Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MCA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! BACKSTAGE/REHEARSAL/INTERVIEWS FROM ARTISTS JUST HOURS BEFORE THE SHOW..
Λιγο πριν τελειωσει η ψηφοφορια,ολοι οι υποψηφιοι καλλιτεχνες ετοιμαζονται για την μεγαλη βραδυα!
Εμεις πετυχαμε μερικους.. στην προβα!
Δειτε και διαβαστε τι μας ειπαν!
Demy: ''Είμαι πολύ χαρούμενη για τις 2 υποψηφιότητες!ευχαριστώ το κοινο του ΜC που με ψηφισε!love u<3''
Νατάσσα Μποφίλιου: ''Καταρχήν ευχαριστώ για τις 6 υποψηφιοτητες!Δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια(γελαει).Δεν ξερω τελικα αν ομως αυτος που κερδιζει ειναι και ο καλυτερος.
Πιστευω στο χρονο φαινονται οι πραγματικοι νικητες και τα ''νικητηρια'' τραγουδια!''
Δέσποινα Βανδή: ''Φιλια πολλα στα αγαπημενα παιδια του ΜC και τους ευχαριστω που με ψηφισαν!!
Γενικα ειμαι υπερ των βραβειων και τα στηριζω!Πρεπει να βραβευνται οσοι το αξιζουν σαν ανταποδοση για αυτο που προσφεραν,ειδικα αν ειναι απο τον κοσμο!''
Σακης Ρουβας ''Ευχαριστω για τις υποψηφιοτητες!Τι παιδια ειστε εσεις(γελαει)!
Ενα βραβειο συμβολιζει μια ολοκληρη ομαδα για εμενα οχι μονο αυτος που το παραλαμβανει''
Ελενα Παπαριζου ''Thank U MC-Guys!Best Forum Ever!
Τι να πω για τα βραβεια;Ειναι παντα απροβλεπτα και γενικα μου αρεσει αυτη η αγωνια!Περιμενω κι εγω να δω τι εκανα(γελαει)!!'' Playmen ''Ψηφιζουμε Ελεναρα παιδια!!!''
Ελεονωρα Ζουγανελη ''Ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο τις υποψηφιοτητες,ειδικα για τον δισκο της χρονιας γιατι δουλεψα αρκετα σε αυτον.
Δεν τα βλεπω ανταγωνιστικα τα βραβεια,περισσοτερο σαν φεστιβαλ και ανυπομονω γι αυτο που θα παρουσιασω!
Μου αρεσουν τα ΜCA Awards γιατι δεν εχουν ταμπελες και στηριζουν καθε ειδος μουσικης οπως δηλαδη αντιλαμβανομαι κι εγω τη μουσικη''
Καιτη Γαρμπη ''Ευχαριστω για υποψηφιοτητες!Ας νικησει ο καλυτερος!
Πιστευω πια ενα βραβειο αξιζει περισσοτερο για αυτους που βρισκονται απο πισω,εμεις κι ετσι κι αλλιως λαμβανουμε την αγαπη του κοσμου καθημερινα!''
Vegas ''Ευχαριστουμε τα τρελα/καταπληκτικα/υπεροχα παιδια του MC για τις υποψηφιοτητες!
Make love<33''
Aννα Βισση ''Εχω παρει πολλα βραβεια στη ζωη μου κι ομως καθε φορα που παιρνω ενα βραβειο νιωθω σαν κοριτσακι που κερδιζει πρωτη φορα!!
Παρολο αυτα,πιστευω πολυ και σε μια αποψη που ειχα διαβασει οτι δεν θα επρεπε να βραβευονται τα αυτονοητα''
Αντωνης Ρεμος ''Καλησπερα παιδια και ευχαριστω που με ψηφισατε!
Ειναι μεγαλη τιμη για εμενα και ελπιζω να συνεχισω να σας κανω παρεα με την μουσικη μου,φιλια!!!''
Δημητρα Γαλανη ''Ευχαριστω με ολη μου την καρδια τα παιδια που ψηφισαν!!
Σε αυτους τους δυσκολους καιρους η μουσικη ειναι η απολυτη συντροφια και δυναμη για να συνεχισουμε να προχωραμε!!
Λιγη σημασια εχει ενα βραβειο μπροστα στο συναισθημα που σου δημιουργει ο κοσμος οταν τραγουδα μαζι σου,κι εκει φαινεται η επιβραβευση της δουλειας σου.
Γιωργος Μαζωνακης ''Μας τα επριξες λιγο με τα βραβεια,δεν προλαβαινω να τελειωσω την προβα(γελαει)!!
Παιδια χεστε τα βραβεια και απλα απολαυστε που θα δειτε τοσο διαφορετικα πραγματα και τοσους διαφορετικους καλλιτεχνες στη σκηνη''
Ελευθερια Αρβανιτακη ''Ευχαριστω πολυ για την υποψηφιοτητα μου!
Η μουσικη πιστευω δεν χρειαζεται βραβεια,μονο ψυχη και δημιουργια''
Στελιος Ροκκος ''Δεν θελω να το παιξω αλλιως,σιγουρα ενα βραβειο παντα σε κολαυκευει και φυσικα ευχομαι να κερδισω στην κατηγορια μου!'' Ελενη Φουρειρα ''Αγαπαμε και στηριζουμε τα MCA Awards και τα μελη του!!
Θα βαλω τα δυνατα μου να παρουσιασω την καλυτερη μου εμφανιση εδω!!''