Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τυχαια ακουσα για λιγο ενα νεο τραγουδι που εβγαλε ο Βερτης και ειναι και αυτο ζειμπεκικο.
Φαινεται οτι εχουν ερθει παλι στην μοδα αρα δεν εχει δικαιολογια ο Νοτης να μην βγαλει ενα δυνατο ζειμπεκικο.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Ναι και εγώ θεωρώ είναι η κατάλληλη στιγμη να "χτυπησει" με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο..
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Αν έχει βγει κανονικά το στην αγκαλιά σου
Δε θα χρειάζονταν να μιλάμε για ζεϊμπεκικο τώρα :lol:
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Η μεγαλυτερη αληθεια ειναι αυτη !!!
Ενα ζειμπεκικο που ειχε ολα τα φοντα να μας θυμισει καλες εποχες....απλα καταστραφηκε !!!
Εμενα ας μου εξηγησει καποιος ρε παιδια πραγματικα κατι....

Στο μαγαζι γιατι το λεει κανονικα ζειμπεκικο !;;;;;;

Τελικα ηταν επιλογη του,που με αυτο τον τροπο ειναι σαν να παραδεχεται την ανοησια του να το κανει μπαλαντα ;
Ηταν επιλογη της εταιρειας να γινει μπαλαντα ;;
Και με το να το τραγουδαει στο κεντρο σαν ζειμπεκικο,θελει να τους εκθεσει ;;
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Ξεκάθαρα πλέον κυρίως λόγο της φωνής που έχει βαρύνει και δεν μπορεί να αποδώσει σε πιο ερωτικά τραγούδια όπως παλιά καλό θα ήταν να το γυρίσει τελείως στο λαϊκό και στα ζεϊμπέκικα
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα και εγώ να παραθέσω την άποψη μου για τον Νοτη των τελευταίων ετών
Καταρχάς είναι φυσιολογική η πτώση στην απόδοση και στην φωνή λόγο ηλικίας από εκεί και πέρα όσον αφορά το πρόγραμμα πιστεύω πως ο ίδιος ξέρει απόλυτα ποια τραγούδια του είναι ύμνοι ποια γουστάρουν οι Νοτικοι και ποια χαλιούνται που δεν τα λέει αλλά και το αντίθετο αλλά το θέμα είναι ότι Ο Νότης ξέρει πως ο κόσμος που θα πάει δεν είναι μόνο νοτικοι και προσαρμόζει το πρόγραμμα του στα μέτρα της πελατείας του δηλαδή έχει τους ύμνους κλπ έχει τα κοινωνικά αλλά έχει και τα πιο καινούργια και αυτά τα οποία τα ακούει και τα ξέρει ο κόσμος που δεν ακούει Νοτη φανατικά Ένα Ταιγγανακι Όλα τα σαγαπω κλπ
Δισκογραφικά εγώ βλέπω πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα είναι σαν να βγάζει δίσκο απλά από υποχρέωση από όλες τις τελευταίες δουλειές δεν φαίνεται ότι έχει ασχοληθεί δεν έχει αφιερώσει χρόνο όπως παλιά που κοιτούσε την παραμικρή λεπτομέρεια θα πρέπει να γίνονται δουλειές προσεγμένες με ωραίες ενορχηστρώσεις και επίσης με σωστή προβολή από παντού να το επιβάλλει στην εταιρεία στο κάτω κάτω
