Πολυ σωστη παρατηρηση και θα συμπληρωσω πως περαν της ορχηστρας ειναι και ακομη πολλα θεματα που πρεπει να περασουν απο αυστηρη επιτήρηση λογω της τελειομανίας-τρελας που εχει ο Νοτης. Δεν υπαρχει περιπτωση να παει να τραγουδησει καπου ο Νοτης εαν προτού δεν εχει ελέγξει ο ιδιος (και το επιτελείο του βλαχος κλπ) τον ηχο, τον χώρο, την σκηνη , ακομα και τα φωτα και πολλα αλλα. προφανως οι οργανωτες θα εχουν δικους τους ανθρωπους για ολα αυτα. με αυτο το γνώμονα λοιπον και οτι θα εμπλέκονται και πολλοι αλλοι τραγουδιστες,παραγοντες κλπ, εγω πιστευω πως ο νοτης δεν θα ασχοληθει καν με ολα αυτα για να πει 2-3-5 τραγουδια. με λιγα λογια τα "σκυλια" θα κανουν τη δουλεια τους παλι.....
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Μιας και μας έχει πιάσει παιχνιδιάρικη διάθεση
να βάλω και εγώ ένα κουίζ.
Είσαι ένα πιστόλι Vs. Με το Ν και με το Σ
Το πρώτο χρυσό και πρώτος δίσκος του Νότη στην EMI το δεύτερο πλατινένιο με τεράστιο οδηγό τον ΥΜΝΟ το "Μα εσύ με καίς" και ουσιαστικά η αρχή της εκτόξευσης δισκογραφικά για μια δεκαετία.
Η ερώτησις: Ποιον δίσκο γουστάρετε στο σύνολο του;
Για μένα δαγκωτό το Είσαι ένα πιστόλι. Επίσης, δεύτερος αγαπημένος μου μαζί με τα Πολύχρωμα και Έντονα. Δεν υπάρχει μέτριο τραγούδι σε όλο τον δίσκο, προφανώς και λείπει ένα λαϊκο τραγούδι-ύμνος (με εξαίρεση τα Δεύτερα χέρια, αλλά ήταν μια μπαλάντα σε μια εποχή που έπαιζαν 24/7 τσιφτετέλια), αλλά στο συνολό του είναι πολύ δυνατός. Από της άλλη το Με το Ν και με το Σ με εξαίρεση τα Aντέχω πολύ, Μα εσύ με καις και Ανησυχώ, ίσως ο μοναδικός δίσκος επί ΕΜΙ εποχή που ακούω πιο σπάνια και τον βαζώ πιο κάτω και από πρόσφατους δίσκους του...
Ακούω γνώμες...

Το πρώτο χρυσό και πρώτος δίσκος του Νότη στην EMI το δεύτερο πλατινένιο με τεράστιο οδηγό τον ΥΜΝΟ το "Μα εσύ με καίς" και ουσιαστικά η αρχή της εκτόξευσης δισκογραφικά για μια δεκαετία.
Για μένα δαγκωτό το Είσαι ένα πιστόλι. Επίσης, δεύτερος αγαπημένος μου μαζί με τα Πολύχρωμα και Έντονα. Δεν υπάρχει μέτριο τραγούδι σε όλο τον δίσκο, προφανώς και λείπει ένα λαϊκο τραγούδι-ύμνος (με εξαίρεση τα Δεύτερα χέρια, αλλά ήταν μια μπαλάντα σε μια εποχή που έπαιζαν 24/7 τσιφτετέλια), αλλά στο συνολό του είναι πολύ δυνατός. Από της άλλη το Με το Ν και με το Σ με εξαίρεση τα Aντέχω πολύ, Μα εσύ με καις και Ανησυχώ, ίσως ο μοναδικός δίσκος επί ΕΜΙ εποχή που ακούω πιο σπάνια και τον βαζώ πιο κάτω και από πρόσφατους δίσκους του...
