Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Θέλω το μανάρι μου να έρθει στο κονάκι μου να το περιποιηθώ όπως αξίζει σε αυτό τον άντρα!
Προς το παρόν θέλω το αξιολάτρευτο τουζούνι του Υάκινθου να μου κάνει ενα μασάζ γιατί αν περιμένω απο τα δυο γαιδούρια που έχω στο σπίτι θα βγάλω κατακλίσεις!
Προς το παρόν θέλω το αξιολάτρευτο τουζούνι του Υάκινθου να μου κάνει ενα μασάζ γιατί αν περιμένω απο τα δυο γαιδούρια που έχω στο σπίτι θα βγάλω κατακλίσεις!
-
- Επικοινωνία:
και ο νους μου παλι ξενυχτα....κοματαρα απλα!!!αγαπημενο!!!!!!stelios έγραψε:Συμφωνώ Λιάκο.Το έχει πει πως θέλει στο μέλλον να κάνει δίσκο με δημοτικά τραγούδια.Μακάρι.
Καλά εγώ τον φαντάζομαι να τραγουδάει ακόμα και νανουρίσματα.![]()
Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι του που δεν ακούστηκε είναι αυτό.![]()
παντως καποια κομματια του φερνουν καπως σε παραδοσιακα δημοτικα κτλ
λατρεμενο και αυτο!!
Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου από τη Heaven στα δισκοπωλεία
και στα περίπτερα αποκλειστικά με το Mytv, έχει τον τίτλο «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!

και στα περίπτερα αποκλειστικά με το Mytv, έχει τον τίτλο «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!

Πριν την επίσημη κυκλοφορία τους
Μόνο στο protothema.gr τα ολοκαίνουργια τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου

Μας έχει χαρίσει, πάνω από μία δεκαετία, κάποια από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια. Μας έχει κατακτήσει με τη δύναμη της φωνής του, τις συγκλονιστικές του ερμηνείες, το εξαιρετικό ρεπερτόριο, τις μοναδικές live στιγμές που προσφέρει στους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά και σταθερά σε κάθε του βήμα.
Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί μία αδιαπραγμάτευτα σταθερή αξία του ελληνικού τραγουδιού.

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου από τη Heaven στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα αποκλειστικά με το Mytv, έχει τον τίτλο «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!
Το protothema.gr σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να ακούσετε αποσπάσματα των ολοκαίνουργιων κομματιών του τραγουδιστή, δέκα μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου του.
Στη μουσική και τους στίχους συναντάμε τους: Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Kristian Δουλάμη, Νίκο Δουλάμη, Πάνο Καπίρη, Λεμονή Σκοπελίτη, Θάνο Γεωργουλά, Δημήτρη Τσάφα, Γιάννη Σαββιδάκη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Γιάννη Φρασέρη, Δημήτρη Κορδατζή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιάννη Ντούλα αλλά και τον ίδιο το Γιάννη Πλούταρχο.
Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να μας οδηγήσει σε νέες μουσικές διαδρομές, γεμάτες επιτυχίες και τα τραγούδια του σίγουρα θα αγαπηθούν.
http://www.protothema.gr/culture/muhttp ... aid=259922
Μόνο στο protothema.gr τα ολοκαίνουργια τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου

Μας έχει χαρίσει, πάνω από μία δεκαετία, κάποια από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια. Μας έχει κατακτήσει με τη δύναμη της φωνής του, τις συγκλονιστικές του ερμηνείες, το εξαιρετικό ρεπερτόριο, τις μοναδικές live στιγμές που προσφέρει στους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά και σταθερά σε κάθε του βήμα.
Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί μία αδιαπραγμάτευτα σταθερή αξία του ελληνικού τραγουδιού.

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου από τη Heaven στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα αποκλειστικά με το Mytv, έχει τον τίτλο «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!
Το protothema.gr σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να ακούσετε αποσπάσματα των ολοκαίνουργιων κομματιών του τραγουδιστή, δέκα μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου του.
Στη μουσική και τους στίχους συναντάμε τους: Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Kristian Δουλάμη, Νίκο Δουλάμη, Πάνο Καπίρη, Λεμονή Σκοπελίτη, Θάνο Γεωργουλά, Δημήτρη Τσάφα, Γιάννη Σαββιδάκη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Γιάννη Φρασέρη, Δημήτρη Κορδατζή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιάννη Ντούλα αλλά και τον ίδιο το Γιάννη Πλούταρχο.
Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να μας οδηγήσει σε νέες μουσικές διαδρομές, γεμάτες επιτυχίες και τα τραγούδια του σίγουρα θα αγαπηθούν.
http://www.protothema.gr/culture/muhttp ... aid=259922
-
- Επικοινωνία:
αλλος και απο δω με το αριστερο προφιλ......μανια!panosif έγραψε:Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου από τη Heaven στα δισκοπωλεία
και στα περίπτερα αποκλειστικά με το Mytv, έχει τον τίτλο «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!![]()
- fylakas_aggelos
θα βγει με την εφημερίδα;
καλή κίνηση, θα πουλήσει πολλά κομμάτια
καλή κίνηση, θα πουλήσει πολλά κομμάτια

Nothing lasts forever but the earth and sky
Το " Θέλω Να Ρθεις ( What About Now ) " είναι διασκευή αυτού:

Manolis8888 έγραψε:Το " Θέλω Να Ρθεις ( What About Now ) " είναι διασκευή αυτού:
![]()

