NEO IFPI Top-30

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

Sugar έγραψε:Yparxoun megalyteroi patoi. alla de 8a pesw sto epipedo sou. Oxi pia. 8) 8)
Όποιος θεωρεί αποτυχημένο το cd μιας τραγουδίστριας, έχει χαμηλό επίπεδο..
Μα δεν τις βλέπει αυτές τις επιθέσεις o admin προς μέλη, ο Monsoon δεν πρόσβαλλε κανέναν!!!!
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

pianist έγραψε:
Sugar έγραψε:Yparxoun megalyteroi patoi. alla de 8a pesw sto epipedo sou. Oxi pia. 8) 8)
Μα δεν τις βλέπει αυτές τις επιθέσεις o admin προς μέλη, ο Monsoon δεν πρόσβαλλε κανέναν!!!!
1) Esena de suu milise kaneis i 2)Ennousa oti de 8a arxisw na tsakwnomai me kanenan kati pou profanws h8ele o monsoon, an dw oti kanw la8os den exw provlima na tou zhthsw sygnwmh kai 3) Exeis prosvalei esy trisxeirotera kai den egines ban
pianist

Sugar έγραψε:
pianist έγραψε:
1) Esena de suu milise kaneis i 2)Ennousa oti de 8a arxisw na tsakwnomai me kanenan kati pou profanws h8ele o monsoon, an dw oti kanw la8os den exw provlima na tou zhthsw sygnwmh kai 3) Exeis prosvalei esy trisxeirotera kai den egines ban

1. Σε ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση ελευθέρας πρόσβασης μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ και χωρίς να τους μιλήσεις εσύ
2. Αυτό που εννοούσες δεν αναιρεί ότι τον χαρακτηρίζεις ως άτομο χαμηλού επιπέδου επειδή θεωρησε αποτυχημένο ένα cd. Tα συμπεράσματα σου δεν μας αφορούν και έλεος, αν είναι να βρίζεις προκαταβολικά και αν δεις ότι έκανες λάθος να ζητάς μετά συγγνώμη
3. Εσύ πάλι είσαι αυτή που έγινες ΒΑΝ και δικαίως, μιας και την άποψη που έχεις για μένα την έχουν οι αρμόδιοι για σένα, ότι δηλαδή είσαι η απόλυτα αθυρόστομη - αλλά μια ζωή αδικημένη κλαίγεσαι.
Άβαταρ μέλους
Sugar

Egw eimai oti eimai kai to deixnw. Kalutera apo to na kryvomai. :wink: :wink: To na paristanw atomo epipedou pou akouw Alexiou kai Galanh kai se alla forums kai se pm's na vrizeis oikogeneies einai xeirotero. Ayta apo emena kai de prokeite na asxoli8w allo mazi sou. :arrow: Back to topic.
pianist

Sugar έγραψε:Egw eimai oti eimai kai to deixnw. Kalutera apo to na kryvomai. :wink: :wink: To na paristanw atomo epipedou pou akouw Alexiou kai Galanh kai se alla forums kai se pm's na vrizeis oikogeneies einai xeirotero. Ayta apo emena kai de prokeite na asxoli8w allo mazi sou. :arrow: Back to topic.
Έλενα γιατί μιλάς, για τα Pms που έστειλες όταν σου έκανε παρατήρηση ο admin και έβριζες εσύ οικογένειες και όχι για πρώτη φορά;
Επιτέλους μάθε ότι το να ακούς Αλεξίου ή Γαλάνη θεωρείται κάτι ανώτερο ως επίπεδο μόνο στην επαρχία που μένεις όπου δυστυχώς η ραδιοφωνία είναι πιο φτωχή σε επιλογές και όλοι ακούνε ότι είναι πιο εμπορικό.
Κατά τ' άλλα ο καθένας ακούει ό,τι τον συγκινεί, αλλιώς στις λαϊκές δεν θα ακούγαν στα ραδιόφωνα τα λαϊκά της Χαρούλας μην τους περάσουν για ακαδημαϊκούς. Ωρίμασε επιτέλους και πρόσεξε γιατί με τέτοιες απόψεις μόνο εσύ εκτίθεσαι, μιας και εγώ ποτέ δεν διαχώρισα την θέση μου από οποιονδήποτε ακροατή.
Βέβαια εσύ που δεν μπορείς να αρθρώσεις σωστά ούτε μισή πρόταση, κοτσάρεις δέκα βρισιές και συκοφαντίες και νομίζεις ότι κάτι κάνεις.
Χαίρομαι που δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου και ελπίζω να μην γελοιοποιηθείς παραβαίνοντας αυτό που λες απαντωντας μια από τις προβλέψιμες εξυπνάδες σου...
fan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fan »

kale iremiste ligo giati vlepw ti ntouziera tou ban-iou na kontozygwnei :lol:

Kai esy mari Elena exeis kanei polles koutoponiries gia na ti les ston pianist twra.Kai esy kylistikes sti laspi tou gm(kai oxi mono) min to ksexnas...min to paizeis agia twra.

