Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Και να βγουν αυτα τα τραγουδια την παραγωγη θα την κανει ο Βλαχος. Αρα περιμενετε κατι εξαιρετικο σε σχεση με το Νυκτες μαγικες?
Άντε να δούμε πολλά περιμένουμε και τπτ δεν βλέπουμε...
Οι Νύκτες ήταν καλές δεδομένου ότι βγήκαν με την ψυχή στο στόμα. Μην τα ρίχνουμε όλα στον Βλάχο.
Τώρα υπάρχει και αρκετό υλικό και αρκετές ηχογραφήσεις άρα περιμένω καλό αποτέλεσμα και το κυριότερο περιμένω μίνιμουμ 3 cd. Το θέμα είναι μην σκαλωσε το όλο πράγμα με τον Μουκίδη, άρα live γιοκ.
Οι Νύκτες ήταν καλές δεδομένου ότι βγήκαν με την ψυχή στο στόμα. Μην τα ρίχνουμε όλα στον Βλάχο.
Τώρα υπάρχει και αρκετό υλικό και αρκετές ηχογραφήσεις άρα περιμένω καλό αποτέλεσμα και το κυριότερο περιμένω μίνιμουμ 3 cd. Το θέμα είναι μην σκαλωσε το όλο πράγμα με τον Μουκίδη, άρα live γιοκ.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
https://www.google.com/amp/s/www.newsit ... imo-kai-o/
Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ότι ο Νότης και η σύζυγος του ήταν η είναι δεν γνωρίζει κανείς στα πρόθυρα διαζυγίου επειδή η Νότης είχε κλειστεί στον εαυτό του και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δουλειά του και το τραγούδι
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα μαστε απλώς αστείοι όλοι εμείς που λέμε ότι βαρέθηκε και για αυτό δεν αποδίδει ...
Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ότι ο Νότης και η σύζυγος του ήταν η είναι δεν γνωρίζει κανείς στα πρόθυρα διαζυγίου επειδή η Νότης είχε κλειστεί στον εαυτό του και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δουλειά του και το τραγούδι
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα μαστε απλώς αστείοι όλοι εμείς που λέμε ότι βαρέθηκε και για αυτό δεν αποδίδει ...
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- SFAKattack10
-
Ο Νότης περνάει δύσκολα τη τελευταία τριετίαGiannisGr έγραψε: ↑Τετ Αύγ 12, 2020 12:30 am https://www.google.com/amp/s/www.newsit ... imo-kai-o/
Δε γίνεται να μη το παρατηρεί κάποιος που τον ακολουθεί
Και ειδικά αυτοί που είναι κοντά του βλέπε eu κλπ το ξέρουν
Δε ξεκινας έτσι κάπνισμα απ' τη μια στιγμή στην άλλη όταν ήσουν αντικαπνιστης και το χεις κομμένο πολλά χρόνια .
Εγω είχα ξαναπεί πως ίσως έχει θέμα σπίτι
Αλλά σκέφτηκα όπως είπαν και οι υπόλοιποι μήπως είναι κόλπο των μέσων...
Γενικά ο άνθρωπος φαίνεται ψυχολογικα πεσμένος
Τον βλέπεις στη πίστα
Όσο και να πέσει η φωνή ,ο Νότης είχε το τρόπο του να το κοντρολαρει.
