emena mou eipan oti ton piran 23,80 ta xmascreativeuser έγραψε:21 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ 23.ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ.minerboh έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να κανουν τριπλο τον δισκο της δεσποινας αφου καλλιστα θα μπορουσαν να τον κανουν διπλο!στο ενα cd τα καινουργια τραγουδια και στο αλλο τα ρεμιξ!θα παει ο κοσμος να πληρωσει 23 ευρω για να αγορασει εναν τριπλο δισκο ο οποιος περιεχει 30 τραγουδια εκ των οποιων τα μισα ειναι ρεμιξ!στην ουσια εγω το βλεπω ως best of!!!
Ifpi Albums [Εβδομαδα 51/2007]
Παρε ανασα και παμε...
Εγω τον ειδα 21.90antidoto έγραψε:emena mou eipan oti ton piran 23,80 ta xmascreativeuser έγραψε:21 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ 23.ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ.minerboh έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να κανουν τριπλο τον δισκο της δεσποινας αφου καλλιστα θα μπορουσαν να τον κανουν διπλο!στο ενα cd τα καινουργια τραγουδια και στο αλλο τα ρεμιξ!θα παει ο κοσμος να πληρωσει 23 ευρω για να αγορασει εναν τριπλο δισκο ο οποιος περιεχει 30 τραγουδια εκ των οποιων τα μισα ειναι ρεμιξ!στην ουσια εγω το βλεπω ως best of!!!
-
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΤΕ 23 ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ 21 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΟ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 15 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ CD ΚΑΙ 15 ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΔΩΡΟ" ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΕΙ.johngreek_mad έγραψε:Εγω τον ειδα 21.90antidoto έγραψε:emena mou eipan oti ton piran 23,80 ta xmascreativeuser έγραψε:21 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ 23.ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ.minerboh έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να κανουν τριπλο τον δισκο της δεσποινας αφου καλλιστα θα μπορουσαν να τον κανουν διπλο!στο ενα cd τα καινουργια τραγουδια και στο αλλο τα ρεμιξ!θα παει ο κοσμος να πληρωσει 23 ευρω για να αγορασει εναν τριπλο δισκο ο οποιος περιεχει 30 τραγουδια εκ των οποιων τα μισα ειναι ρεμιξ!στην ουσια εγω το βλεπω ως best of!!!
Δως μου ένα παγάκι
dld ena diplo cd ine 23 euro ekei?!creativeuser έγραψε:ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΤΕ 23 ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ 21 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΟ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 15 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ CD ΚΑΙ 15 ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΔΩΡΟ" ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΕΙ.johngreek_mad έγραψε:Εγω τον ειδα 21.90antidoto έγραψε:emena mou eipan oti ton piran 23,80 ta xmascreativeuser έγραψε:21 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ 23.ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ.minerboh έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να κανουν τριπλο τον δισκο της δεσποινας αφου καλλιστα θα μπορουσαν να τον κανουν διπλο!στο ενα cd τα καινουργια τραγουδια και στο αλλο τα ρεμιξ!θα παει ο κοσμος να πληρωσει 23 ευρω για να αγορασει εναν τριπλο δισκο ο οποιος περιεχει 30 τραγουδια εκ των οποιων τα μισα ειναι ρεμιξ!στην ουσια εγω το βλεπω ως best of!!!
Παρε ανασα και παμε...
Ειναι η χειροτερη εισοδος του Ρουβα, τα τελευταια χρονια! Ολα τα albums του εκαναν εισοδους στο Νο1!antidoto έγραψε:i Vandi ine ontos paraxeno sto 4..giati den anevenei.....
sto 12 i Arvanitaki....ok vgike teleftea vdomada xristougennwn....
o Rouvas pote den ekane trelles poliseis giati sas entyposiazei TOSO poly
στην αθηνα μπορει! στα γιαννενα ομως κανει 23 ευρω!creativeuser έγραψε:21 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ 23.ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ.minerboh έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να κανουν τριπλο τον δισκο της δεσποινας αφου καλλιστα θα μπορουσαν να τον κανουν διπλο!στο ενα cd τα καινουργια τραγουδια και στο αλλο τα ρεμιξ!θα παει ο κοσμος να πληρωσει 23 ευρω για να αγορασει εναν τριπλο δισκο ο οποιος περιεχει 30 τραγουδια εκ των οποιων τα μισα ειναι ρεμιξ!στην ουσια εγω το βλεπω ως best of!!!
και λοπον? και παλι αυτο δεν εξηγει το γεγονος γιατι τον εκαναν τριπλο!θα μπορουσαν ανετα να τα χωρεσουν σε δυο cd!johngreek_mad έγραψε:Καμια σχεση...minerboh έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να κανουν τριπλο τον δισκο της δεσποινας αφου καλλιστα θα μπορουσαν να τον κανουν διπλο!στο ενα cd τα καινουργια τραγουδια και στο αλλο τα ρεμιξ!θα παει ο κοσμος να πληρωσει 23 ευρω για να αγορασει εναν τριπλο δισκο ο οποιος περιεχει 30 τραγουδια εκ των οποιων τα μισα ειναι ρεμιξ!στην ουσια εγω το βλεπω ως best of!!!
Ολα ειναι Remix, και τα 5 των Remix ειναι καινουρια!