Videoclips που αγγίζουν την τελειότητα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

SD54 έγραψε:
antidoto έγραψε:
SD54 έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω από ένα βίντεο... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :lol:
afto me tromazei pragmatika!!!!!

katalaves oti to thema de mila gia to kalitero diafimistiko tou EOT? oti milaei gia videos kallitexni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε παιδιά τι να σας πω... εξήγησα παραπάνω την άποψη μου... :roll: :roll: :roll: :roll:
ela pou mou katevazeis moutra ekana mia plaka tosa xamogela sou evala!!! 8)
Παρε ανασα και παμε...
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

antidoto έγραψε:
SD54 έγραψε:
antidoto έγραψε:
SD54 έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω από ένα βίντεο... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :lol:
afto me tromazei pragmatika!!!!!

katalaves oti to thema de mila gia to kalitero diafimistiko tou EOT? oti milaei gia videos kallitexni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε παιδιά τι να σας πω... εξήγησα παραπάνω την άποψη μου... :roll: :roll: :roll: :roll:
ela pou mou katevazeis moutra ekana mia plaka tosa xamogela sou evala!!! 8)
Καλά, καλά... :lol: :lol: :lol:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
masilnto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masilnto »

Πάντως entek ωραίο θέμα!ευγε! :wink:
θέλει λίγη σκέψη,γιατί είμαι βέβαιος ότι όλο και κάποιο θα ξεχάσω.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

masilnto έγραψε:Πάντως entek ωραίο θέμα!ευγε! :wink:
θέλει λίγη σκέψη,γιατί είμαι βέβαιος ότι όλο και κάποιο θα ξεχάσω.
ston CelineManiac evge pou to skeftike prwtos :)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

SD54 έγραψε:Fouli, επειδή σχολίασες τις επιλογές μου... :twisted: :twisted:

Ναι, πιστεύω ότι το Έλα ας πούμε έχει τα ομορφότερα τοπία που έχω δει σε ελληνικό βίντεο. Μια Δέσποινα στα καλύτερά της. Υπέροχα χρώμματα. Ενναλαγές. Ένα βίντεο που πραγματικά σε ταξιδευει μαζί με τους στίχους....

Μήπως να τα ξαναδεις τα βίντεο που έβαλααα....?????????????????????????????????? :wink: :wink: :lol:
Ξέχασες τους κοιλιακούς και το μπούστο της Δέσποινας, επίσης στα καλύτερά τους :lol: :lol:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
fouli_for_ever

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fouli_for_ever »

SD54 έγραψε:Fouli, επειδή σχολίασες τις επιλογές μου... :twisted: :twisted:

Ναι, πιστεύω ότι το Έλα ας πούμε έχει τα ομορφότερα τοπία που έχω δει σε ελληνικό βίντεο. Μια Δέσποινα στα καλύτερά της. Υπέροχα χρώμματα. Ενναλαγές. Ένα βίντεο που πραγματικά σε ταξιδευει μαζί με τους στίχους....

Μήπως να τα ξαναδεις τα βίντεο που έβαλααα....?????????????????????????????????? :wink: :wink: :lol:
EGW THEWRW TA VIDEO POU AGGIZOUN TIN TELEIWTITA THA PREPEI AN EXOUN ENALLAGI... PLOKI... AKRIVES PARAGWGES KAI FUSIKA NA MIN STINETE O KALLITEXNIS SE MIA KAMERA,KAI NA TRAGOUDAEI APLA KAI O FAKOS NA SOZEI TO SKINIKO ME TIS ENALLAGES TWN TOPIWN,ALLA NA SOZETAI KAI ME TIN PAROUSIA KAI TIS KINISEIS TOU KALLITEXNI...

TO MONO EUKOLO EUKOLO NA PAREIS MIA KAMERA NA KANEIS 3 GURISMATA STA POIO WRAIA MERI TIS ELLADAS KAI NA TA VAZEIS ME ENNALAGES KAI O TRAGOUDISTIS NA KATHETE SE ENA PAGKAKI!!! AN AYTA TA KLIP ENADIKNEIOUN TO TRAGOUDI TI NA PW?

PARAGWGES SAN TO LAVA... SAN TO FWS... EINAI AKSIZOLEUTES KAI TIPOTA DEN PROKITE NA KLEPSEI TIN MAGEIA TOUS OSA NEW VIDEOL KI AN GINOUN... GIATI SIMERA EXEI XATHEI KAI H EMPNEUSI STA VIDEO CLIP
xristina///

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xristina/// »

"ΣΩΜΑ ΜΟΥ" και "ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ" απο τον άρχοντα Νότη....video clips που είναι σαν ιστοριες.... 8)
[b]www.notis.gr

[size=150]ΤΟ [/size]site... [/b]
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

kai to MHN PSAXNEIS TIN AGAPI einai h anna apla stimeni mprosta apo tin camera alla kata geniki omologia 8ewreite ena apo ta kalitera ellinika videos ever!

ps: H melodia tis monaksias mou aresei gia tous logous pou aneferes!

ps2: o soulis ekane kala videos!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
black magic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από black magic »

