ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION....ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΑ,ΤΩΝ STAVENTO,ΤΗΣ TAMTΑ KAI TOY ΜΥΡΩΝ ΣΤΡΑΤΉ....
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

sakis88888 έγραψε:Kai ston AFN...skizomai gia ti Whitney giati einai mia apo tis pio spoudaies fwnes pou itan xronia stin afaneia ti stigmi pou o xwros lymainontan apo ATALANTES!
Kai twra EINAI sygkrtika me to ti kykloforei ekei eksw!afn έγραψε:sakis88888 έγραψε:Kai ston AFN...skizomai gia ti Whitney giati einai mia apo tis pio spoudaies fwnes pou itan xronia stin afaneia ti stigmi pou o xwros lymainontan apo ATALANTES!/quote]
HTAN spoudaia fwni.....
sakis88888 έγραψε:afn έγραψε:Kai twra EINAI sygkrtika me to ti kykloforei ekei eksw!sakis88888 έγραψε:Kai ston AFN...skizomai gia ti Whitney giati einai mia apo tis pio spoudaies fwnes pou itan xronia stin afaneia ti stigmi pou o xwros lymainontan apo ATALANTES!/quote]
HTAN spoudaia fwni.....
Ksereis pws ektos apo tis kwrones METRAEI kai i ermineia kai to synaisthima se mia fwni.Des tin teleutaia emafanisi kai tha katalaveis an exeis idea apo mousiki
Den einai avgo, to kanei h kota...Viewmaster έγραψε:Το 40αρα πάει στη Βανδή έτσι? 8)sakis88888 έγραψε:Τωρα ειδα στο σταρ ποια ειναι!
Ειναι αυτη αυτη που εκανε διασκευη το Ayo Technology!!!!!!
Και ακουγεται παρα πολυ!
Δεν ηξερα οτι ειναι ελληνιδα...Σαφως και να παει αυτη και καμια 40αρα που θυμηθηκε να κανει τωρα καριερα
Η Λύτρα είναι 38!
Να πάει όποιος θέλει Eurovision!Αλλά η Αυγουστάκη θα μπορούσε να πάει μόνο με απευθείας ανάθεση!Αν έμπαινε σε ψηφοφορία κοινού....σάμπως και δεν το νομίζω![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι τηγανιτή πατάτα, είναι στο τηγάνι...MusicLover έγραψε:Den einai avgo, to kanei h kota...Viewmaster έγραψε:Το 40αρα πάει στη Βανδή έτσι? 8)sakis88888 έγραψε:Τωρα ειδα στο σταρ ποια ειναι!
Και ακουγεται παρα πολυ!
Δεν ηξερα οτι ειναι ελληνιδα...Σαφως και να παει αυτη και καμια 40αρα που θυμηθηκε να κανει τωρα καριερα
Η Λύτρα είναι 38!
Να πάει όποιος θέλει Eurovision!Αλλά η Αυγουστάκη θα μπορούσε να πάει μόνο με απευθείας ανάθεση!Αν έμπαινε σε ψηφοφορία κοινού....σάμπως και δεν το νομίζω![]()
![]()
![]()
Katholou... sto sxolio tou Gazer kollaei alla prepei na exies kai ena iq gia na to katalaveis..Stinky έγραψε:Δεν ειναι τηγανιτή πατάτα, είναι στο τηγάνι...MusicLover έγραψε:Den einai avgo, to kanei h kota...Viewmaster έγραψε:Το 40αρα πάει στη Βανδή έτσι? 8)sakis88888 έγραψε:Τωρα ειδα στο σταρ ποια ειναι!
Και ακουγεται παρα πολυ!
Η Λύτρα είναι 38!
![]()
![]()
Ασχετο....?
Δεν παιζεσαι!!!thotho έγραψε:afn έγραψε:OMG den to pistevo...Viewmaster έγραψε:
Einai Vandikos o Sakis??? Gia tin Whitney ton vlepw na skizete... :P
kai esy vroute? vandi kai whitney omg pos ta syndyazeis...
den peirazei kaneis den einai teleios! tora se exo kai me to meros mou sti whitney kai prepei na se kalopiano!
sakis88888 έγραψε:thotho έγραψε:Δεν παιζεσαι!!!afn έγραψε:OMG den to pistevo...Viewmaster έγραψε:
Einai Vandikos o Sakis??? Gia tin Whitney ton vlepw na skizete... :P
kai esy vroute? vandi kai whitney omg pos ta syndyazeis...
den peirazei kaneis den einai teleios! tora se exo kai me to meros mou sti whitney kai prepei na se kalopiano!
Ναι ΜΑΖΙ με τη Whitney...θα κανουμε και κομμα...ειμαστε λιγοι αλλωστε!
Οσο για τη Βανδη...τι κανω, ηταν ο παιδικος μου ερωτας![]()
![]()
Αλλα μια χαρα και η Βισση που αρεσει και σε εσενα!