Είσαι πολύ σωστός και δυστυχώς, για μένα ο Νοτης έπεσε έξω σε αυτό το θέμα.. Σίγουρα δεν άξιζε και νομίζω ότι όσοι αγαπάμε τον Νοτη και τον ξέρουμε δεν άξιζε εξαρχής να ασχοληθεί με αυτούς .. Όσο για την βανδη νομίζω εάν πήγαινε και έλεγε αυτό για το "επιβάλλεται" στον Νοτη πριν βγάλει τις γελοίες ανακοινώσεις θα ήταν πιο σεβαστή και κατά την γνώμη μου δεν θα είχε χαλάσει η συνεργασία γιατί ο Νοτης θα της εξηγούσε ακριβώς τι είχε πει...
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Ο Νότης συζητάει αυτήν την περίοδο για κάποιες εμφανίσεις στην Κύπρο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Καλημερα και συγνωμη για το offtopic. Για καποιο λογο μου βγαζει προβλημα με τον chrome. Μολις εκανα προσπαθεια να μπω μου λεει οτι εχω αποκλειστει οριστικα απο αυτη την ip. Δεν εννοω να κανω συνδεση αλλα απλως να διαβασω το φορουμ.τωρα μπηκα απο mozilla κι εγραψα.Τι γινετε;;;
Ο Λεμπιδακης ανέβασε ότι Ο Νοτης συζητάει με γονιδη για Βοτανικό... Για να δούμε..
-
Καλησπέρα
Θυμάμαι πριν αναβληθεί η συναυλία είχε αναφερθεί από τον Χρυσοβέργη ότι αφότου γίνει θα μπαίνανε στο στούντιο με τον νοτη για ηχογράφηση τραγουδιών
Γνωρίζει κανείς τίποτα η υπάρχει κάποιο νέο γενικότερα για τον νέο δίσκο η καποιο σινγκλ ;
Υ.Γ πολύ κακό το καινούργιο τραγούδι του Ρέμου
Θυμάμαι πριν αναβληθεί η συναυλία είχε αναφερθεί από τον Χρυσοβέργη ότι αφότου γίνει θα μπαίνανε στο στούντιο με τον νοτη για ηχογράφηση τραγουδιών
Γνωρίζει κανείς τίποτα η υπάρχει κάποιο νέο γενικότερα για τον νέο δίσκο η καποιο σινγκλ ;
Υ.Γ πολύ κακό το καινούργιο τραγούδι του Ρέμου
Εχει τα αστέρια συντροφιά
-
- SFAKattack10
Μαλιστα... αρα παμε για αλλο σχημα και λογικα στο γκαζι?
Η εγκυρότατη Εσπρεσσο επίσης είχε γράψει ότι είχε πάρει διαζύγιο.... 

