Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Dimitris96 έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 1:55 am
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 1:53 am Βγήκε το μπαλέτο με μια χορογραφία, ακολούθησε 10λεπτο εισαγωγή όπου έπαιξαν χρονικά από το Πρώτη Φορά και το Είσαι ένα Πιστόλι μέχρι σήμερα σχεδόν από όλα τα βίντεο κλιπ αποσπάσματα και στη συνέχεια βγήκε με την σφαίρα και το Άκου Βρε φιλε. Έφυγε η σφαίρα ανέβηκαν τα κορίτσια του μπαλέτου είπε το Εσυ με μια χορογραφία και ακολούθως το Γύφτισσα μέρα.
Στα βιντεο κλιπ νομιζω ούτε ένα τραγούδι του Μουκίδη
Νομίζω ήταν το "Και δεν μπορώ",χωρίς να είμαι σίγουρος
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Dimitris96 έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 1:55 am Στα βιντεο κλιπ νομιζω ούτε ένα τραγούδι του Μουκίδη
Το Μια ματια σου μονο φτανει δεν επαιξε?
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Mixalisvolos έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 1:57 am
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 1:53 am Βγήκε το μπαλέτο με μια χορογραφία, ακολούθησε 10λεπτο εισαγωγή όπου έπαιξαν χρονικά από το Πρώτη Φορά και το Είσαι ένα Πιστόλι μέχρι σήμερα σχεδόν από όλα τα βίντεο κλιπ αποσπάσματα και στη συνέχεια βγήκε με την σφαίρα και το Άκου Βρε φιλε. Έφυγε η σφαίρα ανέβηκαν τα κορίτσια του μπαλέτου είπε το Εσυ με μια χορογραφία και ακολούθως το Γύφτισσα μέρα.
Ναι ήταν και αλλα όχι μόνο αυτό
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Εγώ πάντως από τα λίγα και κακής ποιότητας βίντεο που είδα και άκουσα παρατήρησα ότι προφανώς λόγο του προβλήματος ερμηνεύει πιο τεχνικά χωρίς να φωνάζει και μου φάνηκε πιο ωραία η φωνή θυμίζει πιο πολύ την παλιά χροιά ειδικά στις χαμηλές του
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μια χαρά ακούγεται. Φαίνεται βέβαια επηρεασμένος από το πρόσφατο πρόβλημα και δεν φορτσάρει αλλά δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το πολύ αναλύεις όπως εμείς οι άρρωστοι. Ωραία ακουστική το μαγαζί.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mixalisvolos έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 1:57 am
Ναι είχε κομμάτια του, «Και δεν μπορώ», «Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια μάτια σου μόνο φτάνει»...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εξαιρετική ερμηνεία στο «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα». Είναι μέσα η δημοσιογράφος του tralala που του έχει πάρει ένα σωρο συνεντεύξεις, η Σοφία Μπεκιαρη.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Παιδιά ακούγεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην φωνή,αλλά ερμηνεύει πολύ σωστά σήμερα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Insta story από stelios.stefanidis τράβηξε τον νταβατζή δείτε απλά αλλαγή στην ερμηνεία ποσό καυλωτικος είναι αυτός ο άνθρωπος
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 2:24 am Παιδιά ακούγεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην φωνή,αλλά ερμηνεύει πολύ σωστά σήμερα.
Προσεκτικός είναι. Δεν κάνει «υπερβολές» μέχρι να είναι πλήρως καλά. Τώρα οποίος περίμενε να βγει ξαφνικά και να κάνει παπάδες φωνητικά απλά δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Σε δυο-τρεις εβδομάδες θα είναι στα γνωστά επίπεδα εφόσον «ζεστάνει» τον λαιμό του. Σαν τους παίκτες όταν επανέρχονται από τραυματισμό. Πάνε συντηρητικά στην αρχή μέχρι να βρουν ρυθμό.

