Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!
Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!
Φυσικά.Πάμε ν΄αποθεώσουμε την Πάολα.Εκτός αν είσαι του έντεχνου και θες να πάμε αλλού. 

Tin exo di persi me tin Peggy

Krouela agapes mou, Krouela
Κι εγώ.Ωραία ήταν. 

-
Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο 

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Ston Ploutarxo arxisa na nistazo fetospanosif έγραψε:Κι εγώ.Ωραία ήταν.

exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο

Αλήθεια;Μου άρεσε και φέτος η Πέγκυ αν και ήταν εμφανώς κουρασμένη.Krouela έγραψε:Ston Ploutarxo arxisa na nistazo fetospanosif έγραψε:Κι εγώ.Ωραία ήταν.
I Peggy mou arese. Toulaxiston pou pigame emis itan poli kefati ... O Ploutarxos apo tin alli poli klapsa itan kai variomounapanosif έγραψε:Αλήθεια;Μου άρεσε και φέτος η Πέγκυ αν και ήταν εμφανώς κουρασμένη.Krouela έγραψε:Ston Ploutarxo arxisa na nistazo fetospanosif έγραψε:Κι εγώ.Ωραία ήταν.

Α νόμιζα μίλαγες για την Πέγκυ.Krouela έγραψε:I Peggy mou arese. Toulaxiston pou pigame emis itan poli kefati ... O Ploutarxos apo tin alli poli klapsa itan kai variomounapanosif έγραψε:Αλήθεια;Μου άρεσε και φέτος η Πέγκυ αν και ήταν εμφανώς κουρασμένη.Krouela έγραψε:Ston Ploutarxo arxisa na nistazo fetospanosif έγραψε:Κι εγώ.Ωραία ήταν.![]()

Ξέρω κόσμο που δεν μπορεί γενικά το στυλ Πλούταρχος,Θεοδωρίδου κ.α.Οπότε λογικό να βαρέθηκες αν δεν τον ακούς.
-
Είναι χαριτωμένος για αυτόKrouela έγραψε:exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο

Το Σε θέλω εδώ μου αρέσει πολύ.Slim_Shady έγραψε:Είναι χαριτωμένος για αυτόKrouela έγραψε:exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο

M'aresi o ploutarxos ala perissotera sto cd sto spiti moupanosif έγραψε:Α νόμιζα μίλαγες για την Πέγκυ.Krouela έγραψε:I Peggy mou arese. Toulaxiston pou pigame emis itan poli kefati ... O Ploutarxos apo tin alli poli klapsa itan kai variomounapanosif έγραψε:Αλήθεια;Μου άρεσε και φέτος η Πέγκυ αν και ήταν εμφανώς κουρασμένη.Krouela έγραψε:Ston Ploutarxo arxisa na nistazo fetospanosif έγραψε:Κι εγώ.Ωραία ήταν.![]()
![]()
Ξέρω κόσμο που δεν μπορεί γενικά το στυλ Πλούταρχος,Θεοδωρίδου κ.α.Οπότε λογικό να βαρέθηκες αν δεν τον ακούς.

emena to persino mou arese to kalokairini drosiapanosif έγραψε:Το Σε θέλω εδώ μου αρέσει πολύ.Slim_Shady έγραψε:Είναι χαριτωμένος για αυτόKrouela έγραψε:exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο

-
Δεν είμαι αντιφάν ούτε φάν.panosif έγραψε:Το Σε θέλω εδώ μου αρέσει πολύ.Slim_Shady έγραψε:Είναι χαριτωμένος για αυτόKrouela έγραψε:exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο
Μάλλον με χαλάει η πολύ λεπτή χροιά που έχει.
Όμορφα κομμάτια και ωραία σκηνική παρούσια τα έχει

Krouela έγραψε:M'aresi o ploutarxos ala perissotera sto cd sto spiti moupanosif έγραψε:Α νόμιζα μίλαγες για την Πέγκυ.Krouela έγραψε:I Peggy mou arese. Toulaxiston pou pigame emis itan poli kefati ... O Ploutarxos apo tin alli poli klapsa itan kai variomounapanosif έγραψε:Αλήθεια;Μου άρεσε και φέτος η Πέγκυ αν και ήταν εμφανώς κουρασμένη.Krouela έγραψε:Ston Ploutarxo arxisa na nistazo fetospanosif έγραψε:Κι εγώ.Ωραία ήταν.![]()
![]()

Συμφωνώ.Slim_Shady έγραψε:Δεν είμαι αντιφάν ούτε φάν.panosif έγραψε:Το Σε θέλω εδώ μου αρέσει πολύ.Slim_Shady έγραψε:Είναι χαριτωμένος για αυτόKrouela έγραψε:exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο
Μάλλον με χαλάει η πολύ λεπτή χροιά που έχει.
Όμορφα κομμάτια και ωραία σκηνική παρούσια τα έχει

e nai xryso mou ... ama vgeno thelo na kounitho

Δεν τρελαινόμουν με το συγκεκριμένο.Το Ταξιδεψέ με μου άρεσε επίσης.Krouela έγραψε:emena to persino mou arese to kalokairini drosiapanosif έγραψε:Το Σε θέλω εδώ μου αρέσει πολύ.Slim_Shady έγραψε:Είναι χαριτωμένος για αυτόKrouela έγραψε:exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο
Αυτό που δεν άντεχα με τίποτα ήταν το Αν μου 'φταναν τα λεφτά.

Ε μα στον Πλούταρχο ήθελες να κουνηθείς;Krouela έγραψε:e nai xryso mou ... ama vgeno thelo na kounitho![]()

Ας πήγαινες Κιάμο.