HEAVEN:ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;
-
Giati osoi patane ta 40 to gyrizoun se poiothta? Einai orio hlikias gia na stamatisei kapoios to laiko tragoudi? Eleos apla..OMG έγραψε:40? Nomizo prepei na diavasei kamia sinedefksi tis apo tote kai na thymithei oti einai kairos na apoxwrhsei apo ta bouzoukia. kai poso mallon apo ta skylologia :vent:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Egw edina sinedefkseis kai ta elega? Afti ta elege tromara ths! kai ths to xa pei,min to anoigeis to rimadi to stoma!MusicLover έγραψε:Giati osoi patane ta 40 to gyrizoun se poiothta? Einai orio hlikias gia na stamatisei kapoios to laiko tragoudi? Eleos apla..OMG έγραψε:40? Nomizo prepei na diavasei kamia sinedefksi tis apo tote kai na thymithei oti einai kairos na apoxwrhsei apo ta bouzoukia. kai poso mallon apo ta skylologia :vent:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OMG την Δευ Μάιος 25, 2009 6:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
ti na kanis ke esy glykia mouOMG έγραψε:Egw edina sinedefkseis kai ta elega? Afti ta elege tromara ths! kai ths to xa pei,min to anoigeis to rimadi to stoma!MusicLover έγραψε:Giati osoi patane ta 40 to gyrizoun se poiothta? Einai orio hlikias gia na stamatisei kapoios to laiko tragoudi? Eleos apla..OMG έγραψε:40? Nomizo prepei na diavasei kamia sinedefksi tis apo tote kai na thymithei oti einai kairos na apoxwrhsei apo ta bouzoukia. kai poso mallon apo ta skylologia :vent:

Krouela agapes mou, Krouela
ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()
-
Stamata na les malakies ilithia xwris ousia. De milame gia to Foivo twra, gia th Despoina Vandi leme.. Ypotithetai einai fan kai thn krazei k auth ksafnikaKrouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()
dikaiwma tu mwre...Krouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()
autos o xronos loipon htan katastrofikoσ kai gia th vandi kai gia ton foivo..poso koutoxortο na fame akoma?peiksame sta idia kai ta idia anempneusta tragoudia..
:vent:
den tin krazi apla leei oti ine kairos na allaxi kai profanos den ine o monos pou to pisteviMusicLover έγραψε:Stamata na les malakies ilithia xwris ousia. De milame gia to Foivo twra, gia th Despoina Vandi leme.. Ypotithetai einai fan kai thn krazei k auth ksafnikaKrouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()
-
Ma 1,5 xrono exei na vgalei tragoudi kai fetos den emfanistike kapou... Pou akrivws egine h katastrofh ths Vandh k tou Foivou? To 10 X.M. mia xara epityxies evgale alla k poly wraia tragoudia pou den akoustikan dystyxws kai sto diogenh perysi mia xara pigan...MEDIA έγραψε:dikaiwma tu mwre...Krouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()
autos o xronos loipon htan katastrofikoσ kai gia th vandi kai gia ton foivo..poso koutoxortο na fame akoma?peiksame sta idia kai ta idia anempneusta tragoudia..
-
Tin krazei, krazei k thn emfanish ths twraKrouela έγραψε:den tin krazi apla leei oti ine kairos na allaxi kai profanos den ine o monos pou to pisteviMusicLover έγραψε:Stamata na les malakies ilithia xwris ousia. De milame gia to Foivo twra, gia th Despoina Vandi leme.. Ypotithetai einai fan kai thn krazei k auth ksafnikaKrouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()

sorry ala ta video ta ides ?MusicLover έγραψε:Tin krazei, krazei k thn emfanish ths twraKrouela έγραψε:den tin krazi apla leei oti ine kairos na allaxi kai profanos den ine o monos pou to pisteviMusicLover έγραψε:Stamata na les malakies ilithia xwris ousia. De milame gia to Foivo twra, gia th Despoina Vandi leme.. Ypotithetai einai fan kai thn krazei k auth ksafnikaKrouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()

ths vandi me tis synexomenes lathos kinhseis ths se OLA kai me to ti paramenei ena kataskevasma tu foivou kai tou deuterou me to na vgazei tragoudia gia ta skoupidia.MusicLover έγραψε:Ma 1,5 xrono exei na vgalei tragoudi kai fetos den emfanistike kapou... Pou akrivws egine h katastrofh ths Vandh k tou Foivou? To 10 X.M. mia xara epityxies evgale alla k poly wraia tragoudia pou den akoustikan dystyxws kai sto diogenh perysi mia xara pigan...MEDIA έγραψε:dikaiwma tu mwre...Krouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()
-
otan vlepeis mia kallitexnida (as poume) pou thaumazes na exei thn eikona trgaoudiaras ethnikhs odou ginese kai sklhros..sorryMusicLover έγραψε:Tin krazei, krazei k thn emfanish ths twraKrouela έγραψε:den tin krazi apla leei oti ine kairos na allaxi kai profanos den ine o monos pou to pisteviMusicLover έγραψε:Stamata na les malakies ilithia xwris ousia. De milame gia to Foivo twra, gia th Despoina Vandi leme.. Ypotithetai einai fan kai thn krazei k auth ksafnikaKrouela έγραψε:ma oti kai na grapsi i fee bee i georgella tha tin apotheoni me ta aaa kai uuuu tisMEDIA έγραψε:mesa se 1 xrono oxi mesa se mia mera..lolMusicLover έγραψε:Swpa re.. th gnwmh sou les? Kai exei allaksei ardin mesa se 1 xrono? Na to psakseis auto..MEDIA έγραψε:egw de krazw sxoliazw auta pu vlepw..koinws lew th gnwmh mu!an de symfwneis dikaiwma su alla de tha me logokrineis!!!![]()