Μίλησα εγώ για ποιος άξιζε βραβεία ή όχι? Σου είπα δεν με αφορούν τα mad... Αλλά εσάς που σας αφορούν αν είχε βραβευτεί η Γαρμπή δε θα μιλούσατε τώρα...GUNNER_10 έγραψε:Αν η γαρμπη φετος επαιρνε ενα βραβειο δηλαδη θα ηταν παραλογο?Εμεις αντιθετα φωναζαμε διοτι ουτε καν υποψηφια δεν ειχαν την γυναικα σε μια χρονια που πρωταγωνιστησε σε ολα τα μουσικα δρωμενα(οπως ευαγγελιζονται εκει στο mad).Δεν θα εδινε αξια στη χ γαρμπη καποιο βραβειο...το 2005 που η βανδη πηρε 3 βραβεια δεν τα αξιζε?afn έγραψε:Συμπληρωματικά με αυτό που έλεγα πριν, αν αυτή τη στιγμή είχε πάρει 1 βραβείο η Γαρμπή και 2 η Βίσση, ή κάποιος παραπλήσιος συνδυασμός, δε θα γκρινιάζατε... Εσείς τουλάχιστον!
Αν δεν απατομαι το κραξιμο στα mad πεφτει χρονια και για τις βραβευσεις..δεν εχει να κανει με βανδη αυτο.Απλα επειδη εγω στο avatar μου εχω την γαρμπη η ο αλλος την βισση και τουμπαλιν οτι και να λεμε ακομα και αν ευσταθει θα το ονομασουμε κακια...
Ε ας φτιαξουμε το φορουμ στο ονομα vandi haters vs vandi supporters τοτε...
Αυτό δείχνει κάτι για εσάς, μην το γυρνάς σε εμένα σε παρακαλώ... Δεν με απασχολεί ποιος πήρε τι, εμένα με πειράζουν οι κακίες από όπου κι αν προέρχονται!