Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SD54 έγραψε:Eγώ όχι θα έλεγα αυτή τη στιγμή στον Πάριο... γιατί να του γράψω τώρα... για να το ακούσει μόνο η Αλιμπέρτη με τον Παρθένη?
koroideueis koroideueis alla o parios mia xara xrisouli ekane kai diatiritai sto chart...
Το τραγούδια που έχω ακούσει δεν μου άρεσαν... οπότε δεν με αφορά ο χρυσός ή η πλατίνα...
έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι της άποψης ότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να τα παρατάνε... ο Πάριος για μένα ότι είχε να δώσει έδωσε... όπως κι άλλοι βλέπε Μαρινέλα, Νταλάρας ή Αλεξίου...
MEDIA έγραψε:h aleksiou oti eixe na dwsei to dwse.
eleos
ότι θες να μου πεις... ότι πχ η φωνή της είναι όπως παλιά ή ότι αυτά που βγάζει είναι καλύτερα από τα παλιότερα...
δεν νομίζω...
καλό θα ήταν ο καλλιτέχνης να μην αποκαθηλώνεται αλλά να ξέρει πότε να φύγει... και να το κάνει όσο δίνει ακόμα υπέροχα πράγματα και η φωνή του είναι άρτια...
Eutixws o perissoteros kosmso pou gemizei ta stadia kai kanei platinenious tous diskous ths exei allh apopsi.akou ekei h xaroula den exei pia fwnh.eleos tote ti na poume gia alles. 8)
MEDIA έγραψε:Eutixws o perissoteros kosmso pou gemizei ta stadia kai kanei platinenious tous diskous ths exei allh apopsi.akou ekei h xaroula den exei pia fwnh.eleos tote ti na poume gia alles. 8)
Διαβάζεις αυτά που γράφω... ή λες ότι σου κατάβει έτσι απλά :? :? :?
Πάμε πάλι... δεν έχει φωνή για μένα ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ όχι σε σχέση με άλλους τραγουδιστές!! Τι δεν καταλαβαίνεις...?????
Entek έγραψε:sovara den vriskw kati kako oute ki egw... tin rotisan kai apantise eilikrina! pi8anon na mhn eixe kan protash h kopella kai na mhn i8ele na pei "kserete...hm den mou ziti8ike"
+100000000
ή να της ζητήθηκε αλλά να είχε κλείσει πρώτα με Πλούταρχο και Ρέμο...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ?ΕΧΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.ΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΤΩ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.
Προσωπική μου άποψη...
ο Πλούταρχος είναι αυτή τη στιγμή μεγαλύτερο όνομα και από Βανδή και από Βίσση....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥΑ!! 8)