Kai skaste pia me tous patous.Nai,i despw patwse to idio kai alloi alles.Ai sixtir pia,dexteite to. :lol:
ΕΓΩ ΝΑ ΖΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ
pianist

fan έγραψε:Nai,i despw patwse to idio kai alloi alles.Ai sixtir pia,dexteite to. :lol:
Εγώ δεν είπα πουθενά ότι πάτωσε η Βανδή, πάλι ήπιες;
fan

pianist έγραψε:
fan έγραψε:Nai,i despw patwse to idio kai alloi alles.Ai sixtir pia,dexteite to. :lol:
Εγώ δεν είπα πουθενά ότι πάτωσε η Βανδή, πάλι ήπιες;

3 votkes kai 4 martini mono 8)
Άβαταρ μέλους
Sugar

pianist έγραψε:
Sugar έγραψε:Egw eimai oti eimai kai to deixnw. Kalutera apo to na kryvomai. :wink: :wink: To na paristanw atomo epipedou pou akouw Alexiou kai Galanh kai se alla forums kai se pm's na vrizeis oikogeneies einai xeirotero. Ayta apo emena kai de prokeite na asxoli8w allo mazi sou. :arrow: Back to topic.
Έλενα γιατί μιλάς, για τα Pms που έστειλες όταν σου έκανε παρατήρηση ο admin και έβριζες εσύ οικογένειες και όχι για πρώτη φορά;
Επιτέλους μάθε ότι το να ακούς Αλεξίου ή Γαλάνη θεωρείται κάτι ανώτερο ως επίπεδο μόνο στην επαρχία που μένεις όπου δυστυχώς η ραδιοφωνία είναι πιο φτωχή σε επιλογές και όλοι ακούνε ότι είναι πιο εμπορικό.
Κατά τ' άλλα ο καθένας ακούει ό,τι τον συγκινεί, αλλιώς στις λαϊκές δεν θα ακούγαν στα ραδιόφωνα τα λαϊκά της Χαρούλας μην τους περάσουν για ακαδημαϊκούς. Ωρίμασε επιτέλους και πρόσεξε γιατί με τέτοιες απόψεις μόνο εσύ εκτίθεσαι, μιας και εγώ ποτέ δεν διαχώρισα την θέση μου από οποιονδήποτε ακροατή.
Βέβαια εσύ που δεν μπορείς να αρθρώσεις σωστά ούτε μισή πρόταση, κοτσάρεις δέκα βρισιές και συκοφαντίες και νομίζεις ότι κάτι κάνεις.
Χαίρομαι που δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου και ελπίζω να μην γελοιοποιηθείς παραβαίνοντας αυτό που λες απαντωντας μια από τις προβλέψιμες εξυπνάδες σου...
Apla lol. Sunexise na pisteyeis pws eimai h Elena. :lol: :lol: :lol: Se prokalw na valeis edw to pm pou evriza egw oikogeneies. Anti8etws..na sou valw egw osa pms 8eleis pou vrizeis thn oikogeneia mou kai pws apokaleis thn mana mou. Ta yploipa pou egrapses apla de ta sxoliazw. Enas an8rwpos pou exei aytes tis apopseis fysika 8ewrite katwtatou. :roll: :roll:
pianist

Sugar έγραψε:
pianist έγραψε:
Apla lol. Sunexise na pisteyeis pws eimai h Elena. :lol: :lol: :lol: Se prokalw na valeis edw to pm pou evriza egw oikogeneies. Anti8etws..na sou valw egw osa pms 8eleis pou vrizeis thn oikogeneia mou kai pws apokaleis thn mana mou. Ta yploipa pou egrapses apla de ta sxoliazw. Enas an8rwpos pou exei aytes tis apopseis fysika 8ewrite katwtatou. :roll: :roll:
Σημασία έχει πως απάντησες ενώ είπες πως δεν θα ασχοληθείς, άρα εσύ είσαι κατωτάτου που άλλα λες και άλλα κάνεις αδυναμη να στηρίξεις τα ίδια σου τα λόγια...
Για τα άλλα σου τα είπε πολύ σωστά η fan.

Back to topic!
monsoon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από monsoon »

Sugar έγραψε:
pianist έγραψε:
Μ'ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ...

ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΔΩΜΕΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ, Ο ΠΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?

ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ν ' ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ! ΠΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΗ!

:lol:
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
fan

antidoto έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
geia sou antigoni 8)
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΝΩΛΙΟ ΜΟΥ!! :lol: :lol: :lol:
pianist

just feel έγραψε:ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΝΩΛΙΟ ΜΟΥ!! :lol: :lol: :lol:
Εγώ το ξέρω ως τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Μπράβο Λεπά! :lol:
in this mad mad world
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

immortal έγραψε:Μπράβο Λεπά! :lol:
ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ... :lol: :lol:
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

bravo kai stis 17 katsarides pou skarfalwsan sto 20! :lol:
Παρε ανασα και παμε...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

to pame xavai to kanan video?

i alkistis pantws apodeikniete oti einai to pio (pragmatika) emporiko onoma tis Heaven!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση