Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Giotis

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giotis »

πολύ ωραίο το Δε με παίρνει!! Μου άρεσε με το πρώτο άκουσμα, πράγμα σπάνιο για μένα!!
Μετά από καιρό μου αρέσει τόσο τραγούδι του! :thumbup:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

:biggrin:
I like people too much or not at all.
stelios

Εικόνα
Γιάννης Πλούταρχος: Backstage από τα γυρίσματα του νέου του video clip
Τα γυρίσματα του νέου του video clip έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής συνεχίζει δυναμικά και έχει ετοιμάσει μια καινούργια δουλειά. Κάποια από τα κομμάτια του νέου του CD έχουν ήδη ακουστεί και έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Παίζονται στα ραδιόφωνα και έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts. Ένα από τα καινούργια του τραγούδια έχει τον τίτλο: «Δεν με παίρνει» και είναι προπομπός της νέας του δισκογραφικής δουλειάς. Το κομμάτι οπτικοποιήθηκε. Τα γυρίσματα έγιναν σε bar theater στα Πατήσια και το κλιπ θα έχει επιρροές από την δεκαετία του '40.

Εικόνα
Εικόνα

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2JauaNXQv
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

ωραίος ο Πλούταρχος!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

Υπέροχο κομμάτι. :biggrin:

Μην περιμένεις να με δεις απλά για να με εκδικηθείς....
Να γονατίζω καταγής και να φιλώ το χώμα....
Αγάπη είναι να μπορείς τον άλλον να συγχωρείς,
το γυρισμό του να χαρείς,να 'χεις ψυχή ακόμα....!
Τελευταία φορά....Τελευταία φορά που με βλέπεις να κλαίω....
Τελευταία φορά....Τελευταία φορά που συγνώμη σου λέω....
Τελευταία φορά....Τελευταία φορά που μιλώ στη σκιά σου....
Αν θα φύγω ξανά....Αν θα φύγω ξανά,δε γυρίζω κοντά σου....
stelios

1. Κάτω απο τον ίδιο Ηλιο...
2. Ο έρωτας ακούει στο Ονομα σου...
3. Πολύ καλή για να σαι Αληθινή..
4. Τελευταία φορά..
5. Φωτιά στις νύχτες...
6. Μια ζωή μια αγάπη..
7. Να σαι καλά...
8. Δεν με παίρνει..
9. Το βέλος..
10. Και εις ανώτερα...

Και αναμένουμε άλλα 6 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!

:party:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

16 τραγούδια??????ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :007: :007: :007:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
StavrosZ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από StavrosZ »

Αντε να θυμηθουμε τι σημαινει ολοκληρωμενο cd γιατι το εχουμε ξεχασει. Σιγουρα θα βρουμε αρκετα που να μας αρεσουν. :party:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Επιτέλους έφυγε ο Πουνέντης,γι'αυτό βλέπουμε τόσα πολλά κομμάτια.Aρκετά από αυτά,τα είχε φυλάξει και από πέρυσι!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

και άλλη φώτο από το κλιπ έτσι για να γουστάρουμε. :party:
Εικόνα
stelios

Εικόνα
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

stelios έγραψε:Εικόνα
Όσο σκέφτομαι οτι αυτό το μανάρι το χαίρεται ενα γοτθικό χταπόδι με πιάνουν τα εμμηνοπαυσιακά μου!
stelios

Εικόνα
stelios

Είναι ευλογημένη η ελληνική γη!

Στο nightlife της κρίσης, κατάφερε να διατηρήσει ζωντανή την επαφή με το κοινό του. Λίγο πριν από την επιστροφή του στις πίστες, ο Γιάννης Πλούταρχος μας εξηγεί τι γίνεται με την παρουσίαση της εκπομπής - ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΪ.

Μέσα στη βδομάδα θα ξεκινήσει να προβάλλεται το πρώτο βιντεοκλίπ της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, που κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου από τη Heaven. To τραγούδι που οπτικοποιήθηκε είναι το «Δεν με παίρνει», το οποίο ήδη συμπεριλαμβάνεται στο Τop 10 των airplays των ραδιοφώνων. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε underground bar «Κόμης» με ρετρό αισθητική που παραπέμπει στη δεκαετία του '40, το σενάριο του κλιπ θέλει τον τραγουδιστή σε ρόλο επισκέπτη του μπαρ να αφηγείται τις προσωπικές ιστορίες των υπόλοιπων θαμώνων: «Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω ένα βιντεοκλίπ με αισθητικές αναφορές στο παρελθόν.

Εικόνα

Το είχα κάνει και παλαιότερα με το τραγούδι ...Αν είσαι η αγάπη..., που θύμιζε ελληνικό κινηματογράφο του '60. Τώρα κάναμε κάτι διαφορετικό που παραπέμπει μεν στο παρελθόν, ωστόσο, βγάζει πολύ σύγχρονη εικόνα, με ατμοσφαιρικές λήψεις και γυρίσματα σε αργή κίνηση. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο. Νομίζω πως τελικά το ρετρό μού πάει», μας λέει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν από τη συμπρωτεύουσα, με εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Fix. «Είχα οκτώ χρόνια να εμφανιστώ την περίοδο των εορτών στη Θεσσαλονίκη, οπότε φέτος πήρα την απόφαση να ξεκινήσω από εκεί. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία με τίμησε με την παρουσία του».

