Άντζυ Σαμίου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Re: ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiorgosSeahorse »

chris3m έγραψε:Δυστυχώς δεν τραγουδάνε τραγουδίστριες όπως η Άντζυ Σαμίου, η Μάντώ, η Κωνσταντίνα.... που έχουν δισκογραφία !!! και ο κόσμος τις θέλεις τόσο πολύ...!!!
Η Μαντώ τραγουδάει ακόμα, απλά δεν έχει απήχηση λόγω έλειψης promo.

Αλήθεια η Άντζυ πόσο χρονών είναι;
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

fylakas_aggelos έγραψε:Χρόνια πολλά στην Άντζυ που κλείνει τα 54 :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: !!!!Της ευχόμαστε τα καλύτερα και ελπίζουμε να επιστρέψει στη δισκογραφία!!!!!!!! :007: :007: :007: :007: :007: :007:
Ειπώθηκε στο προηγούμενο ποστ από το δικό σου, δεν παρακολουθείς. :nono: :fan:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Τα διάβασα γτ μου άρεσε η συζήτηση, αυτό δεν ξέρω πως μου ξέφυγε! :lol:
54... Μου έχει κολλήσει στο μυαλό σαν sexy 35ρα εμένα... :fan: Δεν μπορώ να τη συνδιάσω αυτή την ηλικία με την Άντζυ.
Ίσως επειδή είναι χαμένη τόσο καιρό και δεν την είδαμε να μεγαλώνει σταδιακά όπως άλλες αγαπημένες τραγουδίστριες.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

GiorgosSeahorse έγραψε:Τα διάβασα γτ μου άρεσε η συζήτηση, αυτό δεν ξέρω πως μου ξέφυγε! :lol:
54... Μου έχει κολλήσει στο μυαλό σαν sexy 35ρα εμένα... :fan: Δεν μπορώ να τη συνδιάσω αυτή την ηλικία με την Άντζυ.
Ίσως επειδή είναι χαμένη τόσο καιρό και δεν την είδαμε να μεγαλώνει σταδιακά όπως άλλες αγαπημένες τραγουδίστριες.
Πάντως στα videoclips Κλέφτες κι αστυνόμοι, Κάφτρα,Παράλληλη Αγάπη ήταν 39 στα 40 και δεν της φαίνεται καθόλου.Αλλά μεγαλώνει πολύ όμορφα,και δεν έχει αλλάξει και πολύ!!!!!!
Ο γιος της είναι 35,τον έκανε στα 18-19 της.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Όχι καθόλου δεν της φαινότανε! :surprised:
Στο Ζητιανάκι ειδικά ήτανε πανέμορφη!
Είχε ωραίο στυλάκι με τα μακριά τα μαλλιά!
Μια που ανοίξαμε το θέμα ξέρει κανείς ποιά cd της έχουν γίνει χρυσά;
Χθές που κοιτούσα κάτι παλιά chart της ifpi το cd ΑΝΤΖΥ ήταν χρυσό. :525807:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

GiorgosSeahorse έγραψε: Μια που ανοίξαμε το θέμα ξέρει κανείς ποιά cd της έχουν γίνει χρυσά;
Χθές που κοιτούσα κάτι παλιά chart της ifpi το cd ΑΝΤΖΥ ήταν χρυσό. :525807:
Δίδυμη ψυχή,Αξίζω,Άντζυ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Εντάξει... :fan:
Θα μπορούσαν να είχαν γίνει και οι Απουσίες... :fan:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

GiorgosSeahorse έγραψε:Εντάξει... :fan:
Οι Απουσίες είχαν γίνει χρυσό cd αλλά δεν έγινε ποτέ απονομή.Το μαγαζί Ιέρεια που τραγουδούσε,κάηκε λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα (φήμες λένε ότι σκόπιμα κάποιος έβαλε τη φωτιά,για να πάρει αποζημίωση, μάλιστα είχε καεί και ένας άνθρωπος τότε) ,και η Άντζυ έχασε τη σεζόν και έκανε μόνο κάποιες συναυλίες τότε.Μετά από αυτά ξεχάστηκε το θέμα της απονομής.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

