Ιωαννα Κουταλιδου-Ποση σου εχω αγαπη
-
ppapp2 έγραψε:MusicLover έγραψε:Se lypithike, mh milas kai monos sou...koutalideos19 έγραψε:provlhma ths..esena ti se noiazei?thn dikh sou muth kopsane....h iwanna ta spaeiii...kai opoios thn goustarei!!!an den saresei na mhn ebaines kan sto post ayto...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ta spases!!!

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
-
MusicLover έγραψε:Se lypithike, mh milas kai monos sou...koutalideos19 έγραψε:provlhma ths..esena ti se noiazei?thn dikh sou muth kopsane....h iwanna ta spaeiii...kai opoios thn goustarei!!!an den saresei na mhn ebaines kan sto post ayto...

ma an den empaine kai de sxoliaze emeis pws tha geloysame.....na sai kala musiclover
ούτε ένα ευχαριστώ!!!ευχαριστώ Δέσποινα!
-
den lene na to katalavoun......o ka8enas akouei oti goystarei..........an dn sas aresei na mhn bainate sto katw katw..exete katsei pisw apo mia o8onh kai katheste kai krinete les kai eiste kapoioi....afhste alloi na krinoun...einai ena mousiko forum...kai htan apla mia enhmerwsh....gia xalarwste ligooo..
-
πολύ καλό αυτό να διανεμηθεί με περιοδικό...η alpha records όλα τα cds τα διανέμει πλέον με αυτό το περιοδικό (όπως και του Μενιδιάτη και του Πανταζή) και κοστίζει μόνο 10ekoutalideos19 έγραψε:to cd tha kukloforhsei apo thn alpha records kai tha dianemh8ei apo to periodiko nyxta live sis 20 oktwvrh..tha legete einai h nuxta m kai tha periexei mesa kai to posh sou exw agaph...gia ta alla kommatia den xerw kati....
Και της Λένας Παπαδοπούλου θα βγει ακριβώς ένα μήνα μετά με το ίδιο περιοδικό!
Μόνο booklet δεν περιέχουν αυτά τα cds,αλλά πολλά cds πλέον κυκλοφορούν χωρίς booklet!
Και μετά από λίγο καιρό κυκλοφορούν και στα δισκοπωλεία σε χάρτινη θήκη αλλά και πάλι χωρίς booklet σε τιμή 6,5e.Ήδη του Μενιδιάτη τόσο έχει στα δισκοπωλεία,και του Πανταζή έχει 9e μαζί με dvd!
Μόνο booklet δεν περιέχουν αυτά τα cds,αλλά πολλά cds πλέον κυκλοφορούν χωρίς booklet!
Και μετά από λίγο καιρό κυκλοφορούν και στα δισκοπωλεία σε χάρτινη θήκη αλλά και πάλι χωρίς booklet σε τιμή 6,5e.Ήδη του Μενιδιάτη τόσο έχει στα δισκοπωλεία,και του Πανταζή έχει 9e μαζί με dvd!
-
Re: Ιωαννα Κουταλιδου-Ποση σου εχω αγαπη
Στο σπίτι της και ελπίζουμε και σε κάποιο γραφείο όπου θα δουλεύει !antidoto έγραψε:i Koutalidou pou emfanizete?

Ήταν σε ένα μπουζουξίδικο στη Βέροια πέρσι το χειμώνα 

Stavros έγραψε:Ήταν σε ένα μπουζουξίδικο στη Βέροια πέρσι το χειμώνα

Όλο τον χειμώνα?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη