Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Notis7Arxontas

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Ρε παιδιά υπάρχει στο instagram μια σελίδα με 20+ χιλιάδες followers που το παίζει ότι είναι ο Νότης και πολλοί νομίζουν ότι είναι όντως αυτός. Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί.... Εδώ ο dpg ας πούμε που την ακολουθεί παίζει να νομίζει ότι είναι ο Νότης.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Μόλις μπήκα να σχολιάσω ακριβώς το ίδιο για την σελίδα
Παριστάνει τον νοτη ο τύπος η μήπως είναι κάποιος που έχει επαφές και μεταφέρει κάποια μηνύματα που του υπαγορεύει ο Νότης
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και απλά τον παριστάνει πρέπει να ενημερωθεί ο Νότης και να κλείσει ο λογαριασμός
Νομίζω και στο φβ υπάρχει μια παρόμοια
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Notis7Arxontas

GiannisGr έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 10:08 pm Μόλις μπήκα να σχολιάσω ακριβώς το ίδιο για την σελίδα
Παριστάνει τον νοτη ο τύπος η μήπως είναι κάποιος που έχει επαφές και μεταφέρει κάποια μηνύματα που του υπαγορεύει ο Νότης
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και απλά τον παριστάνει πρέπει να ενημερωθεί ο Νότης και να κλείσει ο λογαριασμός
Νομίζω και στο φβ υπάρχει μια παρόμοια
Ναι φίλε μου ακριβώς. Αλλιώς πρέπει κάποιος να του στείλει ένα μήνυμα και να του πει να ανεβάσει μια δημοσίευση που να λέει ότι δεν είναι ο Νότης και ότι είναι απλά ένα fan page για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μόνο κακό κάνει αυτό στον Νότη μας... Όσο για τις μεγάλες σελίδες στο Facebook νομίζω δεν παριστάνουν τον Νότη απλά πολλοί νομίζουν ότι είναι ο Νότης επειδή έχουν πολλούς followers.
Notis7Arxontas

Εδώ ο τύπος αναδημοσιευει στορυ τα οποία είναι χλευαστικα προς τον Νότη
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Εν τω μεταξύ η Panik μέσα σε 2 μέρες θυμήθηκε όλα τα τραγούδια του Νότη. Σε λίγο θα μας πουν πως ο ίδιος το έστησε όλο αυτό για να διαφημιστεί. Ικανούς τους έχω. Πάντως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκάσει με καινούριο τραγούδι και συγκεκριμένα το "Όμορφα ψέματα" που μπορεί να είναι και κάτι σαν αυτοβιογραφικό και να βουλώσει στόματα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Notis7Arxontas

Απίστευτα λόγια του Καρατζαφέρη..
Μέχρι και μάρτυρας λεει οτι θελει να πάει αύριο...
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Παιδια νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ενα report στο ινσταγκραμ notis.sfakianakis
Εχει 25κ ακολουθους και ανεβαζει τα παντα !Μεχρι και ποστς που κοροιδευουν!!!Ανεβαζει τα παντα για να μεγαλωσουν οι ακολουθοι.
Εχει προσπαθησει κανεις να επικοινωνησει με τον τυπο αυτον που το διαχειριζεται ;;;;;;;
GiannisGr

tsakir1 έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 11:00 pm Παιδια νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ενα report στο ινσταγκραμ notis.sfakianakis
Εχει 25κ ακολουθους και ανεβαζει τα παντα !Μεχρι και ποστς που κοροιδευουν!!!Ανεβαζει τα παντα για να μεγαλωσουν οι ακολουθοι.
Εχει προσπαθησει κανεις να επικοινωνησει με τον τυπο αυτον που το διαχειριζεται ;;;;;;;
Δεν νομίζω ας ξεκινήσουμε τώρα να τού στείλουμε όλοι από ένα μήνυμα να δηλώσει ότι δεν είναι ο ίδιος και ότι είναι μια σελίδα υποστήριξης και αν δεν το πράξει θα πέσουν αναφορές και θα την κλείσουμε
Μπορούμε να το κάνουμε
Notis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Με αναφορές δεν πρόκειται να πεσει..Ας προσπαθήσει κάποιος να έρθει σε επικοινωνία με κάποιο κοντινό πρόσωπο του Νοτη Έτσι ώστε να επικοινωνήσει εκεινος με την σελίδα .Δεν χρειάζεται να κλείσει η σελίδα,απλά να βάλει στο όνομα ένα fan club ή κάτι τετοιο..
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arxontasss »

Παιδιά επειδή υπάρχουν πολλές σελίδες μπορεί κάποιος να δώσει λινκ η κάποιο screenshot???
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
GiannisGr

Notis21 έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 11:09 pm Με αναφορές δεν πρόκειται να πεσει..Ας προσπαθήσει κάποιος να έρθει σε επικοινωνία με κάποιο κοντινό πρόσωπο του Νοτη Έτσι ώστε να επικοινωνήσει εκεινος με την σελίδα .Δεν χρειάζεται να κλείσει η σελίδα,απλά να βάλει στο όνομα ένα fan club ή κάτι τετοιο..
Εγώ του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι οποίος γνωρίζει τον νοτη ξέρει ότι δεν ασχολειτε και τα σχετικά ...
Του τόνισα βέβαια ότι δεν είναι ηθικά και νομικά σωστό να χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου ανθρώπου χωρίς την θέληση του
Ας του στείλει και κανείς ακόμα να το πάρει στα σοβαρά
GiannisGr

Arxontasss έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 11:21 pm Παιδιά επειδή υπάρχουν πολλές σελίδες μπορεί κάποιος να δώσει λινκ η κάποιο screenshot???
https://instagram.com/notis.sfakianakis ... hj09kskta0
Notis7Arxontas

GiannisGr έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 11:22 pm
Notis21 έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 11:09 pm Με αναφορές δεν πρόκειται να πεσει..Ας προσπαθήσει κάποιος να έρθει σε επικοινωνία με κάποιο κοντινό πρόσωπο του Νοτη Έτσι ώστε να επικοινωνήσει εκεινος με την σελίδα .Δεν χρειάζεται να κλείσει η σελίδα,απλά να βάλει στο όνομα ένα fan club ή κάτι τετοιο..
Εγώ του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι οποίος γνωρίζει τον νοτη ξέρει ότι δεν ασχολειτε και τα σχετικά ...
Του τόνισα βέβαια ότι δεν είναι ηθικά και νομικά σωστό να χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου ανθρώπου χωρίς την θέληση του
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μόνο τα σχόλια να διαβάσεις καταλαβαίνεις ότι πααρα πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ο Νότης.Στην ουσία κοροϊδεύει τον κόσμο και βλάπτει τον Νότη.
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Παιδιά νότικος φαίνεται ο άνθρωπος. Απλά τα χαζά στορυ μπαίνουν νομίζω επειδή τον κάνουν ταγκ η τα βάζει λόγο κακού γούστου. Του έστειλα με ευγένεια ένα μυνημα να γράψει κάπου στο όνομα η στην περιγραφή ότι ειναι σελίδα φαν. Κα τε το και εσείς αν συμφωνητε με όμορφο τρόπο και θα το καταλάβει. Πρώτα όμορφα και. Μετά αν δεν καταλάβει ξέρουμε τι θα κάνουμε :D
Notis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Notis7Arxontas έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 11:28 pm
GiannisGr έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 11:22 pm
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μόνο τα σχόλια να διαβάσεις καταλαβαίνεις ότι πααρα πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ο Νότης.Στην ουσία κοροϊδεύει τον κόσμο και βλάπτει τον Νότη.
Παιδιά έχει κανένας επαφές με τον ανιψιό του Νοτη τον Κωνσταντίνο;Μήπως μπορεί να του στείλει εκείνος ένα μήνυμα να τον ταρακουνήσει..Έλεος με το κάθε τσουτσεκι
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Εγώ που του έστειλα δεν απαντάει...
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Παίδες στείλτε μήνυμα ή στον ανιψιό του ή στα μέλη του επίσημου φαν κλαμπ που έχουν επαφές με το Νότη
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Ήδη βλέπω δημοσίευση από eu που ψάχνουν σε ποιον ανηκοι οι σελίδα. Μπράβο διότι για το καλό του ΝΟΤΗ ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα πολλά. Καλό μάθημα να το ακολουθήσουμε σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής μας. Ενωμένοι θα καταφέρνουμε πάντα το καλύτερο :)
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Ανήκει ***
Απάντηση