Όπως και να χει
Όλοι ξέρουμε ότι χωρίς ψυχολογία δε πας πουθενά
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
«Ο Νότης περνάει δύσκολα τη τελευταία τριετία
Δε γίνεται να μη το παρατηρεί κάποιος που τον ακολουθεί»
Αν κάποιος έχει αντιληφθεί τι εστι Νότης ως άνθρωπος, έχει καταλάβει ότι ζει κάποια στενοχώρια όντως. Κάποιοι άλλοι, μπορεί και να ξέρουμε και κατιτίς περισσότερο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε ότι υπάρχει και ο άνθρωπος Νότης, πέραν του καλλιτέχνη. Οπότε ακόμη και να ξέρουν οι eu κάτι περισσότερο, καλά κάνουν και δεν αναφέρουν τίποτα. Το θέμα είναι πόσοι από τους γύρω του τον αγαπάνε στην πράξη..γιατί αυτόν που αγαπάς τον προστατεύεις και δεν τον αφήνεις να τον τρώει το σαράκι, ούτε κωλώνεις να του πεις ευθέως κάποιες αλήθειες..και μάλλον κάποιοι είναι πολύ κότες για να του μιλήσουν ευθέως, φοβούμενοι την αντιδραστικοτητα του. Τελοσπαντων όμως.
Δε γίνεται να μη το παρατηρεί κάποιος που τον ακολουθεί»
Αν κάποιος έχει αντιληφθεί τι εστι Νότης ως άνθρωπος, έχει καταλάβει ότι ζει κάποια στενοχώρια όντως. Κάποιοι άλλοι, μπορεί και να ξέρουμε και κατιτίς περισσότερο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε ότι υπάρχει και ο άνθρωπος Νότης, πέραν του καλλιτέχνη. Οπότε ακόμη και να ξέρουν οι eu κάτι περισσότερο, καλά κάνουν και δεν αναφέρουν τίποτα. Το θέμα είναι πόσοι από τους γύρω του τον αγαπάνε στην πράξη..γιατί αυτόν που αγαπάς τον προστατεύεις και δεν τον αφήνεις να τον τρώει το σαράκι, ούτε κωλώνεις να του πεις ευθέως κάποιες αλήθειες..και μάλλον κάποιοι είναι πολύ κότες για να του μιλήσουν ευθέως, φοβούμενοι την αντιδραστικοτητα του. Τελοσπαντων όμως.
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Ο Νοτης το εχασε απο την στιγμη που ταχτηκε υπερ της ψηφισης ενος κομματος !!
Ηταν παντα ανενταχτος και ετσι επρεπε να μεινει !
Δεν μπορεις να λες ειμαι ανενταχτος,και να βγαινεις σε παρουσιαση δισκου να λες 'επιβαλεται να ψηφισουμε τον ταδε' !!
Σε συνδυασμο με τις μετριοτατες δισκογραφηκες δουλειες...
Ηρθε η πρωτη βαρβατη πτωση !!!
Και παλια μιλαγε πολυ,αλλα εβγαζε το για σενανε φοβαμαι,το δινει τα φιλια,τα αγαλματα κλπ κλπ ,και ο κοσμος γουσταρε!!!!
Και γουσταρε και ο κοσμος που δεν τον πηγαινε !!!
Ηρθε η ωρα να μιλησει με τα τραγουδια πλεον !!!!
Μονο με τραγουδια !!!
Ενα ζειμπεκικο,ενα χασαπικο !!!
Αυτα περιμενουμε απο τον Νοτη !!!
Να δυναμωσουμε την ενταση και να σκαει στα αυτια μας μια ενορχηστρωση οπως του αρμοζει,και μετα να μπαινει η φωναρα του !!!
Γεμιζουν την φωνη του με κατι δευτερες φωνες απο πισω,και λες ρε φιλε ειναι δυνατον ;;;;
Για μενα νομιζω οτι ειναι επιτακτικη η συνεργασια με αλεκο χρυσοβεργη και γιατρα,ειναι οι μοναδικοι που εχουν κομματια κομμενα και ραμενα για αυτον !!!
Δεν περιμενω ομως πολλα,πλεον δεν εχει ορεξη και αυτο φαινεται..
Εχω μια ελπιδα ομως,γιατι ειναι εγωιστης,και μπορει επειδη νοιωθει οτι πολλοι τον θεωρουν τελειωμενο,να παρει αναποδες και να βγαλει 5 υμνους που θα αναγκασει και τους σταθμους να τα παιζουν !!!!
