Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Και συλλογές βγάζουν συνέχεια,σε 4 συλλογές της Heaven υπάρχουν τα τραγούδια "Οι άντρες δεν κλαίνε","Έκλεισα Θέση","Κάνεις Λάθος" κλπ!!!!Αλλά αυτή που έσπασε το ρεκόρ στις συλλογές είναι η LEGEND,έβγαλε 7-8 συλλογές φέτος και σχεδόν όλες είχαν το "Πάνω απ'όλα"
Πάντως είχε χώρο στο cd να βάλουν ακόμα 2 μικρά τραγούδια (πχ Αγάπη & Opa Opa) ή έστω ένα μεγάλο (πχ Σήμερα) γιατί το cd είναι 73 λεπτά!Ή έπρεπε να μπει το "Υπάρχει Ζωή".
Chronisgreek έγραψε:wraies fotos ths despinas.. alla krima na mh baloun k to yparxei zwh mesa.. HEAVEN EIANI AYTH!!!
Makari na to xei sto neo cdfoivo-diskografikh...
ontws...prepei na to kykloforhsun to yparxei zwh...
Όσο ήταν η Δέσποινα στη heaven δεν της είχε γράψει ο Φοίβος στίχους σε 9 κομμάτια και 1 δεν ήταν καθόλου του Φοίβου
Στα κομμάτια "Θέλω να σε δω","Έλα","Είμαι εγώ","Το πρώτο μας φιλί" & "Κάντο αν μ'αγαπάς" έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού
Στο κομμάτι "Θυμήσου" στίχοι Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
Στο "Όλα οδηγούν σε σένα" στίχοι Γιάννης Ρεντούμης (ο οποίος είχε στείλει το κομμάτι σε διαγωνισμό στίχου που διοργάνωνε η Heaven,και βγήκε πρώτο και έτσι ο Φοίβος το έδωσε στη Δέσποινα)
Στίχοι στο I Believe It: Reith,Freeman
Οι στίχοι από το κομμάτι "Χριστούγεννα Remix" είναι των Goin'Through
Τέλος το Opa Opa που είναι διασκευή,είναι σε μουσική Γιώργου Αλκαίου ενώ οι αγγλικοί στίχοι είναι των Freeman,Reith,Boss