Ακούω γνώμες...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Και εμένα στο σύνολο του καλύτερος είναι το "Εισαι ένα πιστόλι" .. Νομίζω υπερέχει του" Με το Ν και με το Σ".J&B έγραψε: ↑Τετ Μαρ 27, 2019 9:52 pm Μιας και μας έχει πιάσει παιχνιδιάρικη διάθεσηνα βάλω και εγώ ένα κουίζ.
Ακούω γνώμες...![]()
![]()
![]()
Ο καλύτερος όλων για εμένα με διαφορά" Οι νότες είναι 7ψυχες"
- Scorpion86
Είναι ουσιαστικά οι τελευταίοι δίσκοι με ψιλοβαρύ λαικό ήχο. Αν και είχε ήδη αρχίσει να διαφοροποιείται σε ήχο σε σχέση με τον "Πρώτη Φορά". Ουσιαστικά με το "Νοτιοανατολικά του κόσμου" αλλάζει μουσικό ύφος ο Νότης και ουσιαστικά περνάει ολοκληρωτικά στο ελαφρολαικό αλλά και τον πιο εμπορικό ήχο, αλλά και σε κομμάτια που αναδεικνύουν τον ερμηνευτή Νότη και όχι απλά τον τραγουδιστή που μπαίνει να πει κάποια τραγούδια στον δίσκο. Κατάθεση ψυχής γίνεται.
Αγαπημένα μου κομμάτια υπάρχουν και στους δύο δίσκους και η επιλογή δύσκολη. Από την μία "Ενα με την νύχτα" (μακάρι να το έλεγε συχνά στα live), "Μη Ζητάς Πολλά", "Κουράγιο που θα βρω", "Μαγεία είναι ο έρωτας", "Φωτιά κι Αλμύρα", "Δεύτερα χέρια" (τεράστια ερμηνεία), "Σ ακολουθώ" και δεν αναφέρω καν τις επιτυχίες Ωπα Ωπα και Είσαι ενα πιστόλι.
Κι από την άλλη έχουμε "Μα εσύ με καις" (Υμνος), "Βάπτισμα Πυρός" (κυρίως λόγω της απίστευτης μουσικής που σε ταξιδεύει), "Μην λες τίποτα" (πολύ αγαπημένο), "Φωτεινή επιγραφή" (ερμηνεία από τις λίγες), "Τρελή Βροχή" (παίζει και να είναι το κομμάτι που έχω κλικάρει περισσότερο από τον συγκεκριμένο δίσκο ακόμα και από τα πιο γνωστά του δίσκου), "Ψυχρός εκτελεστής" (το είχα ήχο κλήσης για πολύ καιρό όσο κουλό κι αν ακούγεται
), "Ανησυχώ" (τα λόγια περιττά, κι άλλος Υμνος) και βέβαια Λίγο Λίγο.
Όπως κατάλαβες, στα...σημεία επιλέγω Με το Ν και με το Σ.
Αγαπημένα μου κομμάτια υπάρχουν και στους δύο δίσκους και η επιλογή δύσκολη. Από την μία "Ενα με την νύχτα" (μακάρι να το έλεγε συχνά στα live), "Μη Ζητάς Πολλά", "Κουράγιο που θα βρω", "Μαγεία είναι ο έρωτας", "Φωτιά κι Αλμύρα", "Δεύτερα χέρια" (τεράστια ερμηνεία), "Σ ακολουθώ" και δεν αναφέρω καν τις επιτυχίες Ωπα Ωπα και Είσαι ενα πιστόλι.
