Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάντως κάτι βασικό που πρέπει να προσέξει όταν βγεί κάποια στιγμή για συνέντευξη (που μάλλον τις έχει κόψει), ας μην αναφερθεί στο θέμα της πανδημίας.
Θεωρώ ότι κάποια θεωρία συνωμοσίας θα έχει ασπαστεί για τον κορωνοιο και μεταφέροντας την θα κάνει κακό πάλι αδικαιολόγητα στο όνομα του.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχει φύγει η ρετσινιά απο τις δηλώσεις του 13 και θεωρώ ότι δεν πρέπει να επαναληφτεί ένα τέτοιο ατόπημα γιατί οι μόνοι που τον καταλαβαίνουμε και διακιολογούμε σε ένα σημείο είμαστε εμείς οι Νοτικοί....
Κατα τα 'αλλα θα ήταν μια χαρά καλοκαιρινές εμφανίσεις σε Ακρωτήρι το 21 μαζί με νέα τραγούδια
Johny-rex έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 17, 2020 4:59 pm
Πάντως κάτι βασικό που πρέπει να προσέξει όταν βγεί κάποια στιγμή για συνέντευξη (που μάλλον τις έχει κόψει), ας μην αναφερθεί στο θέμα της πανδημίας.
Θεωρώ ότι κάποια θεωρία συνωμοσίας θα έχει ασπαστεί για τον κορωνοιο και μεταφέροντας την θα κάνει κακό πάλι αδικαιολόγητα στο όνομα του.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχει φύγει η ρετσινιά απο τις δηλώσεις του 13 και θεωρώ ότι δεν πρέπει να επαναληφτεί ένα τέτοιο ατόπημα γιατί οι μόνοι που τον καταλαβαίνουμε και διακιολογούμε σε ένα σημείο είμαστε εμείς οι Νοτικοί....
Κατα τα 'αλλα θα ήταν μια χαρά καλοκαιρινές εμφανίσεις σε Ακρωτήρι το 21 μαζί με νέα τραγούδια
Πω ωραίος ρε φίλε..Ακρωτήρι το καλοκαίρι του 21..Μαγικό ακούγεται αυτή την στιγμή..Μακάρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν και να γίνει!
Για κάποιο λόγο μου βγήκε στα προτεινόμενα αυτό το βίντεο πραγματικά ελεγα μέσα μου εντάξει τον Νοτη μόνο μασόνο δεν τον είχαν πει τελικά είχε γίνει και αυτό
Μια άσχετη αναφορά: Οι eu ανέβασαν σήμερα στο fb το ''πικρός καιρός'', ντυμένο με το κλιπάκι για την κάρτα του πολίτη, σχολιάζοντας μάλιστα ''2001....καταλάβατε? ''
-Πρώτον, λοιπόν, το κλιπάκι είναι φτιαγμένο από έναν ιδιώτη νοτικό, και δεν αποτελεί βίντεο κλιπ του τραγουδιού.
-Δεύτερον, το τραγούδι αναφέρεται στην μικρασιατική καταστροφή και την καταγωγή του Νότη. Επομένως, με ποια λογική το συνδέουν με την κάρτα του πολίτη?
-Τρίτον, οι eu ισχυρίζονται, ότι ο Νότης από το 2001- που κυκλοφόρησε το ''πικρός καιρός''- έχει προφητέψει την κάρτα του πολίτη.. Αυτά τα άτομα δηλαδή ενώ δεν έχουν καταλάβει τους στίχους του τραγουδιού, κι ενώ αγνοούν, ότι το κλιπ δεν είναι του Νότη, τον παρουσιάζουν ως προφήτη για να τον εκθέσουν? Και θέλουν να (αυτο)αποκαλούνται και ''επίσημο'' φαν κλαμπ...
noti_kos έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 21, 2020 2:52 am
Μια άσχετη αναφορά: Οι eu ανέβασαν σήμερα στο fb το ''πικρός καιρός'', ντυμένο με το κλιπάκι για την κάρτα του πολίτη, σχολιάζοντας μάλιστα ''2001....καταλάβατε? ''
-Πρώτον, λοιπόν, το κλιπάκι είναι φτιαγμένο από έναν ιδιώτη νοτικό, και δεν αποτελεί βίντεο κλιπ του τραγουδιού.
-Δεύτερον, το τραγούδι αναφέρεται στην μικρασιατική καταστροφή και την καταγωγή του Νότη. Επομένως, με ποια λογική το συνδέουν με την κάρτα του πολίτη?
-Τρίτον, οι eu ισχυρίζονται, ότι ο Νότης από το 2001- που κυκλοφόρησε το ''πικρός καιρός''- έχει προφητέψει την κάρτα του πολίτη.. Αυτά τα άτομα δηλαδή ενώ δεν έχουν καταλάβει τους στίχους του τραγουδιού, κι ενώ αγνοούν, ότι το κλιπ δεν είναι του Νότη, τον παρουσιάζουν ως προφήτη για να τον εκθέσουν? Και θέλουν να (αυτο)αποκαλούνται και ''επίσημο'' φαν κλαμπ...
