Δύο φορές έγινε κουβέντα με Παπαρίζου τα τελευταία 4 χρόνια. Καμία δεν έφερε συνεργασία, χωρίς να αποκλείεται κάτι μελλοντικά, διότι και με Πάολα έκατσε συνεργασία με την τρίτη.
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μιλαω καθαρα για το θεμα τραγουδιων. Αν και σ'αυτο οντως εχεις ενα δικιο! Οντως εχουν πει πολυ ωραια τραγουδια αλλα στο αποκορύφωμα της καριερας τους συμπεριελαβαν και απειρα τετοιου ειδους σαχλα τραγουδια. Η βανδη με τα αλμπουμ υποφερω και "γεια" και η βισση αντιστοιχα με την κραυγη, αγαπη απο ναυλον κλπ.κλπ... κατα τη γνωμη μου ηταν η αφετερια των σαχλοσουξεδιαρικων τραγουδιων που την κορυφωση αυτων τη ζουμε σημερα. η βισση και η βανδη απο το 2000 και υστερα βαλανε τα θεμελια της σαπιλας. αν κανετε μια αναζητηση στη δισκογραφια τους θα καταλαβετε περι τινος προκειται (με καποιες εξαιρεσεις).Tsachno21 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 03, 2019 2:34 pmΣυμφωνώ απόλυτα με τον scorpion η Βισση είναι μεγάλο μέγεθος για την ελληνική μουσική και επίσης πολύ πρωτοποριακή σε πολλά πραγματα.. Εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνει αλλά δεν μπορώ να μην της το αναγνωρίσω... Όπως επίσης και τα τελευταία χρόνια έχει μια τεράστια πτώση με αποτέλεσμα να την ακούν μόνο οι πιστοί φαν της παρότι είναι στην ίδια ηλικία με τον Νοτη (βέβαια έχει πιο πολλά χρόνια καριέρας)... Η Βανδή έχει πει κάποια πολύ ωραία κομμάτια ειδικά πιο παλιά όμως καμία σχέση με την βισση.. Για κάθε καλό τραγούδι της Βανδή βγάζει και 5 χαζομάρες(με αποκορύφωμα το καινούργιο "η κάθε νύχτα φέρνει φως" που η πανικ προμοταρει τρελά... Το λιγότερο μέτριο τραγούδι)Ας πούμε εγω θεωρώ την Παπαριζου πολύ καλύτερη της Βανδή.. Και αν δεν κάνω λάθος συμπαθεί και τον Νοτη η Ελενα.. Θα ήθελα μια τέτοια συνεργασίαScorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 03, 2019 1:47 pm Ισχύει ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν στο Γκάζι live? Τι ξέρεις johnytzitzi, μαρτύρησε τα όλα...
Υ.Γ. Εχει πει μεγάλα άσματα η Βίσση sotirakos, και αρκετές πολύ δυνατές ερμηνείες, την ψιλοαδικείς απομονώνοντας κάποια πιο πρόσφατα κομμάτια της. Ο Νότης στους άνδρες και η Βίσση στις γυναίκες είναι για εμένα οι απόλυτοι ερμηνευτές των τελευταίων 30 ετών. Οπως επίσης και η Βανδή έχει πει ωραία λαϊκά τραγούδια στους πρώτους δίσκους της. Μετά την βάλανε κι αυτήν στο τρυπάκι της εμπορικότητας και του φθηνού μοντέρνου ήχου γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να μπει σε σύγκριση με την Βίσση που είχε ήδη διαγράψει μία καριέρα ετών. Στην ίδια...λακούβα έπεσε και ο Ρέμος που από εκεί που έβγαζε ζειμπέκικα και ερωτικές μπαλάντες πήγε στο "Κομμένα πια τα δανεικά"...... Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά αλλά η Βισση είναι ένα σημαντικό μέγεθος..
Μακάρι να κατσει μια συνεργασία στα επόμενα χρόνια.. Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι Θεσσαλονίκη φέτος..Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 03, 2019 2:46 pmΔύο φορές έγινε κουβέντα με Παπαρίζου τα τελευταία 4 χρόνια. Καμία δεν έφερε συνεργασία, χωρίς να αποκλείεται κάτι μελλοντικά, διότι και με Πάολα έκατσε συνεργασία με την τρίτη.
Κάτι άσχετο πριν από λίγες ημέρες κάποιος είπε για κανονισμενες συναυλίες του Νοτη στο εξωτερικό το καλοκαίρι... Τελικά ισχύει ή όχι ξέρει κανένας;
- Scorpion86
Στο Acro ήταν τελικά. Στο Γκάζι δεν υπήρχε διαθέσιμη ούτε καρέκλα...Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 03, 2019 12:29 pmΌχι, σε άλλο μαγαζί ήταν. Πιο μικρό στο οποίο γινόταν και μια κοπή πίτας από ένα χορό.

