Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
happy_end έγραψε:Ρε γαμώτο ποιός είπε στην Κοκκίνου ότι της πάνε αυτά τα χαζοποπ νηπιαγωγεία σαν το Πάμε ξανά και το Είσαι ότι θέλω; Γιατί δε βγάζει ένα χιτ; :?
ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ KAI ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗ ΜΕ POP ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΙΒΟ.ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ.
Ε ναι, πριν το Φοίβο. Ποιός την άκουγε τότε ;
Σοβαρά τώρα, το Μην τα παρατάς μου άρεσε πολύ, αλλά οκ, το καινούριο όχι... Φτάνει αυτός ο Κοντόπουλος. Τουλάχιστον ο Φοίβος για ένα μεγάλο διάστημα είχε τα κότσια να γράφει κομματάρες. Τούτος δω στέρεψε ακόμα δεν ξεκίνησε;
happy_end έγραψε:Ρε γαμώτο ποιός είπε στην Κοκκίνου ότι της πάνε αυτά τα χαζοποπ νηπιαγωγεία σαν το Πάμε ξανά και το Είσαι ότι θέλω; Γιατί δε βγάζει ένα χιτ; :?
ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ KAI ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗ ΜΕ POP ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΙΒΟ.ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ.
Ε ναι, πριν το Φοίβο. Ποιός την άκουγε τότε ;
Σοβαρά τώρα, το Μην τα παρατάς μου άρεσε πολύ, αλλά οκ, το καινούριο όχι... Φτάνει αυτός ο Κοντόπουλος. Τουλάχιστον ο Φοίβος για ένα μεγάλο διάστημα είχε τα κότσια να γράφει κομματάρες. Τούτος δω στέρεψε ακόμα δεν ξεκίνησε;
Ε ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΡΥΣΟΥΣ Ή ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙΑ ΟΠΩΣ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΦΟΙΒΟΥ ΤΟ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ" ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ TOY CD).
pantos apo to na doulevei mia fora ti vdomada kai na profasizetai kathe toso astheneia gia na paramenei to magazi kleisto to theoro poli pio entimo afto pou ekane
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sow την Σάβ Μάιος 23, 2009 12:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sow έγραψε:pantos apo to na doulevei mia fora ti vdomada kai na profasizetai kathe toso astheneia gia na paramenei to magaz kleisto to theoro poli pio entimo afto pou ekane