MAD Video Music Awards 2014 (ΣΕΦ, 23/6)

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: MAD Video Music Awards 2014 (ΣΕΦ, 23/6)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

GUNNER_10 έγραψε:
afn έγραψε:Συμπληρωματικά με αυτό που έλεγα πριν, αν αυτή τη στιγμή είχε πάρει 1 βραβείο η Γαρμπή και 2 η Βίσση, ή κάποιος παραπλήσιος συνδυασμός, δε θα γκρινιάζατε... Εσείς τουλάχιστον! :fan:
Αν η γαρμπη φετος επαιρνε ενα βραβειο δηλαδη θα ηταν παραλογο?Εμεις αντιθετα φωναζαμε διοτι ουτε καν υποψηφια δεν ειχαν την γυναικα σε μια χρονια που πρωταγωνιστησε σε ολα τα μουσικα δρωμενα(οπως ευαγγελιζονται εκει στο mad).Δεν θα εδινε αξια στη χ γαρμπη καποιο βραβειο...το 2005 που η βανδη πηρε 3 βραβεια δεν τα αξιζε?

Αν δεν απατομαι το κραξιμο στα mad πεφτει χρονια και για τις βραβευσεις..δεν εχει να κανει με βανδη αυτο.Απλα επειδη εγω στο avatar μου εχω την γαρμπη η ο αλλος την βισση και τουμπαλιν οτι και να λεμε ακομα και αν ευσταθει θα το ονομασουμε κακια...

Ε ας φτιαξουμε το φορουμ στο ονομα vandi haters vs vandi supporters τοτε...
Μίλησα εγώ για ποιος άξιζε βραβεία ή όχι? Σου είπα δεν με αφορούν τα mad... Αλλά εσάς που σας αφορούν αν είχε βραβευτεί η Γαρμπή δε θα μιλούσατε τώρα...
Αυτό δείχνει κάτι για εσάς, μην το γυρνάς σε εμένα σε παρακαλώ... Δεν με απασχολεί ποιος πήρε τι, εμένα με πειράζουν οι κακίες από όπου κι αν προέρχονται!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn

billakos24 έγραψε:Δεν είναι βραβεία ελληνικής μουσικής, είναι MAD AWARDS! Απο τη πρώτη χρονιά
μέχρι και σήμερα! Αυτό πρέπει να κατανοήσουμε κάποια στιγμή. Άσχετα αν τα
πρώτα χρόνια τα Mad πρόλαβαν μια διαφορετική δισκογραφία και μια διαφορετική
Ελλάδα(στα τελευταία της). Πλέον είμαστε στο σήμερα και στα σημερινά Mad awards!

Τα οποία φτιάχνουν οι παραγωγοί του Mad κ απευθύνονται στο κοινό του. Προσπαθείτε
να αναλύσετε τους σημερινούς teenagers με τα μάτια του 25αρη! Δεκάρα δεν δίνει το
15χρονο ποιος κάνει χαμό στα μαγαζιά ή τι κάνουν οι φτασμένοι καλλιτέχνες. Θέλει
τα δικά του εφηβικά είδωλα, να τα στηρίξει απο την αρχή, να έχει αγωνία αν πήγε
καλά σε views το πρώτο τραγούδι κι αν έφαγε τον Ρουβά στην τάδε υποψηφιότητα
των Mad awards. Κάτω απο το video με τις απονομές των Mad awards τα σχόλια είναι
80% απο fans των Boise and Noise. Αυτό το καταλαβαίνουν οι παραγωγοί του Mad και
κινούνται ανάλογα. Στην κοινή εμφάνιση Μαζωνάκη - Stan το κοινό δεν παραληρεί με
τον Μαζώ αλλά...με τον Stan! Ψάξτε τα βιντεάκια μέσα απο το στάδιο κ δείτε/ακούστε!
Και φυσικά ο Μαζώ ούτε ενοχλείται, ούτε νιώθει ότι...τον προσβάλλει η διοργάνωση
γιατί έξυπνος άνθρωπος είναι και ξέρει γιατί πάει εκεί.