Δεν μπορεις να λες ειμαι ανενταχτος,και να βγαινεις σε παρουσιαση δισκου να λες 'επιβαλεται να ψηφισουμε τον ταδε' !!
Και παλια μιλαγε πολυ,αλλα εβγαζε το για σενανε φοβαμαι,το δινει τα φιλια,τα αγαλματα κλπ κλπ ,και ο κοσμος γουσταρε!!!!
Μονο με τραγουδια !!!
Να δυναμωσουμε την ενταση και να σκαει στα αυτια μας μια ενορχηστρωση οπως του αρμοζει,και μετα να μπαινει η φωναρα του !!!
Γεμιζουν την φωνη του με κατι δευτερες φωνες απο πισω,και λες ρε φιλε ειναι δυνατον ;;;;
Για μενα νομιζω οτι ειναι επιτακτικη η συνεργασια με αλεκο χρυσοβεργη και γιατρα,ειναι οι μοναδικοι που εχουν κομματια κομμενα και ραμενα για αυτον !!!
Εχω μια ελπιδα ομως,γιατι ειναι εγωιστης,και μπορει επειδη νοιωθει οτι πολλοι τον θεωρουν τελειωμενο,να παρει αναποδες και να βγαλει 5 υμνους που θα αναγκασει και τους σταθμους να τα παιζουν !!!!
-
Συμφωνώ στα περισσότεραtsakir1 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 12, 2020 11:25 pm Ο Νοτης το εχασε απο την στιγμη που ταχτηκε υπερ της ψηφισης ενος κομματος !!
Μονο με τραγουδια !!!
Αλλά να ξέρεις πολύ δύσκολα θα γραφτούν τέτοια τραγούδια τώρα
Σα το για σένανε φοβάμαι ή το δίνει τα φιλιά
Εγώ και με ένα παρόμοιο σα το μη με ρωτάτε μια χαρά ευχαριστημένος θα μουν
Αρκει να χει σωστή παραγωγή
Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν για να πει μεγάλα τραγούδια τώρα
Ή να έχει στο συρτάρι τραγούδια αυτός ή κάποιοε στιχουργός
Ή ν ναι καλά τα τραγούδια που θα γράφει ο Χρυσοβέργης
Αν εν τέλει συνεργαστούν
Μια χαρά εγωιστής μπορεί να γίνει αρκεί να βρει όρεξη και να ανέβει ψυχολογικά...
Και μόνο το πρόβλημα που έχει ο Νότης με τον ύπνο είναι αρκετό για να τον επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό στην καθημερινότητα του. Ως εκεί. Δισκογραφικά αν εξαιρέσεις το υπάρχον πρόβλημα στο λαιμό του, θεωρητικά δεν τον εμπόδιζε κάτι στο να κυκλοφορήσει τραγούδια. Αρχίζω να πιστεύω ότι του πρότειναν κομμάτια από την εταιρία τουλάχιστον σαν προεργασία ή τέλος πάντων είχε κάποιον που πραγματοποιούσε το πρώτο άκουσμα. Φαίνεται ότι από τότε που έφυγε από την Cobalt η όλη διαδικασία γίνεται στα κουτουρού ή την έχει φορτωθεί ο ίδιος με αποτέλεσμα να μην προχωράει.
Αυτά τα συρτάρια με τα τραγούδια δεν υπάρχουν κατά τη γνώμη μου. Πεινάνε οι δημιουργοί τόσα χρόνια λέτε να έχουν γραμμένες κομματάρες και να τις αφήνουν στα συρτάρια; Αν ολόκληρος Σφακιανάκης τόσα χρόνια δεν μπορεί να βρει μια-δυο κομματάρες -δε ζητάμε καν κορυφαία ολοκληρωμένη δουλειά- το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν υπάρχει λύση.
