Όταν ξέρεις ότι όλο το μιντιακό σύστημα είναι από την πλευρά σου, τέτοια κάνεις. Ο Νότης να προσέχει που τώρα στα γεράματα αποφάσισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα μαγαζιά και αναγκάζεται να συνεργάζεται με τον κάθε άκυρο. Και εγώ έτσι όπως έχω αντιληφθεί το φετινό, πιστεύω ότι ο Νότης δεν είχε σε καμία εκτίμηση και την Πάολα και αυτό το αφουγκράζεται και ο άλλος. Και άλλες φορές στο παρελθόν του είχε προταθεί συνεργασία με την Πάολα και την είχε απορρίψει. Έγινε κι αυτό με τον Παπαδόπουλο, στράβωσε κι άλλο το κλίμα από την αρχή, ε δεν ήθελε και πολύ μετά.sotirakos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 21, 2019 11:11 pm [-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-] εχει παρει σβαρνα ολες τις εκπομπες και θαβει αβερτα. Οσο παει και το χοντραινει το θεμα...
Μαλλον θελει λιγο σκουντηγμα να ξυπνησει....
https://www.athensmagazine.gr/article/t ... aquo-video
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ασχετο αλλα ηταν κανεις συνδεδεμενος στις 18:00 να μας πει ποσοι ηταν online στην αναμονη λιγο πριν βγει το clip;
Εγώ ήμουν στο δρόμο και μπήκα 18:08 και είχε 1500-2000 προβολές οποτε σίγουρα θα ήταν κάπου τοσοι
- Scorpion86
Κάτι έγραψε καποιος πάνω για 1000 ατομα. Εγώ στο τελευταίο δίλεπτο που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση είδα ότι ανά 5 δευτερόλεπτα μπαίνανε και 40-50 άτομα. Μπήκα και ήταν 18 άτομα και ξαφνικά πάει 179 και μετά 369. Και είχε κάνα λεπτό ακόμα μεχρι να αρχίσει η προβολή. Μόλις τελείωσε η προβολή (μετά τα 4 λεπτά του τραγουδιού) είχε ήδη 1540 χτυπήματα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Κι εγώ οχτώ λεπτά μετά την προβολή είδα κοντά στα 2000 χτυπήματα.. από ότι ξέρω δεν τα περναει κι αμέσως το youtube τα χτυπήματα
-
Πάντως έχει ήδη σχεδόν 17.000 προβολές.Παμε λίγο μήπως μπει και τασεις
Βάλτε το κ σε ομάδες άσχετες με τον Νότη που είναι για μουσική
- SFAKattack10
Μονο εγω εχω το προβλημα στο youtube, οταν κανω αναζητηση για σημερινα βιντεο, να συνεχιζει να μου εμφανιζει βιντεο που ανεβηκαν πριν 5 και 10 χρονια?
-
Δεν είναι η Ηλιανα (αν λες την cheerleader του Ολυμπιακού έχει αποχωρήσει) είναι η Ελένη Φραγγελάκη.Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 21, 2019 9:01 pmΚαι η Ηλιάνα δεν είναι στο κλιπ? Αυτή δεν είναι στο γραφείο ή είδα λάθος? Στα πλάνα που φαίνονται σαν σκιές και παρακολουθεί ο Νότης (και καλά γιατί είναι ετεροχρονισμένα γυρίσματα) είναι και η Κατερίνα, ενώ η Δήμητρα είναι στα πλάνα του στίβου με τα εμπόδια.johnytzitzi έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 21, 2019 9:00 pm Πρωταγωνίστρια στο clip είναι η Χριστίνα μετά ακολουθεί η Αλεξάνδρα και η Ελένη Ντίνα στο πιάνο.
Y.Γ. To protothema μπαμ μπαμ ανέβασε την είδηση για την κυκλοφορία για το κλιπ. Ποιος φούρνος γκρεμιστηκε?
