. Ο λαός μας είναι ξεχωριστός και οχι τεμπέληδες. Είναι κουραφέξαλα η όποια προπαγάνδα γίνεται εναντίον μας.
- Η ομογένεια σε στηρίζει και τα κομμάτια σου ειδικά στην Αμερική παίζουν καθημερινά ...
Με αγαπάνε και είναι φοβερό συναίσθημα. Με υποδέχονται με μεγάλη λατρεία , αλλά τους αγαπώ και εγώ και τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου.
- Μίλησα πριν λίγες μέρες με το πρώτο σου αφεντικό τον Κύριο Βασίλη Κοντόπουλο και μου ανέφερε οτι ο Γιάννης είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που απο την πρώτη μέρα που ξεκίνησε στον χώρο αυτό είναι ο πιο αυθεντικός και αληθινός άνθρωπος και τραγουδιστής. Έχεις να πεις κάτι πάνω σ αυτό;
Αυτό είναι πολύ σπουδαίο να το λέει ένας άνθρωπος που ξέρει τόσο καλά την δουλειά και που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω γνωστός στο κοινό μέσα απο το POSIDONIO. Εγώ θέλω να τον έχει καλά ο θεός και αύτόν και την υπέροχη οικογένειά του.
- Θέλω να κλείσουμε και να μιλήσουμε για κάτι που δεν έχεις μιλήσει και αφορά την παρθενική σου εμφάνιση στην τηλεόραση ως παρουσιαστής.
Είναι ένα ντοκυμαντέρ πουα γυριστεί μέσα στο 2013. Δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή.Το τονίζω για να μην πουν κάποιοι οτι πάω να τους φάω την δουλειά τους. Δέχτηκα και είπα το ναι γιατί μέχρι τα 23 μου χρόνια είχα υπηρετήσει την γη και ήμουν αγρότης. Ξέρω τα άγχη των αγροτών και παλάμη-παλάμη έχω χύσει πολύ ιδρώτα για το μεροκάματο. Όταν κάτι τέτοιο μου το κάνουν πρόταση για να προβληθεί αυτή η προσπάθεια και να βγει απο το αδιέξοδο αυτός ο πρωτογενής τομέας δε μπορώ να πω οχι. Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν οτι οφείλουν να προσανατολιστούν και σε άλλες κατευθύνσεις. Είναι μια εκπομπή ερευνας που αφορά τα Ελληνικά προιόντα. Ότι ο τόπος μας είναι ξεχωριστός. Γεννετιστές, επιστήμονες, γιατροί θα μιλήσουν. Είμαστε στο αρχικό στάδιο γυρισμάτων και θα ολοκληρωθεί επιτυχημένα εύχομαι.
"ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ!!!
Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της δισκογραφικής εταιρίας Heaven Music, η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο " ΚΑΤΩ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ " κυκλοφορεί στις 4 ΜΑΡΤΙΟΥ."Να ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ" και "ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ" , είναι τα 2 νέα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο CD, τα οποία ήδη ακούμε από το ραδιόφωνο και έχουν αποκτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή!!!Μια ακόμη δισκογραφική δουλειά, που όπως όλα δείχνουν θα αγαπηθεί πολύ από τους θαυμαστές του αγαπημένου μας καλλιτέχνη και θα μας χαρίσει, ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι στα μονοπάτια της μουσικής ...