Ποιος ασχολείται με τους eu βρε φίλε; Mήπως εκφράζουν το μέσο φίλο του Νότη; Η μήπως προσφέρουν κάτι στους φίλους του Νότη;
Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι τον εκθέτουν παρουσιάζοντας τον ως "προφήτη". Με άλλο τρόπο έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα ο Νότης και σε άλλα πράγματα φταίνε και οι eu.
Το κορυφαίο βέβαια που έχουν κάνει οι eu είναι που ανέβασαν και έγραψαν στο τραγούδι ένα γράμμα στο facebook, αντί για και συ μου έλεγες, και μου γνεφες και συ μου έλεγες και μου λέγες
Ανούσια όλα τα παραπάνω.
Δεν έχουμε κανένα δισκογραφικό νέο και ασχολούμαστε με τους eu.
Δυόμιση χρόνια πέρασαν από την τελευταία δουλειά. Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγκατέλειψε πλέον και επίσημα...
Τι να πω;
J&B έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 21, 2020 10:05 pm
Ανούσια όλα τα παραπάνω.
Δεν έχουμε κανένα δισκογραφικό νέο και ασχολούμαστε με τους eu.
Δυόμιση χρόνια πέρασαν από την τελευταία δουλειά. Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγκατέλειψε πλέον και επίσημα...
Τι να πω;
Δυστυχώς αυτή η σιωπή με τρομάζει και εμενα..Είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που από τον Μάρτιο και μετά δεν έχει κάνει εντελώς τίποτα..Δεν ξέρω τι φταίει,αν υπάρχουν άλλα θέματα που τον ταλαιπωρούν αλλά οπως και να έχει η αποχή είναι μεγάλη..Ξερει κάνεις αν είναι στην Αθήνα ή στην Κω;
Υ.Γ Οι EU πλέον έχουν γίνει κουραστικοι ακόμα και για τους Νοτικους..Ανεβαζουν τα ίδια βιντεάκια συνέχεια και γενικά έχουν γίνει μια πολύ βαρετή σελίδα που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει φαν κλαμπ
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Νότη μας. Είμαι καινούργιο μέλος, σχολιάζω πρώτη φορά, παρακολουθώ όμως πολύ καιρό την συζήτηση για τον Νότη. Η γνώμη μου είναι, ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, να στηρίξουμε τον καλλιτέχνη μας, διότι δεν έχει περάσει και λίγα. Με πιο δύσκολο γεγονός, την απώλεια της μανούλας του. Μα πως να έχει όρεξη, διάθεση, μέσα από αυτόν τον πόνο; Επίσης ο Νότης, το έχει πει πολλά χρόνια πριν ότι δεν είναι jukebox. Με τόση κοινωνική ταλαιπωρία, σκάνδαλα, δυστυχία, εξελίξεις, πως θα βγάλει έναν δίσκο με χορευτικά; Ξέρουμε τον Νότη μας, ότι οταν κάνει κάτι, πρέπει να το νιώθει και αυτή η στιγμή είναι δύσκολη για όλους. Και να σας πω την αλήθεια, με ότι βιώνουμε, σέβομαι ότι δεν βγάζει δίσκο 'σήκω χορεψε κουκλί μου'. Νομίζω δείχνει ακόμα μια φορά πόσο μας σέβεται. Συγνώμη για το μεγάλο μυνημα. Αγαπώ πολύ τον Νότη και εύχομαι σε λίγο καιρό να τον χαρούμε ξανά, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. ( Το καλό πράγμα αργεί). Υγεία σε όλους και καλή δύναμη, να αντέξουμε την τρέλα της εποχής. ( να σας πω την αλήθεια θέλω έναν δίσκο με 16 κομματάρες και ερωτικά και χορευτικά και κοινωνικά). Καλή συνέχεια παιδιά
Ξαφνικά έγιναν πάλι της μόδας τα ζεϊμπέκικα.
Και λογικό να θέλουμε να πει και ο δικός μας ένα μεγάλο .
Αν δε πει ο Νότης να μου πείτε
Ποιος.θα πει?
Συμφωνώ
Αυτό πάντως που για μένα έπρεπε να κάνει
Εφόσον είμαστε τώρα σε αυτή τη φάση
Για να τονώσει λίγο το ηθικό μας
Όλων εμάς που περιμένουμε
Θα έπρεπε να κυκλοφορήσει ένα λάιβ δίσκο.
Από αυτά που ηχογράφησε τόσα χρόνια.
Δε χρειάζεται καν ν μπει στούντιο
Τη δουλειά θα τη κάνουν οι παραγωγοί
Και αυτός θα ελέγξει.
Αν ακούσετε μια εκτέλεση του οι σκιές που είχε πει αν θυμάμαι στη πύλη Αξιού πριν κάτι χρόνια 3-4
Θα ξεχάσετε και τα ζεϊμπέκικα του Ρέμου και της Βανδή κλπ
Το χε σκίσει άσχημα το κομμάτι εκεινη τη βραδιά....