Εδώ άθλια τραγούδια από Αργυρούς ρεμους τα ακούς τόσες φορές σε ραδιόφωνα βίντεο κλιπ στην τηλεόραση σε live και στο τέλος καταλήγεις να τα τραγουδάς χωρίς να το καταλαβαίνεις και ξαναλέω για πολύ μέτρια έως κακά τραγούδια ποσο μάλλον για τραγούδια του Νοτη που ακόμα και η τελευταία μέτρια δουλειά απέχει πολύ από τον σημερινό κακό μέσο όρο Επισης αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτοί οι eu είναι τελείως αδρανείς σε όλο αυτό αφού έχουν επικοινωνία και επαφή με τον Νοτη δεν μπορούν να οργανώσουν μια web συνέντευξη ένα qa με τον κόσμο έτσι όλα αυτά να μεταφερθούν στον καλλιτέχνη γιατί όλα αυτά είναι καλοπροαίρετα πράγματα από τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια
Από εδώ και πέρα ο Νότης θα πρέπει να ασχοληθεί πολύ με τον Μαζί εν χορό με ωραία τραγούδια ένα τουλάχιστον ωραίο ζεϊμπέκικο το όμορφα ψέματα είναι πολλά υποσχόμενο και από εκεί και πέρα δυναμικά με μεγάλα σχήματα σε μεγάλα μαγαζιά σίγουρα και εγώ θα ήθελα ένα μικρο χώρο με τον Νοτη να λέει όλες τις ξεχασμένες κομματάρχες αλλά ο Νότης δεν θα το κάνει ποτε αυτό γιατί θέλει να δουλεύει σε μεγάλα μαγαζιά μεγάλους χώρους αλλά και γιατί όπως είπα και πριν υπάρχει ακόμα κόσμος που ακούει Νοτη και δεν είναι φανατικός Νοτικος απλά του αρέσουν αρκετά τραγούδια αν αποσυρθεί σε μικρούς χώρους όπως έκανε η βισση κατά την γνώμη μου θα είναι σαν έμμεσα να αποσύρεται αφού ακόμα περνάει η μπογιά του σε μεγάλα μαγαζιά με μεγάλα σχήματα ας το κάνει μέχρι και τα 80 του και μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά τα βλέπουμε από το πρισμα του Νοτικου εγώ με άτομα που ακούνε ελληνικά αλλά όχι φανατικά Νοτη τους αρέσει το πρόγραμμα και τα τελευταία τραγούδια
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ερμηνευτικά δεν με τρέλανε ο τύπος αλλά το ανέβασα για άλλο λόγο.Ναι ξέρουμε το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ο Ύμνος από μόνο του και όπως και να έβγαινε θα ήταν επιτυχημένο αλλά ακούστε ενορχήστρωση,από μηδενική βάση παρακαλώ,που έχουν κάνει για να το πει το παλικάρι.Και ολόκληρος Νότης δεν μπορεί να αποδώσει τέτοιο αποτέλεσμα στα ζεϊμπέκικα του και τα γεμίζουν με ότι πιθανό και απίθανο όργανο υπάρχει και κακογεμισμένες β' φωνές...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Trelos Notikos 2019