- fylakas_aggelos
Εδώ έχει αποσπάσματα των κομματιών
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... aid=259922
Υπέροχα όλα!
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... aid=259922
Υπέροχα όλα!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
1.Δεν με παίρνει(Λασπόνερα) Μουσική-Γιώργος Σαμπάνης,Στίχοι Ελένη Γιαννατσούλια
2.Σε παρακαλάω Μουσική-Δουλάμης Kristian,Στίχοι Νίκος Δουλάμης
3.Ο άλλος εαυτός σου Μουσική Πάνος Καπίρης,Στίχοι Ελένη Γιαννατσούλια
4.Ψυχή μου πονάς Μουσική-Στίχοι Λεμονής Σκοπελίτης
5.Πολύ καλή Μουσική Θάνος Γεωργουλάς,Στίχοι Δημήτρης Τσάφας
6.Θα βάλω φωτιά στις νύχτες Μουσική Χάρης Γεωργίου,Στίχοι Δημήτρης Τσάφας
7.Το βέλος Μουσική-Στίχοι Γιάννης Σαββιδάκης
8.Να σαι καλά Μουσική-Στίχοι Βασίλης Γαβριηλίδης
9.Ο έρωτας ακούει στ' ονομά σου Μουσική-Γιώργος Σαμπάνης,Στίχοι-Ελένη Γιαννατσούλια
10.Δεν νοιάζεσαι Μουσική-Kristian Δουλάμης,Στίχοι-Νίκος Δουλάμης
11.Κάτω απ'τον ίδιο ήλιο Μουσική-Γιάννης Φρασέρης,Στίχοι-Ελένη Γιαννατσούλια
12.Πάνε τώρα τόσες μέρες Μουσική-Στίχοι Σκοπελίτης Λεμονής
13.Τελευταία φορά Μουσική-Δημήτρης Κορδατζής,Στίχοι-Βασίλης Παπαδόπουλος
14.Ποτέ ψυχή μου Μουσική-Στίχοι Γιάννης Σαββιδάκης
15.Δε σε δίνω Μουσική-Πάνος Καπίρης,Στίχοι-Ελένη Γιαννατσούλια
16.Θέλω να ρθεις Διασκευή Στίχοι-Ρεββέκα Ρούση
17.Μια ζωή,μια αγάπη(Ευτυχία) Μουσική-Χρήστος Νικολόπουλος,Στίχοι-Δημήτρης Τσάφας
18.Μαριονέτα Μουσική-Γιάννης Πλούταρχος,Στίχοι-Γιάννης Ντούλας
2.Σε παρακαλάω Μουσική-Δουλάμης Kristian,Στίχοι Νίκος Δουλάμης
3.Ο άλλος εαυτός σου Μουσική Πάνος Καπίρης,Στίχοι Ελένη Γιαννατσούλια
4.Ψυχή μου πονάς Μουσική-Στίχοι Λεμονής Σκοπελίτης
5.Πολύ καλή Μουσική Θάνος Γεωργουλάς,Στίχοι Δημήτρης Τσάφας
6.Θα βάλω φωτιά στις νύχτες Μουσική Χάρης Γεωργίου,Στίχοι Δημήτρης Τσάφας
7.Το βέλος Μουσική-Στίχοι Γιάννης Σαββιδάκης
8.Να σαι καλά Μουσική-Στίχοι Βασίλης Γαβριηλίδης
9.Ο έρωτας ακούει στ' ονομά σου Μουσική-Γιώργος Σαμπάνης,Στίχοι-Ελένη Γιαννατσούλια
10.Δεν νοιάζεσαι Μουσική-Kristian Δουλάμης,Στίχοι-Νίκος Δουλάμης
11.Κάτω απ'τον ίδιο ήλιο Μουσική-Γιάννης Φρασέρης,Στίχοι-Ελένη Γιαννατσούλια
12.Πάνε τώρα τόσες μέρες Μουσική-Στίχοι Σκοπελίτης Λεμονής
13.Τελευταία φορά Μουσική-Δημήτρης Κορδατζής,Στίχοι-Βασίλης Παπαδόπουλος
14.Ποτέ ψυχή μου Μουσική-Στίχοι Γιάννης Σαββιδάκης
15.Δε σε δίνω Μουσική-Πάνος Καπίρης,Στίχοι-Ελένη Γιαννατσούλια
16.Θέλω να ρθεις Διασκευή Στίχοι-Ρεββέκα Ρούση
17.Μια ζωή,μια αγάπη(Ευτυχία) Μουσική-Χρήστος Νικολόπουλος,Στίχοι-Δημήτρης Τσάφας
18.Μαριονέτα Μουσική-Γιάννης Πλούταρχος,Στίχοι-Γιάννης Ντούλας
I like people too much or not at all.
Πίστευα πως το εξώφυλλο του δίσκου θα ήταν αυτό.Μου άρεσε και περισσότερο.

Τελικά έμεινε εκτός το Εις ανώτερα του Χάρη Βαρθακούρη.Δεύτερη φορά που δεν βάζει τελικά τραγούδι του Βαρθακούρη σε δίσκο του την τελευταία στιγμή.
panosif έγραψε:Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου από τη Heaven στα δισκοπωλεία
και στα περίπτερα αποκλειστικά με το Mytv, έχει τον τίτλο «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!![]()

Γιάννης Πλούταρχος -Νέο cd: «Κάτω απ'τον ίδιο ήλιο» (preview)
To ψυχή μου πονάς ανέβηκε και από την heaven.