-
Δεν έμαθα αν ήταν ο Άδωνις (θα ρωτήσω). Δυστυχώς λείπω εργασιακά εξωτερικό.
Υ.Γ. Χτες είδα είπε το “Πάρε με”. Είχε κάποια χρονάκια να το πει.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
johnytzitzi έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 03, 2019 9:02 pm Δεν έμαθα αν ήταν ο Άδωνις (θα ρωτήσω). Δυστυχώς λείπω εργασιακά εξωτερικό.
Που το είδες φίλε βάλτο να το απολαύσουμε κι εμεις
Ο sfera διοργανώνει την εβδομάδα Ελληνικής μουσικής από 11 έως 15 Φεβρουαρίου αν είδα καλά... Για να δούμε θα είναι καλεσμένος ο Νοτης;
- Mixalisvolos
- Scorpion86
Oι μισοί δεν θα πάνε. Γι' αυτό ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει ονόματα ενώ μέχρι πέρσι είχαν ανακοινώσει το 80% μία εβδομάδα πριν. Ορεξη έχουν νομίζουν ο κάθε τραγουδιστής να πηγαίνει να τραγουδάει για τον κάθε σταθμό. Θα πάνε οι γνωστοί 20-25 τραγουδιστές που πάνε όπου γάμος και χαρά...Αν το "live act" είναι "τραγουδάω ζωντανά" και δεν είναι απλά καλεσμένοι οι τραγουδιστές μπροστά σε κοινό που θα μπορεί να κάνει ερωτήσεις.Mixalisvolos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 04, 2019 10:39 pmΑπ' ότι είδα θα τραγουδάνε κιόλας οι καλεσμένοι,κάτι που δεν κάνει ο δικός μας
-
Εξαιρετική η Πάολα αλλά συνεχίζει να φοβάται να αναφέρει το όνομα του Νότη όταν την ρωτάνε που τραγουδάει και πώς πάει το μαγαζί.Ειναι ξεκάθαρο
Αδιάφορη θα την χαρακτήριζα την ερμηνεία της. Αμφιβάλλω κιόλας αν καταλαβαίνει τι τραγουδάει. Δε νομίζω ότι ντρέπεται να πει που και με ποιον εμφανίζεται, θεωρώ ότι δεν θέλει να ''εκμεταλλευτεί'' μια παρουσία της σε μια εκπομπή για να διαφημίσει τις εμφανίσεις της. Κατά τη γνώμη μου η Πάολα δεν έχει προσωπικότητα. Δηλαδή ποιος σοβαρός τραγουδιστής θα πήγαινε σε μια εκπομπή για 10 λεπτά να πει ένα τραγούδι;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Σαν χαζη κανει, παλι η κλασικη λαλακια οτι ειναι τεταρτη μεχρι κυριακη το μαγαζι. Και ουτε ποσο χωραει λεει λες και δεν ξερει.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τετ Φεβ 06, 2019 5:17 pm Εξαιρετική η Πάολα αλλά συνεχίζει να φοβάται να αναφέρει το όνομα του Νότη όταν την ρωτάνε που τραγουδάει και πώς πάει το μαγαζί.Ειναι ξεκάθαρο
Εγω ηθελα να ακουστει το ονομα Σφακιανακης για να δω πως ΔΕΝ θα αντιδρουσε ο Κανακης.
Η εκπομπη αυτη ειναι ποιοτικη και φαινεται στο οτι εβαλε γυαλια ο Σερβετας.

- Scorpion86
Πριν χρόνια ο Σαββόπουλος είχε κράξει τον Νότη επειδή τραγούδησε το "Δημοσθένους Λέξις". Πλέον, μπορεί να το τραγουδάει μέχρι και η Πάολα, παρουσία του Σαββόπουλου και να μας λέει ο επιχειρηματίας της Β.Ελλάδας ότι "ήταν μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση". Γελάει ο κόσμος με την υποκρισία τους. Γι' αυτό γουστάρω τον δικό μας που δεν συμμετέχει σε τέτοια, δηλαδή να πηγαίνει για 10 λεπτά σε μία εκπομπή για να τιμήσει κάποιον (λες και του έχει υποχρέωση) και το να πηγαίνει σε εκπομπές του...στημένου γλεντιού που κάνει ο γνωστός τηλεδιασκεδαστής και απαρτίζεται από όλους τους επαγγελματίες πανελίστες και τους "ζητώ απεγνωσμένα να γίνω διάσημος/η". Η' τη μέγιστη υποκρισία που πάει ο κάθε ένας στο μαγαζί του άλλου και του δίνει το μικρόφωνο. Απέχει από τέτοια κόλπα που γίνονται για το θεαθήναι και καλά κάνει. Την πιο σωστή κουβέντα την είπε προχθές ο Λιδάκης σε μία συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση. "Χορτασμένος είμαι με αυτά που έχω ζήσει, δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω κάτι που δεν με ενδιαφέρει". Το ίδιο ισχύει με τον Νότη. Δεν έχει ανάγκη να προβληθεί μέσω των παραπάνω. Βλέπω για παράδειγμα έναν συγκεκριμένο λαϊκό τραγουδιστή (ονόματα δεν λέμε) που κάποτε είχε άλλη στάση στα καλλιτεχνικά και πλέον είναι σαν περιπλανώμενος θίασος, μέχρι και στην τηλεόραση βγήκε να τραγουδήσει ενώ παλαιότερα ήταν μετρημένες έως σπάνιες οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Κάνει πράγματα που δεν έκανε και γι' αυτό επειδή δεν τον αναγνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι φανς του, δεν μπορεί πια να γεμίσει ούτε μεσαίας χωρητικότητας μαγαζιά.
Ότι και να πει το κάνει δικό του... Από τους λίγους που θα μπορούσαν να πουν Πουλοπουλο
Αν δεν κάνω λαθος η τελευταία φορά που ο Νοτης τραγούδησε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής ήτανε στην εκπομπή της Βισση.. Μου διαφεύγει η χρονολογία... Τότε πραγματικά άξιζε το κόπο.. Είχανε κάνει κάποια ωραία ντουέτα... Από εκεί και πέρα δεν τον θυμάμαι σε άλλη εκπομπή και καλά κάνει που δεν τραγουδάει κιόλας..
- Dimitris96
1995 - Με αγάπη Άννα (ΑΝΤ 1)Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 07, 2019 9:59 pm Αν δεν κάνω λαθος η τελευταία φορά που ο Νοτης τραγούδησε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής ήτανε στην εκπομπή της Βισση.. Μου διαφεύγει η χρονολογία... Τότε πραγματικά άξιζε το κόπο.. Είχανε κάνει κάποια ωραία ντουέτα... Από εκεί και πέρα δεν τον θυμάμαι σε άλλη εκπομπή και καλά κάνει που δεν τραγουδάει κιόλας..
Notis Sfakianakis
- Scorpion86
Εχουν ήδη ανακοινώσει αρκετά ονόματα για την Εβδομάδα Μουσικής. Πουθενά ο Νότης.
Πλούταρχος, Ρέμος, Βανδή, Ιακωβίδης, Σαμπάνης, Χατζηγιάννης, Φοίβος, Μαλού, Ευριδίκη, Πέγκυ, Στρατής, Νικηφόρος, Μενιδιάτης, Χολίδης, Αντύπας, Μουζουράκης, Αμαρυλλίς, Αναστασιάδης, Δάκης, Τσαγκρινου, Ράμμος, Μέλισσες, Μαρτάκης, Βαλάντης, Γιαννιάς, Τάμτα, Μόρφη, Μακεδόνας.
Πλούταρχος, Ρέμος, Βανδή, Ιακωβίδης, Σαμπάνης, Χατζηγιάννης, Φοίβος, Μαλού, Ευριδίκη, Πέγκυ, Στρατής, Νικηφόρος, Μενιδιάτης, Χολίδης, Αντύπας, Μουζουράκης, Αμαρυλλίς, Αναστασιάδης, Δάκης, Τσαγκρινου, Ράμμος, Μέλισσες, Μαρτάκης, Βαλάντης, Γιαννιάς, Τάμτα, Μόρφη, Μακεδόνας.
Νομίζω η τελευταία φορά ήταν το 1997 στο VlassBackDimitris96 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 07, 2019 11:33 pm1995 - Με αγάπη Άννα (ΑΝΤ 1)Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 07, 2019 9:59 pm Αν δεν κάνω λαθος η τελευταία φορά που ο Νοτης τραγούδησε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής ήτανε στην εκπομπή της Βισση.. Μου διαφεύγει η χρονολογία... Τότε πραγματικά άξιζε το κόπο.. Είχανε κάνει κάποια ωραία ντουέτα... Από εκεί και πέρα δεν τον θυμάμαι σε άλλη εκπομπή και καλά κάνει που δεν τραγουδάει κιόλας..
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ναι όντως το ξέχασα αυτό..J&B έγραψε: ↑Παρ Φεβ 08, 2019 12:42 pmΝομίζω η τελευταία φορά ήταν το 1997 στο VlassBackDimitris96 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 07, 2019 11:33 pm1995 - Με αγάπη Άννα (ΑΝΤ 1)Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 07, 2019 9:59 pm Αν δεν κάνω λαθος η τελευταία φορά που ο Νοτης τραγούδησε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής ήτανε στην εκπομπή της Βισση.. Μου διαφεύγει η χρονολογία... Τότε πραγματικά άξιζε το κόπο.. Είχανε κάνει κάποια ωραία ντουέτα... Από εκεί και πέρα δεν τον θυμάμαι σε άλλη εκπομπή και καλά κάνει που δεν τραγουδάει κιόλας..
- SFAKattack10
Το 1998 - 1999 σε μια εκπομπή με την Γερμανού είχε τραγουδήσει από το ΡΕΞ.