Ο Γιάννης Πλούταρχος, παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, «Μια πολύ όμορφη δουλειά με καινούριες συνεργασίες, νέους δημιουργούς που πιστεύω θ' αρέσουν στον κόσμο», ετοιμάζεται και για την επιστροφή του στην αθηναϊκή νύχτα, στο νυχτερινό κέντρο Thea στην παραλιακή. «Θα ξεκινήσουμε γύρω στα τέλη Απρίλη, ο χώρος ανακαινίζεται αισθητικά και μαζί με νέους καλλιτέχνες θα παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα με καλοκαιρινή διάθεση. Πάντα στόχος μας είναι ο κόσμος που θα μας επισκεφθεί να περάσει καλά».

Εικόνα

Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει κλείσει για την παρουσίαση της νέας εκπομπής ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ που θα ασχολείται με τη μεσογειακή διατροφή και την καλλιέργεια της γης, ο δημοφιλής ερμηνευτής δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του και εξηγεί το γιατί: «Ακόμη δεν έχω το σενάριο στα χέρια μου, επομένως δεν έχουν γίνει γυρίσματα. Θα γίνει πρώτα ένας «πιλότος» και αν μπορώ να υποστηρίξω το όλο concept και να προσφέρω, μετά χαράς θα το κάνω. Το θέμα της εκπομπής είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και πιστεύω ότι θα βρει ανταπόκριση».
Εικόνα

Εχοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα γεωργίας, αφού πριν ασχοληθεί με το τραγούδι ασχολήθηκε επαγγελματικά με την καλλιέργεια της γης, πέρα από την κομμωτική, έχει πολύ ξεκάθαρη άποψη στο συγκεκριμένο ζήτημα: «Στην Ελλάδα της κρίσης, οι αγρότες δεν ενημερώθηκαν σωστά ...εσκεμμένα κατά την ταπεινή μου άποψη..., με αποτέλεσμα οι επιδοτήσεις που δόθηκαν να μη χρησιμοποιούνταν όπως έπρεπε. Δεν υπήρχε επαρκής ενημέρωση των αγροτών από την πολιτεία. Για τη σωστή εκμετάλλευση της πρωτογενούς παραγωγής, για το πώς οι αγρότες μπορούν οι ίδιοι να βιομηχανοποιήσουν την παραγωγή τους. Πιστεύω πως ο ελληνικός τόπος είναι ευλογημένος και θα αναφέρω ως παράδειγμα την Κρήτη, όπου καλλιεργούνται και εξάγονται κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, δημοφιλή σε όλο τον κόσμο».Εικόνα

Ο τραγουδιστής δεν αποκλείει να ασχοληθεί και πάλι με γεωργία. «Στο μέλλον θα το ήθελα. Δεν υπηρέτησα τη γη επιδερμικά, αλλά παλάμη-παλάμη. Θα ήθελα να δω την εξέλιξη που υπάρχει, τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια. Είναι ωραίο να δοκιμάζεις πράγματα στη ζωή σου».

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

stelios

Anemos2006 έγραψε:
Ωραίο κλιπ και ο Γιάννης κούκλος.Εικόνα
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Ναι το μωρό μου, η αγορίνα μου, ο πρωταγωνιστής της κάθε ονείρωξής μου, ο άντρακλάς μου!!!!
Ποιός Μιχάλης...ορίστε ενας πραγματικός άντρας! ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!! :007: :007: :007: :007: :007: :007:
stelios

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ALPHA!!!

H δισκογραφική εταιρία HEAVEN MUSIC ενημερώνει ότι ο αγαπημένος μας Γιάννης Πλούταρχος την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ''Ελένη'' με οικοδέσποινα την Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό κανάλι του ALPHA, μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Συντονιστείτε...
stelios

Πότε ξεκινάει ο Γιάννης Πλούταρχος στην παραλιακή;

Τον περιμένει καιρό το αθηναικό κοινό του. Οι...πλουταρχικοί φανς ανυπομονούν να τον απολαύσουν ξανά Live. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει σύντομα σε μεγάλη αθηναική πίστα της παραλιακής για να μας κάνει να ερωτευτούμε με την αξεπέραστη φωνή του...

Σύμφωνα με δήλωσή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό «Θα ξεκινήσουμε γύρω στα τέλη Απρίλη στο Θέα, ο χώρος ανακαινίζεται αισθητικά και μαζί με νέους καλλιτέχνες θα παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα με καλοκαιρινή διάθεση. Πάντα στόχος μας είναι ο κόσμος που θα μας επισκεφθεί να περάσει καλά».

http://www.athensmagazine.gr/portal/pis ... cles/32707
stelios

Δείτε την πιο πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη!
Κύπρος, το επόμενο πρωινό απο την εμφάνισή του στα βραβεία για τους άντρες της χρονιάς!

Πολύ καλή συνέντευξη.Αξίζει να την δείτε. :thumbup:

Ο δίσκος μπορεί να κυκλοφορήσει τελικά 25 Φεβρουαρίου.Την μέρα που θα πάει δηλαδή στην Μενεγάκη.Κάτι τέτοιο ακούγεται. :read:
Απάντηση