Αυτά τα συρτάρια με τα τραγούδια δεν υπάρχουν κατά τη γνώμη μου. Πεινάνε οι δημιουργοί τόσα χρόνια λέτε να έχουν γραμμένες κομματάρες και να τις αφήνουν στα συρτάρια; Αν ολόκληρος Σφακιανάκης τόσα χρόνια δεν μπορεί να βρει μια-δυο κομματάρες -δε ζητάμε καν κορυφαία ολοκληρωμένη δουλειά- το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν υπάρχει λύση.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Μιας και αναφέρατε το θέμα
Με τους δίσκους και τα τραγούδια να πω και εγώ την γνώμη μου
Προσωπικά δεν μου λείπουν τα τραγούδια του παρελθόντος τόσο όσο οι ερμηνείες
Έχει πει κατώτερα τραγούδια από τα τωρινά που όμως τα ακούς ξανά και ξανά λόγο ερμηνείας ένα γύρισμα είναι αρκετό να σε κάνει να κολλήσεις με το τραγούδι σήμερα δεν συμβαίνει πλέον αυτό
Χαρακτηριστικά το τραγούδι ύποπτο τσιγάρο δεν μου λέει κάτι σαν τραγούδι όμως το βάζω ξανά και ξανά για να ακούσω ένα σημείο στο δεύτερο κουπλέ αν δεν κάνω λάθος που λέει από σένα να σωθώ από σένα να σωθωωωωω αυτό το ωωωω είναι τόσο εθιστικό ...
Έχει πει κατώτερα τραγούδια από τα τωρινά που όμως τα ακούς ξανά και ξανά λόγο ερμηνείας ένα γύρισμα είναι αρκετό να σε κάνει να κολλήσεις με το τραγούδι σήμερα δεν συμβαίνει πλέον αυτό
Χαρακτηριστικά το τραγούδι ύποπτο τσιγάρο δεν μου λέει κάτι σαν τραγούδι όμως το βάζω ξανά και ξανά για να ακούσω ένα σημείο στο δεύτερο κουπλέ αν δεν κάνω λάθος που λέει από σένα να σωθώ από σένα να σωθωωωωω αυτό το ωωωω είναι τόσο εθιστικό ...
-
Λογικο να μένει η ερμηνείαGiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2020 12:40 am Μιας και αναφέρατε το θέμα
Όταν έχεις ακούσει ένα τραγουδιστή τόσο πολύ
Μετά από κάποιο σημείο δε χορταινεις με το να ακούς τα τραγούδια ξανα και ξανά
Και ψάχνεις τη παραμικρή λεπτομέρεια σε κάποιο λάιβ ή στο ίδιο το τραγούδι
Το τραγούδι που ανέφερες ο Νότης το πε σε μια εποχή που η φωνή του ήταν τέλεια
Μηδέν ψεγάδι μηδέν πρόβλημα
Αν προσέξεις όμως μπορεί τότε να χε αψεγάδιαστη φωνή
Αλλά κάποια Τραγούδια τα λέει καλύτερα τώρα
Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα
Τολμώ να πω ότι είχα δει εκτέλεση απ' το σώμα μου το 2010 και Μ άρεσε περισσότερο απ' όταν το πρωτοείπε
Η μοναδική χροιά εκείνης της εποχής κάνει τη διαφορά. Δεν χορταίνεται εκείνη η φωνή. Και νομίζω μιλάμε για δισκογραφία, όχι για απόδοση στο live. Στο Σώμα μου είναι μυθική η φωνή του, τι συζητάμε. Απλά τώρα έχει χάσει εκείνη τη χροιά και πολλές ερμηνείες είναι «τυπικές». Η ομάδα που δούλευε τότε με το Νότη ήταν ένας κι ένας, άριστο το αποτέλεσμα, καμία σύγκριση με το σήμερα.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2020 1:29 amΛογικο να μένει η ερμηνείαGiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2020 12:40 am Μιας και αναφέρατε το θέμα
Όταν έχεις ακούσει ένα τραγουδιστή τόσο πολύ
Μετά από κάποιο σημείο δε χορταινεις με το να ακούς τα τραγούδια ξανα και ξανά
Και ψάχνεις τη παραμικρή λεπτομέρεια σε κάποιο λάιβ ή στο ίδιο το τραγούδι
