Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
antidoto έγραψε:e nai alla milame gia Theodoridou pou sto proigoumeno cd me to Theofanous akougontousan kommatia xwris na ine singles!!!!itan ola ena kai ena!
Krouela έγραψε:Afto to kainourio chart pote tha to doume xryso mou ?
Στο e-mail είπε πως περιμένουν οδηγίες...
Επίσης πλατινένια είναι τα "Ήρθες" του Ρουβά και το "Μια νύχτα ζόρικη" του Τερζή
ΓΙΑ ΡΟΥΒΑ,ΤΕΡΖΗ,ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ,ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΙΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ. :)
ΑΡΑΓΕ Η ΖΗΝΑ NA ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ 'Η NA ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 12.000 CD
ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ FAN THΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ... :P
Έστειλα και για αυτό το cd (εννοώ το best of) αλλά μου είπε πως είναι ακόμα χρυσό. Όταν ρώτησα γιατί αφού έχει 15,000 αντίτυπα μου είπε πως οι απονομές δεν γίνονται αυτόματα και πως γίνονται μόνο μετά από αίτηση της δισκογραφικής...
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....
Αλήθεια γιατί δεν έγινε πλατινένιο;
Stavros έγραψε:
Έστειλα και για αυτό το cd (εννοώ το best of) αλλά μου είπε πως είναι ακόμα χρυσό. Όταν ρώτησα γιατί αφού έχει 15,000 αντίτυπα μου είπε πως οι απονομές δεν γίνονται αυτόματα και πως γίνονται μόνο μετά από αίτηση της δισκογραφικής...
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....
Αλήθεια γιατί δεν έγινε πλατινένιο;
TO BEST OF ΤΗΣ ΖΗΝΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ
ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ STATUS.
AΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ
''ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ'' ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΥΣΟΣ.
All of our endings can be found in our beginnings...
Στο best of της Ζήνα εχει γινει απονομή επιπλεον (για χρυσό) με το παλιο συστημα
Στα αλλα νομιζω δεν εχουν γινει απονομές
Pουβας Τερζης Μητροπανος Βισση κλπ
immortal έγραψε:Στο best of της Ζήνα εχει γινει απονομή επιπλεον (για χρυσό) με το παλιο συστημα
Το ότι έγινε απονομή χρυσό στο best of δε σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει απονομή πλατινένιου status... (εξάλλου σύμφωνα με το musiccorner το album κυκλοφόρησε τον Ιούλιο (από 1/7 ισχύουν τα καινούργια charts). Αν δεν κάνω λάθος...
immortal έγραψε:Στο best of της Ζήνα εχει γινει απονομή επιπλεον (για χρυσό) με το παλιο συστημα
Το ότι έγινε απονομή χρυσό στο best of δε σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει απονομή πλατινένιου status... (εξάλλου σύμφωνα με το musiccorner το album κυκλοφόρησε τον Ιούλιο (από 1/7 ισχύουν τα καινούργια charts). Αν δεν κάνω λάθος...
Συνηθως κανουν μια απονομή για καθε album
οσο ξέρω η καθε εταιρια πληρώνει στην ifpi για την καθε απονομή και δεν τους συμφερει οικονομικά να γινει 2 φορές
immortal έγραψε:Συνηθως κανουν μια απονομή για καθε album
οσο ξέρω η καθε εταιρια πληρώνει στην ifpi για την καθε απονομή και δεν τους συμφερει οικονομικά να γινει 2 φορές
ρε παιδια τι καθεστε και συζητατε...ακομα δεν εχει βγει καν το νεο συστημα....
immortal έγραψε:Συνηθως κανουν μια απονομή για καθε album
ρε παιδια τι καθεστε και συζητατε...ακομα δεν εχει βγει καν το νεο συστημα....
Δεν βγήκε αλλα στα e mail τα εκαναν τα χρυσα P και 2P