"Καινούργια μέρα" από τον Γρηγόρη Πετράκο
Re: "Καινούργια μέρα" από τον Γρηγόρη Πετράκο
kala ama egrafe nai itan super kapote. alla giati tragoudouse?!
Παρε ανασα και παμε...
Ειναι για εμφανισεις σε σκυλαδικο στη Ροδο για ολο το καλοκαιρι μαζί με το Στάθη Ραφτόπουλο
Ψυχή για τα σίδερα...
psiloxaritomeno kommati.. o raftopoulos yparxei akoma?
Παρε ανασα και παμε...
Ποσο ξυλο μπορει να φαω αν πω οτι ο Πετρακος μου αρεσει ΠΟΛΥ σαν φωνη? Σαν συνθετης εχει δωσει καποια πολυ καλα δειγματα ομως οι δισκοι του συνολικα ηταν μετριοι και βαρετοι. Και ο Ραφτοπουλος μ'αρεσει φωνητικα. Προσωπικα θα προτιμουσα να ακουω τετοιες φωνες στο ραδιοφωνο παρα αλλους (Stan,Φουρειρα,Μαρτακη κτλ).
StavrosZ έγραψε:Ποσο ξυλο μπορει να φαω αν πω οτι ο Πετρακος μου αρεσει ΠΟΛΥ σαν φωνη? Σαν συνθετης εχει δωσει καποια πολυ καλα δειγματα ομως οι δισκοι του συνολικα ηταν μετριοι και βαρετοι. Και ο Ραφτοπουλος μ'αρεσει φωνητικα. Προσωπικα θα προτιμουσα να ακουω τετοιες φωνες στο ραδιοφωνο παρα αλλους (Stan,Φουρειρα,Μαρτακη κτλ).
kala afto sigoura

Παρε ανασα και παμε...
Και μένα μου άρεσε ο Πετράκος! Για Σταν, δε συμφωνώ, έχει να δώσει πολλά αν κάνει φυσικά τις σωστές κινήσεις φυσικά (που μέχρι τώρα τις κάνει).
Η Φούρω και το boy-toy του Ψινάκη... μόνο σε σοφτ πορνό θα μπορούσα να τους φανταστώ.
Η Φούρω και το boy-toy του Ψινάκη... μόνο σε σοφτ πορνό θα μπορούσα να τους φανταστώ.
emena mou aresi o martakis 

Krouela agapes mou, Krouela
poly xalia o martakis. entelos proin marketing
Παρε ανασα και παμε...