Για να υπάρξουν βραβεία ελληνικής μουσικής θα πρέπει να υπάρξει μια διοργάνωση
που να χωράει στην ίδια σκηνή την Πρωτοψάλτη, τη Βίσση, το Παπακωνσταντίνου
και τη Παπαρίζου.

Υπήρξαν ποτέ τέτοια βραβεία στην Ελλάδα? :fan: Τα ''Αρίων'' κάτι πήγαν να κάνουν
και μόλις το επιχείρησαν ...πέθαναν. :fan:

Προς το παρόν εγώ περιμένω σε full HQ την διασκευή της Παολάρας στο ''Θεός αν είναι''
και περιμένω του χρόνου τον Παντελίδη να τραγουδάει τη ''Ρόζα'' του Μητροπάνου με
ημίγυμνα μοντέλα με string γύρω του και τα views να πέφτουν βροχή! :525807: :fan:
Πες τα εσύ, γιατί όταν τα λέω εγώ, έχω κρυφή αντζέντα... :fan: :give_rose:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Ακόμα ασχολείστε με τα Mad Awards?

Που κάθε βραβείο σηματοδοτεί αποδοχή από ένα κοινό που γεννήθηκε τη δεκαετία του 2000?

Που το μόνο highlight είναι το twerking της Στικούδη και της Φουρέιρα;

Που το κοινό τους θεωρεί τη Demy ως το next best thing στα μουσικά δρώμενα της χώρας και που αναρωτιέται τί σόι "φρούτα" είναι ο Τουρνάς και η Αρβανίτη;

Που τώρα νομίζει ότι το 'Θεός Αν Είναι' είναι τραγούδι της Πάολα(ς);

Σας παρακαλώ...

Μη σώσει η Γαρμπή και η κάθε 'πανάρχαιη- και - σιγά- τις επιτυχίες-που - έχει- κάνει' Γαρμπή να ξαναπάρει βραβείο από ' κει πέρα...!

Και μη μου πείτε ότι έχουν ξεσκιστεί να παίζουν Γαρμπή, γιατί είδατε τί έγινε... και πώς την αντιμετωπίζει το κάθε 14χρονο που έχει για είδωλα το Stan και τους Boys And Noise...

Κουλάρετε...
Life is a RollerCoaster...
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Για ποιο λόγο είναι κακό να στηρίζουν οι νέοι τον STAN και τους Boys And Noise;

H θα πρέπει να ακούμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Παπαρίζου, Ρουβά, Βανδή, Γαρμπή;

Δείτε τι γίνεται λίγο στο εξωτερικό με την Iggy Azalea... ποια Madonna, Celine Dion και Jennifer Lopez;

Υπάρχει χώρος για όποιον έχει τη μαγκιά να κάνει γκελ!
afn

Συμφωνώ και με τους δυο σας... Γιατί ουσιαστικά λέτε το ίδιο πράγμα... Πως τα βραβεία mad αφορούν πολύ μικρές ηλικίες, όπως τα αντίστοιχα MTV του εξωτερικού! Το αν αυτό είναι καλό ή κακό, κρίνει ο καθένας μας... :give_rose:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

tgoj18 έγραψε:Για ποιο λόγο είναι κακό να στηρίζουν οι νέοι τον STAN και τους Boys And Noise;
Προσωπικά, δεν είπα ότι είναι κακό να στηρίζονται οι καλλιτέχνες τύπου STAN & Boys & Noise.

Απλά θεωρώ ανόητο να περιμένουμε να είναι υποψήφια και να βραβευτεί μια Γαρμπή από τη στιγμή που η κάθε κοπελλίτσα και ο κάθε νεαρούλης που παρακολουθεί Mad Awards ουσιαστικά την αντιμετωπίζει σαν ανύπαρκτη, άσχετα αν τα πρόσφατα τραγούδια της παίζουν γερά στο Mad.
afn

ΜΑΓΔΑ έγραψε:
tgoj18 έγραψε:Για ποιο λόγο είναι κακό να στηρίζουν οι νέοι τον STAN και τους Boys And Noise;
Προσωπικά, δεν είπα ότι είναι κακό να στηρίζονται οι καλλιτέχνες τύπου STAN & Boys & Noise.

