Χατζηγιάννης-Καρράς μαζί;
Re: Χατζηγιάννης-Καρράς μαζί;
Τι να σου πω... Τα περισσότερα τραγούδια του Καρρά δεν μπορώ να τα ακούσω καν! Με λίγες εξαιρέσεις! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Γιατι κριμα ? Λες και υπηρχε περιπτωση να δωσει στον Καρρα μουσικες σαν του "χερια ψηλα"..
Θυμηθειτε λιγο τι ωραια κομματια εδω σε σε : Αρβανιτακη , Πετα , Νταλαρα ,Γλυκερια και μην τα ισωπεδωνετε ολα πια, ελεος !
Ο Μιχαλης ειναι απο τους καλυτερους νεους συνθετες που εχουμε και μην συγκρινετε συνεχεια μερικα χαζοτραγουδα του με αλλα υπεροχα διαμαντια
που εχει πει η εχει δωσει σε αλλους !
Θυμηθειτε λιγο τι ωραια κομματια εδω σε σε : Αρβανιτακη , Πετα , Νταλαρα ,Γλυκερια και μην τα ισωπεδωνετε ολα πια, ελεος !
Ο Μιχαλης ειναι απο τους καλυτερους νεους συνθετες που εχουμε και μην συγκρινετε συνεχεια μερικα χαζοτραγουδα του με αλλα υπεροχα διαμαντια
που εχει πει η εχει δωσει σε αλλους !
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Τα τελευταία χρόνια δεν έχει δώσει καλά δείγματα πάντως!
Πιστεύω πως θα 'ναι καλός δίσκος. Και γενικά ο Καρράς έχει κάνει καλές συνεργασίες στο παρελθόν. Ο Χατζηγιάννης απέδειξε ότι αμα θέλει μπορεί να δώσει και καλά τραγούδια. Ωστόσο προτιμώ ο δίσκος να μην είναι όλος Χατζηγιάννης, αλλά να έχει 3-4 πολύ καλά του κομμάτια. Ο Χατζηγιάννης τα πάει καλύτερα όταν δίνει μόνο κάποια κομμάτια.
Όσο για αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, ας μην ξεχνάμε πως ο Χατζηγιάννης έδωσε και στον Τερζή τραγούδι και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.
Είχα χάσει λίγο την πίστη μου στο Μιχάλη, αλλά ο τελευταίος του δίσκος είναι καταπληκτικός. Ελπίζω το "Σ' Αγαπώ" να είναι μια κακιά εξαίρεση!
Όσο για αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, ας μην ξεχνάμε πως ο Χατζηγιάννης έδωσε και στον Τερζή τραγούδι και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.
Είχα χάσει λίγο την πίστη μου στο Μιχάλη, αλλά ο τελευταίος του δίσκος είναι καταπληκτικός. Ελπίζω το "Σ' Αγαπώ" να είναι μια κακιά εξαίρεση!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
+1000000000000Entek έγραψε:Πιστεύω πως θα 'ναι καλός δίσκος. Και γενικά ο Καρράς έχει κάνει καλές συνεργασίες στο παρελθόν. Ο Χατζηγιάννης απέδειξε ότι αμα θέλει μπορεί να δώσει και καλά τραγούδια. Ωστόσο προτιμώ ο δίσκος να μην είναι όλος Χατζηγιάννης, αλλά να έχει 3-4 πολύ καλά του κομμάτια. Ο Χατζηγιάννης τα πάει καλύτερα όταν δίνει μόνο κάποια κομμάτια.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Ποιο τραγούδι έδωσε στον Τερζή?Entek έγραψε:Πιστεύω πως θα 'ναι καλός δίσκος. Και γενικά ο Καρράς έχει κάνει καλές συνεργασίες στο παρελθόν. Ο Χατζηγιάννης απέδειξε ότι αμα θέλει μπορεί να δώσει και καλά τραγούδια. Ωστόσο προτιμώ ο δίσκος να μην είναι όλος Χατζηγιάννης, αλλά να έχει 3-4 πολύ καλά του κομμάτια. Ο Χατζηγιάννης τα πάει καλύτερα όταν δίνει μόνο κάποια κομμάτια.
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Μάλιστα... Και έγινε μεγάλη επιτυχία?
σίγουρα πάντως είναι γνωστό τραγούδι!afn έγραψε:Μάλιστα... Και έγινε μεγάλη επιτυχία?
τώρα μην περιμένεις να σου πω εγώ για επιτυχίες... ο καθένας τις μετράει όπως τον βολεύει άλλωστε εδώ μέσα...
Όχι, απλά το άκουσα πρώτη φορά...
Οπότε κι εγώ δεν έχω καμία ιδέα!!

Οπότε κι εγώ δεν έχω καμία ιδέα!!

ε όχι! είναι γνωστό! κι εγώ πάντα ακούω ξένη μουσική! έξω τα μαθαίνω τα ελληνικά και σε μπουζούκια βρε αφνί! αν δεν είχε ακουστεί καθόλου δεν θα το ήξερα κι εγώ 

Εγώ πάντως δεν έχω... 

καλά δεν θα επιμείνω...
to kommati einai arketa gnwsto...
epivevaiwnw ta akousmata ths deba
epivevaiwnw ta akousmata ths deba

σε ευχαριστώ γλυκό μου! 

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι γνωστό, απλά εγώ δεν το ξέρω!! 

Το κομμάτι αυτό, αν και συμπεριλήφθηκε μόνο στην επανακυκλοφορεία, θεωρείτε η επιτυχία του δίσκου εκείνου... Δεν είναι κι ασχημο τραγούδι...
ΟΚ, δεν λες ότι ό,τι τραγούδι γράψει ο Χατζηγιάννης γίνετε επιτυχία! Πολλά τραγούδια του που είπαν άλλοι πέρασαν απαρατήρητα. Ιδιαίτερα αν δεν προωθήθηκαν σαν singles... Αλλά και singles κάποια παρέμειναν άγνωστα!
ΟΚ, δεν λες ότι ό,τι τραγούδι γράψει ο Χατζηγιάννης γίνετε επιτυχία! Πολλά τραγούδια του που είπαν άλλοι πέρασαν απαρατήρητα. Ιδιαίτερα αν δεν προωθήθηκαν σαν singles... Αλλά και singles κάποια παρέμειναν άγνωστα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!