fylakas_aggelos έγραψε:
GiorgosSeahorse έγραψε:Εντάξει... :fan:
Οι Απουσίες είχαν γίνει χρυσό cd αλλά δεν έγινε ποτέ απονομή.Το μαγαζί Ιέρεια που τραγουδούσε,κάηκε λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα (φήμες λένε ότι σκόπιμα κάποιος έβαλε τη φωτιά,για να πάρει αποζημίωση, μάλιστα είχε καεί και ένας άνθρωπος τότε) ,και η Άντζυ έχασε τη σεζόν και έκανε μόνο κάποιες συναυλίες τότε.Μετά από αυτά ξεχάστηκε το θέμα της απονομής.
Οι Απουσίες δεν είχαν γίνει χρυσές.Λάθος κάνεις.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μου το έχει πει άτομο έμπιστο της Άντζυς,οπότε δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω!Γενικά το σύστημα προσπάθησε πολλές φορές να την καταστρέψει,γι'αυτό και δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δισκογραφία!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Υπάρχουν επίσημα στοιχεία από τα charts εκείνης της εποχής.Τώρα τι λέει ο καθένας δεν με αφορά.
Η ίδια όταν έγινε χρυσό το Δίδυμη ψυχή είχε πει πως είναι το πρώτο χρυσό album της καριέρας της.Κάτι παραπάνω θα ήξερε. :wink:
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Μη μαλώνετε! :give_rose: :056:
O aggelos δικαίωμα του να εμπιστεύετε τις πηγές του και ο Πάνος δικαίωμα του να κρατάει τα official στοιχεία!
Το σίγουρο είναι ό,τι έχει το λιγότερο 3 χρυσά με official στοιχεία! :smile:
Αλλά δεν αποκλείουμε να ισχύει και αυτό που λέει ο aggelos αν και προς το παρών ας έχουμε σίγουρα τα επίσημα!
Καλά έκανε βέβαια και ο aggelos και μας το είπε αυτό, οτιδήποτε info έχουμε μπορεί να είναι χρήσιμη!
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

fylakas_aggelos έγραψε:Γενικά το σύστημα προσπάθησε πολλές φορές να την καταστρέψει
Θέλω να μάθω για αυτό...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

GiorgosSeahorse έγραψε:
fylakas_aggelos έγραψε:Γενικά το σύστημα προσπάθησε πολλές φορές να την καταστρέψει
Θέλω να μάθω για αυτό...
Απλά ξέρω ότι όταν πρωτοπήγε στην Minos,το 1992.είχε γράψει στίχους σε αρκετά κομμάτια,και στην εταιρεία διάλεξαν να γίνει τραγούδι το "Αδύνατο σημείο",λόγω των προκλητικών στίχων,και προκάλεσε αντιδράσεις,έφαγε τεράστιο κράξιμο,αν και έγινε μεγάλο σουξέ και παιζόταν για 3 χρόνια.Η ίδια μετά από χρόνια είπε ότι το τραγούδι το έγραψε αυθόρμητα,και,με το "πιο χαμηλά,πιο χαμηλά" εννοούσε μεταφορικά ότι τη στιγμή του έρωτα θέλει να τη γευτεί από πάνω ως κάτω.Ο δεύτερος δίσκος της καθυστέρησε 3 χρόνια,ενώ ήταν έτοιμος από τη Minos,και παρόλα αυτά βγήκε από τη BMG.Επίσης στη BMG,για το δίσκο "Του έρωτα η μηχανή" την είχαν σε αναμονή πολλούς μήνες.Ο δίσκος ήταν να βγει Απρίλιο 1996 και βγήκε Νοέμβριο 1996.Τότε γενικά δεν συνηθίζονταν έστω και τόσο μικρές καθυστερήσεις.
Μετά είναι αυτό που ανέφερα,με τις Απουσίες,ότι είχαν γίνει χρυσές,και με το κάψιμο του μαγαζιού Ιέρεια,το οποίο ακούστηκε ότι έγινε σκόπιμα.Η Άντζυ έφυγε από τη BMG όχι και με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μετά στην ALPHA δεν υπήρχε πρόβλημα,αντιθέτως έκανε μεγάλη επιτυχία,αλλά τα προβλήματα με το γιο της,την ανάγκασαν να απέχει .Το μόνο ατόπημα ήταν η κυκλοφορία του δίσκου "100 φορές" που η Άντζυ είπε αναγκαστικά κάποια κομμάτια που δεν της άρεσαν,όπως και το "Πάτα γκάζι" το οποίο δεν ήταν καν δίσκος,και η Άντζυ ήθελε να το κυκλοφορήσει σαν best of ή σαν cd-single,και όχι με remixes και μονόλεπτα τραγούδια στο τέλος.
Τέλος με τη heaven που η Άντζυ είχε γράψει αρκετά κομμάτια (είτε σε demo,είτε μπορεί να ήταν έτοιμα κάποια),και η εταιρεία αρχικά της έβγαλε cd-single,και πάγωσε την κυκλοφορία του δίσκου.Δεν είναι και λίγα αυτά!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Και κάτι ακόμα,μιας και μπαίνουμε σε ρυθμούς Eurovision.Το "Σώμα και ψυχή μου",to είχε ηχογραφήσει η Άντζυ από το αρχές 1997,το είχαν στείλει στην ΕΡΤ για Εurovision,αλλά η ΕΡΤ το απέρριψε.Επίσης ήταν να συμμετέχει με την Κύπρο το 2002,με ένα λατιν flamenco κομμάτι (κανείς δεν ξέρει τι απέγινε αυτό το κομμάτι και αν προβλήθηκε),πάντως το απέρριψαν και από εκεί.Ήταν η χρονιά που πήγαν οι One.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Ήμουν περίεργος να μάθω, ευχαριστώ που έγραψες ό,τι ήξερες!
Πάντως άσχετα αν ήθελαν να της κάνουν κακό ή όχι, άντεξε αρκετά χρόνια στη δισκογραφία και έκανε αρκετά σουξέ!

