gia to disko sto kokkino i vandi eprokeito na pei kapoia apo ta tragoudia tou diskou apla den proekoipse ontws logo ispanias! O diskos "Sto Kokkino" an ekseresoume ta 2-3 tragoudia pou eprokeito na pei i Vandi (anamesa tous kai to ekseretiko "Xartaetos") proorizotan apo tin arxi gia tin Kokkinou, kai to proetimazan me Foivo apo tin ipografi tou simvoleou tis me ti Heaven.supernatural22 έγραψε:O δίσκος "Στο Κόκκινο" προοριζόταν για τη Δέσποινα Βανδή,αλλά τότε είχε φύγει για Ισπανία!Έτσι τα τραγούδησε η λιγότερο γνωστή τότε Έλλη Κοκκίνου,η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνο πριν,με τη heaven και έκανε τεράστια επιτυχία!!!
Υπήρχε φήμη ότι τα τραγούδια "Φιλικά" και "Δευτερόλεπτα" της Ολυμπίου,τα είχε γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον ίδιο,(γιατί τότε μετά το Φίλοι κι Εχθροί ετοίμαζε νέο album) αλλά προέκυψε το Live 2007.Έχω ακούσει ότι η Ολυμπίου τον πίεζε να της τα δώσει!
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν Είμαι Εδώ Για Κανένα" και "Μοιάζουμε",αλλά επειδή πίστευε ότι ταιριάζει μια γυναικεία φωνή στο κομμάτι,το έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τα άλλα 3 που είχε ετοιμάσει γι'αυτή!
Για την Άννα Βίσση έχει ακουστεί ότι ο Θεοφάνους προόριζε το "Δε Φαντάζεσαι" του Λούκα για την Άννα Βίσση,αλλά η ίδια το απέρριψε!Και ότι ένα κομμάτι από το δίσκο "Παράξενες Εικόνες" (νομίζω το "Τι απομένει" ή το "Στηρίξου επάνω μου") είχε ηχογραφηθεί αρχικά ντουέτο με το Θέμη Αδαμαντίδη.
Ontws isxiei auto me to De Fantazese, to paradextike o idios o Theofanous. Akoustike oti o Theofanous 8a edine sti Vissi to Nohma gia tis Paraxenes Eikones alla (opws kai persi) den ta vrikan sto posa tragoudia 8a tis edine kai posa 8a ginontan singles.
Gia to Travaw Zori/Risko oute emena mou kollaei i istoria. vasika prokeite gia mia diafora 2 xronwn!
Gia to ntouetto me ton Adamantidi akoustike oti itan to "Ti Apomenei" alla meta eipw8ike oti itan ena entelws diaforetiko tragoudi!