Κι από την άλλη έχουμε "Μα εσύ με καις" (Υμνος), "Βάπτισμα Πυρός" (κυρίως λόγω της απίστευτης μουσικής που σε ταξιδεύει), "Μην λες τίποτα" (πολύ αγαπημένο), "Φωτεινή επιγραφή" (ερμηνεία από τις λίγες), "Τρελή Βροχή" (παίζει και να είναι το κομμάτι που έχω κλικάρει περισσότερο από τον συγκεκριμένο δίσκο ακόμα και από τα πιο γνωστά του δίσκου), "Ψυχρός εκτελεστής" (το είχα ήχο κλήσης για πολύ καιρό όσο κουλό κι αν ακούγεται

Όπως κατάλαβες, στα...σημεία επιλέγω Με το Ν και με το Σ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Σε πλήθος σπουδαίων τραγουδιών και για μένα υπερτερεί ο Είσαι ένα πιστόλι.Αλλά η αδυναμία που έχω στο Ανυσηχώ είναι αρκετή για να με κάνει να ψηφίσω τον Με το Ν και με το Σ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Δεν θα βαρεθώ να το γράφω, το πόσο γουστάρω όταν βλέπω νέα παιδιά να ανεβάζουν βιντεάκια όπου με...εφόδιο μία κιθάρα και την ψυχή τραγουδάνε Νότη.
Δύσκολο δίλημμα να αποφασίσεις ανάμεσα σε αυτούς τους 2 δίσκους. Νομίζω πως είναι ακριβώς στο 50-50. Και οι 2 αποτελούνται από 13 τραγούδια του ίδιου ύφους και της ίδιας εποχής με τον ίδιο αριθμό σουξέ. Βέβαια εμένα σε αυτούς τους δίσκους μου άρεσαν και κομμάτια που δεν έγιναν και ευρέως γνωστά όπως τα Μαγεία είναι ο έρωτας, Πολιτεία, Χάθηκες, Τρελή βροχή, Ξενύχτες, Βάπτισμα πυρός. Αν είναι να ξεχωρίσω μόνο ένα δίσκο ανάμεσα σε ολόκληρη την δισκογραφία του Νότη αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζω τις 7ψυχες για πολλούς λόγους. Υπάρχει όμως και ένα συγκεκριμένο τραγούδι ανάμεσα στην δισκογραφία του Νότη που όποτε το πετυχαίνω σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό με πιάνει μια απέραντη νοσταλγία από μια ωραία εποχή και το τραγούδι αυτό είναι το Πάρε με. Αν μου λέγανε πως για το υπόλοιπο της ζωής μου θα πρέπει να επιλέξω να ακούω μόνο ένα τραγούδι του Νότη θα επέλεγα το Πάρε με χωρίς δεύτερη σκέψη λόγω αυτής της νοσταλγίας που νιώθω κάθε φορά που το ακούω και όσο μεγαλώνω το αγαπώ όλο και περισσότερο το συγκεκριμένο τραγούδι. Αν με ρωτούσε κάποιος που δεν γνώριζε τον Νότη, ποιός είναι ο Νότης; Θα του απαντούσα άκουσε το Πάρε με και αφού το άκουγε θα του έλεγα αυτός είναι ο Νότης.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Όσο βλέπω τέτοιου τύπου κοινοποιήσεις τόσο αισιοδοξώ για την παρουσία του στην συναυλία πάντως...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Το 'Καμία' έπιασε τις 101.000 προβολές .
- Dimitris96
- Scorpion86
- Dimitris96
Ευχαριστω Σκορπιε !
Notis Sfakianakis
- S_Mesogeios
81argus έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 28, 2019 3:20 am Δύσκολο δίλημμα να αποφασίσεις ανάμεσα σε αυτούς τους 2 δίσκους. Νομίζω πως είναι ακριβώς στο 50-50. Και οι 2 αποτελούνται από 13 τραγούδια του ίδιου ύφους και της ίδιας εποχής με τον ίδιο αριθμό σουξέ. Βέβαια εμένα σε αυτούς τους δίσκους μου άρεσαν και κομμάτια που δεν έγιναν και ευρέως γνωστά όπως τα Μαγεία είναι ο έρωτας, Πολιτεία, Χάθηκες, Τρελή βροχή, Ξενύχτες, Βάπτισμα πυρός. Αν είναι να ξεχωρίσω μόνο ένα δίσκο ανάμεσα σε ολόκληρη την δισκογραφία του Νότη αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζω τις 7ψυχες για πολλούς λόγους. Υπάρχει όμως και ένα συγκεκριμένο τραγούδι ανάμεσα στην δισκογραφία του Νότη που όποτε το πετυχαίνω σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό με πιάνει μια απέραντη νοσταλγία από μια ωραία εποχή και το τραγούδι αυτό είναι το Πάρε με. Αν μου λέγανε πως για το υπόλοιπο της ζωής μου θα πρέπει να επιλέξω να ακούω μόνο ένα τραγούδι του Νότη θα επέλεγα το Πάρε με χωρίς δεύτερη σκέψη λόγω αυτής της νοσταλγίας που νιώθω κάθε φορά που το ακούω και όσο μεγαλώνω το αγαπώ όλο και περισσότερο το συγκεκριμένο τραγούδι. Αν με ρωτούσε κάποιος που δεν γνώριζε τον Νότη, ποιός είναι ο Νότης; Θα του απαντούσα άκουσε το Πάρε με και αφού το άκουγε θα του έλεγα αυτός είναι ο Νότης.
Έτσι ακριβώς φίλε Αργύρη,το Πάρε με με πάει αυτομάτως ιερά οδο, αναμονή με ταχυκαρδία να βγει ο νοτης από την πυραμίδα,το άκουγες παντού σε ταξί σε μαγαζιά παντού πάντου και είναι ένα τραγούδι που σε ταξιδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
-
Παρατήρησα κάτι πριν από λίγο το οποίο δεν ξέρω αν είναι εκνευριστικό η απλά αστείο
Αν κάνετε τον κόπο και μπείτε στο YouTube να δείτε επανεκτελέσεις που κάνουν διάφοροι τραγουδιστές στον ρυθμό, σε όλα τα βίντεο αναφέρεται στις πληροφορίες ποιος έχει κάνει την πρώτη εκτέλεση καθώς και ποιος έχει γράψει στίχους και Μουσική
Εκτός από το γύφτισσα μέρα που είπε σε επανεκτέλεση ο Ιακωβίδης όπου δεν γράφει πουθενά το όνομα Νότης Σφακιανακης...
Αν κάνετε τον κόπο και μπείτε στο YouTube να δείτε επανεκτελέσεις που κάνουν διάφοροι τραγουδιστές στον ρυθμό, σε όλα τα βίντεο αναφέρεται στις πληροφορίες ποιος έχει κάνει την πρώτη εκτέλεση καθώς και ποιος έχει γράψει στίχους και Μουσική
Εκτός από το γύφτισσα μέρα που είπε σε επανεκτέλεση ο Ιακωβίδης όπου δεν γράφει πουθενά το όνομα Νότης Σφακιανακης...
Εχει τα αστέρια συντροφιά
Δεν νομίζω πως χρειάζεται να γράψει κάποιος ότι η Γύφτισσα είναι τραγούδι του Νότη... όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό ;) Βέβαια πολύ σωστή η παρατήρηση και σημαίνει πολλά...IoannisHelPo έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 28, 2019 6:18 pm Παρατήρησα κάτι πριν από λίγο το οποίο δεν ξέρω αν είναι εκνευριστικό η απλά αστείο
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
- E-Notikos7
Κιάμος, Αντύπας και Στανίση οι επόμενοι που ανακοινώθηκαν.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- Scorpion86
Ωραίο βίντεο και καλό θα ήταν να κοινοποιηθεί σε προφίλ και σελίδες. Αν και δεν έχουν συμπεριληφθεί αρκετές τοποθετήσεις συναδέλφων του. Αντύπα, Αγγελου Διονυσίου, Γονίδη, Μαζωνάκη, Μαριάντας, Μενιδιάτη κ.α.
- S_Mesogeios