Απλά θεωρώ ανόητο να περιμένουμε να είναι υποψήφια και να βραβευτεί μια Γαρμπή από τη στιγμή που η κάθε κοπελλίτσα και ο κάθε νεαρούλης που παρακολουθεί Mad Awards ουσιαστικά την αντιμετωπίζει σαν ανύπαρκτη, άσχετα αν τα πρόσφατα τραγούδια της παίζουν γερά στο Mad.
:thumbup: :thumbup:

2 βραβεία εκείνο το συγκρότημα που όλοι μας αγνοούσαμε μέχρι χτες... :10-pleko:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Πάντως τους Boys And Noise μόνο κοριτσάκια τους ακούνε,τα αγόρια τους βρίζουν,βέβαια η βλακεία είναι ότι τους ακούνε και μερικές 20χρονες και 25χρονες,
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
afn

fylakas_aggelos έγραψε:Πάντως τους Boys And Noise μόνο κοριτσάκια τους ακούνε,τα αγόρια τους βρίζουν,βέβαια η βλακεία είναι ότι τους ακούνε και μερικές 20χρονες και 25χρονες,
To συγκρότημα αυτό που το ξέρανε 10 άνθρωποι τώρα ξαφνικά τους ξέρουν όλοι... Αυτός ήταν ο σκοπός! :thumbup:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

afn έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
afn έγραψε:Συμπληρωματικά με αυτό που έλεγα πριν, αν αυτή τη στιγμή είχε πάρει 1 βραβείο η Γαρμπή και 2 η Βίσση, ή κάποιος παραπλήσιος συνδυασμός, δε θα γκρινιάζατε... Εσείς τουλάχιστον! :fan:
Αν η γαρμπη φετος επαιρνε ενα βραβειο δηλαδη θα ηταν παραλογο?Εμεις αντιθετα φωναζαμε διοτι ουτε καν υποψηφια δεν ειχαν την γυναικα σε μια χρονια που πρωταγωνιστησε σε ολα τα μουσικα δρωμενα(οπως ευαγγελιζονται εκει στο mad).Δεν θα εδινε αξια στη χ γαρμπη καποιο βραβειο...το 2005 που η βανδη πηρε 3 βραβεια δεν τα αξιζε?

Αν δεν απατομαι το κραξιμο στα mad πεφτει χρονια και για τις βραβευσεις..δεν εχει να κανει με βανδη αυτο.Απλα επειδη εγω στο avatar μου εχω την γαρμπη η ο αλλος την βισση και τουμπαλιν οτι και να λεμε ακομα και αν ευσταθει θα το ονομασουμε κακια...

Μίλησα εγώ για ποιος άξιζε βραβεία ή όχι? Σου είπα δεν με αφορούν τα mad... Αλλά εσάς που σας αφορούν αν είχε βραβευτεί η Γαρμπή δε θα μιλούσατε τώρα...
Αυτό δείχνει κάτι για εσάς, μην το γυρνάς σε εμένα σε παρακαλώ... Δεν με απασχολεί ποιος πήρε τι, εμένα με πειράζουν οι κακίες από όπου κι αν προέρχονται!
Αφου μιλαμε την ιδια γλωσσα πες μου ποια κακια ειπωθηκε.Αν εννοεις κακια που γραφω οτι ρουβας και βανδη δεν επρεπε να παρουν αυτα τα βραβεια βαση της φετεινης τους πορειας..οκ paso ειμαι κακος :fan:

Και το πιο ωραιο ειναι οτι εσενα σε απασχολουν οι κακιες(οι αυτες που διαβαζεις εσυ ως κακιες) και προσθετω...δικηγορος των κακιων εχεις οριστει και δεν το ξερω? :fan:
GUNNER_10

ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ακόμα ασχολείστε με τα Mad Awards?

