Nieseln Music Control [30/11/07]
-
johngreek_mad έγραψε:
Μαμα, κοιτα τι μου λεει ο johngreek_mad!! Με κοροιδευει!! Μηπως θα φωναξεις και τον μεγαλο σου αδερφο, που παει στο μεγαλο σχολειο?
καλα εσυ αλλη ατακα δεν εχεις να χρησιμοποιησεις???μια πρωτοτυπια βρε αδερφε...παντου τα ιδια θα λες...?

[b]www.notis.gr
[size=150]ΤΟ [/size]site... [/b]
Την εχω για ειδικες περιπτωσεις, και εσυ εισαι μια απο αυτεςxristina/// έγραψε:johngreek_mad έγραψε:
Μαμα, κοιτα τι μου λεει ο johngreek_mad!! Με κοροιδευει!! Μηπως θα φωναξεις και τον μεγαλο σου αδερφο, που παει στο μεγαλο σχολειο?
καλα εσυ αλλη ατακα δεν εχεις να χρησιμοποιησεις???μια πρωτοτυπια βρε αδερφε...παντου τα ιδια θα λες...?![]()

-
johngreek_mad έγραψε:Την εχω για ειδικες περιπτωσεις, και εσυ εισαι μια απο αυτεςxristina/// έγραψε:johngreek_mad έγραψε:
καλα εσυ αλλη ατακα δεν εχεις να χρησιμοποιησεις???μια πρωτοτυπια βρε αδερφε...παντου τα ιδια θα λες...?![]()
μπα....αφού τα ίδια μου είπες και εμένα σε άλλο ποστ....μηδέν πρωτοτυπία...

[b]www.notis.gr
Θα το πεις στη μαμα σου?xristina/// έγραψε:johngreek_mad έγραψε:Την εχω για ειδικες περιπτωσεις, και εσυ εισαι μια απο αυτεςxristina/// έγραψε:johngreek_mad έγραψε:
μπα....αφού τα ίδια μου είπες και εμένα σε άλλο ποστ....μηδέν πρωτοτυπία...