Αυτές τις μέρες θυμήθηκα και ακούω όπως και κάθε χρόνο άλλωστε τέτοιο καιρό το ομορφότερο κατά την γνώμη μου τραγούδι για τα Χριστούγεννα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα την μπαλάντα των Χριστουγέννων. Ενα από τα πιο αδικημένα τραγούδια του Νοτη κατά την γνώμη μου που το ερμηνεύει καταπληκτικά και πρέπει να ακούγεται σε κάθε σπίτι τις γιορτινές μέρες αλλά δυστυχώς το ξέρουν μόνο οι Νοτικοι. Τουλάχιστον θα παραμείνει διαχρονικό σίγουρα σε μας...
Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 24, 2020 3:55 am
Αυτές τις μέρες θυμήθηκα και ακούω όπως και κάθε χρόνο άλλωστε τέτοιο καιρό το ομορφότερο κατά την γνώμη μου τραγούδι για τα Χριστούγεννα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα την μπαλάντα των Χριστουγέννων. Ενα από τα πιο αδικημένα τραγούδια του Νοτη κατά την γνώμη μου που το ερμηνεύει καταπληκτικά και πρέπει να ακούγεται σε κάθε σπίτι τις γιορτινές μέρες αλλά δυστυχώς το ξέρουν μόνο οι Νοτικοι. Τουλάχιστον θα παραμείνει διαχρονικό σίγουρα σε μας...
Εγώ νομίζω ότι πρέπει κάπως εμείς οι νοτικοι να πιέσουμε να παίξει αυτό το τραγούδι στα ραδιόφωνα τις γιορτινές μέρες..Είναι καταπληκτικό και νομίζω ότι ακόμα και εκείνοι που μισούν τον Νότη θα το λατρέψουν..
Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 24, 2020 3:55 am
Εγώ νομίζω ότι πρέπει κάπως εμείς οι νοτικοι να πιέσουμε να παίξει αυτό το τραγούδι στα ραδιόφωνα τις γιορτινές μέρες..Είναι καταπληκτικό και νομίζω ότι ακόμα και εκείνοι που μισούν τον Νότη θα το λατρέψουν..
Παραδόξως
Τη μπαλάντα των Χριστουγέννων την άκουσα πρόσφατα προς 2-3 μέρες σε ένα φαρμακείο που είχε playlist χριστουγεννιάτικων
Και μου κανε εντύπωση...
Ότι καλύτερο υπάρχει στα ελληνικά για Χριστούγεννα
Θα έπρεπε να παίζεται σίγουρα παραπάνω απ' το χιλιοπαιγμενο της Βανδή
Η μπαλάντα των Χριστουγέννων είναι ένα από τα ωραιότερα μελωδικά τραγούδια του Νοτη και όχι μόνο
Δεν γίνεται να το ακούς και να περνάει αδιάφορο αλλά δυστυχώς για να το μάθει ο πολύς κόσμος πρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος ο Νότης τρόποι υπάρχουν πολλοί όλα αυτά τα χρόνια στις γιορτές θα μπορούσε να είχε προβληθεί κάπως
Αν και πολύ πιθανόν να το έχει ξεχάσει και ο ίδιος το τραγούδι
Υ.Γ αν το επανεκτελέσεις καμία πεγκυ Ζήνα πάλι μπορεί να χτυπήσει και 10εκ προβολές
Δεν είναι και άγνωστο το κομμάτι πάντως. Απλά δεν είναι και το κλασικό χαρούμενο εορταστικό τραγουδάκι που είθισται να πλασάρεται στις γιορτές. Ίσως φέτος, μιας που δεν προβλέπονται ουσιαστικά γιορτές, να «ταιριάζει» περισσότερο.
Κατά τα λοιπά, ας είναι η όλη κατάσταση μια ευκαιρία για το Νότη να ξεκουραστεί, να ανασυνταχθεί, να επανέλθει σε κάποια αξιοσέβαστα επίπεδα διότι η εικόνα -φωνητικά πάντα- τα τελευταία δυο χρόνια ιδίως ήταν απογοητευτική, και κυρίως να χαράξει μια σοβαρή καλλιτεχνική πορεία για το επόμενο διάστημα.
Η φωνή έπεσε παιδιά, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ο άνθρωπος κελαηδάει. Τολμώ να πω μάλιστα ότι παρά κάποιες '' πεσμενες εμφανίσεις '' έχω ακούσει εκτελέσεις στον βοτανικό που με άφησαν άφωνο. Για παράδειγμα το αγάπη τι δύσκολο πράγμα το είχε απογειώσει και έλεγες από μέσα σου, πως είναι δυνατον;; Πέρα από δίσκο παιδιά θα ήθελα μια συνέντευξη του τύπου Ενωπιος ενώπιον ( όχι λόγο δημοσιογραφου, αλλά για τον τύπο της εκπομπής). Λύπει πολυυυυυυυυ. Καλημέραα Νοτακιααααα αν ξέρει κάποιος κάτι για εξελίξεις να μας τα λεειιιι