Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Με μια απλή κιθάρα και με στοιχειωδώς σωστή ηχογράφηση θα είχαν απογειωθεί οι κομματάρες Καμία και Εσύ. Φτάνει πια το μπούκωμα. Κάποτε δεν είχαμε τόσο δυνατά κομμάτια και τα ''έσωζε'' η φωνή και η ερμηνεία του Νότη, τώρα καταλήξαμε να έχουμε δυνατά κομμάτια και να τα χαντακώνουν στην ενορχήστρωση και στην ηχογράφηση..Ωραίος αυτός ο τύπος.

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

jdarmody έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2019 7:09 pm Με μια απλή κιθάρα και με στοιχειωδώς σωστή ηχογράφηση θα είχαν απογειωθεί οι κομματάρες Καμία και Εσύ. Φτάνει πια το μπούκωμα. Κάποτε δεν είχαμε τόσο δυνατά κομμάτια και τα ''έσωζε'' η φωνή και η ερμηνεία του Νότη, τώρα καταλήξαμε να έχουμε δυνατά κομμάτια και να τα χαντακώνουν στην ενορχήστρωση και στην ηχογράφηση..Ωραίος αυτός ο τύπος.

Ωραιος ναι πιστεύω θα κάνει καριέρα πολύ καλύτερη φωνή και σωστές ερμηνείες σε σχέση με κάποιους που είναι στα πράγματα
Αυτό με τις ενορχηστρώσεις το έχουμε σχολιάσει τόσες κι τόσες φορές το μόνο που μπορεί να πεις κανείς για αυτά τα τραγούδια που είναι τόσο όμορφα και σε μουσική και σε στίχο και τα καταστρέφουν είναι απλά ΚΡΙΜΑ και τίποτε άλλο ...
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Υπάρχει σχήμα Μαλέα-Παπαδόπουλος; Χαχαχα
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

jdarmody έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2019 12:20 am Υπάρχει σχήμα Μαλέα-Παπαδόπουλος; Χαχαχα
Με τον Νίνο δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Tsachno21 έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2019 12:31 am
jdarmody έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2019 12:20 am Υπάρχει σχήμα Μαλέα-Παπαδόπουλος; Χαχαχα
Με τον Νίνο δεν είναι;
Ναι είναι κι ο Νίνο. Σιγά μην βγάλουν μήνα αυτοί..
sakis14

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis14 »

Ναι Νίνο Βανδή Παπαδόπουλος. Κατά καιρούς παρακολουθόντας τον Νίνο στο Instagram βλέπω ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Νότη (τον αποκαλεί τραγουδιστή της δεκαετίας 90 κλπ). Το ιδανικό θα ήταν Πάολα Βανδή Παπαδόπουλος.
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

sakis14 έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2019 12:40 am Ναι Νίνο Βανδή Παπαδόπουλος. Κατά καιρούς παρακολουθόντας τον Νίνο στο Instagram βλέπω ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Νότη (τον αποκαλεί τραγουδιστή της δεκαετίας 90 κλπ). Το ιδανικό θα ήταν Πάολα Βανδή Παπαδόπουλος.
Ο Νίνο δεν θα έκανε last tour το καλοκαίρι που πέρασε και δεν θα εμφανιζόταν ξανά; Πάλι τρίτο όνομα ο Γιωργάκης δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Η Πεννυ Παπαγεωργιου ,που θα ειναι φετος στο σχημα, ηταν και στο the voice στην ομαδα της Παπαριζου.
Δεν περασε στην επομενη φαση καθως η Παπαριζου διαλεξε αλλη τραγουδιστρια.
Στο τελος οταν αποχαιρετουσε την Πεννυ, ειπε η Παπαριζου οτι φετος η Πεννυ θα ειναι με τον Νοτη Σφακιανακη.

GiannisGr

Τελικά το άκου βρε φίλε θα είναι τραγούδι έναρξης ;;;
Σε μια ανάρτηση σελίδας στο φβ έγραφε ότι θα έχει περίοπτη θέση στο φετινό προγραμμα.
Κατά την άποψη μου πάντως κακή επιλογή το είχα ξαναγράψει και το λέω και τώρα ε ιδανικό τραγούδι έναρξης όσο αναφορά το ρυθμό και την δυναμική είναι το σήκω και φύγε κάντε το εικόνα να ξεκινάει με την Φοβερή εισαγωγή που έχει το τραγούδι
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

GiannisGr έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2019 11:58 pm Τελικά το άκου βρε φίλε θα είναι τραγούδι έναρξης ;;;
Σε μια ανάρτηση σελίδας στο φβ έγραφε ότι θα έχει περίοπτη θέση στο φετινό προγραμμα.
Κατά την άποψη μου πάντως κακή επιλογή το είχα ξαναγράψει και το λέω και τώρα ε ιδανικό τραγούδι έναρξης όσο αναφορά το ρυθμό και την δυναμική είναι το σήκω και φύγε κάντε το εικόνα να ξεκινάει με την Φοβερή εισαγωγή που έχει το τραγούδι
Όπως είχα γράψει και με επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο johnytzitzi, δύο τραγούδια ήταν φαβορί για έναρξης. Το "Ακου Βρε Φίλε" και ο "Μπαλαμός". Κι εξηγησα ότι επειδή το σκηνικό είναι πάλι μία γκρίζα σφαίρα (η γη?), ταιριάζει το "δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα, δεν θα με χάσει καμιά πατρίδα". Για μένα το καλύτερο θα ήταν να βγει με το τραγούδι που υποτίθεται έχει δοθεί ως τελευταίο σινγκλ ("Εσύ") και μετά να ακολουθεί κάποιο άλλο. Βέβαια το "Εσύ" δεν έχει κάνει γκελ ραδιοφωνικό όπως "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπω" γι' αυτό ίσως θελήσει κάτι διαφορετικό. Να δούμε με τη νέα καθυστέρηση έναρξης μήπως αλλάξει το σκηνικό...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Εγω οπως εχω ξαναγραψει το καλυτερο τραγουδι του νοτη για εναρξη ειναι το παραλληλα γιατι εχει εισαγωγη που στις 2 πρωτες νοτες σηκωνεται ολο το μαγαζι στον αερα
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