Ο Νότης είναι στο Ξαθέρι του Βεριδάκη με τους G2 (Garry, Γιώργο) και τα κορίτσια του μπαλέτου. Ανέβασε photo η Δήμητρα Γιακουβη instagram. Δεν ξέρω πως να την ανεβάσω.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Ναι την είδα. Από story ούτε εγώ ξέρω να ανεβάζω.johnytzitzi έγραψε: ↑Παρ Μαρ 22, 2019 1:42 amΔεν είναι η Ηλιανα (αν λες την cheerleader του Ολυμπιακού έχει αποχωρήσει) είναι η Ελένη Φραγγελάκη.Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 21, 2019 9:01 pmΚαι η Ηλιάνα δεν είναι στο κλιπ? Αυτή δεν είναι στο γραφείο ή είδα λάθος? Στα πλάνα που φαίνονται σαν σκιές και παρακολουθεί ο Νότης (και καλά γιατί είναι ετεροχρονισμένα γυρίσματα) είναι και η Κατερίνα, ενώ η Δήμητρα είναι στα πλάνα του στίβου με τα εμπόδια.johnytzitzi έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 21, 2019 9:00 pm Πρωταγωνίστρια στο clip είναι η Χριστίνα μετά ακολουθεί η Αλεξάνδρα και η Ελένη Ντίνα στο πιάνο.
Y.Γ. To protothema μπαμ μπαμ ανέβασε την είδηση για την κυκλοφορία για το κλιπ. Ποιος φούρνος γκρεμιστηκε?
Ο Νότης είναι στο Ξαθέρι του Βεριδάκη με τους G2 (Garry, Γιώργο) και τα κορίτσια του μπαλέτου. Ανέβασε photo η Δήμητρα Γιακουβη instagram. Δεν ξέρω πως να την ανεβάσω.
-
Και σε μένα συμβαίνει αυτο.Μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 22, 2019 1:42 am Μονο εγω εχω το προβλημα στο youtube, οταν κανω αναζητηση για σημερινα βιντεο, να συνεχιζει να μου εμφανιζει βιντεο που ανεβηκαν πριν 5 και 10 χρονια?
- Scorpion86
Καλημερα!Και σε μενα το ιδιο συμβαινει παιδια.δεν λειτουργει το φιλτρο.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Παρ Μαρ 22, 2019 2:12 amΚαι σε μένα συμβαίνει αυτο.Μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 22, 2019 1:42 am Μονο εγω εχω το προβλημα στο youtube, οταν κανω αναζητηση για σημερινα βιντεο, να συνεχιζει να μου εμφανιζει βιντεο που ανεβηκαν πριν 5 και 10 χρονια?
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ..ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ...Ο ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΕΔΩ Η ΠΑΟΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ...Ο ΝΟΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΠΑΛΙ.....ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ....
Ωραίο κείμενο και απορώ πως γράφτηκε...με μισό τραγούδι είναι η μεταξύ τους σχέση οπότε δεν τον λες και Νοτικό.Που φτάσαμε η λογικές και υγιείς τοποθετήσεις να μας φαίνονται παράξενες...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Εγώ απορώ πως τον άφησαν να το δημοσιεύσει.. Αν και δεν ξέρω τι τύπου είναι το site αυτό..
ΥΓ Το κλιπ έχει 38 χιλιάδες προβολές σε 2 μέρες... Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε καλό αφού του Πλούταρχου που ανέβηκε σήμερα έχει ήδη 26 χιλιάδες.. Τέλος πάντων αυτά δεν έχουν καμία σημασία απλά κουβέντα να γίνεται
- Scorpion86
Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Του Πλούταρχου είναι νέο κομμάτι που ακούγεται πρώτη φορά. Το Καμία έχει κυκλοφορήσει εδώ και ποσό καιρό με τον δίσκο και απλά έγινε κλιπ. Και το Καμία αν το ακούγαμε πρώτη φορά μέσω ενός κλιπ το κλιπ δεν θα είχε 40.000 σε μια μέρα αλλά 140.000. Καμία δυναμική δεν έχει ο Πλουταρχος.Tsachno21 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 22, 2019 11:16 pmΕγώ απορώ πως τον άφησαν να το δημοσιεύσει.. Αν και δεν ξέρω τι τύπου είναι το site αυτό..
ΥΓ Το κλιπ έχει 38 χιλιάδες προβολές σε 2 μέρες... Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε καλό αφού του Πλούταρχου που ανέβηκε σήμερα έχει ήδη 26 χιλιάδες.. Τέλος πάντων αυτά δεν έχουν καμία σημασία απλά κουβέντα να γίνεται
-
Το κλιπ του Καμία έχει 43.000 προβολές σε 1 μέρα και κάτι ώρες και όχι 38.000 σε 2 μερες
Πολύ σωστός φίλε είχα μείνει λίγο πίσω...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Παρ Μαρ 22, 2019 11:34 pm Το κλιπ του Καμία έχει 43.000 προβολές σε 1 μέρα και κάτι ώρες και όχι 38.000 σε 2 μερες