Το τραγούδι που ανέφερες ο Νότης το πε σε μια εποχή που η φωνή του ήταν τέλεια
Μηδέν ψεγάδι μηδέν πρόβλημα
Αν προσέξεις όμως μπορεί τότε να χε αψεγάδιαστη φωνή
Αλλά κάποια Τραγούδια τα λέει καλύτερα τώρα
Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα
Τολμώ να πω ότι είχα δει εκτέλεση απ' το σώμα μου το 2010 και Μ άρεσε περισσότερο απ' όταν το πρωτοείπε
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Δεν είναι μόνο η τότε εποχή για πραδειγμα η ερμηνεία του μη με ρωτάτε εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ
Ειδικά στα κουπλέ όπως και άλλων τραγουδιών εκείνου του δίσκου
Ο τελευταίος μόνο μου φάνηκε αδιάφορος χωρίς ιδιαίτερη χροιά χωρίς καλή ενορχήστρωση γενικά πολύ
Μονότονος
Αν εξεραισουμε το με την πλάτη στον τοίχο
Ο τελευταίος μόνο μου φάνηκε αδιάφορος χωρίς ιδιαίτερη χροιά χωρίς καλή ενορχήστρωση γενικά πολύ
Μονότονος
-
Και μένα Μ άρεσε πολύ το με τη πλάτη στο τοίχοGiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2020 8:40 pm Δεν είναι μόνο η τότε εποχή για πραδειγμα η ερμηνεία του μη με ρωτάτε εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ
Μονότονος
Και ξέρεις γιατί έκανε τη διαφορά?
Γιατί γράφτηκε από έναν στιχουργο απ' τα παλιά...
- SFAKattack10
Το Καμια αν το ακουσει καποιος στον δισκο και live καποιους μηνες μετα στο Γκαζι θα ακουσει τεραστια διαφορα . Γιατι θεωρω οτι στο live το δουλεψε παρα πανω, ενω στον δισκο το ειπε για να το πει και να βγει ο δισκος.
-
Μακάρι να το λεγε και ο δικός μας αυτο λάιβ τώρα...
Το μόνο θετικό που βρίσκω στο ότι τα τελευταία χρόνια κάνει σχεδόν το ίδιο προγραμμα ειναι μήπως λόγο του ότι ετοιμάζει ζωντανό δίσκο θέλει να έχει πολλές ερμηνείες συγκεκριμένων τραγουδιών για το τέλειο αποτέλεσμαTrelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2020 8:18 pmΜακάρι να το λεγε και ο δικός μας αυτο λάιβ τώρα...
-
Να χει διαλέξει άραγε τα τραγούδια που θα μπουν?
Και ποτέ λέτε να μπει στούντιο?
Και ποτέ λέτε να μπει στούντιο?
- SFAKattack10
ενώ ο Νότης Σφακιανάκης θα κρατά τα ηνία στον Βοτανικό με μοναδική γυναικεία παρουσία τη Μαρία Κορέλλι.
https://www.newsbreak.gr/lifestyle/1127 ... is-pistas/
Μαζί, τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ένα CD με μεγάλες ελληνικές επιτυχίες!
Αυτό το Σάββατο αποκτήστε ένα μοναδικό CD γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού! Επιλέξτε ανάμεσα στα:
• ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ
https://www.parapolitika.gr/media/artic ... prosfores/
https://www.newsbreak.gr/lifestyle/1127 ... is-pistas/
Μαζί, τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ένα CD με μεγάλες ελληνικές επιτυχίες!
Αυτό το Σάββατο αποκτήστε ένα μοναδικό CD γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού! Επιλέξτε ανάμεσα στα:
• ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ
https://www.parapolitika.gr/media/artic ... prosfores/