ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
- fylakas_aggelos
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Καλή μπαλάντα,αλλά και οι 2 είναι σκυλιά,γι'αυτό και ταίριαξαν.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Η Φανή Δρακοπούλου ξαναπήγε στη SONY,και έβγαλε νέο κομμάτι
Το "Πως μπορείς" σε μουσική του Νίκου Βέρτη αν και καλό κομμάτι,πέρασε αδιάφορο και το έκαψε.
Το "Πως μπορείς" σε μουσική του Νίκου Βέρτη αν και καλό κομμάτι,πέρασε αδιάφορο και το έκαψε.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ποιος στα είπε όλα αυτά ??? Στο εξωτερικό όταν λες??? Που παίζει??? Σε ποια γλώσσα??? Στείλε κανένα λινκ.fylakas_aggelos έγραψε:Το "Τώρα" ακούγεται μέχρι και στο εξωτερικό.Το remix έγινε από Ισπανό dj και θα βγει και νέο videoclip ρεμιξαρισμένο.Οπότε δεν τον συμφέρει να βγάλει νέο κομμάτι.
- fylakas_aggelos
Wally Lopez Remix.Δεν ξέρω που παίζει,αλλά από fans του Σάκη έχω ακούσει ότι θα παίξει στην Ισπανία,όταν βγει το clip!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Τραγουδάρα. Μουκίδης βέβαια λογικό... Τα σπάει!panosif έγραψε:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
+1000000000 Το πρώτο που κόλλησα! Κομματάρα... Αλλά γενικά ο δίσκος πάρα πολύ καλός.. Η Βραχάλη τελικά γράφει στιχάρες.fylakas_aggelos έγραψε:Εγώ λατρεύω περισσότερο το "Ότι και να είμαι"!!!!!!!!
fylakas_aggelos έγραψε:Wally Lopez Remix.Δεν ξέρω που παίζει,αλλά από fans του Σάκη έχω ακούσει ότι θα παίξει στην Ισπανία,όταν βγει το clip!
Καλά και επειδή ΘΑ παίξει (ΑΝ παίξει) στην Ισπανία ένα Ελληνικό τραγούδι του δεν μπορεί να βγάλει στην Ελλάδα καινούργιο τραγούδι??? :

- fylakas_aggelos
fylakas_aggelos έγραψε:Απλά για να μην το κάψει ακόμα.
Τι εννοείς να μην το "κάψει" ????? Το ¨τώρα" ο Ρουβάς το έβγαλε στην Ελλάδα πριν από 6 μήνες, ό,τι πορεία ήταν να κάνει την έκανε. Πλεόν δεν ακούγετε πουθενά. Δεν είναι λογικό να μην βγάζει νέο τραγούδι επειδή ένας Ισπανός έκανε ρεμίξ ένα Ελληνικό του τραγούδι το οποίο ΜΠΟΡΕΙ να παίξει στην Ισπανία.
-
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν, σήμερα Σάββατο 3 Νοεμβρίου, καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού. Εκεί, συζήτησε και αστειεύτηκε με τους παρουσιαστές, αλλά παρουσίασε και τα κομμάτια από τον ολοκαίνουριο δίσκο του, που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.
Τα τραγούδια ενθουσίασαν κυριολεκτικά την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει!
Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Universal Music Greece.
Ωραίο ζεϊμπέκικο!!
Τα τραγούδια ενθουσίασαν κυριολεκτικά την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει!
Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Universal Music Greece.
Ωραίο ζεϊμπέκικο!!
- fylakas_aggelos
Προσπαθεί να τον κάνει Ρέμο Νο 2.To συγκεκριμένο μοιάζει σαν να ξέμεινε από παλιό δίσκο του Ρέμου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Ναι τώρα λόγω και Θεοφάνους θυμίζει ένα παραπάνω η ερμηνεία του Ρέμο... Αλλά το κομμάτι δε μπορείς να πεις ότι ξέμεινε από του Ρέμου γιατί είναι πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο, δε νομίζω να μην το έλεγε ο Ρέμος..fylakas_aggelos έγραψε:Προσπαθεί να τον κάνει Ρέμο Νο 2.To συγκεκριμένο μοιάζει σαν να ξέμεινε από παλιό δίσκο του Ρέμου.
-
BRAVO KATERINA STANISI - anatrichiasa, poli dinato kommati - ke gnisio elliniko, epiteloys.....Anemos2006 έγραψε:
- fylakas_aggelos
Γιατί συνεχίζουν να κάνουν δισκογραφία οι άσχετοι?Ο καθένας νομίζει ότι τραγουδάει και βγάζει δήθεν ποπάκια με επαναλαμβανόμενη μουσική και στίχους.Υποτίθεται ότι θα γινόταν ξεκαθάρισμα στη δισκογραφία.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...