Το Σώμα Και Ψυχή Μου είναι πολύ ωραίο, σήμερα κόλλησα και το άκουγα συνέχεια!

Πάντως σχετικά με την αποχώρηση της απο τη BMG η ίδια είπε πως πέρασε καλά εκεί, έκανε LP που πήγαν όμορφα, απλά έφυγε γιατί ήθελε να δουλέψει με καινούργιους ανθρώπους και έτσι έπρεπε να πάει και σε καινούργια εταιρεία! Το έβλεπα χθές σε 1 συνέντευξη της στο MAD τότε οπου κυκλοφόρησε η Δίδυμη Ψυχή!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Γενικά η Άντζυ δεν είπε κακό για κανέναν.Βέβαια τις σπόντες της τις πετάει μέσω facebook μερικές φορές και τα βάζει με το σύστημα.Όπως έχει αναφέρει ότι δεν πήρε ποτέ τα χρήματα,που της αναλογούσαν από το best of που έβγαλε η BMG μετά την αποχώρησή της,και γενικά ότι από πνευματικά δικαιώματα τα τελευταία χρόνια,δεν βγάζει ούτε 100 ευρώ το χρόνο.Καλά το best of που της έβγαλε η EMI το 2002 ακυρο εντελως,περιέχει όλες τις επιτυχίες της από τη BMG + το κομμάτι το Αδύνατο σημείο μου,και το κουλό της υπόθεσης είναι ότι δεν περιέχει τη μεγαλύτερη επιτυχία της "Μη φεύγεις απόψε".Η ίδια η Άντζυ δεν είχε ιδέα για αυτή την κυκλοφορία.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Τι να πω... Κρίμα για άλλη 1 φορά που σταμάτησε... Τις τελευταίες μέρες λόγω της συζήτησης μας εδώ την άκουσα αρκετά και μπορώ να πω ό,τι έχει κάτι, ξεχωρίζει, είναι ωραία παρουσία!

Κάτι γυμνές φωτογραφίες που είδα τυχαία είναι αλη8ινές; Και αν ναι πότε τις έκανε...;;;
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

GiorgosSeahorse έγραψε: Κάτι γυμνές φωτογραφίες που είδα τυχαία είναι αλη8ινές; Και αν ναι πότε τις έκανε...;;;
Ναι το 1992 στο περιοδικό Playboy.Νομίζω η ίδια δεν ήθελε να τις κάνει!!!!!!!Πάντως αν και έφαγε "κράξιμο" με το πρώτο της τραγούδι,κατάφερε να βγάλει από πάνω της την εικόνα της "σκυλούς" (όπως την θεωρούσαν μερικοί τότε) και να πει και πιο καλά τραγούδια.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Μου έκαναν εντύπωση αυτές οι γυμνές, δεν τις είχα ξαναδεί!

Χειρίστηκε σωστά την καριέρα της μετά, έβγαλε καλά κομμάτια για το είδος της.
Απάντηση