Αυτό που εμένα με ξενίζει είναι το ίδιο προγραμμα με τα ίδια και τα ίδια κομμάτια. Πρέπει να εμπλουτιστεί. Αν δεν το κάνει αυτός με τέτοια δισκογραφική γκάμα επιτυχιών ποιος θα το κάνει;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ειναι σαν να λεει οτι καποια απο τα τραγουδια που δεν λεω σας τα εβαλα στο βιντεο εναρξης, τωρα θα πω τα ιδια και τα ιδια. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 2:39 am Ειναι σαν να λεει οτι καποια απο τα τραγουδια που δεν λεω σας τα εβαλα στο βιντεο εναρξης, τωρα θα πω τα ιδια και τα ιδια. :biggrin:
Χαχαχα πραγματικά είχε μέσα πάρε με,κάψε,χάνομαι καρδιά μου και πόσα άλλα που ούτε με αίτηση δεν τα ακούς live
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μόλις αποχώρησε... λόγω ανωτέρας βίας κάθισα μόνο πρώτο πρόγραμμα.Γενικά τα ίδια και τα ίδια τραγούδησε(Παράλληλα, Γύφτισσα μέρα,Εσύ,Στέλλα,Χάρε,Εγώ και η μοναξιά, Νταβατζής, Αγάπη τι δύσκολο πράγμα,Μπαλάντα κυρ μέντιου...),βαριά μια ώρα πρόγραμμα...αρκετό μπουρου μπουρου στο μικρόφωνο για να βγει η βραδιά,το είπε και ο ίδιος άλλωστε.Παρόλο την πεσμένη φωνή έχει αρκετά καλή απόδοση ερμηνευτικά... κάποια τραγούδια τα έχει κατεβάσει και μισό τόνο (μουσικός δεν είμαι αλλά έγινε εύκολα αντιληπτό).Το μαγαζί είναι τάπα από κόσμο...πολύ ζεστός χώρος(μου είχε λήψει αυτό 3 χρόνια τώρα).Νοτικό κοινό δεν υπάρχει, συσπειρωμένο τουλάχιστον). Έφυγα αρκετά ευχαριστημένος και ζεστάθηκα για την φετινή χρονιά που ήμουν λίγο ξενερωμένος προσωπικά.Γονίδη δεν κάθισα καν να δω οπότε δεν έχω κρίση.Μ' άρεσε στην αρχή που μας ψάρωσε ότι θα βγει απ'την σφαίρα ενώ βγήκε από πίσω...
Notis-aek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis-aek »

Τρελή είσοδος στο δεύτερο πρόγραμμα απλά.
Με μπαλαμο και φωτιές
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Notis-aek έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2019 4:23 am Τρελή είσοδος στο δεύτερο πρόγραμμα απλά.
Με μπαλαμο και φωτιές
Το καλύτερο έχασα την γκαντεμιά μου μέσα...η καλύτερη είσοδος τα τελευταία 10 χρόνια... άλλα επίπεδα πρόσφυσης :lol:
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Μια μικρή γεύση από την έναρξη!!
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Λοιπον μολις γυρισα. Φανερα καταπονημενος ο νοτης ειχε κατεβασει ολα τα κομματια μισο τονο κατι που ειπε κ ο ιδιος στο δευτερο πρόγραμμα για να καταφερει να τα βγαλει. Πρωτο προγραμμα συγκρατημενο με 11 η 12 κομματια ολα και ολα που αναφερθηκαν και πολυ μπλα μπλα να περασει η ωρα. Ειπε οτι χθες στην προβα δεν μπορουσε καν να βγαλει φωνη και οτι θεωρει θαυμα οτι σημερα τραγουδουσε οπως τραγουδουσε. Το 2ο προγραμμα σαφως καλύτερο με απιστευτη εναρξη με φωτιες και την μπαλα. Νομιζω απ τις καλυτερες εναρξεις που εχω δει τα τελευταια χρονια. Ειπε ολα τα κλασσικα χορευτικα που λεει στο 2ο προγραμμα αλλα τουλαχιστον με καλη ροη.στο τελος ξανα πολυ μπλα μπλα ειπε ενα γραμμα, για μενα, ετσι ειναι ο ερωτας, ενα με την νυχτα, τα πάθη, ενω βιασε το ρεφρέν του παλι που ελεγε πραγματικα οτι να ναι. Ευτυχως επιτελους την ειπε για τις φωτογραφιες οτι η πιστα ειναι για να χορευουν και οτι του κανουν παραπονα απο τα τραπεζια οτι δεν τον βλεπουν και ψιλοσταματησε αυτο το σουσουρο. Το 2ο προγραμμα σχεδον ολο το πε απο ψηλα και δεν ειχαμε τετοια προβληματα. Απο κοσμο τιγκα οχι ομως με τρελο παλμο εναρξης. Ισως φταιει κ η ωρα που βγαινει. Στον γονιδι εγινε πιο πολυς χαμος. Στο δευτερο προγραμμα ανεβηκε ο κοσμος και στον νοτη. Μεχρι το τελος παντως ειχε παρα πολυ κοσμο... Καλη ακουστικη το μαγαζι και πολυ ωραια διαρρύθμιση στα τραπεζια.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Δεδομένου του προβλήματος τραγούδησε εξαιρετικά...
Επαγγελματίας.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Είδα μεταξύ άλλων ήταν μέσα ο Ηλίας Φιλίππου και ο Μίλτος Καρατζάς. O πρώτος έγραψε "Απόψε πρεμιέρα σε δυο δικούς μας ανθρώπους στον Σταμάτη και στον Νοτη...στον Βοτανικό και βέβαια με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ..." και ο δεύτερος "Ο Σταματης Γονιδης στην πρεμιερα του στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ" και από κάτω σχόλιο η Πέγκυ.
Απάντηση