Που κάθε βραβείο σηματοδοτεί αποδοχή από ένα κοινό που γεννήθηκε τη δεκαετία του 2000?

Που το κοινό τους θεωρεί τη Demy ως το next best thing στα μουσικά δρώμενα της χώρας και που αναρωτιέται τί σόι "φρούτα" είναι ο Τουρνάς και η Αρβανίτη;

Σας παρακαλώ...

Μη σώσει η Γαρμπή και η κάθε 'πανάρχαιη- και - σιγά- τις επιτυχίες-που - έχει- κάνει' Γαρμπή να ξαναπάρει βραβείο από ' κει πέρα...!

Και μη μου πείτε ότι έχουν ξεσκιστεί να παίζουν Γαρμπή, γιατί είδατε τί έγινε... και πώς την αντιμετωπίζει το κάθε 14χρονο που έχει για είδωλα το Stan και τους Boys And Noise...

Κουλάρετε...
Μαγδα εχεις μια συγκεκριμενη οπτικη και δεν την αλλαζεις καθολου οτι και να σου φερουμε για παραδειγμα.
Σας ξαναγραφω τα mad δεν τα παρακολουθουνε ΜΟΝΟ 15 χρονα.Μονο 15 χρονα φωναζουν στα live..αλλα μια χαρα φωναζαν και οταν εβγαινε η γρια γαρμπη περισυ και χτυπιοντουσαν με ενα τραγουδι που δεν ειχαν γεννηθει..μια χαρα χτυπιοντουσαν με το ροκκο,μια χαρα θα χτυπηθουν και με την βισση(οπως το 2009) και με την βανδη και και και και...ολα αυτα που γραφετε εχουν ακυρωθει βαση των live που εχουν γινει εδω και αρκετα χρονια.
Το αν θα τσιρηζουν πιο πολυ στον σταν απο οτι στο μαζωνακη η στον ρεμο αντιστοιχα ε νομιζω ειναι λιγο προφανες οτι οτιδηποτε καινουργιο απο την πιτσιρικαρια θα αντιμετωπιστει με μεγαλυτερη τρελα...αλλα μονο απο αυτη την ηλικια ανηλικου.

Το ιδιο το mad εχει καθορισει οτι θα κανουμε τα βραβεια και θα προμοταρουμε κατι boys and noise και οτι αλλη βλακεια κυκλοφορει.Η νεολαια των 20 για παραδειγμα (εκτος και αν νομιζετε οτι στα live μονο 15χρονων πανε) αν φωναζαν την ζουγανελη θα γινοταν της κ...λας..και πολλους αλλους νεους.Και μιλαμε για πραγματα που προμοταρει και το ιδιο το mad ετσι?Δεν μιλαμε για κατι που ειναι εκτος απο το υφος του.

Δεν ειναι ΜΟΝΟ απο την οπτικη γωνια που το παρουσιαζετε.Απλα μονο αυτη την οπτικη κανουν στο mad για λογους που εχουν να κανουν προφανως με ποιον χορηγο εχει ο ταδε κλπ...γιατι για παραδειγμα αυτο που γινεται με την Panik ειναι απλα αστειο...πως να το κανουμε δηλαδη?

Θα μπορουσε να υπαρχει ΜΕΤΡΟ που δεν υπαρχει......φυσικα να βγει νεο αιμα και πολλα αλλα...αλλα αυτο που γινεται βγαζει ματι πια.Σε λιγο θα ονομαστουν panik awards.
GUNNER_10

fylakas_aggelos έγραψε:Πάντως τους Boys And Noise μόνο κοριτσάκια τους ακούνε,τα αγόρια τους βρίζουν,βέβαια η βλακεία είναι ότι τους ακούνε και μερικές 20χρονες και 25χρονες,
Ρε δεν ειναι γνωστοι καν..πως το λενε...γνωστη ειναι η φουρειρα οχι οι boys & noise.. :fan:
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

