Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
να ξαναπώ πόσο πολύ μου αρέσει το νέο τραγούδι της Πέγκυς.. έχω φτάσει στο σημείο να το ακούω περισσότερο από της Καίτης
αναμένω εναγωνίως τα νέα τραγούδια του Σαμπάνη για την Καίτη
Καλό είναι αλλά το περίμενα πολύ καλύτερο.. Έχει πει πολύ καλύτερα ζεϊμπέκικα η Πέγκυ, στο στίχο περίμενα κάτι καλύτερο από τη Γιαννατσούλια και το κομμάτι δε μου κάνει καθόλου για Σαμπάνης..
Επιτέλους ανέβηκε ολόκληρο,βέβαια δεν είναι τέλεια ποιότητα,περιμένουμε το digital!!!!Γιατί είχε ανέβει από τουλάχιστον 20 άτομα με σποτ απο το ρυθμό.Κομματάρα!!!!!!!!!!
Ωραία σύνθεση έχει, όμως δεν μου αρέσει ο στίχος κυρίως στο ρεφρέν!
Κάπου με χαλάει το "...δρόμο, πάρε δρόμο...", ίσως να μου άρεσε περισσότερο από κάποιον άντρα καλλιτέχνη!
Δυστυχώς δεν με εντυπωσίασε!
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου Πέγκυ Ζήνα Exclusive Live Concert μόνο για τους ακροατές του Ρυθμού 949!
Μια βραδιά που θα ηχογραφηθεί και σε CD! Συντονιστείτε για προσκλήσεις!
chris3m έγραψε:Ωραία σύνθεση έχει, όμως δεν μου αρέσει ο στίχος κυρίως στο ρεφρέν!
Κάπου με χαλάει το "...δρόμο, πάρε δρόμο...", ίσως να μου άρεσε περισσότερο από κάποιον άντρα καλλιτέχνη!
Δυστυχώς δεν με εντυπωσίασε!
Μερικά από τα κομμάτια που θα μπουν στο live είναι τα εξής:Ότι και να γίνει θυμήσου-Γλυκερία.Η αγάπη είναι ζάλη/Φεύγω-Χαρούλα,
Στο μυαλό μου είσαι/Οι χωρισμένοι-Κυριαζής,Θάλασσες-Μητροπάνος,Μια γυναίκα μόνο ξέρει-Γκρέυ,Να χαρείς/Μια ματιά σου μόνο φτάνει/
Δεν σε χρειάζομαι-Σφακιανάκης,Χαμένα-Γαρμπή,Δεν σ' αφήνω-Πάριος,Πεθαίνω για σένα-Μαργαρίτης,Έχω μια καρδιά-Άντζελα,Αγγελέ μου-Ψάλτης,
Ζηλεύω-Μαζωνάκης,Σ' ένα χαρτάκι έγραψα-Βαλάντης,Χαλάλι σου-Γιαγκούση,Συγχωρεσέ με-Αλκαίος,Μόνο μην μου πεις πως μ' αγαπάς/Δυο ψέματα-Ρέμος.
Από τα δικά της θα είναι όλα αυτά που λέει συνέχεια στις εμφανίσεις της συν τα Ένα χάδι,Στη Σαλονίκη,Δυο ξένοι.
Το cd θα είναι διπλό και θα υπάρχουν πρόσθετες ησχογραφήσεις από πιο παλιές εμφανίσεις της Πέγκυς.
5 καινούρια τραγούδια μαζί με το Πάρε δρόμο.
Παραγωγός του live αλλά και της Πέγκυς γενικότερα είναι ξανά ο Ηλίας Μπενέτος.
Αν δεν το πλακώσουν στις επεξεργασίες θα μιλάμε για το καλύτερο live album της τελευταίας δεκαετίας.