-
Ο Ρεμος εχει κλεισει σχημα? Μηπως παμε για Νοτη Ρεμο? Αν γινει θα ζησουμε στιγμες αναλογες του περυσινου σχηματος. Γνωμη μου να πηγαινε σε ενα κεντρο μεχρι 1200 ατομα τυπου Φαντασια με καμια Φουρειρα ή Ταμτα διπλα του.
Ρε παιδιά ο Νοτης έχει κάνει τόσες συνεργασίες, επειδή έγινε αυτό με την Πάολα δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θα συνεργάζεται με κάποιο "δυνατό" όνομα θα τσακώνεται.eptapsuxos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 11, 2019 1:52 pm Ο Ρεμος εχει κλεισει σχημα? Μηπως παμε για Νοτη Ρεμο? Αν γινει θα ζησουμε στιγμες αναλογες του περυσινου σχηματος. Γνωμη μου να πηγαινε σε ενα κεντρο μεχρι 1200 ατομα τυπου Φαντασια με καμια Φουρειρα ή Ταμτα διπλα του.
-
Δεν λεω οτι θα προκαλεσει ο Νοτης τον τσακωμο αλλα ο εκπροσωπος του συστηματος Αντωνακης...Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 11, 2019 3:48 pmΡε παιδιά ο Νοτης έχει κάνει τόσες συνεργασίες, επειδή έγινε αυτό με την Πάολα δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θα συνεργάζεται με κάποιο "δυνατό" όνομα θα τσακώνεται.eptapsuxos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 11, 2019 1:52 pm Ο Ρεμος εχει κλεισει σχημα? Μηπως παμε για Νοτη Ρεμο? Αν γινει θα ζησουμε στιγμες αναλογες του περυσινου σχηματος. Γνωμη μου να πηγαινε σε ενα κεντρο μεχρι 1200 ατομα τυπου Φαντασια με καμια Φουρειρα ή Ταμτα διπλα του.
- SFAKattack10
Κάτι άσχετο, είχε αφιέρωμα στο Στην υγεία μας στον Μάριο Τοκα που είχε παιχτεί τον Δεκέμβριο.
Ήταν και ο Μπενετος εκεί και σε μια φάση λέει ότι είναι στην cobalt..
Τώρα από την στιγμή που έχει κάνει επιμέλεια παραγωγής στον δίσκο του Πλούταρχου, ίσως και να έφυγε από την cobalt.
Ήταν και ο Μπενετος εκεί και σε μια φάση λέει ότι είναι στην cobalt..
Τώρα από την στιγμή που έχει κάνει επιμέλεια παραγωγής στον δίσκο του Πλούταρχου, ίσως και να έφυγε από την cobalt.
-
Αν θυμάσαι είχα γράψει ότι από τέλη Δεκεμβρίου πλέον ανήκει στο δυναμικό της Panik. Βγήκε και στη photo με όλους τους εργαζόμενους της Panik την ημέρα που υπέγραφε η Ασλανιδου στην εταιρία. Ίσως την αναλάβει, ποιος ξέρει;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- SFAKattack10
Τι να εκανε και στην cobalt? Ολοι εχουν φυγει.
Πηγε και εκανε παραγωγη στον δισκο του Πανου Βλαχου οσο ηταν στην cobalt. Στην Panik τουλαχιστον εχει πολλες επιλογες,
Πηγε και εκανε παραγωγη στον δισκο του Πανου Βλαχου οσο ηταν στην cobalt. Στην Panik τουλαχιστον εχει πολλες επιλογες,
- S_Mesogeios
Έκλεισε το σχήμα με Γονιδη στον Βοτανικό,νομίζω είναι καλή κίνηση και όσο πρέπει από θέσεις μαγαζί,αντέ καλό χειμώνα 

Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Ωραίο σχήμα αλλά το μαγαζί με χαλάει λίγο.. Θα προτιμούσα fever που είχε ακουστεί ή ξανά Γκάζι... Τέλος πάντων καλό χειμώνα!!S_Mesogeios έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 16, 2019 1:41 pm Έκλεισε το σχήμα με Γονιδη στον Βοτανικό,νομίζω είναι καλή κίνηση και όσο πρέπει από θέσεις μαγαζί,αντέ καλό χειμώνα![]()
- Mixalisvolos
Σε ποιον επιχειρηματία ανήκει το μαγαζί;
- SFAKattack10
Και εγω μια απο τα ιδια.Tsachno21 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 16, 2019 3:17 pmΩραίο σχήμα αλλά το μαγαζί με χαλάει λίγο.. Θα προτιμούσα fever που είχε ακουστεί ή ξανά Γκάζι... Τέλος πάντων καλό χειμώνα!!S_Mesogeios έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 16, 2019 1:41 pm Έκλεισε το σχήμα με Γονιδη στον Βοτανικό,νομίζω είναι καλή κίνηση και όσο πρέπει από θέσεις μαγαζί,αντέ καλό χειμώνα![]()
Απο την αλλη για το Γκαζι ο Μαροσουλης θα εχει στην Ιερα οδο Καρρα - Πλουταρχο , δεν ξερω αν μπορουσε να εχει και Σφακιανακη - Γονιδη.
-
Στους αδελφούς Πριόβολους (Νίκο και Θανάση).
Υ.Γ. Ήδη έχει γεμίσει το καμαρίνι με τα κοστούμια των εμφανίσεων και (τι άλλο) τις μπότες του!

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα