Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ρε παιδιά υπάρχει στο instagram μια σελίδα με 20+ χιλιάδες followers που το παίζει ότι είναι ο Νότης και πολλοί νομίζουν ότι είναι όντως αυτός. Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί.... Εδώ ο dpg ας πούμε που την ακολουθεί παίζει να νομίζει ότι είναι ο Νότης.
Μόλις μπήκα να σχολιάσω ακριβώς το ίδιο για την σελίδα
Παριστάνει τον νοτη ο τύπος η μήπως είναι κάποιος που έχει επαφές και μεταφέρει κάποια μηνύματα που του υπαγορεύει ο Νότης
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και απλά τον παριστάνει πρέπει να ενημερωθεί ο Νότης και να κλείσει ο λογαριασμός
Νομίζω και στο φβ υπάρχει μια παρόμοια
Παριστάνει τον νοτη ο τύπος η μήπως είναι κάποιος που έχει επαφές και μεταφέρει κάποια μηνύματα που του υπαγορεύει ο Νότης
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και απλά τον παριστάνει πρέπει να ενημερωθεί ο Νότης και να κλείσει ο λογαριασμός
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
-
Ναι φίλε μου ακριβώς. Αλλιώς πρέπει κάποιος να του στείλει ένα μήνυμα και να του πει να ανεβάσει μια δημοσίευση που να λέει ότι δεν είναι ο Νότης και ότι είναι απλά ένα fan page για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μόνο κακό κάνει αυτό στον Νότη μας... Όσο για τις μεγάλες σελίδες στο Facebook νομίζω δεν παριστάνουν τον Νότη απλά πολλοί νομίζουν ότι είναι ο Νότης επειδή έχουν πολλούς followers.GiannisGr έγραψε: ↑Τρί Δεκ 01, 2020 10:08 pm Μόλις μπήκα να σχολιάσω ακριβώς το ίδιο για την σελίδα
-
Εδώ ο τύπος αναδημοσιευει στορυ τα οποία είναι χλευαστικα προς τον Νότη
-
Εν τω μεταξύ η Panik μέσα σε 2 μέρες θυμήθηκε όλα τα τραγούδια του Νότη. Σε λίγο θα μας πουν πως ο ίδιος το έστησε όλο αυτό για να διαφημιστεί. Ικανούς τους έχω. Πάντως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκάσει με καινούριο τραγούδι και συγκεκριμένα το "Όμορφα ψέματα" που μπορεί να είναι και κάτι σαν αυτοβιογραφικό και να βουλώσει στόματα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
Απίστευτα λόγια του Καρατζαφέρη..
Μέχρι και μάρτυρας λεει οτι θελει να πάει αύριο...
Παιδια νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ενα report στο ινσταγκραμ notis.sfakianakis
Εχει 25κ ακολουθους και ανεβαζει τα παντα !Μεχρι και ποστς που κοροιδευουν!!!Ανεβαζει τα παντα για να μεγαλωσουν οι ακολουθοι.
Εχει προσπαθησει κανεις να επικοινωνησει με τον τυπο αυτον που το διαχειριζεται ;;;;;;;
Εχει 25κ ακολουθους και ανεβαζει τα παντα !Μεχρι και ποστς που κοροιδευουν!!!Ανεβαζει τα παντα για να μεγαλωσουν οι ακολουθοι.
Εχει προσπαθησει κανεις να επικοινωνησει με τον τυπο αυτον που το διαχειριζεται ;;;;;;;
Δεν νομίζω ας ξεκινήσουμε τώρα να τού στείλουμε όλοι από ένα μήνυμα να δηλώσει ότι δεν είναι ο ίδιος και ότι είναι μια σελίδα υποστήριξης και αν δεν το πράξει θα πέσουν αναφορές και θα την κλείσουμεtsakir1 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 01, 2020 11:00 pm Παιδια νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ενα report στο ινσταγκραμ notis.sfakianakis
Μπορούμε να το κάνουμε
Με αναφορές δεν πρόκειται να πεσει..Ας προσπαθήσει κάποιος να έρθει σε επικοινωνία με κάποιο κοντινό πρόσωπο του Νοτη Έτσι ώστε να επικοινωνήσει εκεινος με την σελίδα .Δεν χρειάζεται να κλείσει η σελίδα,απλά να βάλει στο όνομα ένα fan club ή κάτι τετοιο..