οντως σημερα εχουμε καταντησει να βλεπουμε φτηνιαρικα video clip...τουλαχιστον να ειχαν εξυπνες ιδεες....ας πουμε αν και μ'αρεσει παρα πολυ η βανδη το αγαπη το βρηκα αθλιο...το μηχανη του χρονου εξυπνο και sexy,το μονο για σένα του βερτη κατι σαν το ελα με βουνο και ποταμι....παντως αν ειχα ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ αναμεσα σε 2 clip μεχρι του χρονου θα κολλουσα με ξενα.δυο απο τα κορυφαια για μενα ειναι το frozen(madonna) και το remember the time(jackson)γιατι τα σταξανε τρελα.στην ελλαδα η λαβα και το διθεσιο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ EINAI ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ και σαν concept και σαν τραγουδια!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ....
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
ούτε ένα ευχαριστώ!!!ευχαριστώ Δέσποινα!
happy_end

Entek έγραψε:kai to MHN PSAXNEIS TIN AGAPI einai h anna apla stimeni mprosta apo tin camera alla kata geniki omologia 8ewreite ena apo ta kalitera ellinika videos ever!
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τί το ΤΟΣΟ φοβερό βρίσκουν σε αυτό το κλιπ. Μου φαίνεται πλήρως αδιάφορο. Ειδικά η Βίσση έχει κάνει πολύ καλύτερα.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

happy_end έγραψε:
Entek έγραψε:kai to MHN PSAXNEIS TIN AGAPI einai h anna apla stimeni mprosta apo tin camera alla kata geniki omologia 8ewreite ena apo ta kalitera ellinika videos ever!
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τί το ΤΟΣΟ φοβερό βρίσκουν σε αυτό το κλιπ. Μου φαίνεται πλήρως αδιάφορο. Ειδικά η Βίσση έχει κάνει πολύ καλύτερα.
Μικρός είσαι ακόμα, το ενδιαφέρον θα το αντιληφθείς με τον καιρό! :lol:
happy_end

pianist έγραψε:
happy_end έγραψε:
Μικρός είσαι ακόμα, το ενδιαφέρον θα το αντιληφθείς με τον καιρό! :lol:
Αφού δε φαίνεται και τίποτα..... :oops: :oops:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Είδα στο mad το πάμε Χαβάη και μου άρεσε. Γενικα η Πρωτοψάλτη κανει προσεγμένα clips
in this mad mad world
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ EΛΛΗΝΙΚΑ VIDEO CLIPS ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

:lol: :lol: :lol:

AΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΟΓΥΡΙΣΜΕΝΑ.

NA M'AΓΑΠΑΣ - ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
http://youtube.com/watch?v=7jsB6lSdEEg

YΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ - ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
http://youtube.com/watch?v=E7BOqeyD3mM

NOHMA - ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
http://youtube.com/watch?v=RTDIjM60FvQ

ΣΟΥ Τ'ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ - ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
http://youtube.com/watch?v=Ws_DferUN-Q
Δως μου ένα παγάκι
pianist

Τα δύο τελευταία είναι από τα λίγα ουσιαστικά σκηνοθετημένα που έχουμε...
creativeuser

pianist έγραψε:Τα δύο τελευταία είναι από τα λίγα ουσιαστικά σκηνοθετημένα που έχουμε...
TA 2 TEΛΕΥΤΑΙΑ,KATA THN TAΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ" VIDEO CLIPS ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ "ΔΗΘΕΝ" ΚΑΙ "ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕ" ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
pianist

creativeuser έγραψε:
pianist έγραψε:Τα δύο τελευταία είναι από τα λίγα ουσιαστικά σκηνοθετημένα που έχουμε...
TA 2 TEΛΕΥΤΑΙΑ,KATA THN TAΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ" VIDEO CLIPS ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ "ΔΗΘΕΝ" ΚΑΙ "ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕ" ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. :lol:
Ναι, καλλιτεχνικά είναι ο σωστός χαρακτηρισμός!
Στο δήθεν που λες νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην Ζήνα καθ' αυτή..
creativeuser

pianist έγραψε:
creativeuser έγραψε:
Η ΖΗΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ "ΚΛΙΜΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ" ΤΩΝ VIDEO CLIP ΤΟΥ ΡΗΓΟΥ.ΤΟ "ΔΗΘΕΝ" ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΗΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ NA ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΕ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΡΤΙΑ(ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ)CLIPS.
Δως μου ένα παγάκι
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

Για μένα στο Νόημα το μόνο που χαλάει το βίντεο είναι η Ζήνα... κατα τα άλλα το βρίσκω άψογο... :wink: :lol: :lol: :lol:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
pianist

creativeuser έγραψε:
pianist έγραψε:
creativeuser έγραψε:
Η ΖΗΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ "ΚΛΙΜΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ" ΤΩΝ VIDEO CLIP ΤΟΥ ΡΗΓΟΥ.ΤΟ "ΔΗΘΕΝ" ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΗΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ NA ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΕ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΡΤΙΑ(ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ)CLIPS.
Δεν νομίζω ότι το προφίλ της Ζήνα είναι αυτό που θέλει να αποδώσει στο Νόημα, πόσο μάλλον όταν μέχρι ένα χρόνο πριν προτιμούσε τα κοντά μίνι έναντι των τουαλετών κλπ.. Αυτή η "προσωπογραφία" ταίριαζε περισσότερο σε καποια καταξιωμένη ερμηνεύτρια.
Απάντηση