ilias16 έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2020 1:40 pm

Ερμηνευτικά δεν με τρέλανε ο τύπος αλλά το ανέβασα για άλλο λόγο.Ναι ξέρουμε το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ο Ύμνος από μόνο του και όπως και να έβγαινε θα ήταν επιτυχημένο αλλά ακούστε ενορχήστρωση,από μηδενική βάση παρακαλώ,που έχουν κάνει για να το πει το παλικάρι.Και ολόκληρος Νότης δεν μπορεί να αποδώσει τέτοιο αποτέλεσμα στα ζεϊμπέκικα του και τα γεμίζουν με ότι πιθανό και απίθανο όργανο υπάρχει και κακογεμισμένες β' φωνές...
Έχεις δίκιο
Βάζει πολλά όργανα στο στούντιο
Αλλά πρέπει να ναι ολοκληρωμένη παραγωγή

Εγώ έχω καταλάβει πώς τα παράπονα που διαβάζω εδώ και έχω πει και γω όπως και όλοι μας έχουν έρθει από το τρόπο που έγινε ο τελευταίος ερωτικός δίσκος
Και το θέμα του στην αγκαλιά μου που ο Νότης απογοήτευσε του Νοτικους έτσι όπως το πε...

Παιδιά ο Νότης έχει και ζεϊμπέκικα
Παρά πολλά θα έλεγα
Είτε πει είτε δε πει αλλά
Για το κόσμο που πάει μια φορά το χρόνο στο μαγαζί το ίδιο θα ναι
Πιστεύω ο χορευτικός δίσκος θα ναι για τους Νοτικους
Πόσο κιθάρα θα βάλει
Αναγκαστικά θα μπει μπουζούκι πολύ μέσα
είναι και της μόδας τότε οπότε κομπλέ

Αλλά όπως και να χει
Ο Νότης έχει τόσα ζεϊμπέκικα που ένα δύο να λέει σε κάθε εμφάνιση
Θα του φτάσουν για όλη τη χρονιά
Το θέμα είναι να τα πει

Όπως πχ το τελευταίο σ αγαπώ απ' τα πιο πρόσφατα και το σώμα του αετού ήταν φωλιά
Μεγάλα αγαπημένα κατ εμέ
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ποια παράπονα ρε παιδιά; Μια χαρά ποιοτικός δίσκος ήταν το ερωτικό μέρος. Ακούτε, έχετε καμία επαφή τι κυκλοφορεί γενικότερα ή όλα τα συγκρίνετε με το 5ο Βήμα;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν κυκλοφορεί συχνά δουλειές δεν λέω να βγάζει κάθε χρόνο. Αλλά πώς να το εξηγήσω, αν όπως λέτε ήταν σε μικρά μαγαζιά μόνος του θα μπορούσα να το δεχτώ το 3 δίσκους σε 10 χρόνια. Αλλά από την στιγμή που τραγουδάει σε μεγάλες πίστες θεωρώ αυτονόητο να κυκλοφορεί δουλειές πιο συχνά.
Επίσης όσο για το ζεϊμπέκικα που λέτε πάρτε το παράδειγμα το Μα εγω είμαι Έλληνας. Πόσο καλό είναι σαν παραγωγή αλλά και πόσο καλή ερμηνεία και συγκρίνετε με τα υπόλοιπα που λέει. Είναι σαφές ότι πλέον δεν παθιάζεται τόσο με κάποια τραγούδια και απλά τα λέει δεν τα ζει. Εκεί νομίζω είναι το όλο θέμα. Βαριέται δυστυχώς...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε: Πέμ Αύγ 06, 2020 8:03 amΕπίσης όσο για το ζεϊμπέκικα που λέτε πάρτε το παράδειγμα το Μα εγω είμαι Έλληνας. Πόσο καλό είναι σαν παραγωγή αλλά και πόσο καλή ερμηνεία και συγκρίνετε με τα υπόλοιπα που λέει. Είναι σαφές ότι πλέον δεν παθιάζεται τόσο με κάποια τραγούδια και απλά τα λέει δεν τα ζει. Εκεί νομίζω είναι το όλο θέμα. Βαριέται δυστυχώς...
Καλά όταν τα λέγαμε αυτά εδώ μέσα, έσκουζαν ορισμένοι. Είναι πασιφανές ότι όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεση του απέναντι στο κομμάτι και τη γενικότερη όρεξη του. Προφανώς και πολλά κομμάτια των τελευταίων ετών δεν τον τρελαίνουν γι' αυτό και τα ερμηνεύει διεκπεραιωτικά κι αμφιβάλλω αν τα θυμάται κιόλας στη συνέχεια. Ας επιλέγει κομμάτια που τον εκφράζουν, πχ. το περιεχόμενο του Όμορφα Ψέμματα είναι σαφές ότι τον εκφράζει κι ότι το γουστάρει σαν κομμάτι.

Κατά τη γνώμη μου υπερβολική η συζήτηση για το Στην αγκαλιά σου. Παιδιά, δεν είναι και το μεγαλύτερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών..Καταρχάς στα κουπλέ ούτε ακούγεται ο Νότης. Συμφωνώ όμως ότι αφού το έβαλε στο δίσκο, ας το έβαζε ως ζεϊμπέκικο.

