Sugar έγραψε:Egw eimai oti eimai kai to deixnw. Kalutera apo to na kryvomai.

To na paristanw atomo epipedou pou akouw Alexiou kai Galanh kai se alla forums kai se pm's na vrizeis oikogeneies einai xeirotero. Ayta apo emena kai de prokeite na asxoli8w allo mazi sou.

Back to topic.
Έλενα γιατί μιλάς, για τα Pms που έστειλες όταν σου έκανε παρατήρηση ο admin και έβριζες εσύ οικογένειες και όχι για πρώτη φορά;
Επιτέλους μάθε ότι το να ακούς Αλεξίου ή Γαλάνη θεωρείται κάτι ανώτερο ως επίπεδο μόνο στην επαρχία που μένεις όπου δυστυχώς η ραδιοφωνία είναι πιο φτωχή σε επιλογές και όλοι ακούνε ότι είναι πιο εμπορικό.
Κατά τ' άλλα ο καθένας ακούει ό,τι τον συγκινεί, αλλιώς στις λαϊκές δεν θα ακούγαν στα ραδιόφωνα τα λαϊκά της Χαρούλας μην τους περάσουν για ακαδημαϊκούς. Ωρίμασε επιτέλους και πρόσεξε γιατί με τέτοιες απόψεις μόνο εσύ εκτίθεσαι, μιας και εγώ ποτέ δεν διαχώρισα την θέση μου από οποιονδήποτε ακροατή.
Βέβαια εσύ που δεν μπορείς να αρθρώσεις σωστά ούτε μισή πρόταση, κοτσάρεις δέκα βρισιές και συκοφαντίες και νομίζεις ότι κάτι κάνεις.
Χαίρομαι που δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου και ελπίζω να μην γελοιοποιηθείς παραβαίνοντας αυτό που λες απαντωντας μια από τις προβλέψιμες εξυπνάδες σου...