Η πρώτη εκπομπή της Ν. Γερμανού ''chart show''
h kaith htan sta 90's sta 00's nai...Entek έγραψε:KAI TI DEKAETIA TOU 1990 htan h prwti ginaika. Pali 2h sinolika meta to Sfakianaki, alla prwti stis ginaikes. Diatirei ti 8esi sta8era!!!OMG έγραψε:VIVA ANNA! No1 tragoudistria!
Paidia h Vissi paizei na einai h eborikoteri tragoudistria ever stin Ellada?kseroume kati sta sigoura?
kai mhn mou arxiseis ta skinika....se ola ta afieromata garbi-sfakianakis lene...
1)ο καθε δισκος δεν διευκρινησαν αν μετρανε τα διπλα ως μονα...διοτι το μια καρδια εχει γινει 2π (με πλατινα στα 20.000 για τα σινγκλς τοτε)το απλα τα πραγματα εχει πουλησει πανω απο 80.000 διπλα...(δηλαδη 40.000 + μονα)και ειναι πλατινα...το παοκ αν λοιπον ειναι χρυσο..τοτε εχει πανω απο 15000(διοτι τοσο ειναι το χρυσο πλεον)οπως και για το εσμο που ειναι χρυσο και ειναι στα 20000(ηταν μεχρι να αλλαξει το στατους για τα χρυσα)..βαλε και τις εμμονες που ηταν κοντα στην πλατινα(επισημα)καθοτι στην απονομη οπως ειχε γραφτει ηταν πανω απο 30.000 αντιτυπα...βαλε και το τι θελουνε τα ματια σου...αλλες 30.000..
οποτε αν τα βαλεις ως μονα κατω...
το κατι 125.000-απλα τα πραγματα 40.000-μια καρδια-40.000-εμμονες-30.000-εσμο-20.000-παοκ-15000-τι θελουνε τα ματια σου-30000-και οτι πουλησαν μαζι γαλαζιο και λευκο-live-και καινουργια εγω...πες 15000 το πολυ...
315000 οποτε λογικα για να λεει παραπανω απο 330.000 θα πουλησαν και αλλο μερικα...πχ οι εμμονες που γκαριζουμε για πλατινα(40.000)και το κατι ακομα ισως παραπανω...
οποτε αυτα που λενε ειναι ακυρα...γιατι σε εμας τα μετρανε μονα στους αλλους διπλα...
2)Το chart ειχε τρομερες ανακριβιες απορω δηλαδη...
καταρχην ειναι δυνατον να λεμε οτι ο ανεμος ηταν το κομματι με το μεγαλυτερο airplay για την καιτη??
δηλαδη το κατι,το λαθος,το βιαστηκα,το εσενα μονο,το ακουσε αγορι μου,το με εχεις αρρωστησει ...??τεσπα..
3)το cd της χαρουλας εχει πουλησει πανω απο 160.000 και οχι 120.000..διοτι ειχε αλλαξει και το στατους του στην ιφπι και ηταν για 2 χρονια best seller...
4)δεν σχολιαζω καν.....το ανεκδοτο με το γεια....μας το εβγαλαν και εγω δεν ξερω τι....οτι να ναι...ο ιδιος ο φοιβος στο club του εχει πει τις πωλησεις του που ειναι 4π διπλα..
