ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
Άκου κει Antonella...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Η Ναταλία από χθες διαφημίζει και το νέο τραγούδι του Καραφώτη.Αυτή το έχει γράψει;
Θα είναι σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου.Πήρε φόρα πάντως η Ναταλία και πολύ χαίρομαι.
Θα είναι σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου.Πήρε φόρα πάντως η Ναταλία και πολύ χαίρομαι.

I like people too much or not at all.
Κι εγω θελω να βλεπω τη Γερμανου να γραφει πιο συχνα στιχους. Σαν στιχουργο τη θεωρω καλη. Βεβαια πολλες φορες ειναι η του υψους η του βαθους. Ευτυχως συνηθως ειναι του υψους. 

Συμφωνώ αλλά πρέπει να υπάρχει ενεργά ως στιχουργός.Εγώ χαίρομαι που το έχει παρει ζεστά και ετοιμάζει συνεργασίες.StavrosZ έγραψε:Κι εγω θελω να βλεπω τη Γερμανου να γραφει πιο συχνα στιχους. Σαν στιχουργο τη θεωρω καλη. Βεβαια πολλες φορες ειναι η του υψους η του βαθους. Ευτυχως συνηθως ειναι του υψους.
Πριν 3-4 μέρες έγραφε στο twitter ενθουσιασμένη πως γράφει συνεχώς τραγούδια τώρα.Ελπίζω να είναι και ωραία.

Κι έλεγα μα που είναι αυτό το παιδί... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ωραίο.Είπε κάποια ωραία κομμάτια τελευταία η Φανή.Δεν το περίμενα.panosif έγραψε:

To tragoudi den einai kainourgio, einai tou 2012 otan arxise h Anna sto LAV ton Oktombrio.Anemos2006 έγραψε:
As prosexoume tis bazoume se auto to thread!!!
-
Για youp@rn καλό είναι.Anemos2006 έγραψε:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
xaxaxaxa....ego tolmhsa na to sxoliasw arntitika sto fb k thn akousa apo kapoion pou den htan kan filos mou....den hxera oti eprepe na to proskynhsoume...edo to katalavainw de marese...Slim_Shady έγραψε:Για youp@rn καλό είναι.Anemos2006 έγραψε:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;