GiannisGr έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2019 11:58 pm Τελικά το άκου βρε φίλε θα είναι τραγούδι έναρξης ;;;
Θα μπορούσε να το περάσει στο δεύτερο πρόγραμμα το «Σήκω και Φύγε», όπως κάποια στιγμή επανέφερε και το «Καίγομαι» και μετά το εξαφάνισε, ενώ έχει ξεχάσει ότι τη μεγαλύτερη επιτυχία από τα χορευτικά του την έχει κάνει τα τελευταία χρόνια το «Δηλώνω μόνος». Για φέτος βλέπω Άκου βρε φίλε-Μπαλαμός-Γύφτισσα μέρα κλπ. Δεν το βρίσκω κακή επιλογή το Άκου βρε φίλε, all time classic. Προφανώς καλύτερο από Μπαλαμός.
sakis14

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis14 »

Εγώ πιστεύω πως αν είναι να πει τραγούδι που θα ξεσηκώσει το κοινό, θα πρέπει να είναι κάποιο από τα παλιά: γύφτισσα μέρα, μια ματιά σου μόνο φτανει, παραλληλα κλπ. Καπως όπως στη φαντασία χωρίς το ραπ 😜
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Μια χαρά είναι το Άκου βρε φίλε, αρκεί να κολλήσει μετά από αυτό 2-3 τραγούδια που θα ταιριάζουν και θα φτιάξουν ωραία ατμόσφαιρα.. Γενικά εάν έχει φτιάξει στο μυαλό του μια καλή ροή του προγράμματος δεν νομίζω να παίζει μεγάλο ρόλο με ποιο θα ξεκινήσει..
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Στο πρωινό η Σκορδά είχε καλεσμένη την Άντζελα σήμερα. Σε κάποια φάση έλεγε πως μπορεί να αναγνωρίσει αν κάποιος έχει καλή φωνή κτλ... Και αναφέρθηκε στον Νότη ότι όταν τον άκουσε είπε αυτός θα γίνει μεγάλος και έγινε. Στο web tv είναι στο 1:59:00 της εκπομπής.
Δεν ξέρω αν είπε κάτι άλλο δεν αντέχω να δω περισσότερο...
GiannisGr

Dionysis7 έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2019 4:57 pm Στο πρωινό η Σκορδά είχε καλεσμένη την Άντζελα σήμερα. Σε κάποια φάση έλεγε πως μπορεί να αναγνωρίσει αν κάποιος έχει καλή φωνή κτλ... Και αναφέρθηκε στον Νότη ότι όταν τον άκουσε είπε αυτός θα γίνει μεγάλος και έγινε. Στο web tv είναι στο 1:59:00 της εκπομπής.
Δεν ξέρω αν είπε κάτι άλλο δεν αντέχω να δω περισσότερο...
Εγώ κρατάω από όλα όσα είπε την φράση "ότι πουλάει το χτυπάμε για να μας κάνει τηλεθέαση"
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Κατα τα αλλα υπαρχει παρασκηνιο... :tourta:
https://nassosblog.gr/2019/11/%ce%bc%cf ... %b1%ce%bd/
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

O συγκεκριμένος δεν έγραφε πριν 4 μέρες ότι το μαγαζί δεν άνοιξε επειδή δεν ήθελαν να ανοίξουν με 400 ρεζερβέ σε 1200αρι μαγαζί? Και τώρα χώρεσε σε...1200αρι μαγαζί 1500 και 1700 ρεζερβέ? :hysterical:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Το χειροτερο ειναι οτι υπάρχουν προβατα που τα πιστευουν ολα αυτα και μαλιστα μερικοι αναπαραγουν κι εδω μεσα ως αληθη γεγονοτα τα "ρεπορταζ" του νασου και της τατιανας.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

sotirakos έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2019 3:13 pm Το χειροτερο ειναι οτι υπάρχουν προβατα που τα πιστευουν ολα αυτα και μαλιστα μερικοι αναπαραγουν κι εδω μεσα ως αληθη γεγονοτα τα "ρεπορταζ" του νασου και της τατιανας.
Καλά μας έχεις ζαλίσει κι εσύ, τι σε νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας; Τα ρεπορτάζ του συγκεκριμένου είναι ως επί το πλείστον παντελώς αβάσιμα, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά ως προς το Νότη. Για την ιστορία πάντως έχει «αρρωστήσει» πολλές φορές ο Νότης σε δύσκολες Παρασκευές..Οπότε άσε τον καθένα να κρίνει όπως θέλει, αυτό που θα έπρεπε να σε/μας απασχολεί είναι ότι μετά από δυο εβδομάδες ο Νότης προφανώς δεν έχει γίνει ακόμα καλά, ώστε να μπορεί να δοθεί με ασφάλεια ημερομηνία έναρξης.
Απάντηση