istories tragoudion

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

supernatural22 έγραψε:O δίσκος "Στο Κόκκινο" προοριζόταν για τη Δέσποινα Βανδή,αλλά τότε είχε φύγει για Ισπανία!Έτσι τα τραγούδησε η λιγότερο γνωστή τότε Έλλη Κοκκίνου,η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνο πριν,με τη heaven και έκανε τεράστια επιτυχία!!!

Υπήρχε φήμη ότι τα τραγούδια "Φιλικά" και "Δευτερόλεπτα" της Ολυμπίου,τα είχε γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον ίδιο,(γιατί τότε μετά το Φίλοι κι Εχθροί ετοίμαζε νέο album) αλλά προέκυψε το Live 2007.Έχω ακούσει ότι η Ολυμπίου τον πίεζε να της τα δώσει!
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν Είμαι Εδώ Για Κανένα" και "Μοιάζουμε",αλλά επειδή πίστευε ότι ταιριάζει μια γυναικεία φωνή στο κομμάτι,το έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τα άλλα 3 που είχε ετοιμάσει γι'αυτή!

Για την Άννα Βίσση έχει ακουστεί ότι ο Θεοφάνους προόριζε το "Δε Φαντάζεσαι" του Λούκα για την Άννα Βίσση,αλλά η ίδια το απέρριψε!Και ότι ένα κομμάτι από το δίσκο "Παράξενες Εικόνες" (νομίζω το "Τι απομένει" ή το "Στηρίξου επάνω μου") είχε ηχογραφηθεί αρχικά ντουέτο με το Θέμη Αδαμαντίδη.
gia to disko sto kokkino i vandi eprokeito na pei kapoia apo ta tragoudia tou diskou apla den proekoipse ontws logo ispanias! O diskos "Sto Kokkino" an ekseresoume ta 2-3 tragoudia pou eprokeito na pei i Vandi (anamesa tous kai to ekseretiko "Xartaetos") proorizotan apo tin arxi gia tin Kokkinou, kai to proetimazan me Foivo apo tin ipografi tou simvoleou tis me ti Heaven.
Ontws isxiei auto me to De Fantazese, to paradextike o idios o Theofanous. Akoustike oti o Theofanous 8a edine sti Vissi to Nohma gia tis Paraxenes Eikones alla (opws kai persi) den ta vrikan sto posa tragoudia 8a tis edine kai posa 8a ginontan singles.
Gia to Travaw Zori/Risko oute emena mou kollaei i istoria. vasika prokeite gia mia diafora 2 xronwn!
Gia to ntouetto me ton Adamantidi akoustike oti itan to "Ti Apomenei" alla meta eipw8ike oti itan ena entelws diaforetiko tragoudi!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Stinky έγραψε:Το Υπάρχει λόγος της Έλενας Παπαρίζου στην αρχή το ηχογράφησε η Μάρω αλλά η εταιρία προτίμησε το Υπάρχει άλλη στο τέλος για πρόμο του 1ου της album....Στη συνέχεια δεν μπήκε καν στο cd κ το ακούσαμε απο την Παπαρίζου 1 χρόνο μετα... :wink:

plaka kaneis!!! xazotati etairia! KOMMATARA! makran apo tis kaliteres pop mpalantes ton teleftewn 10 etwn kat eme!
Παρε ανασα και παμε...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

fantasou to omos me tin foni tis maros Εικόνα
Krouela agapes mou, Krouela
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Krouela έγραψε:fantasou to omos me tin foni tis maros Εικόνα
KOITA den tha to elege asxima....alla na to apporripseis gia to Yparxei Alli????? :shock: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
Krouela
Επικοινωνία:

itan demeni me to tragoudi dioti tin afise sta kria tou loutrou i kara fo tees
kai trigirnouse san ti svoura kai den koimotane Εικόνα
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

Krouela έγραψε:fantasou to omos me tin foni tis maros Εικόνα
Πάρτα μαρή μη στα χρωστάω :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=pmPOl2C33N4
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

antidoto έγραψε:
Stinky έγραψε:Το Υπάρχει λόγος της Έλενας Παπαρίζου στην αρχή το ηχογράφησε η Μάρω αλλά η εταιρία προτίμησε το Υπάρχει άλλη στο τέλος για πρόμο του 1ου της album....Στη συνέχεια δεν μπήκε καν στο cd κ το ακούσαμε απο την Παπαρίζου 1 χρόνο μετα... :wink:

plaka kaneis!!! xazotati etairia! KOMMATARA! makran apo tis kaliteres pop mpalantes ton teleftewn 10 etwn kat eme!
Ναι!Το δήλωσε σε μια συνέντευξή της πρόσφατα!Αυτή το ήθελε, η εταιρία της όμως είπε όχι!Ελεος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

pragmatika eleos auto ,to na afhsoun to yparxei logos gia to yparxei allh....

tespa gia sunexiste me auto to endiaferon thema ti allo xerete?
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Krouela
Επικοινωνία:

Thimamai oti to Piga Se Magisses stin arxi itan na to pi alli tragoudistria i opia to apreipse kai o Nikolopoulos to edose telika stin Glykeria
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Το ντουέτο της Μάρως με τον Καραφώτη "Θέλω να σου πω" θα έμπαινε στην πρώτη έκδοση του δίσκου της Μάρως "Μικρές Αμαρτίες" καθώς είχε ηχογραφηθεί,αλλά επειδή χώρισαν τότε,δεν θεώρησαν κατάλληλο να το βάλουν,κι όταν τα ξαναβρήκαν έκαναν επανέκδοση και έβαλαν αυτό το ντουέτο μαζί με τα άλλα 3 κομμάτια!
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

episis mias kai leme gia dueta, to eisai to allo mou miso pou tragoudise i tamta me ton stavro konstantinou kai egine megali epitixia, proorizotan gia ti garbi kai to sxoina alla gia kapoio logo protimisan ena allo (i apla den ekatse) to opoio den akoustike.
Krouela
Επικοινωνία:

kakos vevea

tamta thea
krouela theotita
ketoula grousouza

Εικόνα
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

:lol: :lol:
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

sow έγραψε:episis mias kai leme gia dueta, to eisai to allo mou miso pou tragoudise i tamta me ton stavro konstantinou kai egine megali epitixia, proorizotan gia ti garbi kai to sxoina alla gia kapoio logo protimisan ena allo (i apla den ekatse) to opoio den akoustike.
Ναι το "Μείναμε Μόνοι"
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

creativeuser έγραψε:
paidaki έγραψε:
Stinky έγραψε:
creativeuser έγραψε: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.
Κακώς...Είναι πολύ ωραίο κομμάτι...
TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΓΥΑΛΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ. :lol: :lol:
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ "ΑΜΠΡΑ ΚΤΑΜΠΡΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΦΑΝ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ". ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ DEMO. ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΠΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ SINGLES ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ.
ΑΥΤΑ.
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΡΘΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΙ
ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΡΙΣΚΟ.
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. :lol:
ΡΙΣΚΟΟΟΟΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...
κολλαει ειδες ;;; Απλα αφου αλλαξε η μουσικη θα αλλαξαν λιγο και οι στιχοι!
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

paidaki έγραψε:
creativeuser έγραψε:
paidaki έγραψε:
Stinky έγραψε:
creativeuser έγραψε: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.
Κακώς...Είναι πολύ ωραίο κομμάτι...
TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΓΥΑΛΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ. :lol: :lol:
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ "ΑΜΠΡΑ ΚΤΑΜΠΡΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΦΑΝ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ". ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ DEMO. ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΠΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ SINGLES ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ.
ΑΥΤΑ.
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΡΘΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΙ
ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΡΙΣΚΟ.
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. :lol:
ΡΙΣΚΟΟΟΟΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...
κολλαει ειδες ;;; Απλα αφου αλλαξε η μουσικη θα αλλαξαν λιγο και οι στιχοι!
ΘΑ ΛΕΓΕ ΔΗΛΑΔΗ Ρισκόόόόό?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ....ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ.
Δως μου ένα παγάκι
WoWoW

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από WoWoW »

Ισχύει οτι η Καίτη είχε απορρίψει τον Παλιόκαιρο, καθώς θεώρησε πως αυτό το τραγούδι έπρεπε να ερμηνευτεί από αντρική φωνή.
Και επίσης είχε απορρίψει και το "πες το μου ξανά" που μετά έγινε η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Βέρτη! :D
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

WoWoW έγραψε:Ισχύει οτι η Καίτη είχε απορρίψει τον Παλιόκαιρο, καθώς θεώρησε πως αυτό το τραγούδι έπρεπε να ερμηνευτεί από αντρική φωνή.
Και επίσης είχε απορρίψει και το "πες το μου ξανά" που μετά έγινε η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Βέρτη! :D

Κάποτε πάντως είχε πει ότι με το ζόρι τραγούδησε ''το κάτι'' που τελικά έγινε μεγάλη επιτυχία...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

WoWoW έγραψε:Ισχύει οτι η Καίτη είχε απορρίψει τον Παλιόκαιρο, καθώς θεώρησε πως αυτό το τραγούδι έπρεπε να ερμηνευτεί από αντρική φωνή.
H ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ".
Δως μου ένα παγάκι
WoWoW

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από WoWoW »

@yak: ισχύει αυτό που λες, και ειδικότερα αν δεν κάνω λάθος, δεν ήθελε με τίποτα να τραγουδήσει τον στίχο "ως προς το μέγεθος"! :lol:

@cre: ο βέρτης είχε κάποιες επιτυχίες όταν έσκασε μύτη όπως αυτές που αναφέρεις, αλλά νομίζω πως το "πες το μου ξανά" αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στην καρίερα του και ένα από τα signature songs του! Με κάθε επιφύλαξη βέβαια... :lol: :lol: :D
Απάντηση