5)η αννα μετρησαν και τα διπλα της κραυγης για να βγαλουν πανω απο 765.000
αλλιως θα ταν στο 600.000+(που φυσικα ειναι εξαιρετικα και μεγαλο μπραβο)
οποτε αν τα βαλεις ως μονα κατω...
το κατι 125.000-απλα τα πραγματα 40.000-μια καρδια-40.000-εμμονες-30.000-εσμο-20.000-παοκ-15000-τι θελουνε τα ματια σου-30000-και οτι πουλησαν μαζι γαλαζιο και λευκο-live-και καινουργια εγω...πες 15000 το πολυ...
315000 οποτε λογικα για να λεει παραπανω απο 330.000 θα πουλησαν και αλλο μερικα...πχ οι εμμονες που γκαριζουμε για πλατινα(40.000)και το κατι ακομα ισως παραπανω...
οποτε αυτα που λενε ειναι ακυρα...γιατι σε εμας τα μετρανε μονα στους αλλους διπλα...
2)Το chart ειχε τρομερες ανακριβιες απορω δηλαδη...
καταρχην ειναι δυνατον να λεμε οτι ο ανεμος ηταν το κομματι με το μεγαλυτερο airplay για την καιτη??
δηλαδη το κατι,το λαθος,το βιαστηκα,το εσενα μονο,το ακουσε αγορι μου,το με εχεις αρρωστησει ...??τεσπα..
3)το cd της χαρουλας εχει πουλησει πανω απο 160.000 και οχι 120.000..διοτι ειχε αλλαξει και το στατους του στην ιφπι και ηταν για 2 χρονια best seller...
4)δεν σχολιαζω καν.....το ανεκδοτο με το γεια....μας το εβγαλαν και εγω δεν ξερω τι....οτι να ναι...ο ιδιος ο φοιβος στο club του εχει πει τις πωλησεις του που ειναι 4π διπλα..
5)η αννα μετρησαν και τα διπλα της κραυγης για να βγαλουν πανω απο 765.000
αλλιως θα ταν στο 600.000+(που φυσικα ειναι εξαιρετικα και μεγαλο μπραβο)
ρε παιδια να ρωτησω κατι???immortal έγραψε:απο οτι κατάλαβα τα τραγουδια με το υψηλοτερο airplay ειναι συν οι πλατίνες του καθενος. Οχι πωλήσεις.
Εξαλου η Ifpi ποτε δεν μετραγε πωλήσεις αλλα τοποθετήσεις
οι μετρησεις εχει αναφερθει απο ποτε γινονται???
κατι ακουσα για δεκεμβρη του 2000 διοτι μου κανει τρελη εντυπωση που η καιτη δεν ηταν με το κατι...
ο χατζηγιαννης αναμενομενο πρωτος και δικαια..και η αννα δευτερη..η δεσποινα ναι μεν 3η αλλα ασχολιαστα τα 400.000...δηλαδη πραγματα που ουτε ο φοιβος δεν λεει...τεσπα...
καθε πλατινα και 100.000??immortal έγραψε:Οταν βγηκε το κατι δεν υπηρχε ελληνικό airplay chart νομιζω.
Απο Βανδή εβαλαν το γεια επειδη πηγε #1 στo dance chart του Βillboard
Τωρα για τις 400.000 εχεις δικιο αλλα προφανως τις πλατινες συνολικά μετρησαν οχι τις πωλήσεις