Πρώτον το mad το έχουν οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν την panik. :fan:
Δεύτερον το target group του mad επίσημα ως εταιρεία στο εταιρικό της προφίλ είναι το 15-24. ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ :fan: :fan:

Είναι σαν τα teen choice awards ρε αδερφέ. Miley cyrus, selena gomez κι έτσι. Τόσο απλά. ΔΕΝ είπαν ότι βραβεύουν όλη την ελληνική μουσική, δεν είπαν ότι είναι τα ελληνικά grammy, δεν είπαν ότι είναι ανεξάρτητος φορέας βράβευσης των καλύτερων επιδόσεων στη μουσική της χρονιάς. Μια συναυλία με συγκεκριμένο είδος μουσικής είναι

Spoiler:
Ή διαγωνισμός για να δούμε ποια χρονιά θα φορέσει επιτέλους βρακί η φουρέιρα. :525807:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

GUNNER_10 έγραψε: Μαγδα εχεις μια συγκεκριμενη οπτικη και δεν την αλλαζεις καθολου οτι και να σου φερουμε για παραδειγμα.
Σας ξαναγραφω τα mad δεν τα παρακολουθουνε ΜΟΝΟ 15 χρονα.Μονο 15 χρονα φωναζουν στα live..αλλα μια χαρα φωναζαν και οταν εβγαινε η γρια γαρμπη περισυ και χτυπιοντουσαν με ενα τραγουδι που δεν ειχαν γεννηθει..μια χαρα χτυπιοντουσαν με το ροκκο,μια χαρα θα χτυπηθουν και με την βισση(οπως το 2009) και με την βανδη και και και και...ολα αυτα που γραφετε εχουν ακυρωθει βαση των live που εχουν γινει εδω και αρκετα χρονια.
Το αν θα τσιρηζουν πιο πολυ στον σταν απο οτι στο μαζωνακη η στον ρεμο αντιστοιχα ε νομιζω ειναι λιγο προφανες οτι οτιδηποτε καινουργιο απο την πιτσιρικαρια θα αντιμετωπιστει με μεγαλυτερη τρελα...αλλα μονο απο αυτη την ηλικια ανηλικου.

Το ιδιο το mad εχει καθορισει οτι θα κανουμε τα βραβεια και θα προμοταρουμε κατι boys and noise και οτι αλλη βλακεια κυκλοφορει.Η νεολαια των 20 για παραδειγμα (εκτος και αν νομιζετε οτι στα live μονο 15χρονων πανε) αν φωναζαν την ζουγανελη θα γινοταν της κ...λας..και πολλους αλλους νεους.Και μιλαμε για πραγματα που προμοταρει και το ιδιο το mad ετσι?Δεν μιλαμε για κατι που ειναι εκτος απο το υφος του.

Δεν ειναι ΜΟΝΟ απο την οπτικη γωνια που το παρουσιαζετε.Απλα μονο αυτη την οπτικη κανουν στο mad για λογους που εχουν να κανουν προφανως με ποιον χορηγο εχει ο ταδε κλπ...γιατι για παραδειγμα αυτο που γινεται με την Panik ειναι απλα αστειο...πως να το κανουμε δηλαδη?

Θα μπορουσε να υπαρχει ΜΕΤΡΟ που δεν υπαρχει......φυσικα να βγει νεο αιμα και πολλα αλλα...αλλα αυτο που γινεται βγαζει ματι πια.Σε λιγο θα ονομαστουν panik awards.
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι τη Γαρμπή, τη Βίσση, τον Τουρνά και την Αρβανίτη εν έτει 2014, τα 15χρονα τους αντιμετωπίζουν με δέος και σεβασμό, επειδή έτυχε να δουν μια ωραία εμφάνιση πέρυσι και 2-3-4... 9 χρόνια πριν.
Και ότι εξαιτίας αυτού του δέους και του σεβασμού, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμώνται με κάποιο τρόπο κάθε χρόνο...

