stelios έγραψε:

stelios έγραψε:
Μπράβο τα παιδιά!!stelios έγραψε:
Ετοιμαζει νεο τραγουδι και ο Γιασεμης,παλι με Φοιβο.afn έγραψε:Μπράβο τα παιδιά!!stelios έγραψε:
εκεί θα είμαι κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατοstelios έγραψε:
καλη διασκεδαση.περιμενουμε αναλυτικο ρεπορταζ.deba έγραψε:εκεί θα είμαι κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατοstelios έγραψε:
θα γυρνάς σε κάθε θέμα να μου μοιράζειςADAM2 έγραψε:deba... δωράαακι...![]()
Και να τον βάλεις και στην κριτική!!deba έγραψε:θα γυρνάς σε κάθε θέμα να μου μοιράζειςADAM2 έγραψε:deba... δωράαακι...![]()
![]()
κανόνισε μη σε βάλω σε ταξί και σε πάω κι εσένα με το ζόρι
αυτος δεν το χει ηχογραφησει καν.. εδω αλλοι τα χουν ηχογραφησει κ δε βγαινουν.. κατα νεο ετος το βλεπω το single η δεκεμβριο...stelios έγραψε:Ετοιμαζει νεο τραγουδι και ο Γιασεμης,παλι με Φοιβο.afn έγραψε:Μπράβο τα παιδιά!!stelios έγραψε:
ποιοι;Chronisgreek έγραψε:αυτος δεν το χει ηχογραφησει καν.. εδω αλλοι τα χουν ηχογραφησει κ δε βγαινουν.. κατα νεο ετος το βλεπω το single η δεκεμβριο...stelios έγραψε:Ετοιμαζει νεο τραγουδι και ο Γιασεμης,παλι με Φοιβο.afn έγραψε:Μπράβο τα παιδιά!!stelios έγραψε:
Ενταξη αυτοι θα βγαλουν.Ο δισκος της Ελλης με την εναρξη των εμφανισεων,ο Θανος στις γιορτες πιστευω.Chronisgreek έγραψε:ελλη σιγουρα,θανος και μαλλον δεσποινα ηχογραφει,νινο θα βγει σε λιγο καιρο..
κι επειδή μίλησε; αποκλείεις να πάει ακόμη πιο μετά;Chronisgreek έγραψε:epitelous h ellh milhse! telh octobriou to neo cd.. k den einai sigourh an kserei ton titlo tou cd eipe...![]()
![]()
@made in star
Α, μπα; Κυκλοφορεί ακόμη η φαρσοκωμωδία που ακούει στο όνομα ''νέος δίσκος Έλλης Κοκκίνου'';Chronisgreek έγραψε:epitelous h ellh milhse! telh octobriou to neo cd.. k den einai sigourh an kserei ton titlo tou cd eipe...![]()
![]()
@made in star