Μέχρι στιγμής για τα δικά μου τα γούστα είναι αστεία τα τραγούδια που ακούγονται ως ζεϊμπέκικα (Μαζωνάκης, Βέρτης κλπ.). Πάντως, το προμοτάρισμα που πέφτει στον Μαζωνάκη είναι απίστευτο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Trelos Notikos 2019

jdarmody έγραψε: Πέμ Αύγ 06, 2020 7:50 pm
J&B έγραψε: Πέμ Αύγ 06, 2020 8:03 amΕπίσης όσο για το ζεϊμπέκικα που λέτε πάρτε το παράδειγμα το Μα εγω είμαι Έλληνας. Πόσο καλό είναι σαν παραγωγή αλλά και πόσο καλή ερμηνεία και συγκρίνετε με τα υπόλοιπα που λέει. Είναι σαφές ότι πλέον δεν παθιάζεται τόσο με κάποια τραγούδια και απλά τα λέει δεν τα ζει. Εκεί νομίζω είναι το όλο θέμα. Βαριέται δυστυχώς...
Καλά όταν τα λέγαμε αυτά εδώ μέσα, έσκουζαν ορισμένοι. Είναι πασιφανές ότι όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεση του απέναντι στο κομμάτι και τη γενικότερη όρεξη του. Προφανώς και πολλά κομμάτια των τελευταίων ετών δεν τον τρελαίνουν γι' αυτό και τα ερμηνεύει διεκπεραιωτικά κι αμφιβάλλω αν τα θυμάται κιόλας στη συνέχεια. Ας επιλέγει κομμάτια που τον εκφράζουν, πχ. το περιεχόμενο του Όμορφα Ψέμματα είναι σαφές ότι τον εκφράζει κι ότι το γουστάρει σαν κομμάτι.

Κατά τη γνώμη μου υπερβολική η συζήτηση για το Στην αγκαλιά σου. Παιδιά, δεν είναι και το μεγαλύτερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών..Καταρχάς στα κουπλέ ούτε ακούγεται ο Νότης. Συμφωνώ όμως ότι αφού το έβαλε στο δίσκο, ας το έβαζε ως ζεϊμπέκικο.

Μέχρι στιγμής για τα δικά μου τα γούστα είναι αστεία τα τραγούδια που ακούγονται ως ζεϊμπέκικα (Μαζωνάκης, Βέρτης κλπ.). Πάντως, το προμοτάρισμα που πέφτει στον Μαζωνάκη είναι απίστευτο.
Αν έβγαινε ο Νότης να πει παιδιά στηρίξτε το μπουζούκι
Είναι το εθνικό μας όργανο
Είναι η ψυχή μας και άλλα τέτοια
Θα έτρωγε κράξιμο από του ψευτοδημοσιογραφους και τους συνεδελφχαχαχ του
Αλλά στο Γιώργη
Ξαφνικά όλοι
Αχ έχει δίκιο
Στηρίζουμε κλπ....

Του Μαζωνάκη δεν είναι κλασικό ζεϊμπέκικο
Αλλά είναι στυλ Μαζωνάκη
Φαίνεται άλλωστε
Του Βέρτη με αφήνει αδιάφορο
Του αργυρου έχει κάποιους καλούς στίχους αλλά δεν είναι όλο ωραίο

Και εμείς παραπονιομαστε που λέει ο Νότης το εγώ και η μοναξιά
GiannisGr

Trelos Notikos 2019 έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2020 1:23 am

Αλλά στο Γιώργη
Ξαφνικά όλοι
Αχ έχει δίκιο
Στηρίζουμε κλπ....

Αλλά είναι στυλ Μαζωνάκη
Φαίνεται άλλωστε

Λάθος προσέγγιση
Θα έπρεπε να εστιάσουμε στο γεγονός ότι ο Μαζωνάκης έκανε την κίνηση ενώ ο Νότης όχι και ότι γενικότερα απέχει από οτιδιποτε θα μπορούσε να διαφιμησει την δουλειά του
Trelos Notikos 2019

GiannisGr έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2020 1:36 pm
Trelos Notikos 2019 έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2020 1:23 am

Αλλά στο Γιώργη
Ξαφνικά όλοι
Αχ έχει δίκιο
Στηρίζουμε κλπ....

Αλλά είναι στυλ Μαζωνάκη
Φαίνεται άλλωστε

Λάθος προσέγγιση
Θα έπρεπε να εστιάσουμε στο γεγονός ότι ο Μαζωνάκης έκανε την κίνηση ενώ ο Νότης όχι και ότι γενικότερα απέχει από οτιδιποτε θα μπορούσε να διαφιμησει την δουλειά του
Ο Νότης αν έκανε κάτι τέτοιο δε θα χε στήριξη από κανένα αλλο τραγουδιστή
Οι περισσότεροι
Για να μη πω όλοι
Δε θέλουν να τον βλέπουν
Επιπλέον πως θα σπρωχτει τέτοια κομπανια?
Ο Νότης ούτε με social media ούτε με τα μέσα γενικά ασχολείται
Η εταιρεία θα το σπρώξει?
Αυτή έχει το νου της στον αργυρό και στους τραπερς
Αν δέχεσαι πόλεμο από παντού εδώ και μία 15ετια
Ο πιο σκληρός έτσι
Δες αν μετά από ένα σημείο έχεις όρεξη να παράξεις υλικό
Και μη κοιτάτε που ο Νότης κάποτε ήταν 40 και δε λογαριαζε τίποτα
Έφτασε τα 60 πια
Δε λέω ότι δεν έχει μερίδιο ευθύνης
Έχει
Αλλά να βάζετε και άλλους παράγοντες στη μέση
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

Καλά, κι ο Μαζωνακης δεν είναι νιατο, αλλά παρολαυτα κάνει όλη αυτή την καμπάνια. Οπότε η ηλικία του Νοτη δεν είναι το πρόβλημα. Ο Νοτης καλώς η κακώς έχει κάνει κάποιες επιλογές, όπως το να απέχει από κοινωνικά δίκτυα και εν γένει την σύγχρονη τάση ή όπως το να μην έχει ιδιαίτερες κοινωνικοτητες με συναδέλφους. Αυτές οι επιλογές λοιπόν έχουν κάποιο κόστος. Όταν όλοι παίζουν μπάλα με τα βιουζ και τα σοσιαλ, και ο Νοτης τα σνομπάρει, τι περιμένεις να γίνει? Επίσης, όταν ο Νοτης έχει πάψει να είναι τελειομανής με την δισκογραφία του και γενικά δεν έχει όρεξη, τι θες να κάνει η εταιρεία? Για να μην ξανα αναφερθώ στην στήριξη του σε αμόρφωτους μαχαιροβγάλτες με τατουαζ σβαστιγκες..Καλώς ή κακώς ο Νοτης έχει κάνει λάθος επιλογές τα τελευταία χρόνια, όπως αντίστοιχα έκανε σωστές επιλογές παλαιότερα. Δεν τον πολεμάει κανένα σκοτεινό σύστημα, επειδή έτσι απλά τους την έδωσε, απλά ο Νοτης έχει «κάτσει» στο μεγάλο όνομα που έφτιαξε και στους ύμνους που έχει πει, και αρέσκεται περισσότερο στο να κρίνει κοινωνικοπολιτικα δρώμενα, με φτωχή επιχειρηματολογια πολλές φορές, κάτι το οποίο βολεύει τους δημοσιογραφους που βρίσκουν με κάτι να ασχοληθούν και συγκεκριμένα να κράξουν. Δικαιολογούν δηλαδή και τον μισθό τους στο βάρος του ονόματος του, επειδή πουλάει, και ακόμη κι αυτό το κατάλαβε μάλλον αργά.
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

noti_kos έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2020 5:09 am Καλά, κι ο Μαζωνακης δεν είναι νιατο, αλλά παρολαυτα κάνει όλη αυτή την καμπάνια. Οπότε η ηλικία του Νοτη δεν είναι το πρόβλημα. Ο Νοτης καλώς η κακώς έχει κάνει κάποιες επιλογές, όπως το να απέχει από κοινωνικά δίκτυα και εν γένει την σύγχρονη τάση ή όπως το να μην έχει ιδιαίτερες κοινωνικοτητες με συναδέλφους. Αυτές οι επιλογές λοιπόν έχουν κάποιο κόστος. Όταν όλοι παίζουν μπάλα με τα βιουζ και τα σοσιαλ, και ο Νοτης τα σνομπάρει, τι περιμένεις να γίνει? Επίσης, όταν ο Νοτης έχει πάψει να είναι τελειομανής με την δισκογραφία του και γενικά δεν έχει όρεξη, τι θες να κάνει η εταιρεία? Για να μην ξανα αναφερθώ στην στήριξη του σε αμόρφωτους μαχαιροβγάλτες με τατουαζ σβαστιγκες..Καλώς ή κακώς ο Νοτης έχει κάνει λάθος επιλογές τα τελευταία χρόνια, όπως αντίστοιχα έκανε σωστές επιλογές παλαιότερα. Δεν τον πολεμάει κανένα σκοτεινό σύστημα, επειδή έτσι απλά τους την έδωσε, απλά ο Νοτης έχει «κάτσει» στο μεγάλο όνομα που έφτιαξε και στους ύμνους που έχει πει, και αρέσκεται περισσότερο στο να κρίνει κοινωνικοπολιτικα δρώμενα, με φτωχή επιχειρηματολογια πολλές φορές, κάτι το οποίο βολεύει τους δημοσιογραφους που βρίσκουν με κάτι να ασχοληθούν και συγκεκριμένα να κράξουν. Δικαιολογούν δηλαδή και τον μισθό τους στο βάρος του ονόματος του, επειδή πουλάει, και ακόμη κι αυτό το κατάλαβε μάλλον αργά.
Χωρίς να διαφωνώ στα περισσότερα, θα σου πω απλά ότι ο Νότης πάντα αυτός ήταν. Απλά έβγαζε κομματάρες, ο κόσμος γούσταρε, τα μαγαζιά γέμιζαν. Και πάντα τα τραγούδια κάνουν τη διαφορά. Τώρα οκ, ναι μεν έχει δώσει δικαιώματα και ο Νότης, αλλά υπάρχει επιτηδευμένος αρνητικός σχολιασμός του σταθερά κι από παντού, το οποίο δεν είναι τυχαίο και ούτε οφείλεται σε μια-δυο δηλώσεις του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Trelos Notikos 2019

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί άλλοι τραγουδιστές που έχουν τρόπο σκέψης και πιστεύω κοντά σε αυτά που λέει ο Νότης με τη διαφορά ότι δε βγαίνουν να τα πουν.
Κράτα τα ρούχα σου να χεις τα μισά.
Ξέρουν ότι θα δώσουν τροφή στο σύστημα και θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη καριέρα τους.
Ο Νότης καλώς ή κακώς έχει επιλέξει να λέει αυτά που λέει και όπως λέει ο ίδιος το πληρώνει
Σίγουρα ξέρει ότι έχει μεγάλη επίπτωση αυτο που κάνει.
Δε γίνεται να μη το γνωρίζει ότι κυρίως τη τελευταία δεκαετία ο κόσμος μειώθηκε και ένας παράγοντας είναι αυτός.
Δε θα αλλάξει στα 60 για να πουλήσει λίγο παραπάνω....
Η μαγκιά του για μένα είναι ότι έγινε αυτός που έγινε όντας ο εαυτός του
Και θα με χάλαγε εμένα προσωπικά αν άλλαξε Ρότα τα τελευταία χρόνια...
Όπως και να χει
Εγώ πιστεύω πως όταν και αν βγεί ο χορευτικός Δίσκος θα έχει καλύτερα τραγούδια από αυτά τα ζεϊμπεκικα της μόδας τώρα
Αλλά που να παιχτούν???
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Να είναι όμορφα τραγούδια εν αρχή...Παιχτούν δεν παιχτούν ποσώς με ενδιαφέρει προσωπικά.Οι σταθμοί που δεν παίζουν πληρωμένες playlist,αν είναι αξιόλογο τραγούδι,θα το βάλουν.Γι' αυτό προσωπικά εφαρμόζω εμπάργκο στους "εμπορικούς σταθμούς" των 20 ίδιων τραγουδιών...Σε όλα τα παιδιά αυτή την στιγμή λείπει και η ποιότητα και η ποσότητα απ'τον Νότη...15 τραγούδια τα τελευταία 4 χρόνια εκ τών οποίων 7 κοινωνικά δεν το λες και ενεργή επαφή με το κοινό(σου).

Υ.Γ. Η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι έχει σχεδόν ίδια ποσότητα σε κυκλοφορηθέντα τραγούδια αυτή την 4ετία,με τον "ανενεργό" επί σειρά ετών Τερζή...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Εγώ εκτός από τον χορευτικό δισκο περιμένω και τον δισκο με τις ζωντανες εμφανισεις που ακούμε εδώ και χρόνια ότι ετοιμαζεται..Εχω μια ελπιδα(χωρίς να γνωρίζω κάτι) ότι θα βγει του χρονου που ο Νοτης κλεινει 30 χρονια από τον πρωτο δίσκο.
GiannisGr

Tsachno21 έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2020 9:08 pm Εγώ εκτός από τον χορευτικό δισκο περιμένω και τον δισκο με τις ζωντανες εμφανισεις που ακούμε εδώ και χρόνια ότι ετοιμαζεται..Εχω μια ελπιδα(χωρίς να γνωρίζω κάτι) ότι θα βγει του χρονου που ο Νοτης κλεινει 30 χρονια από τον πρωτο δίσκο.
Δεν ξέρω κατά ποσό θα βγει τελικά η ζωντανή ηχογράφηση ενώ πέρασαν τόσα χρόνια
Αν ήταν να την βγάλει στην επέτειο 30χρονων γιατί την ηχογράφησε 4 χρόνια πριν δεν έχει λογική
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι επι του θέματος ας μας πει
Trelos Notikos 2019

GiannisGr έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2020 1:01 pm
Tsachno21 έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2020 9:08 pm Εγώ εκτός από τον χορευτικό δισκο περιμένω και τον δισκο με τις ζωντανες εμφανισεις που ακούμε εδώ και χρόνια ότι ετοιμαζεται..Εχω μια ελπιδα(χωρίς να γνωρίζω κάτι) ότι θα βγει του χρονου που ο Νοτης κλεινει 30 χρονια από τον πρωτο δίσκο.
Δεν ξέρω κατά ποσό θα βγει τελικά η ζωντανή ηχογράφηση ενώ πέρασαν τόσα χρόνια
Αν ήταν να την βγάλει στην επέτειο 30χρονων γιατί την ηχογράφησε 4 χρόνια πριν δεν έχει λογική
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι επι του θέματος ας μας πει
Η ηχογράφηση δεν έγινε πριν 4 χρόνια
Γίνεται τη τελευταία τετραετία
Γενικά ηχογραφούσε υλικό από κάθε μαγαζί
Και πέρυσι στο vogue ηχογραφούσε
Άρα αν βγάλει λάιβ δίσκο
Θα ναι με υλικό της τελευταίας τετραετίας περίπου
Μια χαρά υλικο θα ναι
Διαλέγεις τις καλύτερες ερμηνείες και τις βάζεις

Το θέμα είναι να το βγάλει
Αν χτυπήσει πάλι ιός το κόβω να παγώνει γενικά όλο το θέμα