Πάσσο...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

neereaux έγραψε:
Spoiler:
Ή διαγωνισμός για να δούμε ποια χρονιά θα φορέσει επιτέλους βρακί η φουρέιρα. :525807:
Spoiler:
Πάντα φοράει βρακί η Ελένη. :525807:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Παρ Ιουν 27, 2014 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
afn

GUNNER_10 έγραψε:
afn έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:

Αφου μιλαμε την ιδια γλωσσα πες μου ποια κακια ειπωθηκε.Αν εννοεις κακια που γραφω οτι ρουβας και βανδη δεν επρεπε να παρουν αυτα τα βραβεια βαση της φετεινης τους πορειας..οκ paso ειμαι κακος :fan:

Και το πιο ωραιο ειναι οτι εσενα σε απασχολουν οι κακιες(οι αυτες που διαβαζεις εσυ ως κακιες) και προσθετω...δικηγορος των κακιων εχεις οριστει και δεν το ξερω? :fan:
Δεν μίλησα προσωπικά για κάποιον, για όποιον το έκανε! Μην με βάλεις να κάνω συγκεκριμένες παραθέσεις, δε θα θελα! :give_rose:

Μόνο συγκεκριμένα άτομα πετάνε κακίες εδώ μέσα πλέον... Και είναι κουραστικό για αυτούς που γράφουν συχνότερα εδώ, όχι για εσένα προφανώς.

Και συγγνώμη γιατί πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα? Θεωρώ πως οι περισσότεροι από εμάς είναι πλέον πολύ μεγάλοι ηλικιακά για να παίζουν τις κατινούλες...
afn

panosif έγραψε:
neereaux έγραψε:
Spoiler:
Spoiler:
Πάντς φοράει βρακί η Ελένη. :525807:
:hysterical: :hysterical: :hysterical:
afn

ΜΑΓΔΑ έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε: Μαγδα εχεις μια συγκεκριμενη οπτικη και δεν την αλλαζεις καθολου οτι και να σου φερουμε για παραδειγμα.

Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι τη Γαρμπή, τη Βίσση, τον Τουρνά και την Αρβανίτη εν έτει 2014, τα 15χρονα τους αντιμετωπίζουν με δέος και σεβασμό, επειδή έτυχε να δουν μια ωραία εμφάνιση πέρυσι και 2-3-4... 9 χρόνια πριν.
Και ότι εξαιτίας αυτού του δέους και του σεβασμού, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμώνται με κάποιο τρόπο κάθε χρόνο...

Πάσσο...
:thumbup: :thumbup:
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Μάγδα μου δεν ισχύει αυτό που λες..η ίδια η Καίτη είπε ότι έβλεπε φέτος στο καμαρίνι της στο φωταέριο νεολαία 17 χρονών παιδιά που ήξεραν απ'έξω
τραγούδια της που έχουν κυκλοφορήσει πριν 20 χρόνια και της έκανε εντύπωση οπότε γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η χ Γαρμπή και την ιστορία της
εδώ πέρσι με μια εμφάνιση και ένα παλιό της τραγούδι την ιεροσυλία είναι το τρίτο βιντεάκι με τις περισσότερες προβολές πολύ πιο πάνω από πολλούς νεότερούς της
πίστεψέ με μετά από Παντελίδη και Φουρέιρα εκτός αν πιστεύεις ότι τα 15χρονα δεν το είδαν και το είδαν μόνο οι 25 άνω..και τα "ύψη" δεν έγιναν επιτυχία επειδή άρεσε μόνο στους 30άρηδες έπιασε και την νεολαία..όσες Demy , Φουρέιρες και να βγουν τέτοιες καριέρες δεν ξαναγίνονται και εμείς που έχουμε ζήσει τις χρυσές εποχές το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό :wink:
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ακόμα ασχολείστε με τα Mad Awards?

Σας παρακαλώ...

Κουλάρετε...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
All of our endings can be found in our beginnings...
Απάντηση