- Arxontasss
Παιδιά επειδή υπάρχουν πολλές σελίδες μπορεί κάποιος να δώσει λινκ η κάποιο screenshot???
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
Εγώ του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι οποίος γνωρίζει τον νοτη ξέρει ότι δεν ασχολειτε και τα σχετικά ...
Του τόνισα βέβαια ότι δεν είναι ηθικά και νομικά σωστό να χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου ανθρώπου χωρίς την θέληση του
Ας του στείλει και κανείς ακόμα να το πάρει στα σοβαρά
https://instagram.com/notis.sfakianakis ... hj09kskta0Arxontasss έγραψε: ↑Τρί Δεκ 01, 2020 11:21 pm Παιδιά επειδή υπάρχουν πολλές σελίδες μπορεί κάποιος να δώσει λινκ η κάποιο screenshot???
-
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μόνο τα σχόλια να διαβάσεις καταλαβαίνεις ότι πααρα πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ο Νότης.Στην ουσία κοροϊδεύει τον κόσμο και βλάπτει τον Νότη.GiannisGr έγραψε: ↑Τρί Δεκ 01, 2020 11:22 pmΕγώ του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι οποίος γνωρίζει τον νοτη ξέρει ότι δεν ασχολειτε και τα σχετικά ...
Του τόνισα βέβαια ότι δεν είναι ηθικά και νομικά σωστό να χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου ανθρώπου χωρίς την θέληση του
- Arxontasss
Παιδιά νότικος φαίνεται ο άνθρωπος. Απλά τα χαζά στορυ μπαίνουν νομίζω επειδή τον κάνουν ταγκ η τα βάζει λόγο κακού γούστου. Του έστειλα με ευγένεια ένα μυνημα να γράψει κάπου στο όνομα η στην περιγραφή ότι ειναι σελίδα φαν. Κα τε το και εσείς αν συμφωνητε με όμορφο τρόπο και θα το καταλάβει. Πρώτα όμορφα και. Μετά αν δεν καταλάβει ξέρουμε τι θα κάνουμε :D
Παιδιά έχει κανένας επαφές με τον ανιψιό του Νοτη τον Κωνσταντίνο;Μήπως μπορεί να του στείλει εκείνος ένα μήνυμα να τον ταρακουνήσει..Έλεος με το κάθε τσουτσεκιNotis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 01, 2020 11:28 pmΔεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μόνο τα σχόλια να διαβάσεις καταλαβαίνεις ότι πααρα πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ο Νότης.Στην ουσία κοροϊδεύει τον κόσμο και βλάπτει τον Νότη.GiannisGr έγραψε: ↑Τρί Δεκ 01, 2020 11:22 pmΕγώ του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι οποίος γνωρίζει τον νοτη ξέρει ότι δεν ασχολειτε και τα σχετικά ...
- Arxontasss
Εγώ που του έστειλα δεν απαντάει...
-
Παίδες στείλτε μήνυμα ή στον ανιψιό του ή στα μέλη του επίσημου φαν κλαμπ που έχουν επαφές με το Νότη
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
- Arxontasss
Ήδη βλέπω δημοσίευση από eu που ψάχνουν σε ποιον ανηκοι οι σελίδα. Μπράβο διότι για το καλό του ΝΟΤΗ ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα πολλά. Καλό μάθημα να το ακολουθήσουμε σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής μας. Ενωμένοι θα καταφέρνουμε πάντα το καλύτερο :)
- Arxontasss