Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Άχου ο κάθε ξεχασμένος...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Αποκλειστικό:Παράταση εμφανίσεων για Θεοδωρίδου – Ρόκκο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες του GetGreekMusic, το σχήμα στο Κέντρο Αθηνών της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Στέλιου Ρόκκου θα πάρει παράταση μέχρι και τέλος Μαρτίου.
Το επιτυχημένο σχήμα του Κέντρου Αθηνών που αποτελείται από Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη θα πάρει παράταση και μάλιστα θα υπάρχει και μια αλλαγή στις ημέρες των εμφανίσεων τους, την οποία και θα μάθετε σύντομα.
Περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες
http://www.getgreekmusic.gr/blog/ggm-al ... ou-rokkos/

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες του GetGreekMusic, το σχήμα στο Κέντρο Αθηνών της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Στέλιου Ρόκκου θα πάρει παράταση μέχρι και τέλος Μαρτίου.
Το επιτυχημένο σχήμα του Κέντρου Αθηνών που αποτελείται από Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη θα πάρει παράταση και μάλιστα θα υπάρχει και μια αλλαγή στις ημέρες των εμφανίσεων τους, την οποία και θα μάθετε σύντομα.
Περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες
http://www.getgreekmusic.gr/blog/ggm-al ... ou-rokkos/
Θα υπάρχει αλλαγή που θα μάθουμε σύντομα? Γιατί τόση αγωνία? 

Ωραία δουλειά ο δίσκος της Νατάσας με τον Βαρδή αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που τον δούλεψε η minos.
Bαριέται και η Νατάσα
δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει.
Τόσοι μήνες για να βγει το 1 video clip μετά ένα ωραίο αφιέρωμα στον alpha και πετάμε και από εκεί μερικά κλιπ μαζεμένα.
Δεν βλέπω να γίνει σωστή προώθηση και στα ραδιόφωνα των τραγουδιών.Ίσως δεν καταλαβαίνουν και αυτοί τι γίνεται με τα singles;
Tέλος πάντων κρίμα να βγαίνουν ωραίες δουλειές και να μην έχουν την αντιμετώπιση που πρέπει.
Bαριέται και η Νατάσα

Τόσοι μήνες για να βγει το 1 video clip μετά ένα ωραίο αφιέρωμα στον alpha και πετάμε και από εκεί μερικά κλιπ μαζεμένα.
Δεν βλέπω να γίνει σωστή προώθηση και στα ραδιόφωνα των τραγουδιών.Ίσως δεν καταλαβαίνουν και αυτοί τι γίνεται με τα singles;

Tέλος πάντων κρίμα να βγαίνουν ωραίες δουλειές και να μην έχουν την αντιμετώπιση που πρέπει.
I like people too much or not at all.
- GiorgosSeahorse
stelios έγραψε:

Γιατί καπνίζεις σε όλες; 

- GiorgosSeahorse
Έτσι, απλά τις κοιτάζω... 

Τεκέ το κάναμε το forum

Κοίταζε και μη μιλάς.Ειδικά για τη Νατάσα.GiorgosSeahorse έγραψε:Έτσι, απλά τις κοιτάζω...

- GiorgosSeahorse
Σου αρέσει, ε; 

- GiorgosSeahorse
Ok θα το έχω υπόψη μου.
Προς το παρών δεν έχω να πω κάτι για τη συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα...

Δεν θα μας πεις εσύ panosif τι θα κάνουμε!!! ...ειδικά για την Νατάσαpanosif έγραψε:Κοίταζε και μη μιλάς.Ειδικά για τη Νατάσα.GiorgosSeahorse έγραψε:Έτσι, απλά τις κοιτάζω...

Spoiler:
Καλά δοκίμασε να πεις κάτι και τα λέμε.chris3m έγραψε:Δεν θα μας πεις εσύ panosif τι θα κάνουμε!!! ...ειδικά για την Νατάσαpanosif έγραψε:Κοίταζε και μη μιλάς.Ειδικά για τη Νατάσα.GiorgosSeahorse έγραψε:Έτσι, απλά τις κοιτάζω...
Spoiler:

Ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο... Είναι ΝατάΣα και όχι ΝατάΣΣα 

Νομίζω και η νατάσα τα έχει ρίξει όλα στην νύχτα... Χρόνια τώρα...stelios έγραψε:Ωραία δουλειά ο δίσκος της Νατάσας με τον Βαρδή αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που τον δούλεψε η minos.
Bαριέται και η Νατάσαδεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει.
Δεν βλέπω να γίνει σωστή προώθηση και στα ραδιόφωνα των τραγουδιών.Ίσως δεν καταλαβαίνουν και αυτοί τι γίνεται με τα singles;![]()
Λόγω Μποφίλιου μπερδεύτηκαν!gtm13 έγραψε:Ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο... Είναι ΝατάΣα και όχι ΝατάΣΣα

Κάτι σκέφτηκες για τις εικόνες όμως!GiorgosSeahorse έγραψε:Ok θα το έχω υπόψη μου.![]()