αφου πωλησεις λεγανε...
μα ρε συ ακομα και να μην υπηρχε...δηλαδη ο ανεμος επαιξε παραπανω απο το εσενα μονο??απο το βιαστηκα??απο το απλα τα πραγματα η το με εχεις αρρωστησει??αφου ηταν πιο ψηλα και στο mc...
επισης αυτο που δεν πιανω ειναι οτι η καιτη αν μετρανε και τα διπλα του κατι και του απλα τα πραγματα...αποκλειεται να εχει πουλησει μονο τοσο...
δεν ξερω...μονο με μονα στεκει...αλλα πχ στην αννα γιατι διπλα??
ουφ εκπομπη ναταλιας θεα..

δεν ειναι ετσι παιδακι μου αλλιως θα της εκαναν απονομη 8π...Viewmaster έγραψε:Βρε παιδιά αφού το χουμε πει χίλιες φορές και το έχει πει και ο ίδιος ο δημιουργός του άλμπουμ!Το Γεια πούλησε 200000 κομμάτια αλλά επειδή επρόκειτο για διπλό άλμπουμ καταλογίζεται ως 400000!
διοτι με 200.000 μονες θα εχει 4π μονες...το γεια βγηκε σε περιοδο διπλων πωλησεων...

-
νομιζω κανεις λαθος!εχω την αισθηση οτι πρωτος ειναι ο παριος...τα νησιωτικα μονο εχουν πουλησει πανω απο 800.000....και εχει παρα μα παρα πολλους δισκους....GUNNER_10 έγραψε:οντως ειναι...με πανω απο 2,100,000 πωλησεις...OMG έγραψε:VIVA ANNA! No1 tragoudistria!
Paidia h Vissi paizei na einai h eborikoteri tragoudistria ever stin Ellada?kseroume kati sta sigoura?
δευτερη η χαρουλα
τριτη νομιζω γλυκερια τεταρτη η γαρμπη και 5η η βανδη.
ούτε ένα ευχαριστώ!!!ευχαριστώ Δέσποινα!
καλε τραγουδηστρια ειπε...black magic έγραψε:νομιζω κανεις λαθος!εχω την αισθηση οτι πρωτος ειναι ο παριος...τα νησιωτικα μονο εχουν πουλησει πανω απο 800.000....και εχει παρα μα παρα πολλους δισκους....GUNNER_10 έγραψε:οντως ειναι...με πανω απο 2,100,000 πωλησεις...OMG έγραψε:VIVA ANNA! No1 tragoudistria!
δευτερη η χαρουλα
τριτη νομιζω γλυκερια τεταρτη η γαρμπη και 5η η βανδη.

εκτος και αν ξερεις κατι για τον παριο

σαν καλλιτεχνες γενικα ειναι (για ελλαδα παντα)
παριος-νταλαρας-βισση-χαρουλα-νοτης-γλυκερια-καιτη-πουλοπουλος-βανδη
GUNNER_10 έγραψε:δεν ειναι ετσι παιδακι μου αλλιως θα της εκαναν απονομη 8π...Viewmaster έγραψε:Βρε παιδιά αφού το χουμε πει χίλιες φορές και το έχει πει και ο ίδιος ο δημιουργός του άλμπουμ!Το Γεια πούλησε 200000 κομμάτια αλλά επειδή επρόκειτο για διπλό άλμπουμ καταλογίζεται ως 400000!
διοτι με 200.000 μονες θα εχει 4π μονες...το γεια βγηκε σε περιοδο διπλων πωλησεων...
βρε αφηστε τις πωλησεις και μετρηστε τις πλατινες του καθενος συνολικά. σωστα βγαινουν
in this mad mad world
δεν ισχυει αυτο που λες...διοτι αυτος που εκανε χρυσο στις 25000 το 2001 τωρα κανει με 15000...immortal έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:δεν ειναι ετσι παιδακι μου αλλιως θα της εκαναν απονομη 8π...Viewmaster έγραψε:Βρε παιδιά αφού το χουμε πει χίλιες φορές και το έχει πει και ο ίδιος ο δημιουργός του άλμπουμ!Το Γεια πούλησε 200000 κομμάτια αλλά επειδή επρόκειτο για διπλό άλμπουμ καταλογίζεται ως 400000!
βρε αφηστε τις πωλησεις και μετρηστε τις πλατινες του καθενος συνολικά. σωστα βγαινουν
εγω ειπα πχ για καιτη οτι για να ισχυουν αυτα...μονο αν τα καταμετρησαν το κατι και το απλα τα πραγματα ως μονα..που ετσι στεκει...
τεσπα...
- billakos24
ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ CHART HTAN MIA ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ
ΤΟ ''ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ'' ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ AIRPLAY ΑΠΟ
ΤΟ ''ΜΑΖΙ ΣΟΥ'' ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ AIRPLAY-ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ,AIRPLAY K.Τ.Λ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.
ΤΟ ''ΓΕΙΑ'' 400.000'' ΠΩΛΗΣΕΙΣ
:P
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ 8 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ
Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟ25 ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ''Σ'ΕΧΩ
ΕΠΙΘΥΜΙΣΕΙ''
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ
Γ.Τ.Π ΚΑΒΑΛΑ... :P
NA ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΜΕ CHARTS,ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Α,ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ-ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΙ FANS TOY ΑΛΛΑ
ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΑΠΟΨΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ... :o :o :o
Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΧΥΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. :P
ΤΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ
ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ. :D
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ CHART HTAN MIA ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ

ΤΟ ''ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ'' ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ AIRPLAY ΑΠΟ
ΤΟ ''ΜΑΖΙ ΣΟΥ'' ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ AIRPLAY-ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ,AIRPLAY K.Τ.Λ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.
ΤΟ ''ΓΕΙΑ'' 400.000'' ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ 8 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ

Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟ25 ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ''Σ'ΕΧΩ
ΕΠΙΘΥΜΙΣΕΙ''

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ
Γ.Τ.Π ΚΑΒΑΛΑ... :P
NA ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΜΕ CHARTS,ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Α,ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ-ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΙ FANS TOY ΑΛΛΑ
ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΑΠΟΨΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ... :o :o :o
Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΧΥΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. :P

ΤΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ
ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ. :D
All of our endings can be found in our beginnings...