EEEEEEEEEE OXI.ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ?supernatural22 έγραψε:Καλά κρατιέται για 55 χρονών!

http://www.youtube.com/watch?v=gK3D_uVJM6YADAM2 έγραψε:ακόμη θυμάμαι μια παλιότερη συνέντευξη της Άντζελας στη Σταματέρη, όπου είχε δηλώσει πως θέλει να πλύνει το γιο της (που ήταν κάπου στα 25 - 30 χρονών...)
Ορίστε,εδώ το λέειcreativeuser έγραψε:EEEEEEEEEE OXI.ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ?supernatural22 έγραψε:Καλά κρατιέται για 55 χρονών!![]()
9aria kai 8ariaminerboh έγραψε:Ποια ειναι η μεση τηλεθεαση της Σταματερη συνηθως?MEDIA έγραψε:h antzela anevase ta noumera tu gala...
h ekpompi ekane dipshfio pososto...η Μαρία Σταματέρη με καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου στο «Gala» έκανε 13,3% στο μέσο όρο και 10,6% στο νεανικό κοινό.
Εγω δε μπορω να καταλαβω με τι θρασσος κοροιδευουν τις αλλες εκπομπες! δεν κοιτανε τα χαλια τους λεω εγω!MEDIA έγραψε:9aria kai 8ariaminerboh έγραψε:Ποια ειναι η μεση τηλεθεαση της Σταματερη συνηθως?MEDIA έγραψε:h antzela anevase ta noumera tu gala...
h ekpompi ekane dipshfio pososto...η Μαρία Σταματέρη με καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου στο «Gala» έκανε 13,3% στο μέσο όρο και 10,6% στο νεανικό κοινό.